Üzlet és pénzügyek - Biztosítások kategória válaszai (1090 db)

Generali-providencia: pénzügyi tanácsadó - megéri? Bővebben lent

Kifejezetten főiskolai/egyetemi végzettségű embereket keresnek,és 2 éven át 100 ezret fizetnének havonta hívatásindító támogatásként, képzéssel egybekötve...
Ez pedig a "minden sz.rt rá kell tukmálni az emberre" munka. :(
1. vállalkozónak kell lenned, a havi 100 már el is ment a kötelezettségekre. 2. "prémium termékeket" sima biztosítási ügynök is közvetíthet, te mint közgazdász nem leszel sokkal több a belsõs képzésektõl. 3. A biztosítási ügynök meló az egy hivatás, de akkor, ha valóban hogy szakértõ vagy illetve szeretnél válni a biztosításokban, és nem azért csinálod, mert nincs más. Ha az elõbbi lennél, akkor meg fogsz élni, ha az utóbbi akkor nem. 4. havi tiszta 200.000 forint megkereséséhez min. 350 ezer jutalék kell, ehhez - ha levonom a hivatásindítót amit persze feltételhez kötnek - 2-3 átlagdíjas életbiztosítást kell eladnod. 5. Ez kõkemény értékesítési munka, pénzügyi képzettséget nem tudom miért várnak el. Magyarán inkább leszel kereskedõ, mint pénzügyi szakember.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! Elvoltam a meghallgatásra...és igen, valóban értékesítés ezerrel, még ha nem is ilyen nyíltan mondták ki.

Lehet aupairként Németországban plusz munkát vállalni? Mi a folyamata? Milyen biztosításra van szükség?

Sok au-pair tapasztalati irományaiban olvastam, hogy vállaltak plusz munkát. Mi a folyamata?
Az au-pair blog írója általában feltünteti az e-mail címét, szerintem ott próbáld meg.
Lehet eleve a szerzõdésben az volt kikötve hogy jár hozzá x idõ után biztosítás is.
A bankod automatikusan megadhatta a biztosítást az általad igénybe vett termékhez. Hogy mire jó? Ha ez a bankkártyához tartozó balesetbiztosítás, akkor ez egy sima balesetbiztosítás, azaz bármilyen baleset esetén a biztosító fizet neked.


Május 15-ig rendezett a TBd. [link] Ha arra gondolsz, hogy a járási hivatal rendezze helyetted, akkor április elején kell elkezdened intézni.

A munkaviszony megszűnése után meddig vagyok még biztosított?

