Szórakozás - Könyvek kategória válaszai (15471 db)

A kérdező hozzászólása: meg hogy meglehet nézni online a violettat?ha igen hol?az elozk reszeket hol lehet megnezni ?linkeljetek pls fontos lenne.
Erõsen kétlem, hogy kiadnák könyvben, de bármi megtörténhet :) Amúgy indavideón kb. a 22. részig mindegyik fent van, onnan tudod nézni: [link]
A kérdező hozzászólása: köszönöm, azt nem tudod hogy a disneyn hanyadik résznél tart?
A Disney-n ugyanott tart mint indán, vagy max 1 résszel elõbb, mert gondolom miután lemegy a TV-ben, utána kerül fel a netre.
A sorozatbaráton is fent van! Amúgy 71-dik résznél tart a Violetta most jelenleg!! Könyv is van több! Violetta regény 1/2. Violetta: A naplóm A titkaim Az álmaim. Az auchanban megvehetõ jelenleg 990 Ft-t a két regény (Az nem a teljes sorozat) A naplósban az egész sori benne van Vilu szemszögébõl (teljes napló) az 2500 Ft kb. De sztem neten is lehet rendelni!!
van miskolcon???én szerintem igen!!!!!!
és lehet a teskoba vásárolni ilyet?? könyvet?? és hol lehet rendelni az interneten?? lécci irjatok fontos!!
Az auchan-ban lehet(ett) venni, interneten én nem találtam olyan könyváruházat ahol meglehetne rendelni, de nagyon egyéb információt sem, pedig én is megszeretném venni, a solymári auchan-ban a 3-as, 4-es kötet kapható, hétvégén voltam ott.
Ayani, a sólyom lánya
Shiver, Linger, Forever
Az elõbbi Shiver-Linger-Forever egy sorozat szépen sorjában. Aztán van még.: - Alkonyat triológia - A Fehér farkas - Vámpírnaplók ( abban is van ) - True Blood ( abban is van ) Kb. ennyi jut eszembe. :)
Annette Curtis Klause: Vér és csokoládé Kresley Cole-nak is van valami ilyen sorozata.
[link]
Vagy még ott a Farkasok Bálja is :)

Ha Bella összejött volna Jacobbal és születik egy lányuk akkor Jacob bevésődött volna a lányába?

Mert ugye elvileg Bella azért vonzódott Jacobhoz h már akkor is Nessie vonzódott hozzá!
Nem, akkor Edward vésõdött volna be :D
Nem. Az azért enyhén beteg lett volna...
Ha Bella és Jacob összejöttek volna, akkor nem Nessie születik meg -egyrészt más lenne a neve, másrészt ugye más génjei lennének. Szóval akkor inkább az lett volna, hogy Jacob boldog családapa, aztán egyszercsak meglát egy lányt, bevésõdik, és szakít Bellával - ki tudja, ha egy hárpiába vésõdne be, talán még a lányukat is elhagyta volna. Én legalábbis ezt így tudnám elképzelni.


A Stilton könyvekből hány van?

(Tea Stilton és Geronimo Stiltonos könyvekből együtt véve)
[link] [link] [link]
Sok! Régebbikbõl úgy 40 újból vagy 50
tea stilton-osból vagy 10 van

Mondanátok véleményt az irományomra?

Nagy lendülettel elkezdtem valamit, aztán most véleménykutatok, hogy érdemes-e folytatni. Ide nem írom ki, elég hosszú, de ha írtok akkor küldöm üzenetben:) Köszi!:)
én szívesen elolvasom
Nekem is elküldheted.:)
mirõl szól?
velem is megoszthatod :)
Nekem bátran küldheted!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:)
Nekem nagyon tetszett :) , majd várom a folytatást.
Nekem is küldd el, kérlek :)
Én is elolvasnám. :)
nekem is elküldheted:) !!

Könyvet ajánlani?

Tudnátok olyan könyvet mondani ami középiskolában/gimiben játszódik és a főhős nem kitűnő és iszonyat okos mindenből, hanem pont ellenkezőleg. Bukásra áll, nem érti az anyagot, stb…:) Ha lehet legyen benne egy ki romantika is. :)
nos, a Tökéletes kémia gimiben játszódik, és a fiú bukik mindenbõl, szóval azt tudom ajánlani :)
Zabhegyezõ.
Egyszeregy Ebben a sztoriban a lány szakítás miatt nem megy be 2 hétig az elõadásokra és jócskán lemarad, ezért korrepetálástra kell járnia. Emellett még megpróbálják megerõszakolni jön a hõs megmentõ akirõl késöbb kiderülnek dolgok, van szerelem benne sírtam is rajta. Nagyon jó könyv

Kimjött a Bábel Leiner Laura új könyve. Kinek mi a véleménye róla?

