Találatok a következő kifejezésre: 39. hétben és ma nagyon álmos (1 db)

39. hétben vagyok, és ma nagyon álmos.. Lehet ez is szülés előjele, vagy csak az időjárás okozza? Esténként éles szúró fájdalmakat érzek a hüvelyemnél lefekvésig.

Egyébként az éjszakákat végigalszom, egyszer ébredek fel mosdóra, álmodok is. A babám mocorgál, csuklik, szóval ? jól van, de nem érzem, hogy leszállt volna a hasamban, bár már régóta jól fekszik.
gyakorikerdesek.hu

Legjobb válasz: Szerintem idõjárás, én is aludnék egész nap ...

Szerintem idõjárás, én is aludnék egész nap ...
A fiamnál csak a szülés elötti percekben éreztem, hogy leszállt, beilleszkedett(õ volt az elsõ).A lányom pedig napokkal hamarabb lent volt éás azt éreztem, hogy szétfeszít.Szép szülést!
Ne aggódj, szerintem csak az idõjárás babrál veled.Csak aludj amennyit tudsz!!!!!Ha kint a baba, csak vágyakozhatsz egy jó alvás után.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Volt aki bevállalt egy 4. császármetszést is?

3 terhesség,3 császár..mindenképp császár lenne a 4. szülésem is.Volt aki ilyenen esett át? Tapasztalat?

18

Szülhetek úgy a Szent István kórházban hogy nem oda járok terhes gondozásra, vagy oda is, de nem fogadok se orvost se szülésznőt? Esetleg aki ebben a cipőben járt vagy jár.

Nem oda tartozok körzetileg,jelenleg egy másik Pesti SZTK-s terhes rendelésre járok, de mindenképp ott szeretnék szülni.

4

Fővárosi Szent István kórház, aki ott szült, milyen tapasztalataitok vannak?

Orvosokról,szülésznőkről,csecsemősökről magáról az osztályról az ellátásról. Császár és természetes óta szülés is érdekel.
Mit kell be vinnetek a kórházba és mi az amit az a kórház ad- nyújt,gondolok én itt baba ruhára pelenkára ,betétre…
Van köztetek esetleg olyan aki úgy szült itt hogy nem volt fogadott orvosa se szülésznője,esetleg nem is ebbe a kórházba tartozna?!

4

Ha nem adnak fájdalomcsillapítót, mert ugye a szülés egy természetes folyamat és millió éve így szülünk, akkor miért generálnak mesterségesen fájdalmat?

Mert ugye az oxi nem egy természetes dolog. Se a kézzel tágítás.
Elsönél volt oxi meg minden fájós dolog, persze fájdalomcsillapítás nem. Pedig szépen haladtam. Pár nap múlva szülök de már most utálom ezt.

32

Van valami szakszerű adagolása a homeopátiás bogyóknak szülés előtt és alatt?

Legalább 10 fajta verziót láttam az adagolásra. Szeretnék egy tuti módszert.

2

Gondoltad volna, hogy aznap fogsz szülni? Vagy váratlanul ért?

25

Aki császárral szül, milyen esetben kap vért? !

4

Bezár a Telki! Aki ott szült volna, most hova fog menni?

11 hetes vagyok,nagyon az elején a dolgoknak,de ott szerettem volna szülni,mert évek óta oda járok orvoshoz..
Mit tudtok,mit tanácsoltok?

12

Ha két nagy utazótáskával megyek szülni, nem hajtanak el a kórházból?

Külön tettem a baba cuccait és a sajátomat. Viszont nincs kicsi táskám, és ha őszinte vagyok, tele is pakoltam mind a kettőt. Úgy vagyok vele, hogy inkább több minden legyen és inkább feleslegesen, mint, hogy valami kimaradjon. Nem sok a két utazótáska? Nem fognak szólni érte a kórházban? Be tudom majd tenni valahova?
Köszönöm előre is a válaszokat.

13

Milyen "praktikák" vannak a szülés beindításának?

Azt értem, hogy akkor jön amikor, de pl. hallottam, hogy a szerevezet oxitocint termel orgazmus után és hogy az beindíthatja.....van valakinek hasonló?

Bármi?

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, a legjobb helyen jár!