Szépség és divat - Tetoválás kategória válaszai (1154 db)

Szerintetek ez mennyibe kerül?

Át szeretnék varratni egy tetoválást és a kereszt pont takarni mennyi ehet kb?
A kérdező hozzászólása: [link]
A kérdező hozzászólása: Bocsánat siettem xD
attól függ hova mész, nekem a karomon van visszintesen egy virág és körülötte nonfi, 3 óran at csinalta, és 24 ezer volt. sztem a te kereszted baromi nagy ehhez képest. mondjuk a hátamom elég sok minden van, és az egybe volt 70 en, igaz Kecskeméten csinaltattam. valahol meg centiben dolgoznak, 1 cm -1200-1400ft a leghosszab felületen.
alsó hangon olyan 30, de nagyon szalonfüggõ. Vidéken olcsóbb, mint pesten
Majd legközelebb ne a google fordítóval írass ki kérdést! :-D 30-50 ezer
most mi van? ezt a keresztet akarod eltüntetni vagy a kereszt helyett akarsz valamit?
Szerintem is 30-50 között, de most akkor a kereszre akarsz takaró tetkót? Menj olyanhoz, akinek nagy tapasztalata van ebben, mert ennyi feketét szerintem nehéz lehet eltakarni, de egy profi megoldja :)
Gyanús jelek :fájdalom, duzzanat, bõrpír, váladékozás, láz, vörös vonalak megjelenése. Erre a kérdésre egy bõrgyógyász tudna pontos választ adni. Lehet szövõdmény, attól függ milyen mértékû a fertõzés. Egy tanácsom van, irány az orvos minél hamarabb!!!
Legközelebb gyõzõdj meg arról, hogy minden steril, tiszta, minõségi, a mester hozzáértõ, körültekintõ. Akinek nincs engedélye az nem is fél hogy elveszti. Jó az a parasztnak címszóval dolgozik, spórol ahol lehet, csak minél több legyen a haszon. ( tisztelet a kivételnek)
Persze nem minden esetben a tetováló hibájából történik meg a baj, az utókezelés legalább annyira fontos mint a tetoválás körülményei.
A kérdező hozzászólása: Voltam dokinál, õ mondta hogy elvan fertõzõdve.sajnos...holnap megyek kontrollra, ha addig nem javul, mennem kell a bõrgyógyászatra.Azt esetleg nem tudod, hogy a hidrogén-peroxidos kezelés után normális-e a gennyezés?
vegyel Kolloidalis ezustot a gyogyszertarbol, es azt rakjal ra, aztan ihatsz is 5 mL naponta. Nagyon egeszseges, jo fertozesekre. En magam allitom elo es iszom rendszeresen 5 mL.

Be tudná nekem másolni valaki a Bibliából azt a részt, ahol világosan le van írva, hogy aki keresztény, az ne tetováltasson?

Még mielőtt jönnének a beszólogatós kommentek, előrebocsájtanám, hogy puszta kíváncsiság. A minap olvastam valahol, hogy benne van, állítólag Mózes 3. könyvében. Ha otthon lennék, fellapoznám, de sajnos Pesten vagyok, így nem tudom megnézni. Kicsit furcsának tartom, ezért érdekel.
[link]
[link] Ezekbõl?
A kérdező hozzászólása: "Testeteket a holt emberért meg ne hasogassátok, se égetéssel magatokat meg ne bélyegezzétek." Ez lenne az?
Vidiripi [link]


Jól sikerült linkelni!
A kérdező hozzászólása: [link]
A kérdező hozzászólása: Nem figyeltem :(
Kb. 50-70 ezer ft. lenne de az ár függ, országrésztõl tetoválótól stb.

Fiúk, Lányok! Szerintetek ez jól néz ki?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]
Én nagyon szeretem a rózsákat, és tetszik ez a tetoválás, de a gondom vele az, hogy nem egyedi.. Láttam ilyen tetkót másokon is..
Nekem nem annyira tetszik, nem is egyedi és maga a tetkó értelmét veszti, ha nincs semmi jelentése.
Pfuj. Közhelyes, elcsépelt és ráadásul még jól sem néz ki.
Jól néz ki :)

Fontos! Tudnátok segíteni?

