Szórakozás - Sztárok, bulvár kategória válaszai (7646 db)

Milyen magas lehet Rudolf Péter és Kálloy Molnár Péter a beugróból?

Múltkor ott állt mellettem Pokorny Lia és kb. velem egy magas volt, 173 centi vagyok. Akkor milyen picik lehetnek ők? :) Amúgy nagyon "NAGY" színészek. Csak kíváncsi vagyok.
Google, elsõre kiadja a számot, pl. Rudolf Péter 170cm.
A kérdező hozzászólása: Ezt én is megtaláltam, de szerintem nem igaz, sokkal kisebbnek kell lennie, Kálloy-nak meg még kisebbnek. Ha a Pokorny Lia 170 valahány centi magas.
Magassarkú? Egyik elõrébb állt?
A kérdező hozzászólása: lapostalpú és egymás mellett állnak, mint pl.: záróakkord
A kérdező hozzászólása: http://www.youtube.com/watch?v=BfMks9gU93I mondjuk ezen a videón. :D
Rudi 170 cm, ez teljesen biztos. Én 173 cm magas vagyok és nálam kicsivel alacsonyabb, de nem zavaróan, úgyhogy biztosan annyi.

Az X-Faktorban lesz karácsonyi koncert? Ha igen hol és mikor?

Köszönöm a vàlaszokat előre is! :)
Én debreceni vagyok és eddig mindig volt a Debrecen Fõnix csarnokban! Szval szerintem most is lesz:)
A kérdező hozzászólása: És mikor szokott lenni? :)
Hát elõre nem tudom megmondani, de körülbelül amikor vége az x-faktor adásainak, akkor úgy 1-2 héttel késõbb:) De nem tudom, de ugy dec.20 környékén!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
Nincs mit!:)

Kik azok, akik még ilyen "botrányos" hírességek?

gondolok itt olyasvalakikre mint Miley Cyrus, vagy éppen Justin Bieber(ő a nemi identitása miatt). Ha tudtok egy oldalt, ahol vannak felsorolva ilyen személyek, akkor elküldhetitek. Köszi!
a szórakoztatóipar 90%-a ilyenekbõl áll, akik egy kis aprópénzért bármit elvállalnak.
A kérdező hozzászólása: Remek! Ha esetleg példát is tudnál hozni, nagyon megköszönném :)
[link]
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszi! Nekem valamiért mostanában semmit sem ad ki a google.....
Régebben Paris Hilton, Nicole Richi, Lindsay Lohan, Britney Spears... mindegyiknek agyára ment a pénz és a hírnév de még sok ilyen van... Hollywood 99%-ban, nem, inkább 100 ;)


ahogy a többi híres ember is.Nem tökéletes csak híres..Olyan, mint bármilyen más ember.Amúgy nem azért, de szerintem van nála sokkal szebb nõ is.És amúgy honnan tudhatnád, hogy gyönyörû, ha csak sminkkel nyilvánul meg az emberek elõtt?Lehet, hogy smink és fodrász nélkül tök ronda.
Imádom a zenéjét és a hangját, bár nem õ az egyetlen ilyen énekesnõ. Egyiket sem a szépségéért hallgatom, ha bejön a zenéje lehet akár betty a csúnya lány is, hallgatni fogom.
Te mindent elhiszel amit a szennylapok a lejáratására írnak? Irigyek a tehetségére, és kész.
Ariana grande bunkó a rajongóival és túl dívás meg beképzelt. Ha nem hiszed el üsd be a google-ba azt hogy: "velvet-ariana grande a legkiállhatatlanabb celeb" és megnézheted. Aztán döntsd el hogy még szereted-e!
Szerintem is tehetséges és szép nem értem miért mondják rá hogy nyávog amikjor kíválló hangja van szerintem azok akik ezt mondják csak féltékenyek!xD
Csinos, szép arcú, és eszméletlen gyönyörû hangja van. És élõben is kitûnõen énekel. Hajrá Ariana! ♥
Gyönyörûûûû és szerintem is rálehet mondani h "tökéletes" :)
A vörös haj nagyon elõnytelenül áll neki, de fekete hajjal szép. Kár, hogy ezt a vöröset erõltetik. Legalábbis a Google képei alapján.
Túl közel ülnek egymáshoz a szemei, de egyébként szép. Csak a barátja egyik videójában láttam, de kedvesnek is tûnt.
Szerintem régen cuki volt, most próbál nagyon menõ, dögös lenni csak sajna nem nagyon jön neki össze. 5 kiló sminkel igen szép...De amúgy ha már pop énekes nõkrõl van szó Ariana grande messze van a legszebbtõl.

