Szerelem, szex - Ismerkedés kategória válaszai (12915 db)

Hogyan ismerkedhetnék meg ezzel a fiúval?

Tetszik nekem egy fiú, akinek az osztálytársával jóban vagyok és sokszor mondta, hogy majd megmutat a fiúnak (távolról ha ketten látnak), hogy mit gondol rólam,stb., de nekem nem tűnik túl jónak az ötlet mert lehet, hogy tetszenék neki külsőre, de azzal még semmit nem érek mert ettől még lehet, hogy nem jönne oda beszélgetni.
A kérdező hozzászólása: Kimaradt pár dolog, szóval a mondat úgy teljes, hogy "...de azzal még semmit nem érek mert ettõl még lehet, hogy nem jönne oda beszélgetni én pedig úgy gondolom, hogy a belsõmmel meg tudnám esetleg fogni, mert nagyon könnyen barátkozom szerencsére és hamar megszeretnek az emberek." és még egy kis kimaradás volt "...a közös fiúismerõsünk nagyon sokat szívat vele, hogy bejön nekem az osztálytársa így nem tartom jó ötletnek azt se hogy odamenjek amikor ketten beszélgetnek, mert félek, hogy rákezdene az ismerõsöm, hogy "na akkor beszélj XY ha tetszik neked XY"..stb és így közös társaság alapján ismerjem meg. "
Sajnos ez a helyzet felejtõs :(
63% hogy annak a pasinak van csaja 17% hogy szerelmes beléd és kíváncsi rád(mert akkor oda menne hozzád) 20% hogy sz.rik a fejedre . Várj pár hónapot és lessz pasid !
Írsz kort akkor pontosab értéket kapsz irj privibe !
A kérdező hozzászólása: Nincs barátnõje és 17 éves, nem is volt még neki mert mostanában kezdett el megkomolyodni..ELVILEG.:)
te viszont még nem komolyodtál meg

Mit csináljak vagy hogyan szóljak hozzá? Ez így elég hülyén hangzik gondolom. Részletesebben lent

van egy fiú aki tetszik és majdnem egyidős velem vagyis 1 évvel idősebb és ő is elég félénk szerintem meg én is .. és mit csináljak, hogy hozzá merjek szólni vagy miről beszélgessek vele stb. ( kicsit hülyén fogalmazok bocsi de remélem azért értitek) szerintem tetszem neki mert csomószor néz meg ilyesmi.. bár ha mondjuk a barátnőimmel vagyok akkor volt olyan , hogy nem is köszönt:/ 13/L
Na figyelj!.A Szerelemben a Kor nem számit!Irj Rá Facebookon.Hogy Szia!Hogy vagy?Micsi?st...stb... És beszélgesetek pár órát!.Utána kérdezd meg pl, hogy s Ki tetszik neked vagy valahogy igy.Utána, ha nem mondja meg ki az akor lehet te vagy.DE HADJAD ELÖSZÖR Ö MONDJA MEG NEKI KI TETSZIK!NEHOGY ELMOND NEKI MIELÕTT Ö ELMONDJA. Ha te tetszesz neki és elmondja mond el neki.Utána várj és biztos elhiv valahova.Vagy megmondja suliba nagy szünetben talizunk vagy valami.Utána meg jönn magátol az egész.De hány éves vagy?:)
A kérdező hozzászólása: Köszi:) Csak nem merek ráírni:// mert már régóta ismerem és nem is beszélgettünk nagyon még:// és szerintem az fura lenne.. meg félek, hogy nem érdekelné vagy valami ilyesmi.. egyébként meg 13 leszek:)
Szia!:) Bocsesz ha zavarlak csak nekem is van 1 ilyen , , gondom" és szinte ugyanaz a történet mint neked csak fiú vagyok, és 13.A csaj is alig fiatalabb nálam.Szóval csak annyit szeretnék tudni hogy hogy hívnak.Esküszöm nem fogom továbbítani :) .De azért ha nem bíznál bennem:Oláh Peti vagyok Érdrõl...mégegyszer bocsi ha zavartalak csak ez fontos nekem.További szép napot! Hogy ne legyen off: Mindig önmagad a legnagyobb ellenfeled...Gyõzd le a félelmed és szólj hozzá nyugodtan!Nem fogja leharapni a fejed :) .Ha nem tudod hogy kezd elbeszélgetni vele akkor 1 átlagos kérdésbõl kiindulva beszélgessetek mint pl.:Hány óra van, Voltál-e majálison stb.Sok sikert!;)
Szia!:) Bocsesz ha zavarlak csak nekem is van 1 ilyen , , gondom" és szinte ugyanaz a történet mint neked csak fiú vagyok, és 13.A csaj is alig fiatalabb nálam.Szóval csak annyit szeretnék tudni hogy hogy hívnak.Esküszöm nem fogom továbbítani :) . Mégegyszer bocsi ha zavartalak csak ez fontos nekem.De persze privát üzibe válaszolj :D. Hogy ne legyen off: Mindig önmagad a legnagyobb ellenfeled...Gyõzd le a félelmed és szólj hozzá nyugodtan!Nem fogja leharapni a fejed :) .Ha nem tudod hogy kezdj el beszélni vele akkor 1 átlagos kérdésbõl kiindulva beszélgessetek mint pl.:Hány óra van, Voltál-e majálison stb.Sok sikert!;)