Munkaügyi központban nem voltam, mert nem vagyok jogosult ellátásra.
Úgy tudom, 45 napig, de lehet, hogy tévedek.
attól még nem árt bejelentkezni munkaügyibe, mert nem kapsz semmit... kitudnak közvetíteni mondjuk, ha találnak számodra megfelelõ munkát. Amúgy jól írta az elsõ 45 napig vagy biztosítva...utána kérheted az önkormányzattól, ha nem találsz munkát
45 nap. És a munkanélkülibe mindenképpen regisztrálj! Attól, hogy munkanélküli segélyt nem kapsz, de ha nem tudod fizetni magad után a TB-t és szociálisan rászorult vagy, akkor kérheted, hogy az önkormányzat fizesse utánad a TB-t, ahhoz viszont regisztrált munkanélkülinek kell lenned! Illetve ha tartósan, legalább 1 évig munkanélküli leszel hivatalosan, tehát regisztrálva, akkor utána Foglalkoztatást helyettesítõ támogatásra is jogosult leszel az önkormányzatnál, illetve ha elmész dolgozni, akkor a munkaadód támogatást vehet igénybe utánad, amivel akár növelheted az esélyeidet elhelyezkedés szempontjából.
De természetesen mind a szociális rászorultságnak, mind a fogl. helyett. támogatásnak vannak feltételei, amik alapján megítélik és adják, de ha ezek teljesülnek, akkor azért ez is több, mint a semmi.
A kérdező hozzászólása: köszi!
Átverés ! Ha utánvétellel nem veszi át, nem is akarja. A cégektõl érkezõ minta vitamin is utánvétellel jön...
Átverés! Mi a garancia arra hogy utal ha átvette a telót? Semmi! Hiába írsz neki majd bármit is, nem fog válaszolni, törli az e-mailját, stb. Még a rendõrség is téged fog kinevetni, ha netán teszel egy feljelentést. Csak akkor küldünk csomagot, ha a bankszámlán a pénz!!!
A kérdező hozzászólása: Koszonom.;)
Nem is értem a érdeklõdõ mit kavar az utánvéttel, amikor azt akarja, hogy te küldd el neki a terméket tök ingyen, aztán majd fizet ha megjött (persze sosem fizetne valószínûleg). felejtõs.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat!!!:)
Nekem is küldhetitek elõre a telót. Köszi :D.
"kockazata nincs" hehe neki biztos :D
Ha még nem írtál neki választ akkor írd ezt neki " Ne haragudj, de elõre én sem szeretnék utalni, mert párszor jártam úgy, hogy elküldtem a terméket, hittem abban hogy az illetõ utólag fizetni fog, de soha nem fizettek. Így se pénz, se a termékem nem lett meg. Nem feled irányul a bizalmatlanságom kérlek ne hidd ezt. Csak tudod te is szerintem milyen a mai világ. Ha neked jó akkor utald a pénzt, és én postázom a telefont."
semmi lényege nincs itt az utánvétnek. Arra akar rávenni, hogy küldd el neki tök ingyen a terméket, és majd ha átvette, akkor (soha) majd õ fizet neked utólag. eszedbe se jusson belemenni!
Egyértelmû kamu. Miért nem elõre utal? Te pont ugyanúgy elmondhatod azt, amit õ mond, hogy "bizalmatlanság". Milyen telefon, mennyit ér, és mekkora a táv? Ha a telefon 20-30-40e Ft, akkor szerintem van az a táv, ami bevállalható, fõleg ha valaki tud utazni diákkal, esetleg van 90%-os lehetõsége... A másik lehetõség, hogy biztos van a "közelben" ismerõsöd. Küldd el neki, õ vigye el az illetõnek, találkozzanak személyesen, nézze meg, ha kell fizesse ki neki, és akkor megkapja. Szerintem mindenki talál ismerõst az ország bármelyik "csücskében", akiben viszonylag jobban meg tud bízni, mint egy tök ismeretlenben. Ajánld fel neki ezt a második lehetõséget, kíváncsi vagyok mit mond rá :)
A kérdező hozzászólása: Toled is kiszonom a vslaszt!!rengeteget segitetek!!!
Ha nagyon kell neki a telefon akkor elõre utalna pénzt.
A kérdező hozzászólása: Nagyon koszonom a valaszt!!!rengeteget segitettel!!
A kérdező hozzászólása: Koszonom
fenntartási költség, kb 5000.-/év, alapkezelési díj (árfolyamból levonják), biztosítások költsége. Ha csekken fizeted +250 Ft csekkenként. Kötelezõ index 3% minimum.
Allianz bónusz életprogram.Elsõ évben vonnak költséget, illetve havi fentartás költsége van(600ft), tehát évente 7200ft.Ezek kerülnek levonásra.Az ötödik évtõl pedig plusz bónusz összegeket kapsz jóváírásra a megtakarításodon.Ma Magyarországon az Allianz életprogramoknak a legjobb a költségszerkezete.Nézd meg a Mabisz honlapon a TKM mutatókat is, és ott is ezt a választ fogod kapni.Ha unit linked terméket akarsz kötni, ez a legjobb megoldás, nem fogsz rosszul dönteni.
Az allianz honlapján a különös szerzõdési feltételek tartalmazzák egyébként a költségek leírását, ott is minden kérdésedre választ kapsz, illetve szívesen segítek privát üzenetben is.
sok mindentõl függ eu-n belül vagy kívül mész? melyik kontinens? mennyi idõs vagy? milyen jellegû biztosítást akarsz kötni (várost nézni mész vagy búvárkodni)? egyedül vagy társasággal? milyen kiegészítéseket szeretnél? nézd meg valamelyik alkuszi oldalon, néhány kattintással megtudod, hogy melyik a legkedvezõbb számodra pl. netrisk.hu
Nézd meg, hátha tartalmazza a lakásbiztosításod, szoktak beletenni ilyen tételt is! Meg ajánlom a pü. tanácsadómat, ingyenes.:) Elmész hozzá és elmond mindent errõl.
netrisk.hu, pba.hu ezeken több biztosítóét hasonlítja össze, de jó pár biztosító honlapján is kiszámolhatod, ha tetszik akkor meg is kötheted online.

