Ünnepek - Ballagás kategória válaszai (383 db)

harry potter
DEMENTOR!!!! Egyébként nekünk az egész egybe volt kinyomtatva, mindenki saját egyéniségének megfelelõen öltözve-pózolva a képen. De nem biztos, hogy ezt ti is megtehetitek...
Google képek - Írd be a keresõbe osztálytabló. Biztos, hogy tudsz ötletet meríteni belõlük.
fa léggömb pókerasztal biliárdasztal stb
[link] keresgess :D
keresztapa
Csocsó asztal:)
Póker kártya. Egyéb kártya.

Mi lesz közvetlenül a szalagavató után?

Mármint mielőtt, mindenki átöltözne és menne haza vagy akárhova. Gondolom lehet majd táncolni meg ilyenek?
A miénk olyan volt, hogy utána a termekben (minden osztály külön)fotózkodott, aztán volt egy fogadás a vendégeinknek, de a számuk korlátozott volt, rendelnünk sok sütit és hidegtálat meg pezsgõt és indult a party :) ) de voltam olyanon, ahol utána lehetett táncolni a vendégekkel aztán mindenki ment a dolgára...
*rendeltünk
á, mindenki ment haza
Hát nekünk utána bemehetett mindenki aki akart táncolni, meg még fényképezkedtek a keringõruhában az emberek, utána gondolom go to afterparty:D
Nálunk is szalagavató-afterparty volt...:D
Nekünk lezajlott az egész szalagavató, utána meg ment mindenki arra, amerre látott. Voltak olyanok, akik hazamentek, de mi pl bulizni mentünk. És elég jól sikerült :D

Mit adjak a tanáromnak Ajándékba? Valójában még nem ballagok.

Van egy angoltanálom aki terhes de 5.-ben osztályfőnökünk volt.Jövőhét péntekig marad.És mit adjak neki?Vagy inkább énekeljünk mert zeneisek vagyunk.Várom a linkeket és a válaszokat.
Fényképek cd-re írva, vagy valami jó angol/amcsi film eredeti!! dvd-n
De undoratók vagytok!! Szerintem is cd-n lévõ képeka legdieálisabb. Léci pontozz
Kolbászt uborkával és majd hasznosítja!!!!! ;)
adj amit akarsz, de nekem a második válasz jobban tetszett, (de hátulról)
EGY POFONT!!!
Dobjátok össze a pénzt és vegyetek neki egy virágcsokrot, és adjatok neki egy emlékfüzetet amibe mindenki rajzol vagy ír valamit. :) Ezután énekeljetek el egy szép dalt vagy nézzetek meg egy vígjátékot. :)
Egy pohár lóspermát, hogy igya meg ;)
ááá ez beteg xddd


Egyáltalán NEM szokás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
nem szoktak

A bartánőmmel azt tervezzük hogy a ballagás utáni napon tartunk egy ünnepélyt. (lány vagyok) De ötletünk sincs! Nektek van valami?

Fontos hogy ne legyen túl drága,ne északai(szóval discot azt haggyuk) nem tul fisszafogott azért.Olyan hely kéne ahol tudunk hülyéskedni,jol érezni magunkat és sose felejtsük el azt a napot!?Ha ti voltatok már ilyen helyen akkor segítsetek!!!
Könyvtár:helyesírási kéziszótár, elég izgalmas lesz, hidd el :)
Valamelyikõtöknél.Hidd el jobb, mint egy kávézóban ücsörögni.Otthon kitombolhatjátok magatokat...:DD
Buszpályaudvar, non-stop bolt elõtt a járdán... legyetek kreatívok!
Mániákus sorozatgyilkosnak öltözzél be, azok úgy néznek ki mint a normális emberek.
attól függ hogy lány vagy-e vagy fiú:D a nvedbõl gondolom lány szóval lehetnél pl takarítónõ, beöltözhetnél az egyik tanárodnak stb stb :D
Madárijesztõ, bádogember, boszorkány, stb., stb.
A kérdező hozzászólása: lány vagyok
nálunk olyanok voltak, mint kisbabák, orvosok (bár ennek története volt), edzõk (hippiruhában meg fiúk terhesként, és edzést tartottak nekünk néhány percben :D), zombik, stréberek kreatív táblákkal stb..
Én most vagyok elsõs, és nem rég volt a beavatásunk, ahova be kellett öltöznünk. A következõk közül választottunk: Kalóz, Indián, Hippi és holdkóros :) Végül holdkórosak lettünk. Felvettük a pizsamánkat, összekócoltuk a hajunkat, szobapapucsot illetve mamuszt vettünk fel, meg napszemüveget, mert az menõ :D és mikor végig sétáltunk a sulinkon, mindenkinek azt hajtogattuk, hogy: Reggel mikor kinéztem és láttam... de sajnos szemembe sütött a nap, ezért felvettem egy napszemcsit :) Remélem tudtam segíteni :)
banya:D vagy vegyél fel pizsit

