Szórakozás - Tévék, tévémûsorok kategória válaszai (14429 db)

Miért nincs fent?

Egy olyan kérdésem lenne,higy valaki nem tudja nekem megmondani hgy hol tudom megnézni Mogács Dánielnek azt a fellépését amiben az llatokat kezdi el parodizálni? (Károly a kafferbivagy,Petipocok, Sándor a sas stb...)
Showder Klub 4. évad 2.r rész. Itt megtalálod, bár nem túl jó a minõség, utube-ról mán törölték. [link]

Egy olyan filmet keresnék ami az m1-en ment még gyerek koromban és azzal komponálták fel, hogy a pékné 7 gyermekéről fog szólni a film. Cím? Ötletek?

A film végén a hegedűs fiút ágyú elé vezetik és meg akarták ölni, ám a szerelme megvédi. A legvégén pedig pipacsok között fut egy kislány.
konferálták ...
A kérdező hozzászólása: jesszus tényleg félre írtam... :D


Ti nem érzitek úgy hogy a mostani naruto csak a paródiája a régi önmagának?

Mostanában mintha tiszta viccre vennék az egészet, pedig egy aránylag komoly mű az egész alapja, ami sok szituációt feldolgoz. Jó, persze nem egy heav rain, de akkor is. Viszont az újabb dolgok (Pein harc után) eléggé gyengék, és nem hozzák színvonalat. Ti nem így látjátok? Régen tiszta jó volt még ha ki is lehetett számítani, de most a karakterek is gyengébbek és az egész cselekmény is. Vagy talán csak azért érzem így, mert régen még fiatalabban néztem?
Dehogynem. Már elég régóta szar az egész. A "sima" Naruto még élvezhetõ volt, akkor tényleg ninjatörténet volt. De a Shippuudennel már elszabadult a pokol, már nem ninják, hanem mennek egymásra agyba-fõbe, csak az van elõttük, h meg kell ölni a másikat. Számomra az a vicc az utóbbi fejezetekbõl, hogy Obito oly egyszerûen fogalmazta meg, h miért akar végetvetni a világnak, h: "Azért mert hagytad Rint meghalni" ... Vagy az agyonhype-olt Madara, aki nem elég, h megszerezte Hashirama erejét, de aztán feltámad és mégtöbbet elszív tõle, majd a Shukaku lepecsételi, de vhogy õ szem nélkül is kép létrehozni a Susanót ami áttör a pecséten, aztán kb az összes bijuu megsorozza és semmi baja sincs, majd egyszerre ütik és annyit érnek el, h leszakad a karja ... A Naruto elért a Bleach szintjére, szánalom az egész.
A shippuuden eredetileg a sztori felgyorsulását és a harcok bedurvulását ígérte. De ez mostanra mintha visszacsapott volna, idõvel egyre érzelgõsebb lett. Úgy kb. Jiraia, és Itachi halála környékén lehetett a fordulópont. Én is várom már vissza a régit.
Én is úgy érzem. Most ugye ninjaháború van, de olyan szinten unalmas az egész, hogy csalódtam a narutoban. Folyton madara van mindenhol.. Mintha õ lenne a fõszereplõ. :D De amúgy imádom a narutot, csak ezek a részek.. olyan vontatottak.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Tyûhaj... 12 éves koromtól nézem a Narutot (most 20 vagyok). Egyszerûen imádom! Tényleg! Hiába közepes kategória, annyira megfogott a kis idióta fõ szereplõ (meg pár mellék szereplõ) :) Ezen "nõttem fel" és mindig nyíltan fel is vállaltam, hogy szeretem, DE..... (MOST KÖVETKEZIK A NEGATÍV VÉLEMÉNYEM) Szóval: Én sajnálom a legjobban, hogy ezt kell mondanom, de ami mostanában történik a mangában és animéban egyaránt, hát az borzalom. Komolyan, most mit vártak? Azt gondolták, ha az amime grafikája mérföldeket fog romlani, többen fogják nézni?????? Vagy ha 50 manga fejezet konkrétan ugyan arról szól fog szólni (és ráadásul a szöveg is oldalanként fog ismétlõdni), a rajongók felállva fognak tapsolni, hogy ez az Kishomoto! ? (oké tudom, nem csak Kishi áll mind-e mögött) Ja! És a szereplõk teljes karakter kicsavarásáról majdnem elfelejtkeztem . Említeném példának Sasukét (SZÁMÍT BÁRMIT IS A JELEN LÉTE?), vagy Sakurát (hát neki a jelleme se föl se le, max a pofikája egyre csúnyább), Orochimaru (te meg mi a csudát csinálsz??????), Obito (maradt volna Tobi), Kabuto (he?), Minato (Istenem add hogy csak az õ karakterét ne rontsák el! Kérlek!) Oké természetesen vannak pozitív jellem fejlõdések is, pl: -Itachi (számunkra új) -Hinata -Neji -Naruto Nem akartam senkit se megbántani a véleményemmel, csak már picit kiborult a bili...

