Ünnepek - Szilveszter, Újév kategória válaszai (325 db)

Miskolcon mondanátok valami klubbot vagy más helyet, ahol lesz szórakozásra lehetőség?

Néztem ilyeneket hogy Rockwell meg East Side, de ezek egyikében sem lesz szilveszterkor semmi. :/ ötlet?
Kocsmabuli
egyedül?..azt nem ajánlanám, kint za utcán meg amúgy is halál
A kérdező hozzászólása: Nem egyedül, a võlegényemmel ketten mennénk.
Március 15. téren lesz valami utcabál szerû a Blikk szervezésében! Esetleg neked lenne más javaslatod?


Mit vegyek majd fel?

12 vagyok. Együtt fogok szilveszterezni azzal a fiúval aki tetszik. Mi lenne az ideális olyan ruha, ami visszafogott de csinos is?
Ha te is tetszel neki, akkor mindegy. Amúgy csak óvatosan, 12 vagy...
xD 12 évesen nekem annyi volt a szilveszter, hogy elmentem mamámékhoz 10 kor ittunk pezsgõt, fél 11 kor alvás! Ezek meg itt már "azzal szilveszterezek, aki tetszik"! Ez a koránérõ népezet így k*rvára nem lesz jó! Nekem most is annyi lesz a szilveszter, hogy felmegyek Pestre egy lány barátomhoz, akit 4 éve ismerek! (15.5/f)
A kérdező hozzászólása: erre a normál zöldre gondoltam
én azt mondom neked ha nagyobb dörzsfejeset veszel ami még 2006 os vagy régebbi rá szikszallagozól egy csillagszórot és biztonságos lessz vagy veszel gyujtózsinort nem feltétlenül muszály végighuzni a gyufásdobozon :) viszont a normál zöld az a végénél kell meg fogni mert a fele gipsz és mindig marad egy csonk utána ami védi a kezet petárdabalesetek nem normál zöld petitõl származnak hanem nagyobbaktól mint magnum achtung vagy megatresk .amit egyszer egy fiatal ember a szályába vett biztos hogy nem normál zöld volt hanem zeusz vagy mega :) és az szakitotta le a fél arcát persze a média ugy állitotta be hogy az normál petárda volt :(
A kérdező hozzászólása: Ezeknél a cigányoknál gondolom csak dörzsfejes van...
ez baromság a dörzsfejes változatok veszélyesek. de mára már a legtöbb petárda kanócos az euban legyen szó minirõl normálról vagy megáról hosszú zöld kanóc van már bizony ám a dörzsfejesek hejett ezt hogy adják majd be az embereknek a zsaruk mert itt már nemdumálhatnak arról hogy gyujtás pillanatában berobban :) ez már biztonságos
Szabályellenes, nem véletlenül. A petárda a köcsögök szórakozása, és nagyon balesetveszélyes is. Ugyanis a gyújtófej nedvességtartalma miatt nem egységes a gyújtási idõ. Ha kapott egy kis párát, aztán kiszáradt (ezt nem feltétlen veszed észre) simán eldurran a kezedben. Ha csak az ujjad hegyét viszi le, szerencsés vagy.
ott ám :)
A kérdező hozzászólása: Vyrob te a 3. Kerületben laksz ugye?
drogozni is szabály sértés még is csinálják .nálunk nem messze van a rendõrség mégis 20 darab petárdás dobozt találtunk szilveszter után a feneküket nem mozditották pedig itt ugy durrogtak a petárdák mintha még most is legális lenne fenéktörlésre való csak a petárda stop :) és minden rendõr a városban van szilveszterkor az ittas idióták megfékezéséert nem törödnek a petárdákkal már rég : figyu nem kell mindig a tv nek médiának hinni hogy fuu 150 ezer a birság .valóságban másként történnek a dolgok és ezek tények :) pl simán elszorhatsz egy 100 as csomagot lakotelepeken már a lakók is beletörödtek hiába hivják a rendõröket azokat ez nem érdekli : ugyhogy nyugodtan lehet petárdázni fõleg panel ablakból mert akkor végképp semmi szemtanu .amugy meg az emberek is beletörödtek felesleges feljelengetni inkább ki birják :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon ritka nálunk a rendõr
Szabálysértés petárdázni, elég rendesen tiltják. Ráadásul a szilveszterkor szolgálatos zsernyákoknak is eléggé zivataros kedvük van általában, hogy pont õk "$zoptak be", úgyhogy ha elkapnak, jó eséllyel fogda lesz a vége arra a napra....
A kérdező hozzászólása: köszi már sikerült lerendeznem, az árus cigány lesz viszont aki 'csinálja' ezt az egészet azt ismerem és megbízható
innen vegyél biztonság minõség pyroshop.facebook :) minden féle van
Én nem vennék a helyedben cigány árustól petárdát. Szokott amúgy lenni telephelyük ezeknek az árusoknak ott tudsz venni, de egy sima utcai cigányárustól több mint felelõtlenség.
A kérdező hozzászólása: Aki a szájába vesz az meg is érdemli....
jó amit gondolsz .petárdából it tudsz vállogatni pyroshop face book .vagy skba kimész és ott van mini normál mega meg la bomba .tüzijátékból a telepeket ajánlóm meg a golyósbombát meg szikraszökõkut talán nagyobb lepke is . rakétából pedig ne kicsit vagyél nagyobb átmérõjüeket mert azok szépet bontanak :)
életkorodtól függ.ha kicsi vagy(8-12)valami kicsi sárkánytojás-kis lepke stb.. de ha nem azt Amit én xd Rakétából: sikoly Tango rakétacsomagot ajánlom aldi nál/ba lehet kapni. amugy fogsz Egy eheti lidl ujságot és választasz
A kérdező hozzászólása: és a józsefvárosipiacon pontosan hol lehet petárdát venni mert kéne 1-2 dobozzal nekem!!!
ne vegyél :D
Dum bumot vegyél szlovákba
nem
hát én úgy szoktam hogy ledobom a földre azt repül amerre repül:DD

Hol lehet budapesten olyan helyet találni újévkor, ahol egy éjszakára egy baráti összejövetel lehetséges?

gondolok itt arra, hogy a fiatalok (15/17) pénztárcája is elbírja. összesen 4-5en lennénk. válaszokat előre is köszönöm és mindenkinek megy a zöld pacsi :)
mit szeretnétek? be ülthetnétek egy pincekocsmába.
szerintem akad olyan helység valami épületben amit kilehet bérelni akár pár órára akár egész éjszakára :)
6-8 csomag sikoly?! (1 csomag 12 db sikolyt tartalmaz) Kellemes ünnepeket!
meggyujtod a kanocot aztán 5-10 méterre mész a terméktõl


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!