Most akkor a Taylor az lány vagy fiú név?

Mert ugye van Taylor Lautner aki férfi
Unisex, több ilyen angol név is van.
Is-is. Vannak még ilyen nevek. Pl: Alex, Alexis, Ashley, Kelly, Robin stb.

Szerintetek ez Péterffy Lili saját facebook oldala?

Https://www.facebook.com/peterffy. Lili.3? fref=ts
Sajnáljuk, ez az oldal nem érhetõ el. nálam van a hiba?
A kérdező hozzászólása: [link]
Õ kicsoda? vagy egyáltalán ismert ember?:
A kérdező hozzászólása: X-Factorban egy énekes 2 hete esett ki :/
Inkább ez : [link]
Nem ez a hivatalos. :)
[link]
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat :)

Számomra hihetetlen, hogy ezért a szar könyvért ennyien érdeklődtek. Ti megvennétek? Vagy már mindegy ki mit ír, akkor is megvesznek az mberek mindent.

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]
Ha jól van körítve, bármilyen szart el lehet adni, nem csak könyvet. Ezen te ma még meglepõdsz?
Égen-földön keresem Slash önéletrajzát, sehol nem lehet megvenni, bezzeg ez a rakás **** mindenhol toplistás az életrajzok között -_-
Azért láthatóan nem a Magyar Tudományos Akadémia tagjai állnak sorban érte.
Nem, tudom, engem az háborított fel, hogy Justin Bieberrõl van könyv. és nem azért, mert szeretem, vagy nem szeretem, hanem mert fiatalabb nálam, pedig én csak 20 vagyok. nem is élt még szinte semmit.

Szerintetek ez ki lehet?

Részlet Keleti Györgyi könyvéből:
A kérdező hozzászólása: Szerintem Szabó Zsófi .....õ sír minden egyes magazinban, hogy nincs rendes párkapcsolata és játszik sorozatban is.
Pósán Nikolett alias Niki Belucci.
A kérdező hozzászólása: Mibõl gondolod?

Axl rose mért öregedett meg ennyire? Rá sem lehet ismerni.

Jó tudom már túl van ötvenen és egyértelmű hogy nem húszon évesnek kellenne ki nézni-e de pl bon jovi letagadhatna 10 évet.lehet hogy ez siker miatt van hogy akik sikeresek maradtak a mai napig pl bon jovi azok lassan öregednek de pl axl rose ők buktak a guns n roses fel oszlott a kilencvenes évebben lehett ez is meg viselte nagyon amitt ma csinál éneklést az szerintem csak erőlkődés érdekes a hangja nem változott ugyan olyan mint a 80- as években volt lehet plébekről énekel csak tátog?
Axl egy vesztes. Valszeg a pia meg a drog is rátett.
Ahogy minden másra, úgy valószinüleg [email protected] arra is, hogy kordában tartsa magát. Ennyi idõsen az átmulatott éveknek nyoma van és ha nem tesz ellene semmit, akkor bizony így néz ki.
Ez az ember egy állat, sajnos. Valószínûleg a rengeteg pia, drog meg az élethez való hozzáállása tette tönkre. Az original GnR feloszlását csak magának köszönheti. Slash egy nem túl régi interjújában, amelyben arról kérdezték, hogy nem szeretné-e Axlt meghívni énekelni az albumára, annyit felelt, hogy valószínûleg a sz*rt is kiénekelné bármelyik számából, de még ebben az évezredben szeretné kiadni a lemezt :) Szóval valószínûleg tényleg van hangja.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!