Szerelem, szex - Párkapcsolatok kategória válaszai (101463 db)

Mit gondoltok? Létezik olyan, hogy valaki sosem szerencsés a párkapcsolatokban?

Mintha verne az Isten is :D Ugyan már voltak barátnőim, de jó ideje semmi és kezdek bekattanni. Próbálkozok én, csak folyton foglalt nőkbe futok bele. :S
Én is igy vagyok, de azert ne sajnaltasd magad mer' az eleg buzis....de ha akarod akk, a tiéd vagyok :$ dughatunk

A barátom szemezett egy másik lánnyal, mit csináljak?

Diszkrét volt,de akkor is zavar. Pedig amúgy semmi problémám nincs a barátommal, nagyon szerető és odaadó.
Durr egy pofon.
A kérdező hozzászólása: Bocsi h igy írtam de ez a hülye szótár a telefonba :S
A kérdező hozzászólása: En sem láttam még soha ilyet tõle! Lehet nem is szemezett egyébként. Annyi volt h volt a társaságunk ám egy új lány akivel épp beszéltek valamit, aztán odaneztem s baratomra(miután befejezték a témát) es láttam h épp a csajra néz...
Pasiból van. :) Ez semmi. Mondjuk én bunkóságnak tartom, ha a szemed láttára tette. Én sem szeretem, ha ezt csinálja a párom. Mondjuk én meg tudtam vele beszélni. De ez tényleg semmi, ettõl még szerethet. Egy kis kaland kellett neki, ennyi az egész. :)
hát nekem van barátnõm, de nem szoktam szemezni, fõleg ha meg vele vagyok ott a helyszínen, szeretem, más lány nem is érdekel:)
A kérdező hozzászólása: De ti mit gondolatok errõl? Benne mar elmúlt a szerelem es ezért szemezett mással?
akkor ezután se legyen vele bajod
Ajj de buta vagy.
A kérdező hozzászólása: De igy mar nem is szerelmes belém? Legyszi ne piszkaljatok, tudom hülye vagyok, de normális válaszokat szeretnek :(
Szurd ki a szemet
Semmit ne csinálj, nem akkora ügy...
Szûrd ki a szemeit egy 65-ös szöggel.
durr pofon a csajnak:D

Lányok! Volt már olyan, hogy tetszett nektek egy srác, de még sosem beszéltetek. A srác sokszor mosolygott rátok, de nektek egyszerűen nem ment?

Úgy értem, hogy akartatok volna mosolyogni, de féltetek, hogy vicsorgás lesz belőle és nem ment? 15/L
Nem volt még ilyen. 21/L
Igen volt, eletem egyik legszegyenteljesebb szakasza volt akkor 14 voltam
itt :)
Már a beszélgetõs kérdésednél sem irtál nekem, minek keresel akkor bárkit is.
A kérdező hozzászólása: Letörölték a kérdésemet, nem láttam hogy írt valaki is!:(
Örülj annak, hogy még egyedül vagy: még szabad vagy, azt csinálsz, amit akarsz, nem hiányzik senki sem, minden másra van idõd! Aztán majd örülhetsz késõbb annak, hogy végre van valaki, aki mindig melletted van, támogat, ha rossz kedved van, megvigasztal, és szeret téged. Egyszer majd úgyis belebotlasz abba a férfiba, akibe beleszeretsz - és aki szintén viszonozni fogja az érzéseidet. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Jó ezt olvasni!:)
Találj meg! Ha megvagyok, eljössz meginni valamit? Segítség: Budapest 30 km-es vonzáskörzetén belül vagyok. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Ha megtalállak, elmegyek veled meginni valamit!;)
Szeretõt keresel, vagy társat?
Írj ha gondolod.
A kérdező hozzászólása: Szeretõ bõven akadna... Nekem társ kellene.
Egyedül nem tudod elképzelni?
A kérdező hozzászólása: Miért kellene egyedül lennem, mikor kettesben minden ezerszer jobb?
Akkor mennyi vagy csillagom? :)
A kérdező hozzászólása: 20 év már tényleg húzós. Nem vagyok 58.
Miért nem számít a kor? 58 éves vagy? Nekem pl igenis számít, hogy a barátnõm ne legyen 20 évvel idõsebb, se 20 évvel fiatalabb. 31f
Korod?
A második fele menne de sajnos nem vagyok érett férfi.
A kérdező hozzászólása: Nem számít a kor!
itt vagyok...De el fogsz lokni magadtól.
Érett férfi= sármos és megfelelõ egzisztencia. Átlátszó nagyon.
A kérdező hozzászólása: Nekem az érettség nem egészen ezekkel egyenlõ! Én érzelmi érettségre gondoltam!
Én még meg is felelnék a kritériumoknak. De csak addig mûködne a dolog amíg nem látnál, vagy ha vak vagy.
Ne keresd, és megtalálod. :)
A kérdező hozzászólása: Miért, nem tetszel magadnak?
A kérdező hozzászólása: 21.12 Igaz! Csak nehéz nem keresni!
Nem csak magamnak. Másoknak sem.
Hallom kerestél, szoval?
én nem szoktam mindig a barátnõm kezét fogni mert majdnem kétszer akkora mint az övé :D 16/f
Iskolaban nem, mert nem egy suliba jarunk. De utcan majdnem mindig, ha nem akkor atkaroljuk egymast v ilyesmi
már csak én tanulok, így suliban nem. utcán pedig mikor milyen a kedvünk, de általában igen.:) 17L, 22F
Mindig, mindenhol :D 17f/16l

Miért hiányzik ennyire?