Hol lehet ismerkedni pedagógusokkal vagy ügyvédekkel?

Bár az ügyvéd és a pedagógus majdnem ugyanaz.
Hát majdnem :D
az ügyvédek, akik a csaló/maffiózó ügyfeleiket képviselik az igazságszolgáltatás ellen?
A kérdező hozzászólása: Azért akarok ezekkel ismerkedni mert a két legtisztességes szakmát képviselik a pedagógusok és a nemzet napszámosaikként is nevezett ügyvédek.
A kérdező hozzászólása: Pedagógusnapon érdemes megpróbálni nem?
Randalírozz egy iskolában, lecsuknak aztán ha nincs lóvéd kapsz egy kirendelt védõt . Talán mákod lesz és õ lesz az álmaid párja.... 27N
Iskolában, bíróságon na meg ügyvédi irodában! De ne kéjelgés miatt legyen szükséged az ügyvédre!
[link]
Itt! Én jogászokat képzek! Ergo én jogász is vagyok és pedagógus is :)
Miért szeretnél ismerkedni velük? Nõ vagy férfi vagy?
itt vagyok
Iskolában/ügyvédi iroda büféjében vagy éttermében. :) Azért az, hogy majdnem, erõs túlzás :) ) Egyetemi tanár is érdekel vagy csak pedagógus? Nem mintha tudnék ajánlani, csak az egyetemi/fõiskolai oktatók azok nem pedagógusok, azt jó ha tudod.
A kérdező hozzászólása: de hol lehet ismerkedni
te jó ég! én pedagógus vagyok és elmondhatom, hogy a tanári tele van irígy, felszínes, lusta, fennhéjázó, nagyszájú emberekkel

Se facebookon, se itt, se az utcán nem találom a párom, akkor hogyan tovább?

Bulikban meg felszínes lányok vannak, ott még annyi esélyem sem volt eddig.
Ne keresd görcsösen! Éld az életed, járj rendezvényekre, könyvtárba, bárhová, ami érdekel, olyankor fogsz belebotlani, amikor a legkevésbé számítasz rá!
A kérdező hozzászólása: 21 éves koromig éltemés nem jött egy lány sem, mióta naponta próbálkozom legalább már összejött pár csókcsata meg egy kis petting... De ez nekem már nem elég, rendes kapcsolatra vágyom.
A facebookról képek "de szép vagy" , "like", "köszönöm :) " na hát ennyit a facebookról... Utcáról meg utca lányt inkább :) Bulikban nem csak felszínes lányok vannak. Vannak magányos lányok is, akik a barátnõikkel mennek és normális fiúkra várnának. Ilyen is van, ezt csak azért mesélem neked, mert attól, hogy nem mersz ilyen helyre menni, még nem feltétlen a lányokban kell egybõl keresni a bûnbakot. Ne ez alapján általánosíts a lányok tekintetében, hanem a tapasztalataid alapján szerintem, akkor már, mert ez így nem is jogos, másrészt távolabb kerülsz a megoldástól, ha pontatlanul definiálod a problémáidat.

Lányok ilyen hideg időben, jó megközelítés lenne, ha tömegközlekedésen odabújnék hozzátok gyengéden? Elhajtanátok vagy viszonoznátok?