Idén fogok érettségizni, és kíváncsi lenék mikre kell költenem?

Aki már elballagott le tudná írni nekem, hogy milyen kiadásokkal kell számolnom ebben az évben osztály és egyéni szinten? (szalagavató, tabló, sminkes, fotós,...) részletesen, hogy melyik mennyibe kerül kb. /fő vagy /osztály rengeteget segítenétek, köszönöm előre is mindenkinek:)
A szalagavató nekem kb 70 000 volt, de sminkest, mükörmöst me hasonlókat nélkülöztem, de ebben benne van, hogy a párom táncát, ruháját is én fizettem, mert külsös volt. Egyetemre jelentkezés kb 10 000. Évvégén még lehet, hogy lesz érettségi büfé amiért fizetni kell, és bankett is lehet. Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Nekem max 20 000
Szalagavatóra a 3 osztálytól beszedtek 5000 Ft-ot 6000 volt a táncbetanulása és 6500 a ruha kölcsönzés fodrászt, körmöst sminkest nélkülöztem kosztüm 16.000 FT tablókép csomag: 5000 ft plusz a szalagavatóra vettem még cipõt az 6000 volt, táskát 3000 ft, 2 pár harisnyát az volt 1200 ft, ballagáson az ebéd fejenként 3500 ft volt plusz havonta fizetni kellett az osztálypénzt az havi 3000 ft volt.
amiket felsoroltál, az nekünk osztálypénzbõl ment, így nem tudom tételesen. de plusz a tánctanár a szalagavatóra Sminkes nem volt. Minek? ezen felül: 2-szer fodrász: 5000 Kisestélyim a bálra : 10E (outletben vettem, eredeti ára 10 éve volt 35E, kézzel flitterezett mango ruha) tablóképekért, és meghívókért amennyit pluszban akartunk venni (5000 ft.kb) nyelvvizsgáztam akkor, érdemes az érettségi elõtt még, ha nincs, mert az egyetem alatt szívás

