Szerelem, szex - Egyéb kérdések kategória válaszai (72410 db)

Hogy segitsek a barátnőmnek?

Nemrég egy fiú összetörte a szívét,azóta alig eszik,sokszor hányingere van,szomorú,levert,sápadt és fáradt...Régebben mindig odajött hozzánk beszélgetni,de most már szinte meg se szólal,ha odamegyünk hozzá akkor meg elzavar.Sokkal jobb/viccesebb és élénknek ismertem meg,de elvesztettem egy hülye pasi miatt..Mivek szünetekbe lent van a szivtipró pasi is,a bnőm mindig őt nézi.A gyerek ilyenkor nagyon butákat mond neki,de ő hagyja,régebben mindig kiállt magáért de most..öngyilkos akar lenni :( És az a legrosszabb az egészbe hogy lecsesz ha kiállok mellette és beolvasok a srácnak akkor csak a fejemet szedi le.És a bnőm most elkezdte facebookon betegesen zaklatni,fenyegeti hogy megöli őt.A gyerek ahányszor letiltja csak új facebookot csinál magának amin szintén fenyegeti..Mit tudnék csinálni? Beszéljek a fiúval hogy ne legyen bunko?

Miért nem hagy békén?

Van egy fiu a suliba es állandoan szekáll azzal h dagadt vagyok...Nem vagyok kövér se,pont jó husban van a testem..De akkor se hagy békén,csak minden nap basztat ezzel..meg azt mondja h milyen ronda vagyok meghogy kicsi a csöcsöm...Nem hinném h ronda vagyok,ink átlagos,és mindig koszon nekem h ,,csá dagadt". Ilyenkor csak mondom neki h milyen jo alakom van meg ilyenek,és azt se hiszem h vonzodna hozzám mert a vékony lányoknak a képét mindig likeolja,meg irja nekik h milyen szépek,meghogy milyen jó kép lett.....Facebookon bejelolt,de én letiltottam mert ekkora egy fasz.Később feloldtam a tiltást hátha akar majd vmit irni..Az egyik haverjával ossze akartam jonni,erre ő rohogve zavart el a haverjatol h haggyam ot beken..Haverja szerint meg bejovok neki mert egyik emberrel joba vagyok es azzal uzent nekem..De nemhiszem asse h bejonnek neki mert a haverjanak már nemtok hinni mivel már 5 fiut lokott oda hozzám h szeretnek engem..:P mé basztat?
irj nekem beszélgetni:[email protected] vagy skype cimem lacika0525

Miért csinálja ezt velem? Miért tesz tönkre?

Van egy fiu a suliba,pár honapja vettem neki sziv alaku bonbont,(esobe volt szal romantikus) de nem kellett neki..azota ahányszor meglát felkiált h ,,jajj a bonbon".multkor az ablakon orditotta ezt nekem..mindenkinek elmondta,állandoan szol nekem h hey bonbon,odafigyelek erre megkérdi h ,,mivan bonbon" ilyenkor csak bokolok neki,ha ránezek lecsesz h ne nezzem..miert csinálja ezt velem? Ő 15,én meg 12 év

Miért futok bele mindig elérhetetlen férfiakba?

Már azon gondolkodtam h öngyilkos leszek mert én már nem bírom..jó ötlet?
ne csinálj ilyet!!inkább irj. [email protected]
ott a cimem.....

Miért csinálja ezt velem?

Van egy fiú (iskolába) és kb 8 hete vettem neki bonbont csak úgy (esőbe adtam neki oda szal romantikus volt) de nem kellett neki...utána még néha néha ránéztem de igazából békén hagytam,de ezután kb 3 héttel elkezdte azt csinálni h ahányszor meglát hangosan felordít h: ,,jajj a bonbon!" És állandóan mondogatja nekem h ,,hey bonbon" addig amig nem figyelek rá. Aztán amikor odafigyelek és mondja h mivan,akk én ilyenkor bókolok neki,aztán azt mondja NEKEM h hadjam békén :p de nem értem akk meg minek szól? Folyosón is ordít nekem h bonbon,multkor jöttem az iskolába és az ablakon ordított ki nekem h bonbon!! De ha csak odanézek akk meg csak néz h mit reagálok..miért csinálja ezt velem?!

MITCSINÁLLJJAKKK? NAGGYONFÁJJ! :'(

Masztiztam,és annyira erösen csináltam,h a sunámat teljesen lekarmoltam mikor elélveztem...:S vérzett,de nagyon fáj..nem tudok aludni normálisan,masztizni se tudok,én meg nem birok várni 1 hetet mire elmulik,ezert ugy masztizok h mindig feltépem a sebet..mit tudnék csinálni,h ne fájjon annyira?????? Kurvára tud csipni....
Ez most nagyon beinditott..♥♥♥♥ ok, add meg az email cimed mert nem tom h h kell privit irni csao♥
Szerintem kenegesd vmi kenoccsel..... Ja es a faszommal;) szeretnek mar egyet dugni

Miért fantázialok ilyenekről?

Már csak olyan pornókat nézek ahol a csajt megkötözik,megerőszakollják,megalázzák.már hidegen hagynak a sima egyszerü sex.és állandóan arról fantáziálok h milyen jó lenne ha engem is megbasznának,állandóan ezt álmodom...ez már beteges?

Fiuk ti mit csináltok ha tetszik egy lány?

Csak azért kérdem mert,egy fiú többször egymás után rám kacsintott,nem tikkelt a szeme.és hozzá teszem h a bal szemével kacsintgatott.de az a lényeg h3-4 en voltak..puszikat küldtek,integettek,nézett az egyik mint egy pszichopata xd.a lényeg: csak szivattak vagy télleg bejövök az 1-iknek? Ja és ha tetszik egy lány akk milyen jeleket küldtök neki?
Szivatas
Ez biztos?

Fiúk ti tudjátok, vmi tipp?

Lány vagyok,egyik nap az egyik szünetbe (iskolába) kb 3-4 fiú integetett,kacsintgatott,puszikat küldött,meg az egyik gyerek (még azelőtt h ez történt volna) meredten nézett az egyik mire én mondom neki h MI VAN?! kurva idegesítő volt,de mind1.Szivatnak vagy télleg bejövök az 1iknek? Hozzáteszem h szabadidő ruhába voltam szal nem lehettem olyan sexy.sokan mondják h jol nézek ki,vkinek meg szar az izlése.a lényeg: h van egy lány ronda és azt vki más szivatja h átkarolja oszt röhögnek rajta..Na akk mit akarnak tölem?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!