Számítástechnika kategória válaszai (310910 db)

A Movie maker nem tud ilyet.
use Blender
A kérdező hozzászólása: de a Blenderhez én nem értek, csak ránézek és megzavarodok! valami egyszerûbb módszer kéne
Akkor Virtualdub.
google!? [link]
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok hülye 2 szer végigjártam minden oldalt... [link]
hopp tényleg nem kapható :-) Win8 szériás notesz volt, fél éve megszûnt a forgalmazása. Hogy miért, jó kérdés, lehet a Win8 "sikere", vagy hardver gondok...
A kérdező hozzászólása: Na ja nagyon jó laptop szerintem. 1 oldalt találtam de ott sem rendelhetõ átmenetileg. Az már az oldal hibája. Remélem betudok majd szerezni egyet :D
[link]
A kérdező hozzászólása: Ilyen ár szinteken inkább nem használtat akarok venni :/ de köszi :D


Valaki okos ember, aki ért a számítástechnikához?

Kaptam az oviból egy másfél órás videofelvételt a kisfiam ünnepségéről DVD lemezen, nem R+ meg R-, hanem sima filléres DVD lemezre gondoljatok. Az lenne a kérdésem, hogy ezt a felvételt később át lehet vinni gépre, vagy egy másik lemezre másolni, vagy felejtős, mivel nem újraírható DVD??
Veszel egy másik DVD-t és elsõnek berakod a meghajtóba az ovis lemezt majd bemész a Nero-ba és ott a lemez másolása opcióra menve elindul a másolás ha kész akkor berakod az új lemezt és akkor rámásolja kb ennyi.
A kérdező hozzászólása: De akkor nem lényeg, hogy nem R+-os??? Ez nem számít?
nem számít
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Szia! A "nem újraírható" DVD azt jelenti, hogy ha egyszer rákerült valami a lemezre, a tartalmát nem lehet módosítani. Olvasni viszont igen, így tetszõlegesen lejátszhatod, illetve másolhatod (az adott DVD szempontjából a másolás olvasás, mert nem ráírni akarsz, hanem leolvasni róla a rajta levõ adatokat; "õt nem érdekli", hogy ezt követõen az adattal mit kezdesz). Ha a lemez nem másolásvédett (miért lenne az egy óvodai felvétel?), akkor egy új üres DVD -re (vagy egy újraírhatóra, törlést követõen), bármelyik DVD író alkalmazással át tudod másolni a rajta levõ tartalmat. Ugyan ez elõttem válaszoló a NERO használatát ajánlotta, én azonban ezt két okból ellenezném: 1.) A NERO fizetõs szoftver, megvenni, így hirtelen nyilván nem fogod, a szerzõi jogok megsértésére pedig - kissé klisésen - nem buzdítanálak 2.) Annak ellenére, hogy a NERO eléggé ismert CD/DVD író program, a minõsége, használhatósága jelentõsen elmarad számos ugyaezen célra való, kevésbé ismert, ingyenes alkalmazásétól. Használhatod például a Burn4Free nevû programot, vagy nemes egyszerûséggel a Windows beépített CD/DVD író alkalmazását is. Természetesen a másoláshoz egy DVD -k írására képes optikai meghajtóra van szükséged (ezek elõlapján gyakran, de nem kivétel nélkül szerepel a "DVD-RW" felirat) Amennyiben laptopod/notebookod van, amely rendelkezik optikai meghajtóval (MacBook Air, hasonló vékonygépek, illetve netbookok kiestek, mert ezekben nincs DVD), az nagy valószínûséggel tud DVD-t írni, hacsak nem egy sokéves, öreg masináról van szó. Remélem, segítettem.
filléres lemezek is R-/+ -osak, max nem olyan feltûnõen írják le. pl.: [link] Ezen is csak belül látni hogy Verbatim és hogy DVD+R DL 2.4x
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget :)
Felesleges akkora táp. Bõven elég az 550W-os FX-6300-val és Asus M5A97 R2.0-val venném és a megspórolt pénzbõl R9 270X vagy R9 280X VGA-t vennék, ha kijön.
A RAM-ot cserélném Corsair Vengeance 8GB 1600MHz CL9 KIT-re (mindenképpen 2x4gb legyen!!!), valamint egy combosabb kari is elférne pl. Sapphire Radeon R9 270X. Ne beszéljétek gyengébb dolgokra, mert most lesz csak igazán szükség arra a 8 magra, hogy minden arra lesz optimalizálva, hála a nextgeneknek. A táp meg jó, és ha késõbb akarna esetleg még egy VGA-t, nem kell cserélni, ne engedjen a minõségbõl.
Mi a baj a Kingston ramokkal? Az egyik legjobb gyártó a Corsair mellett. Az tényleg igaz, hogy a gyengébbre nem kéne rábeszélni az embereket. FX 6300-at látok mindenhol, bárki bármilyen config tanácsot kér ezen az oldalon. 2-3 éve biztos jó volt, de most már azért kell az erõs processzor, még játékokhoz is.
Ki beszéli gyengébbre?! Csak, ha észrevettétek volna 8320 mellé egy HD 7850 eléggé aránytalan. Kingston RAM-mal pedig nem tudom mi bajod van második. Én azért ajánlottam FX-6300-t, mert a felárból kijön egy sokkal erõsebb VGA, ami jobb játékra, mint a 7850. Jó vegye meg a 750W-os tápot, mikor a gépe nem eszik 400W-nál többet, jót fog tenni ez a hatásfoknak..:D Na mindegy, legyen nektek igazatok. Mindenki azt vesz amit akar...
3: Nem kell mindenhez hozzászolni, ha nem értesz hozzá.
:DDDDDD
Te aztán érthetsz hozzá, te szerencsétlen
Nincs bajom a Kingtsonnal sem, de hallottam már ezt azt azokról a RAM-okról. Semmi rosszat nem fog tenni a táppal, hogy nincs teljesen kihasználva. :)
attól függ mire használnád, szerintem az xp jobban húzná
Eldöcögne rajta a win7 is, de én is az Xp-t javaslom.
kb ilyen az én régi gépem is csak ati radeon 128mb van benne és 700mb ram tökéletesen ment nekem rajta még játszani is tudtam!
Erre jobb az Xp, ha bõvíted a ramot 2 gigára akkor mehet a Windows 7 Home Premium