Olyan jól esne hazafele jövet valakit átölelni ilyen hidegben, sajnos jelenleg nincs senkim. De nem bunkó módon, csak gyengéden kedvesen.
Ez szexuális zaklatás...
nem bírom a frottõröket, bocsi, és még ha nem is vagy az, szerintem a legtöbben így értelmeznék. már többször zaklattak buszon, villamoson, szóval mostanában csak rutinosan tökönvágom az illetõt. vigyázz, nehogy hasonlóval akadj össze, mint én :D
Meglepõdnék és eltolnálak... Azt gondolnám pedofil vagy. Vagy azt hogy szeretet hiànyos. De csak a semmibõl ne ölelgessen senki. Plusz ha rossz napom volt akkor lehet hogy nagyon megbánnád. Mintha egy dinamitot ölelgettél volna. :)
ha te ezt komolyan gondolod, akkor nagyon nagy baj van veled. ha csak trollkodsz, akkor viszont eleg sz*r poen.
Én lányokra nem merek ráírni facen , mert félek h zaklatásnak veszi... TE MEG SZEXUÁLISAN AKAROD ZAKLATNI? Normális??? 15/f
persze, minden lánynak ez a vágya hogy egy vadidegen szatír perverz alak ölelgesse.
valahogy egy barátnõtõl igen, még egy baráttól is de egy ismeretlen perverztõl nem.

Mit tegyek, ha mára már teljesen elment a hitem és úgy érzem én egyáltalán nem kellenék úgysem egy lánynak sem, akármelyiknél is próbálkoznék?

Sajnos soká kezdtem el csajozni úgymond, nem rég lett vége annak, hogy már nem tudok leszólítani idegen lányokat, egyszerűen amit tapasztaltam a két évi próbálkozások alatt, eléggé elvette a hitem, hogy van lány, akinek bejön az én külsőm. Szinte biztos vagyok benne, hogy ronda vagyok és már nem hiszem, hogy van lány, aki el tudna ilyen arcszerkezeti adottságokkal és hát sajnos nagyon alacsony magassággal fogadni engem. Másrészt, meg nem is találok olyan lányt, aki igazán meg fogna, mert az egy dolog, hogy külsőr sok lány tetszik, de személyiségre egyik sem fog meg, valahogy úgy érzem nincs is párom, nem csak az a baj,hogy ronda vagyok, hanem a jellemre megfelelő lányt sem találom vagy, ha mégis,akkor már tuti foglalt, ahogy eddig tapasztaltam.
Itasd le.
Hogy nézel ki? És milyen lenne a "tökéletes" lány?
Lesz egy nyugodt, békés életed.

Fesztiválozáshoz hogyan találhatnék valaki társat? 16/L

Tudom, hogy nem ebben a kategóriában kellett volna kiírnom a kérdést, de ezt olvassák e legtöbben.
Na, nekem sincs sose partnerem a fesztiválozáshoz. 23F
Sziasztok. Dettó, én is ilyen helyzetben vagyok! Írjatok! :) 17/L
16/L? fesztivál? sátrazás? ebbõl dugás lesz :DD
Ez jo lenne mert nekem is ez a bajom h nincs kivel:) irj 16/L
íííírj!!:) 17/f
Én is ilyen helyzetben vagyok, írhatsz. :) L/19
jövöre valoszinu, hogy megyünk mi is. ha gondolod irhatsz 16L :)
Kérdezõ! Szereted Hardwellt? Mert ha igen, velünk jöhetsz :)
Mennyi magányos ember van itt. Én 15 vagyok, és azt se tudom kivel menjek, pedig nem vagyok valami nagyon népszerû...
Hasonló helyzetbe vagyok mint te F19
Hát nekem sincs kivel menni sajnos. Ha gondolod írj. :) 20/f
szép vagy? küldesz egy képet? :)
Merrefelé laksz?
én is így vagyok:) 16/L írjatok!!:) )
Tanulj meg helyesen írni!
Én is 22 vagyok, de nem ilyen módszerrel megyek az érettebb korosztály után. Nem mondom, hogy óriási a sikerem, de van amelyik horogra akad. Ez viszont sehová sem vezetni.
Alfahímek
Krwa tartás egy módja ez a 80 évesen elveszem a 20 évest szitu. A nõnek 80%, hogy szeretõje van, aki meg is tudja dugni, a gazdaggal meg csak a pénzért van együtt. Mint az az Andy Vajnás (mittomén hogy írják a nevét, leszarom) undormányházasság... Ha neked olyan nõ... mit nõ, luxuskrwa kell, aki a pénzedért "szeret", akkor hajrá.:D
Igen. Lehetsz akármilyen gnóm, ha van sok pénzed a legjobb csajok közül válogathatsz. Például Ecclestone 81 évesen vettt feleségül 35 éves nõt. Õ alfahím. [link]
Nem gammák.
Nem, én nem teszek fel kérdést.
Kedves #10-es gondolom, te a maradék 10%-ba tartozol.
Ezen az oldalon aztán alátámasztják, ahol a kérdezõk 90%a retardált. Áhááá :D
07:52 Farkasoknál pl az alfahím vezeti a csapatot, és a többieknek nincs szólási joga. Nálunk az ország vezetõi vezetik a népet, és a többieknek(népnek) nincs szólási jogunk! Szóval van alfahím dolog, ugyanis az ember (bármennyire is vallja magát intelligens élõlénynek) ösztönállat. Ezt pedig ezen az oldalon feltett kérdések tökéletesen alátámasztják.
5-össel értek egyet. Amúgy ismerek néhány jó anyagi helyzetben levõ srácot és van köztük egy-két olyan kis mulya, hogy az már fáj. Szegénykék õk lennének "alfák"? :)
Akik lemennek alfába!
Nem, mert nincsenek ilyenek -.-
Az állatvilágban a domináns hímet nevezik alfa-hímnek. Ez az az állat amelyik párosodhat a csapat nõstényeivel, és így tovább örökítheti génállományát. Az emberek közt NINCS alfa-hím. Az emberek társadalomban élnek ahol egymáshoz ALKALMAZKODNAK. NINCS olyan ember aki minden élethelyzetben domináns tagja a csoportnak. Persze van aki törekszik minél nagyobb dominanciát gyakorolni embertársaira de ez közel sem az mint az állatvilágban. Nem hiszem el, hogy egy idióta marketingkampány elég ahhoz, hogy ilyen baromságokkal foglalkozzanak az emberek. Szomorú :(
Agyilag béták.
A gozdag pasik az alfahímek
A kérdező hozzászólása: a gazdagok azok, nem ?
Egy nõnek se kell csóró.