Elfogyott a körömvirág krémem és a bepantenem. Tetran-hydrocortison mehet a tetoválásra? Vagy tudnátok krémeket ajánlani még?
A körömvirág krém nem is jó a tetoválásra... Csak Bepanthen, vagy esetleg Neogranormon. Ezek hámosító krémek, más nem jó a tetoválásra. egy tetováló
azért egy hepatitisz és hiv szûrés nem ártana pár hét múlva...
A kérdező hozzászólása: a tû, amivel csinálta egészen biztosan steril volt! elõttem bontotta ki (gumikesztyûben!!) a csomagolásból
azon kívül lefóliázott mindent, amihez hozzáért? A festék jó minõségû márkás festék volt, szavatossági ideje rendben volt vajon? a markolat, amit fogott, az is egyszer használatos staril markolat volt, vagy csak áttörölgette a fém markolatot, amit szalonban sterilizálnak rendesen géppel? Megannyi kérdés, ami bõven több, mint az, hogy az 50 Ft-os tût elõtted bontotta ki... Ráadásul a kép magáért beszél, elég csúnya fertõzést szedtél össze, ami elõfordulhat akár a Te hibás utókezelésed miatt is, de ami a munkából látszik, bizony kétséges a haver hozzáértése is a témához... Menj el szépen orvoshoz, mert még a lábadat is elveszítheted, ha nem kezelitek ki a fertõzést rendesen. Ez nem játék!
A kérdező hozzászólása: Rendben köszönöm, holnap megyek megnézetni. Nem hinném, hogy az én utókezelésemmel lenne a baj, mert a másik tetkómat ugyan úgy kezeltem mint ezt, és gyönyörûen meggyógyult...
Mi volt az orvosnál? Mit mondott?
A kérdező hozzászólása: Elvan fertõzõdve... hidrogén-peroxiddal kell kezelni, és antibiotikumot is szednem kell.Ha szerdáig nem javul, akkor el kell mennem a bõrgyógyászatra.. :(
Akkor jobbulást:) Remélem ettõl már csak rendbe jön:)
helyzet?javult?
Antibakteriális kenõcs nem is biztos, hogy elég lesz, valószínûleg belsõleg is kell szedned antibiotikumot!
Ez borzalmas... Azon kívül, hogy látszik, hogy valami kezdõ barkácsolta (a higiénia mellett a tetoválás technikája sem mindegy, meg az eszközök sem lényegtelenek), ez valóban elfertõzõdött. Menj orvoshoz, bõrgyógyászhoz, és nehogy fóliázd! A haverodat meg kérd meg, hogy elõször nem emberen kéne kisérletezgetnie... Egy tetováló
Jesszus..ezért kell szalonba menni. Azt, hogy látszólag tiszta volt minden, nem jelenti azt, hogy tényleg steril is volt minden..plusz ki tudja, hogy milyen volt a festék, stb..
Neogranormon
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Neogranormont kentem most rá, mert bevan gyulladva és gennyezik, dobja ki a festéket. Kicsit be vagyok sz*rva, nem tudom mit kenjek rá.
A kérdező hozzászólása: [link] Most így néz ki
Jaj ez nagyon csúnya.A kenegetés köz mosogattad? Sima vízzel le szabad öblíteni és csak utána bekenni.És minden kenegetés elõtt tisztítani kel sima langyos vízzel, de nem kiáztatni!
Ez most komoly? Ez tényleg a tied? Ha igen, én azonnal orvoshoz fordulnék mielõtt nagyobb baj lenne.
Úristen, ez iszonyú csúnya...én is elmennék vele dokihoz vagy minimum vissza a tetkóshoz. Hol csináltattad?
A kérdező hozzászólása: Egyik barátom csinálta, ma voltam nála és adott krémeket és úgy érzem javul. Az anyukája ápolónõ, õ azt ajánlotta, hogy padanollal majd kenegessem be mert a gennyezés bakeriális (vagy valami ilyesmit mondott) és ki kell azokat ölni onnan. Pár napja a járás is nehezen ment, mert a vádlimon van a bokám felett. De már érzem hogy javul, remélem minden oké lesz.
A kérdező hozzászólása: Nem szalonban csináltam, hanem a barátomnál, de nem volt kosz, teljesen tiszta volt minden (látszólag). Nem tudom ez miatt van- a gyulladás
A kérdező hozzászólása: igen, egyre szebb. szedem a még rá az antibiotikumot és betadinnal kenegetem és járom a dokikat. Holnap megyek a hepatitisz tesztre is. Hogy a tetkót fellehet-e a javítani az még kérdéses, mert a háziorvosom szerint ha megint hozzányúlnánk ugyan az lenne mint most :/ így sajna lehet le kell majd szedetni. de ez még nem biztos

Ez a tetoválás nagyjából mennyibe kerülne?

