Számítástechnika - Internet kategória válaszai (65273 db)

google!? [link]
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok hülye 2 szer végigjártam minden oldalt... [link]
hopp tényleg nem kapható :-) Win8 szériás notesz volt, fél éve megszûnt a forgalmazása. Hogy miért, jó kérdés, lehet a Win8 "sikere", vagy hardver gondok...
A kérdező hozzászólása: Na ja nagyon jó laptop szerintem. 1 oldalt találtam de ott sem rendelhetõ átmenetileg. Az már az oldal hibája. Remélem betudok majd szerezni egyet :D
[link]
A kérdező hozzászólása: Ilyen ár szinteken inkább nem használtat akarok venni :/ de köszi :D

Tudnám valahogy lopni a netet nagybátyámtol?

Thomeos internete van modemmel csatlakozik a netre felhasználó név és jelszóval
Csak az õ routerjébõl kell egy UTP RJ45-ös kábelt átvezetni a te gépedbe...
Úgy érted hogy a bátyád internetkapcsolatának a PPPoE adataival te is tudnád-e használni a netet? Nem, nem tudnád. Csak úgy tudnád ha felcsatlakozol a routerére ( WiFi-n vagy vezetékkel).
Veszel egy routert, azzal menni fog, az õ modemjéhez kell kapcsolódnod és onnan már tiszta sor. Feltéve ha egy házban laktok.
Kérj egy routert, meg egy keresztkötésû rj-45ös csatlakozós kábelt; kösd a routert meg a modemet össze, azt .. nah jó hosszú.. szerintem menni fog nem nehéz.

Gmail-nél hogyan tudom beállítani, hogy egy bizonyos e-mail címről jövő küldemények visszamenjenek a feladónak, vagy legalább arról tudomást szerezzen, felesleges küldözgetnie, nem érnek célba?

Azt tudom, be lehet állítani a szűrőknél, hogy olvasatlanul törölje a leveleket, de én azt is szeretném, hogy a feladó tudja, nem fogadom a küldeményeit. Köszi a választ.


Miért nem tudok internetezni telefonnal, mit kell beállítani?

T mobilos, samsung galaxy young telefonom van, dominos vagyok, azon belül még az előző telefonommal váltottam surf díjcsomagra. Se a régi, se a mostani telefonnal nem tudtam internetezni, de azért a havi 890 ft-ot levonták. Csak akkor tudok, ha bekapcsolok még napi go netet vagy ilyesmit, aminek szintén díja van. Most hogy is van ez? Be kell valamit állítani?
Adatkapcsolat engedélyezve van? Mit ír ki amikor megakarsz valamit nézni a neten?
A kérdező hozzászólása: Engedélyezve van, meg mobilinternet meg minden ami kell. Azt írja, hogy a hálózat nem érhetõ el.
Ha fizetsz egy net csomagért de azt mégsem aktiválják az elõfizetéseden akkor reklamálj a telefonos ügyfélszolgálaton ( 1430 ).
A kérdező hozzászólása: Megtörtént, az volt a gond, hogy nem aktiválták.

Facebookon hogy tudom megnézni, hogy kit követek?

Szinte az összes barátnőmnél az van kiírva, hogy követem. De én nem kattintottam rá, akkor ez hogy is van??
A kérdező hozzászólása: Minden egyes ismerõsömet követem! Hát ez mi???

Hogy lehet kikapcsolni a Norton DNS-t?

Nagon zavaró hogy amikor pl megnyitom az Ncore-t, akkor kiírja hogy vmi ACCESS not valid vagy vmi ilyesmi...De nincs fönt semmilyen Norton program, és DNS sincs beállítva...Mit csináljak?

Mi az hogy: A szervezet tanúsítványa érvénytelen?

Nem enged be az oldalra ezzel az okkal!
A kérdező hozzászólása: sajnos nekem valahogy nincs olyan opcióm hogy Speciális beállítások / HTTPS/SSL....nem értem miért...beállításoknál ilyen nincs


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!