Nem értek a lakásbiztosításhoz, mit csináljak?

Lakásról lenne szó. A generalinál szeretném megköttetni, de csomó fogalommal nem vagyok tisztába. Az önrész az azt jelenti, hogyha az mondjuk 20ezer Ft, akkor ha pont annyi a károm, akkor a biztosító semmit se fizet? Ez nekem hol jó? Meg mi az, hogy "önrész nélkül felelősség"? És odavan írva, hogy mondjuk 10 millió Ft. Meg ha átírhatom a főépület biztosítási összegét, érdemes magasabbat írni mint amit kiírt? Teljesen elvagyok veszve!
Szia! Ha önrészt kérsz, az azt jelenti, hogy a biztosítási díjad, amit fizetned kell, olcsóbb lesz, viszont bizonyos károk esetén(amire kéred az önrészt)az önrsézt nem kapod meg. Ha 100.000Ft a károd, akkor 80ezret kapsz, ha 20.000Ft az önrész.
A kérdező hozzászólása: tehát nem is mindenre vonatkozik az önrész? Tehát ha én a csõtörésre kérem, akkor nem fog fizetni a biztosító? Viszont ha mondjuk betörik az ablakomat, arra fizet?
Ha magasabb összeget írsz be, pl épülethez, akkor túlbiztosítod az épületet. Pl. beírod, hogy 15milliót ér az épületed, de valójában csak 10-et ér (újraépítési értéket kell nézni mindig!) és pl. teljesen leég a ház, lakás, akkor kiderül a túlbiztosítás és nem fogsz 15milliót kapni, hanem amennyi valójában a ház, lakás mérete.
Azt látni fogod, hogy mire vonatkozik, mert úgy kell, hoyg felajánlja. Általában betörés, vezetékes vízkár esetén a leggyakoribb az önrész.De szerintem nem éri meg önrésszel foglalkozni. Én nem választanám a helyedben.
A kérdező hozzászólása: Egyébként rosszul írtam, mert nem a generalinál, hanem az allianznál szeretnék köttetni. Kiderült, hogy önrész nélkülit csak személyesen tudok köttettni, úgyhogy mindenképp bemegyek majd. Csak nem szeretnék totál tudatlannak tûnni. És ha önrész nélkülit választok, akkor várhatóan jóval magasabb lesz a havi díj?
Alapesetben van egy díj, önrésznél ez a díj olcsóbb. Tehát fordítva mondanám amit te írtál:) Tehát nem drágább önrész nélkül, hanem önrésszel olcsóbb:)
Önrészt azért vezették be a biztosítók, hogy az ügyfelet érdekelté tegye a prevencióban, és a bagatellkárokat visszaszorítsák, hisz ebbõl van a legtöbb. A biztosítási összeg emelése csak akkor indokolt, ha a lakásba beépített anyagminõség, illetve ingóság esetén a használati tárgyak értéke több, mint amit a biztosító felajánl. Ha nem több a valóságban akkor felesleges emelni, hisz ettõl nem fog többet fizetni a biztosító. Ne az épület forgalmi értékébõl indulj ki, ez nem azonos az ujraépítési költséggel (hisz a telek pl. egy tûzkárnál nem semmisül meg...)
biztositonal dolgozom megigerem hogy szivesen utananezek!
A kérdező hozzászólása: köszönöm hogy utánanézel


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!