A mentalista red mile című részében, hogyan csinálja Patrik azt a trükköt, vagy kamera trükk?

a href='http://www.youtube.com/watch?v=YAXoEvd9fbo' class='kulso_link'>http://www.youtube.com/watch?v=YAXoEvd9fbo
Kameratrükk.

Mi volt ennek a rajzfilmnek a címe?

volt egy modern korban nem tudom melyik városban játszódik de egy múzeumban életre kelt tutánkamon és volt benne egy beszélő macska is meg egy gyerek is azt hiszem, és mindig volt valami kalandjuk volt amikor napisten is szerepelt vagy a város az ókori egyiptomá változott meg ilyenek
Ja, tudom melyik ez :D Tutenstein a neve :) ) Regebb mennyit neztem
A kérdező hozzászólása: tényel az a neve köszi a választ és én is sokat néztem régen
Nagyon szivesen :)

Ebben a reklámban mit mondanak?

a href='http://www.youtube.com/watch?v=0GCRsv0zb-Q' class='kulso_link'>http://www.youtube.com/watch?v=0GCRsv0zb-Q
A kérdező hozzászólása: A Tommy Hilfiger kollekciói a ... a Roland divatház. Mi lehet a ... helyén?
A kérdező hozzászólása: Közben kiderült: A Tommy Hilfiger kollekciói ajózamlagrof a trosûm ótagomát a Roland Divatház. (visszafele)
Szia! RTL X Faktor fórumán méár megírta eyg belsõ emberke, ogy Tünde fogja megnyerni. Amúgy a kocsit közösen használják a turnékhoz, a lakást felkészülésre használják az utazásra is együtt mennek, a pénzt meg elosztják egymást között. Fejenként 3 milla. A második kérdésedre nem tudok válaszolni sajnos.
Hát akkor mondj 100 ugyanilyet magyarországról.. De akkor.sem egyformák.. Énekesnõbõl is van száz..
Az a baj, hogy a ByTheWay annyira tucat, kapásból vagy 100 ugyanilyen zenekart tudnék mondani. Igen. Ezt a szemükbe is mondanám. Nekem nem tetszik, pedig elismerem a tehetséget, ha valaki tényleg az.
20:03 az a baj hogy már mindenki a másikban a hibát látja most itt vered magad de ha eléd állnának akkor is a szemükbe mondanád? vagy csak itt nagy az arcod? nem ártottak neked semmit.. a másik meg ott vagy justin bieber.. nem bírom de nem mondok róla semmit mert nem ismerem sose láttam..de azt is csak szidni tudják... nekem meg ezért van elegem az országból mert mindenkinek csak a neten nagy a szája meg mindenki szapulja meg alázza a másikat ahelyett hogy magába nézne elõször mert senki sem tökéletes..
Persze-persze.Mindenhol ott van egy belsõs emberke...Ha tényleg igaz lenne a dolog, már egy másodperc után le lett volna törölve....Amúgy:elosztják a pénzt, 3-3 milla.Bozseknak semmi nem jár, nem tartottak pisztolyt a fejéhez.
Utolsó elõtti: Semmitmondó?? Szerinted ez semmit mondó?? Most õszintén.. Szerintem nagyon jó hangjuk van és õk nekik kéne megnyerni.. És én meg nem az a nyáladzó sp imádó megy justin bieber rajongó vagyok szóval kinem állom a b*zikat meg a ny*mi hanguakat de ezek szerintem már profik...és nem b*zik mint justin bieber(nemtudom hogy kell leírni)
Amúgy nem hiszem, hogy honorálják. Az RTL sem örül neki, hogy ilyen felhajtást csinált ez a Bozsek. Valószínûleg következõ héten, vagy azután úgyis kiesett volna alapból. Kibírhatta volna, ahelyett, hogy játsza az agyát. Akkor minek ment a versenybe?
Remélem is, hogy Tündi nyeri. Unom már, hogy minden évben semmitmondó fiatal srácok nyernek, mert visítozó tinilányok ezrei mondják: ''jaaj de cukeee'' Fú, de elegem van már ebbõl az országból.
A kérdező hozzászólása: Ja, hogy Tünde nyeri. Akkor nem is izgulok.
Ha õk nyernek: YaOu és Oli megy utazni... Szikié és Bennyé lesz a pénz.. A kocsit a koncertekre, utazásra fogják eggyütt! :D Hajtáá ByTheWay

Mi lehet ennek a filmnek a címe?

Régebben láttam egy filmet, de nem ugrik be a címe.
Boncasztal
A kérdező hozzászólása: Azaaaaaz :D Köszi! Ment a zöld én meg mentem filmezni :)
nem spárgázott, ma mutatták a fókuszban h kaszkadõr volt aki spárgázott
A kérdező hozzászólása: köszi, az nem lényeg nekem a zene kellett :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!