Van egy csaj, és régebben annyit dumáltunk meg minden, de amióta barátja van kb. le se szar ... facebookon is offline-t jelez állandóan de azért fent van. Nem akarok tőle semmit hisz ott a palija de olyan jó volt vele órákon át beszélgetni. Nem tudom mi tévő legyek :/ Hagyjam a fenébe?
nemtom. nekem is van egy csaj akivel tökre szeretek beszélgetni, de õ nem hajlandó olyan sokat. messze is lakunk egymástól, találkozni találkozna bármikor, de a neten nem szeret beszélgetni.
hát nagyon úgy néz ki hogy a pasijával jól elvan és nem kell hogy te szórakoztasd...:/
A kérdező hozzászólása: értem azért köszi :/
Írj rá facen, de MOST!
Lépj Te?
õ is beléd? ezt honnan veszed ha állítólag nem lép??
A kérdező hozzászólása: de õ csak akkor akar velem összejönni ha kimegyünk, és én meg már 2x megkérdeztem tõle hogy akkor mikor megyünk ki õ azt mondta majd megbeszéljük de õ ezt nem hozza fel hogy kimehetnénk megbeszélni
hova mentek ki? bent nem lehet összejönni?
A kérdező hozzászólása: õ nem facen akar összejönni hanem hogy ha találkozunk akkor
facen összejönni, atyaég, ez komoly? face-palm :(((
A kérdező hozzászólása: azért megyünk ki, régebben mondtam neki hogy többet érzek barátságnál de most mondjam meg neki hogy szeretem?
Mit meg nem adnék, hogy legalább már itt tartsak.. és szerintem nem vagyok egyedül. lépjél te.. hívd ki a hóra azt mond el mivan...

Barátságból lehet szerelem?

Volt osztálytársammal ugyanúgy elvagyunk mint azelőtt. De én többet érzek iránta mint csak barátság.
A te részedrõl igen lehet szerelem. Hogy az õ részrõl, hogyan állnak a dolgok tõle kérdezd. De jó ha tudod, hogy nagyon kicsi az esély arra, hogy õ is úgy érez irántad mint te õ iránta. De én a helyedbe nem tenném kockára a barátságom. Tapasztalatból mondom. Remélem tudtam segíteni. :)
Lehet baratsagbol szerelem! Mondd el neki mit erzel iranta, ha nem teszed meg banni fogod es azon fogsz ragodni, hogy mi lett volna, ha... Szerintem megeri kockaztatni, de te tudod!:)
Részvétem...
Nem
Simán! Sok sikert! Tessék szerelmet vallani! Drukkolok! :D Majd írj, hogy hogy ment! :D
kizárt
miért kéne a barátságnak megszakadnia ha a másik mégsem érez többet? voltam már én is ilyen helyzetben... én szerettem bele egy barátomba... megbeszéltük.. túl léptünk rajta... a mai napig barátságban vagyunk! (több évvel ezelõtti történet) sõt a férjemmel is barátsággal kezdõdött a kapcsolatunk és utána alakultak át az érzelmeink! :) csatlakozom az elõttem szólóhoz... mond meg neki... jobb tudni az esetleges rosszat mint folyamatosan vágyakozni egy álom után... azt le tudod zárni.. a vágyakat meg csak tolod magad elõtt... de szurkolok! :)
Szerintem igen is lehet barátságból szerelem, de szerintem elõször kérdezz rá nála, hogy õ mit gondol errõl, és utána döntsd el, hogy kockára teszed a barátságotokat, vagy sem.
Barátságból szerelem? Elég húzós téma. Egyszer már pórul jártam ilyen módon. Legjobb fiúbarátomnak bevallottam hogy szerelmes vagyok belé(hülye voltam nem kellett volna elmondani) és erre õ halál komolyan közölte hogy nem érez semmit. Nem akarom, hogy így járj mert nagyon rossz érzés.Hiányzik mint barátom, de hát ezek után még szép hogy nem közeledik felém:(

Mit tettél volna a helyemben? Rajta kaptam az élettársam hogy egy nővel hetyeg?