Hogy ismerkedjek a szomszéd csajjal?

Panelban lakom. Kb 4-5 napja épp előttem ment be a bejáraton egy csaj (akkor láttam először). Liftben is együtt utaztunk felfele. Egy emeleten szálltunk ki, és akkor nézem, hogy a csaj közvetlenül a szomszéd ajtót nyitja. Azóta minden nap próbáltam "véletlenül" találkozni vele, de eddig sikertelenül. Egyelőre nem sokat tudok róla, még a korát sem, nevét sem (nemrég költözött ide, a csengőn meg postaládán pedig még mindig a régi lakos neve van kitéve), meg hogy egyedül-e lakik vagy sem.
csengess be egyszáll fasban ;)
Látom sokan tudnak itt olvasni.. írta hogy MOST költözött oda nemrég, és azért nincs kiírva a postaládára a név mert még a régi tulajé van kiírva mert még nem cserélték le MERT MOST KÖLTÖZÖTT ODA:) Amúgy meg ha látod köszönj neki, mutatkozz be aztán mehet a csengetõs izé is ahogy mondták:D
A számlás terv nem jó, mert valószínû hogy csak bedobná neked. Pl: Kérj tõle kölcsön valamit (só, cukor, kávé, ilyenkor jól jönnek) Ha panelban laksz, akkor miért nincs kiírva az ojtóra a név?? Mert abból könnyen meg tudnád hol mi a neve. :)
A kérdező hozzászólása: Szerintem a kölcsönkérõs módszer lesz :D Én egy éve kb, de nem tartósan, ide járok egyetemre, és albérleten vagyok, hétvégéken haza szoktam járni. A szomszéd meg nemrég költözött ide, talán október környékén, nyár elõtt még mások laktak ott.
Mióta laksz te ott? Most találkoztál elõször a szomszédoddal?
és ha õ nem akar tõled semmit? Lehet, ha akarna valamit, akkor már belebotlottál volna.
hagyj egy rózsát minden pénteken vagy szombaton vagy vasárnap az ajtó elõtt és felveszi és beviszi, egy idõ múlva kiváncsi lesz és õt fogja érdekelni...utána már könnyen elhiszi hogy romantikus alkat vagy
a postaládás ötlet nem jó.
menj át kölcsönkérni valamit.
Kedves utolsó! Elõtted válaszoló vagyok, szóval nyugodtan mondd rám a jelzõt hogy elõttem szóló vagy valami. Ne kertelj ;D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!