Sport, mozgás kategória válaszai (73336 db)

Nekem akkor nem volt narancsbõröm mikor leadtam 8 kg- ot és kezdtem hasonlitani egy anorexiásra;) A hasamon már látszodtak a felsõ kockák;) A narancsbõrt " kicsináltam", viszont nem éreztem magamat jól a bõrömben:S Ezért inkább elkezdtem kicsit többet enni. Az edzês, sok víz, egészséges étkezés, celulit krém stb. nekem nem használt, kizárolag csak az elõbbi módszer! Vagyis vidd lejjebb a testzsírszázalékodat és akkor kevesebb narancsbõröd lesz;)
9 hónap azért már nem kevés;) Rólam 3 hónap alatt ment le a 8 kg úgy, hogy nem is volt tudatos a dolog, csak épp egy olyan idõszak volt, hogy egymást érték a próbák...
Heti 2-3 kardió jó lenne, aerob nem kell.
A kérdező hozzászólása: de 1 is elég, nem?
A semminél jobb.
A kérdező hozzászólása: miért, ha nem csinálok kardiot akkor lassabban fejlõdök?
A kérdező hozzászólása: vagy csak jöbban zsírosodok?

Van valami jó gördeszka félcső Kecskemét közelében?

Lehetőleg ingyenest közel a Hunyadi városhoz.


Ti mit szóltok ahhoz, hogy az önvédelmi edzére nem jár el az edző?

Heti 2-szervan edzés és egy hónapban min. a hónap feleében nem jön el. De az órát a régebbiek megtartják,de újat nem nagyon mutatnak.Terészetesen a havi bérleti pénzt kérik.30/n
és ilyen helyre jársz??? akkor elismerésem.
Tipikus krav edzés.Menekülj onnan.
nem értem, miért jó ez embereknek? tényleg ennyit számít a marketing hogy kifizetnek x ezer forintot havonta egy szar edzésre mikor fele ennyiért találnának értelmeset is ami több alkalommal van egy héten..
Mondcsak milyen edzés ez? Jó mondjuk van pártippem. Húzz el onnan egy normális helyre keress egy jól oktatott harcmûvészet és hagyd ott ezeket az önvédelmi cuccokat. Akik tartják azoknak nincs instruktori jogosultságuk egyébként?
cimke alapján kravmaga de amúgy ja jobban járnál egy jujitsuval vagy egy késes botos harcmûvészettel
Ja tényleg azt nem is néztem. Mondjuk ez lett volna az elsõ tippem.
Az pont olyan, mint amikor a tanár nem megy be az órára, vagy a taxis odaadja a kocsikulcsot, hogy vezess te. :)
igen könyökkel csavarod ki a másik kezébõl a kést..
Testközelben elég nagyot tudsz vele csapni, és kis felületen adódik át az erõ, szóval jó lehet, de ez egy részletkérdés. Nem attól leszel jó önmagában önvédelemben, hogy nagyot tudsz könyökkel ütni.
ahhoz tudni is kellene használni, h önvédelemre jó legyen.
Elsõsorban védekezésre szolgál.Erre alapult is egy egész önvédelmi rendszer a KFM, ahol alapállásban szinte végig rá van támasztva a fejre a tenyér, így a könyök és az alkar folyamatosan védi a fejet, ugyanakkor a fõ támadó fegyver is a könyök és a fejelés a rendszerben.
Elég eszement ez a KFM vagy micsoda. Az egy dolog, hogy véded a fejed, bár az a roszabb célpont egy támadás során, de mindezt úgy, hogy kizárod a kezeid amivel dolgozhatnál. És így azt se felejtsük el, hogy az egész test védtelen marad, ami amúgy is nagyobb hatékony támadási felületeket kínál. Nonszensz. Valamit vagy rosszul írtál vagy teljesen idióták f**szságait is benyalják az emberek.
Nyugati országokban, most nagyon megy a KFM.De nézz bele ilyen http://www.youtube.com/watch?v=Pvi54YLYIC0
Fenntartom a véleményem videóval is. Az látszik, hogy a fejtámadásokat szépen levédi, a videóban fõleg ilyen támadásokat láttunk nyilván, de az a néhány félgyors testámadas az bemegy ahogy annak rendje módja. Illetve ami a videóból kitûnik az az, hogy a küzdõtáv gyakorlatilag életveszélyesen lecsökken. Ennek a fajta technikának egyetlen helyzetben látom létjogosultságát a nagy tömeg káoszból való kikeveredés esetén.
háát a videó alapján ez akkor mûködik, ha amúgy is van némi jártasságod a harcmûvészetekben. A legtöbb ember megfogj a fejét és utána könyökkel hadonászik, modszer. két erõs test rugás után össze rogynak és testüket tapizzák utána már támadható a fej is.

Szerintetek igy van értelme?

Focizok kb.másfél éve,de az edzo olyan a csapatnál hogy nem tanit semmit.Most már 3 hete nem megyek ezért edzésre.
A kérdező hozzászólása: hátráltatni fog?
Nem, ez nem így van! A napi szintû egy pohár bor vagy egy korsó sör fogyasztása egészségesebb mint a zéróalkohol.
Éspedig miért az? Egyébként az alkoholhiány viszont biztosan nem tesz rosszat, szóval inkább ez.
Pedig egészséges a napi szintû kevés alkohol.
Hát, szerintem is jobb az alkalmanként egy-kettõ, mint konstans kitenni a szervezetedet az alkoholnak, még ha kevés is egyszerre a mennyiség Fõleg, ha valaki sportol. És akkor még ott van még megannyi kisebb egyéb dolog, pl. az extra purin, ami a húgysav témában érintettek számára például máris nem elhanyagolandó.
Szerintem meg több értelme van minden este inni egyet, mint rendszertelenül. A tudomány már bebizonyította, hogy a napi szintû mértékletes sör- vagy borfogyasztás egészségesebb mint a teljes absztinencia. De ez a hébe-hóba, összevissza, alkalmakkor ivás egy nagy baromság. Minden este igyál meg egy sört, az semmiben nem fog hátráltatni, sõt...
Hétvégente max 1 + alkalmakkor is csak mértékkel 1-2 õt ! Akkor nem lesz gond !
Lehet, de ne úgy csináld, hogy hétvégente lemész a haverokkal és megiszol vagy tízet! Inkább minden este igyál meg otthon egy vagy két sört, mert az még egészséges is.
Néha igen, az ésszerû kereteken belül. Nem túl konkrét a kérdés, erre egy nem túl konkrét válasz egy egyszerû "igen" is lehetne :)
nekem a kedvenc izotóniás italom edzés elõtt, a whisky cola, van benne cukor és koffein felpörget, energiát ad, az alkohol egy kis plussz energiát is ad, meg jókedvet az edzéshez... már a haverjaim is rászoktak, de mostanában, whisky redbull megy, attól még be is durranok.
Fekvõnél kb 70, de mérd meg egy mérleggel. Húzódzkodáskor nyilván 100 (mínusz egy ici-pici, de az elhanyagolható).
Fekvõnél a kétharmadát, szóval kb. a 65-70%-át, húzódzkodásnál pedig ~100%-át.
Izmot kell addig fejlessz. Sok fehérje, csirkehús, sovány túró este. Ma csinálj 1 db fekvõt, holnap 2-t. 2 hónap múlvamenni fog a 60.
fegyencedzés címû könyvet tudnám a figyelmedbe ajánlani
2 hónap alatt fel tudsz készülni. Mindennap gyakorolj!
Szerintem maximum 11-12fog menni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen válaszaitokat, tanácsaitokat! Hasznosak voltak számomra!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!