Melyik videó kártyát vegyem meg?

Azt szeretnmém megkérdezni, hogy megéri megvennem ezt a videókártyát:(<[link]) játékokra szeretném használni. Vagy ha tudtok akkor légyszi mondjatok jobbat hasonló árral.
[link] ennyi pénzért megéri, de ezt vedd ez ddr5ös, szal sokkal gyorsabb mint a ddr3as, az hiába 2gb míg ez csak 1
15-ért ennél jobb nincs újonnan, de ennyibõl inkább használtat vegyél.
A kérdező hozzászólása: az alaplapom egy Asus P5LD2-X/1333
A kérdező hozzászólása: Ebbe az alaplapba belemenne az amit linkeltél?
Vagy esetleg ez:[link] mivel ebben 2 GB memória de én is a sapphire-re szavazok.
Semmit nem ér a 2GB memóriával, mivel ki sem tudja használni az a kártya, ráadásul DDR3-as, régi és lassú is... DDR5-öst vedd.
Még egy gtx650ti sem képes rendesen kihasználni 2gb-ot, nemhogy egy gt630, ami egy átcímkézett gt440....
Belemenne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!! :D

A Windows 7 volt frissitve a gépemen és a billentyuzeten miért nem lehet irni most magyar abc-ét?

Elotte még mukodott, de volt frissitve a windows és nem lehet át állitani, hogy rendes betuket irjon magyarul.
[link]
A kérdező hozzászólása: Jaj nem lehet haljak meg már.:P Talán csak angolt és szlovákot lehet.
A kérdező hozzászólása: Nah már sikerült nagy nehezen.:D Köszi.:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!