Minden féle válaszokat, élményeket szívesen olvasok és várok:)
Pocsék.
Szerintem nem pocsék. Igazi LL stílusú könyv, látszik, hogy õ írta, nekem nagyon tetszett, végig szórakoztató volt.:) És sokkal életszerûbb, mint az SZJG, mert egy fesztiválon tényleg megtörténhetnek azok a dolgok amik benne vannak. Szerintem olvasd el.:D 14L
Szerintem nagyon jó..Team Szasza!! :D
Nekem nagyon tetszett! Leiner Laura elég életszerûen írja le ezt a fesztivált. Addig nem aludtam el még ki nem olvastam, 1-ig voltam fent. :D I luv Bábel <3
Nagyon sokaig utaltam olvasni, sehogysem lehetett ravenni hogy legalabb egy negyed konyvet elolvassak.. hallottam errol a konyvrol.. es valahogy megfogott es elkezdtem olvasni, majd alig birtam abbahagyni.. nagyoon imadoom ezzel szerettem meg az olvasast
uramatyám. Bábel..? <3. tudni kell rólam azt, hogy nagy könyvmoly vagyok, mindent elolvasok, amit a kezembe adnak (és azt is, amit nem), de nincs kedvenc könyvem.. autokorrekt, eddig nem volt kedvenc könyvem :D, de tegnap megkaptam a Bábelt. egyszerûen.. bábelisztikus (erre nincs más szó). Egész éjjel fenntmaradtam, és elolvastam, mert nem tudtam letteni. Köszönöm, Laura! (: team Kolos & Szasza.
Legeslegjobb <3 Team Kolos és Szasza

Ajánlana nekem valaki pár jó könyvet az alábbi témakörökben?

Kifogytam az olvasnivalóból, úgyhogy ismét be kéne párat szereznem, téma ami megfog a következők:
Robert Holdstock: Mitágó-erdõ
Kaptam karácsonyra két könyvet, Tom Becker: Sötét oldal, illetve a második részét "Vérvonal". Nõvérem azt mondta, hogy jó könyv volt mind a kettõ, csak sajnos most nem érek rá, mert még épp Tolkien Gyûrûk Ura: A király visszatér-tet, illetve Lovecraft: Szín az ûrbõl címû novelláját olvasom és három már nekem is sok lenne párhuzamosan.
William Peter Blatty: Az ördögûzõ
A kérdező hozzászólása: A fekete macskát és a Hollót ismerem tõle. :)
Én is nagy Lovecraft rajongó vagyok. Ajánlom Edgar Allan Poe mûveit!
A kérdező hozzászólása: Köszi eddigi válaszokat, meglesem õket. :)
könyvvel
Richard A. Knaak könyvei is jók, a mûfaj legalábbis S. Kingéhez hasonló. Ami nagyon izgalmas könyv Crichtonnak Az Androméda törzs címûje, azt ajánlom, meg persze ha sci-finél tartunk, a Nyolcadik utas a halál címû könnyvel kezdõdõ dupla trilógiát.
Lõrincz L. László mûvei.
Ami nekem nagyon tettszett: Kendel Blake - Vérbe öltözött anna.
A 3. és 4. kötetben.
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM!!!:) )
3. ben még nem!! 4. ben

Csak szerintem nem illeszkededtek a könyvek a HP filmhez?

pédául a könyvben világosan leírja,hogy egy 100 tornyú épület volt a Roxfort,ellenben a filmben jó,ha 20-25 tornyos épületet látni kívülről. A folyosókon a mozgó képek oké,de a mozgólépcsős megoldás megintcsak nincs benne a könyvben,de az szerintem a filmben nagyon jól el lett alálva,bárki ötlete is volt. A könyvben csak az áll,hogy néhány lépcső Péntekenként máshová vezetett,és nem az van benne,hogy folyamatosan mozognak. A nagyterem jól el lett találva,a könyv is ugyanúgy írja le,ahogy a filmben ábrázolják. Ugyanakkor Hagrid kunyhója se fából van a filmben,ahogy a könyvben van... Az,hogy másképp csinálták meg picit a történéseket,az oké,mégse legyen az egész film a könyv másolata,nah de legalább az épületre figyelhettek volna.. azért már 10 éve is volt olyan grafika,amivel az épület külsejére 40-50 toronnyal többet odavarázsolhattak volna,úgy,hogy nem tűnik annyira úgy,hogy csak oda van rakva,élethűre meglehetett volna csinálni. A Griffendél klubhelysége se úgy van ahogy a filmbeli változatba,a kviddicspálya se, számomra a könyvben ezek sokkal szimpibbek, bizonyos részleteket mondjuk a film segítsége nélkül elképzelni se tudtam volna,ennyiből jobb,hogy előbb a filmeket láttam,de könyvben sokkal jobb. :)
Miért a könyvnek kéne illeszkednie a filmhez? Nem fordítva? Miért olyan nagy dolog, hogy mennyi tornya van az épületnek? A vásznon így nézett ki jól és kész, ennyi.
A kérdező hozzászólása: rosszul írtam, a filmnek kellett volna illeszkednie a könyvhöz, bocsi
Nem, vannak eltérések a könyv és a film között, de amiket te felhoztál azok csak megjelenítések. És ha belegondolsz, az elsõ filmhez biztos közel sem volt akkora költségvetés, mint a késõbbiekhez, így nem figyelhettek rá, hogy minden pont ugyanolyan legyen. Ennek ellenére számomra tökéletesen visszaadta a film a könyv hangulatát- bár mindig is a könyvez fogom preferálni. Szerintem a történési eltérések sokkal fontosabbak, vagy a kimaradt szereplõk - pl. Hóborc nem igazán mozgatta a történetet, de õ egy jópofa szereplõ volt.
A kérdező hozzászólása: igen, a filmbe is beletehették volna. Ugyanakkor persze, ha mindent ugyanolyanra csinálnak meg, minek megnézni a filmet? :D bár azért kicsit jobban figyelhettek volna. A könyvek számomra is favoritok ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!