A nyakam alá a csigolyám mentén szeretnék 3 darab szimbólumot japán írásjellel.
15-20ezer körül.
mekkora szimbólumokkal? 1 centis, 8 centis? :) 10-25, mérettõl, helytõl, tetoválótól függõen szerintem...
A kérdező hozzászólása: Mind a három? Többre számítottam.
A kérdező hozzászólása: Ugy 4-5 centisekre gondoltam.
Az 15-20 kb, valóban.
A kérdező hozzászólása: És ezt egy nap alatt csinálják meg vagy kímélik a bõrt?
Az általad írt méretben max 2 óra alatt kész, de inkább kevesebb... Ennél sokkal nagyobbakat készítenek el egy-egy alkalommal, olyan 4-5 óra amit egyhuzamban bír a bõr, bár vannak extrém esetek is.

Tetoválást szeretnék a csuklómra, de félek, hogy nem fog jól mutatni. Szerintetek?

Egy kereken 40 betűből álló idézetet szeretnék a csuklómra, de lány vagyok és nagyon vékony a csuklóm. Félek, hogy furán mutatna. Szerintetek? Vagy meg lehet úgy csinálni, hogy mondjuk ne legyen 5 sor, hanem mondjuk csak 3, de azért még olvasható legyen és jól nézzen ki? Ez lenne az első tetkóm egyébként.
Azt javaslom, hogy ezt inkább a tetoválómûvésszel beszéld meg. Keresd meg a legjobbat, õ biztosan tudja a dolgát, az ára nem lesz valami olcsó, de ez pont nem olyan dolog, amin spórolni kéne. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Persze, mindenképpen profival akarom. Az ár pedig nem akadály, karácsonyra kapom ajándékba. :) )))
amikor elmész a tetoválóhoz és elmondod hogy mit szeretnél, õ felrajzolja neked és megnézheted hogy hogyan mutat, majd ha megfelel akkor elkezdi felütni. Legalábbis Amerikában így csinálják, itthol még nem tetováltattam, sõt hazai szalonban sem voltam, de szerintem sok eltérés nem lehet.
Elég apró betûvel ki lehet hozni 3 sorba is, de nem fog jól kinézni. Nagyobb betûkkel jobban fog mutatni, de az már nem férne el a csuklódon. Esetleg az oldaladon, combodon, hátadon. Amúgy mérd meg, hogy mekkora a csuklód azon területe, ahova szeretnéd csináltatni. Majd egyszerû worlddel alkosd meg a mondatot, és rakd a monitorhoz a kezed. Látni fogod, hogy kb hogy nézni ki, ha matrica lenne ott. Persze nagyon vékony vonalakat, amik még jól is mutassanak, lehet csinálni, de hamar elkophat, halványodhat. A többiek válaszát díjazom, menj el egy profihoz, és személyesen kérdezd meg tõle. Esetleg próbálj más, esetleg kevesebb betûs megoldáson gondolkozni. 23/f
A kérdező hozzászólása: Meggondotam magam. A hátamra tetetem. :) A csuklómon más lesz :)

Hölgyek kik fiatal korukban csináltattak tetkót, de már megöregedtek, vagy aki látott ilyet! Bővebben lent?

Engem nagyon vonzanak a tetoválások, de szeretnék gondolni az öreg éveimre, hogy olyan korban hogy néz ki egy tetkó? mert kicsit biztos h fogok csináltatni, az nem tud annyira elcsúnyulni öreg bőrömön, de szeretnék egy nagyobbat a lapockám és a vállam közé, de nem tudom, hogy az hogy nézne ki mikor megöregszem... Aki csináltatott, és már megöregedett mi a véleménye? megbántátok?
Érdemben nem tudok hozzászólni, mert 23 éves vagyok, és nem is láttam, de... Öreg korodban így se-úgy se lesz szép a bõröd, lapockán meg úgysem fogod látni. De amúgy tégy úgy, ahogy jónak látod :)
Tessék, így néz ki: [link]
nekem még csak 3 van de tervezek egy nagyot az alkaromra, egy nagyon a combomra, téli szünetben a bokámra és intim helyre is fogok hamarosan..a legkevésbé erdekel mi lesz ha megoregedek, lehet meg se fogok ki tudja nem-e halok meg holnap, oreg koromban ugyis ronda leszek de akkor is ugyanolyan büszke akarok rajuk lenni mint most:) L
nem érint az öreg téma, 16 éves vagyok és 3 tetkóm van. 1 a csuklómon, egy a kulcscsontomon és 1 a bordáimon :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!