Hogy zajlik egy szalagavató? Többi lent

Milyen ruha kell oda, Minden iskolának egy ugyan azon a napon van, ha igen a város minden 12.-nek egy helyen lesz, vagy nem? Amit tudtok kérlek írjátok le róla. Elöre is köszönöm. :)
Nem minden suliban egyezik az idõpont, de általában decemberben vagy januárban van, a suli dönti el, hogy hol. Lesz egy szalagtûzés, osztálytánc, és keringõ (a keringõhöz kell ugye a fehér esküvõi ruha vagy mi, a fiúknak meg frakk :D). Aztán a legvégén az afterparty. :)
kisebb városban figyelnek arra hogy egy napon csak egy iskola szalagavatója legyen ill ne egy idõpontban legyen több iskoláé. Nekem februárban volt. Addigra már megvarratuk a ballagási egyenruhát és abba mentünk.aztán van a tánc amit elõttem is írtak és a végén az osztályfõnök mindenkinek fel tûz egy szalagot. ennyi. és igen a végén el kell menni bulizni :D
Még a válaszomhoz (az elõzõ, 3. válasz) annyit jegyeznék meg, hogy: Ahová én jártam suliba, ott nem szokott szalagavatókor keringõ lenni. Hanem minden évben van egy úgynevezett avató bál - általában a csacsiavató napján este - és a bál elején van a keringõ (a szalagavatóval ellentétben nem a végzõsökhöz köthetõ, hanem a 9.évfolyamhoz). De hát mindenhol más a szokás. Remélem, tudtam segíteni. Próbáltam leírni ami eszembe jutott. :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, sokat segítettel. :D
nálunk nem keringõzött mindenki, a 4 osztályból kb 6-8 pár volt összesen. nekik volt keringõs ruhájuk is, a többieknek csak egy koktélruha, fiúknak öltöny. de nem ugyanolyan, mindenkinek olyan amilyet akart. a többit leírták az elõzõ válaszolók :)
és akkor év végén már nincs bankett?
de van. az a szóbeli után szokott lenni, külön helyen. mi pár tanárt hívtunk el, meg ugye az osztály volt még ott :)

Bolond ballagásról szeretnék kérdezni! Tudom még messze van de jobb előbb mint utóbb beszerezni, nem?

Na szóval arról lenne szó, hogy Samara Morgannek a The Ring (a Kör) c. filmből való szereplőnek szeretnék beöltözni és nincs hozzá ruhám se műhajam az is kéne kéne. A sminkkel nincs is baj mert az már van de nekem aranybarna a hajam és nincs fölösleges fehér egybe ruhám (ruha színező van a ruhának a beszínezésére). Én Szentmártonkátai vagyok és nem tudom, hogy Jászberénybe vagy Nagykátán, esetleg Szecsőn lehet-e kapni ilyeneket mint fehér egybe ruha meg hosszú fekete paróka. Segítsetek léci válaszokat előre is köszi! :))
A kérdező hozzászólása: Bocsi kétszer írtam le a kéne szót!:)
Szia! :) Jászberényben tuti kapni olyat! :) Én oda szoktam járni vásárolgatni, van sok üzlet nézz körül tuti találsz olyan üzletet ahol van :) Remélem tudtam segíteni :)
Kérdezõ, neked még sok bajod lesz az életben. Próbálj egyszerûbb célokat kitûzni, ha boldog akarsz lenni.

Ütős jelmez bolondballagásra? :D

Szóval most fogok balllagni, és bolondballagásra kéne egy jó jelmez. Azt már eldöntöttem hogy veszek valamilyen szines vagy mintás kontaktlencsét, és ahhoz kéne még egy jelmez. :D 14/f
Vágsz ki papírból egy csillagot, azt rögzíted a fejedre. Aztán fogsz 2 méter madzagot, rákötsz egy csavart és vontatod magad után. És rögtön te vagy a csillagfejû csavarhúzó... :D
Zombi :D:D:D én is az leszek, vagy ilyen animés, lolitás csak én lány vagyok :D Vegyél olyan kontaktlencsét, hogy white screen. Nekem az tetszik nagyon :D vagy olyat, ami sima fehér. Hozzá ilyen zombis smink. Nagyon jók vannak! Meg szakadt, piszkos ruhák, véres sebek. Vért tudsz készíteni mézbõl és piros ételfestékbõl :) Ha kell segítség, vagy ötlet valamiben, akkor írj :)
Ismered a parasztbácsis viccet, aki a farsangon a nagy fäszt akarta alakítani...
A kérdező hozzászólása: Vannak meg ertelmes emberek... Amúgy jót röhögtem rajta :D
Ütõs? Legyél dobverõ! Vagy habverõ!
A kérdező hozzászólása: Ommm, nem, nem ismerem. Xd A valaszokat pedig koszonom
Elsõ én ezt 8.-ban farsangkor csináltam meg és fõdíjas lettem tuti siker és még nem is kell fél óra a beöltözéshez és az elkészítéshez sem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!