Ma bementem a munkahelyére, gumi szerviz tulajdonosa. Ott rakta a nőnek a téli gumit, és közben röhögcséltek. Megfagyott a levegő amikor beléptem, még a pasim is olyan furcsán viselkedett. Úgy éreztem tetszik neki az a nő. Mit tettetek volna a helyemben?
A nevetgélés szerintem sem gáz. Ellenben ha egyértelmûen érezhetõ volt, hogy megfagy a levegõ, akkor azért az minimum gyanús.
vacsora közben kérdezd meg, ki volt az, én min mulattak olyan jól
nem hetyeg, flörtöl nem biztos, hogy a szeretõje, csak simán belejött a flörtbe, talán tervezte, hogy jobban ráhajt, és te ebbe beleköptél, persze, hogy elhallgatott nem tudom, mit tettem volna, talán azt mondom: ó, drágám, folytassátok csak, mintha itt se lennék (kicsit gúnyosan)
Én akkor lettem volna ideges ha a nõ rakja fel neki a gumit.
Nem tudom, lehet már este van, és fáradt vagyok, de nekem a hetyegés, az nem azt jelenti, hogy röhögcsélnek...
Túlreagálod a helyzetet, s szerintem ez csak a jéghegy csúcsa. Nincs köztetek rendben ez a kapcsolat, s abban sem vagyok biztos, hogy csak õ a "bûnös". Nem írom tovább, ha majd érdekel, akkor megkérdezed mire gondoltam, de ha már most látod, hogy igazam van, akkor gondolkodj!! !! !!
Szerintem kell az a téli gumi, hisz megfagyott a levegõ.
Ki tudja, lehet épp azért lepõdtek meg, hogy te majd rosszra gondolsz. 49/N vagyok. Ha ilyen kis dolgot már felhozol otthon, elõbb utóbb tönkremegy a féltékenységtõl a kapcsolatotok. Dolgoztál valaha is férfiak között? Veled még nem szórakozott férfi? Én imádtam, ha szövegeltek a férfiak, miközben semmi rossz szándékuk nem volt. Emberek vagyunk, miért kéne megfagyni körülöttünk a levegõnek??? Nõ létemre én is szeretek hülyéskedni, semmi rossz szándék nélkül. Két éve a fürdõszobához vásároltam, egy fiatal jópofa fiú volt az eladó. Végig viccelõdtünk, nevetgéltünk. Pl. kérdi milyen legyen a lefolyó a kádban, amit dugni kell, vagy... Én meg rávágtam, hogy amit dugni kell, mert én dugni szeretek! Erre a srác szeme felcsillant, felkapta a fejét, mondja, az nagyon jó, mert én is. És kész. Semmi konkrét ismerkedés. Szerintem tök jó ilyen környezetben dolgozni. Szerintem Te túlreagálod a dolgot.
A 20 éves csajszik bolondulnak a harmincas pasikért.
lehet, de az is lehet, hogy csak simán ezt csinálja, minden betérõ nõvel flörtöl. ez nem jelenti azt, hogy meg is dugja õket. csak kell a lelkének, hogy "csajozzon".
A kérdező hozzászólása: most még idegesebb lettem. Azt hittem 5év után ilyen nem fog elõfordulni. 10év van közöttünk kb, a csaj 20 körül a párom 30 akkor azt gondoljátok hogy az ÉN PÁROM rá akart hajtani??
Hetyeg? Nah mindegy hayjuk... Ha velem történne ilyen biztos ku**a gyanús lenne és addig pörögnék amig ki nem derítem mi a péló volt ez...
A kérdező hozzászólása: érezhetõ volt, és egy nagy kuss lett! Megalázó volt
verd széét!!! :D:D:D

Létezhet ilyen?

Sziasztok! 19 éves vagyok. 3 éve vagyok együtt a párommal, igaz távkapcsolat, de hihetetlenül jól kijövünk, és ha minden jól megy a nyár elején össze költözünk. Már az első perctől kezdve nagyon szimpatikus volt. Mind külsőre, mind belsőre imádom, úgy ahogy van. Igazából még sohasem volt nagyobb vitánk. Nagyon szeretem és néha olyan álomszerűnek tűnik ez az egész. Előtte mindig csak plátói, viszonzatlan szerelmeim voltak, erre itt van Õ. A kérdésem az lenne, hogy: létezhet az, hogy az első párkapcsolatom házassághoz vezet vagy szükségem lenne más "tapasztalatra" is? Valójában ilyen kérdés eszembe nem jutna, ezt egy barátnőm mondta, hogy olyan nem létezik, hogy az első párkapcsolatból házasság lesz, mindent túl rózsaszínben látok és nincs mihez viszonyítanom. De most miért szakítsak? Azért, mert túl jó minden, csak éppen nincs tapasztalatom más fiúval kapcsolatban? Előre is köszi a normális válaszokat!
Ne próbálj meg velke szakítani ilyen hülyeség miatt. Igenis létezik ilyen.
Igen létezik ilyen, erre a felmenõim nagy része a bizonyíték.
Eszedbe ne jusson szakítani! Sokan már kisgyerek koruk óta ismerik egymást, ebbõl lesz házasság és sírig tartó szerelem. Ritka az ilyen, de van. A ti szerelmetek meg egy olyan, amire mindenki csak vágyna. :)
Létezhet, de lakva ismeri meg az ember a másikat!
5 év múlva megtudod!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!