Szórakozás - Filmek, sorozatok kategória válaszai (61223 db)

Sporttal kapcsolatos dráma?

A Csapatszellemhez és a Szív bajnokaihoz hasonló filmeket keresek. Nem muszáj Amerikai Fociról szólnia, bármilyen más sport jó.
Emlékezz a titánokra Mindent a gyõzelemért A Millió dolláros bébi A pankrátor Tûzszekerek Fejjel a falnak Ali A Pálya csúcsán Minden héten háború Pénzcsináló
Egy kosaras naplója
Remény bajnoka Acélököl Dühöngõ bika Rocky sorozat Csoda a jégen Golfbajnok Harc a másodpercekért Több mint sport Ahol a hullámok születnek Életem a szörf Rádió
második évad dynamic duetts asszem vmi ilyen címe van :D
2.évad4.rész


az elsõ nekem látványosabbnak hatott és a történet is kerek volt... a második izgalmasabb igaz ez is nagyon jól meg van csinálva de a befejezés nekem nem tetszett... lehet azért mert még egy évet várnom kell a harmadik részre.. arra a kérdésre hogy melyik a jobb nem tudok válaszolni mert nekem a 3 film lesz egy egész... de kib*szott jó az biztos :D 3D-ben igen látványos.. Azog feje közelrõl ultra brutal.. mindenképpen ajánlom..
Mindkettõ nagyon jó! Az elsõ jobban követi a könyv eseményeit, a másodikban sokkal több a rendezõ által kitalált jelenet, de sokkal izgalmasabb, akciódúsabb. De egyetértek az elõzõvel, a három film lesz majd egy egész.

Tudtok mondani olyan oldalt amin az összes mlp fim szereplő rajta van?

Nem tom mindegyik nevét és szeretném hogy az összes rajta legyen... Előre is köszönöm!
A kérdező hozzászólása: SOS LENNE
Mi az a Mlp ?
A kérdező hozzászólása: My little pony friendship is magic/ én kicsi pónim varázslatos barátság
A kérdező hozzászólása: Nem mesét!!! ÖSSZES SZEREPLÕ
There you go, sir. [link]

Tudtok nekem óriásos, góliátos, trollos és küklopszos filmeket?

Mindegy milyen a műfaj és a gyártási év.
Az óriásölõ [link] A küklopsz szövetsége [link] Titánok harca [link] A trollvadász [link] David e Golia [link]
Ogre - Az elátkozott város titka [link]
Egy rövid film: The Saga Of Biorn
A kérdező hozzászólása: köszi :)
nos a hazárdmegye lordjai sztifleres verzióban van olyan rész, hogy megállnak a négerek?nél, ugye az is olyan színû kocsi. Passz hogy mo szól, de akkor festettek rá egy déli zászlót a kocsi tetejére amibõl balhé lesz.

Van ilyen film?

Olyan filmeket mondjatok, amiben szerelmesek vannak, akikből az egyik fél elutazik/utazna huzamosabb időre és a másik ezt nem akarja, de vagy nem meri felfedni érzéseit, vagy egyéb :D Lényeg, hogy az utazás-együtt maradás jelentse a fő dilemmát. Biztos vannak ilyen filmek :) Köszönöm, aki segít.
Pont tegnap néztem ehhez hasonlót:D Õrülten hiányzol Meg még ehhez hasonló: Hétmérföldes szerelem
Nekem csak a Holiday jutott eszembe.
A Segítség, apa lettem! is ezt a témát járja körül részben. Jó kis film.
Kedves John!
Ha maradnék...

Az melyik évadban van a Született Feleségekben, mikor Gabi visszamegy modellnek, de az anyuka szerepét osztják rá, valamint az, hogy Bree mindenféle pasikat visz haza bárokból?

Letöltöttem, elkezdtem nézni elölről és már volt az, hogy Gabrielle visszament modellnek, de konkrétan ez a jelenet nem volt benne, pedig emlékszem rá mikor még először néztem!
3 evead
A kérdező hozzászólása: oké köszi :)
AZ utolsó évadban is ez van.

Mi annak a filmenk a címe amiben szerepelt egy testvérpár akik kinyitnak egy könyvet és mesebeli lények jelennek meg a ház körül?

Mi annak a fulmnek a címe, ami hasonlít az Arthur és a Villangókhoz, amiben az a lényeg hogy van egy testvér pár egy fiú meg egy lány, és a nagyapjuk valami rejtett világot fedezett fel amit szabad szemmel nem lehet látni. Az a jelenet ragadt meg, hogy valami malac szerű lény szemen köpte a kis srácot, és elkezdte látni az a azt a csodavilágot. És a sztori lényege hogy valami könyvet nyitott ki a kis srác amivel egy régi ház köré vonzotta a mesebeli koboldokat akik meg el akarták kapni a gyerekeket...
Erre gondolsz? [link]
Szerintem is ez lesz az.
A kérdező hozzászólása: igen.. erre :) nagyon szépen köszönöm ! :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!