Közoktatás, tanfolyamok - Speciális tanfolyamok kategória válaszai (3033 db)

Közfoglalkoztatásban a tanfolyamon résztvehet gyógyszerkezeléses ember? Többi lent

vérnyomás+szivritmuszavarra +gyomorra és a lábra....
Nyilván a tanfolyamtól függ. Mármint, hogy alkalmas lehetsz-e arra, aminek tanulsz.-

Tanfolyam ideje alatt mennyi a keresetpótló-támogatás? 2013-2014-ben?

A munkaügyi központ által meghírdetett képzésre jelentkeznék!

Autocad online oktatás?

Elkezdtem az autocadot, de nem jutok egyról a kettőre. Tudna valaki ajánlani valaki hozzáértőt, aki segítene akár skypeon is gyakorloni kicsit?
Mire kell neked az AutoCAD? Csak mert manapság SOKKAL jobb célprogramok is vannak, különösen 3D téren. Persze ha kötelezõ azt használnod, akkor nincs mit tenni nyilván (egyébként pl én is segíthetek, ha valami konkrétabb kérdésed van, de egy ilyen online tutorial sorozatba most nem mennék bele idõhiány miatt).
A kérdező hozzászólása: Autocad van feltéve a gépemre és azt mondták, hogy az a legjobb. Egyébként van egy total cad lemezem, de még nem installáltam talán ha az jobb lenne. Esztergályos sima hengeres test lenne a rajz, a palástjában 30-45 fokban megdöntött furatokkal. Milyen program jobb nála? A solidworks-et próbáltam megszerezni teszt verzióban, de a forgalmazó csak levelezett velem a semmire, így hagytam a fenébe az egészet.
Hat pedig mindenkepp akkor valami 3D CAD-et ajanlanek. pl Inventor (ez is Autodesk, mint az AutoCAD) vagy Solidworks, meg meg van sok fajta
A kérdező hozzászólása: Próba verzió Autocad Inventor 2014 van a gépemen, de nem jutok vele elõre.
Na abban tudok segíteni ha gondolod:)
Sikerült megoldani a problémát?
A kérdező hozzászólása: Szerencsére sikerült, mindent köszönök!


Szia Dísznövénykertész, parképítõ, virágkötõ, kertépítõ, park tervezõ, kert tervezõ Mikroszaporító Ezek nekem mind megvannak :)
A kérdező hozzászólása: Húú de irigyellek :) köszi a választ! :)

Ha van egy autocad2014 vizsgám hol tudok vele elhelyezkedni?

Igazából arra lennék kíváncsi hogy a Győri Audiba egy ilyen papírral mit érek?
Semmit, max segédmunkás, gyári munkás lehet egy picivel több pénzért mint a többiek. Vagy van valami nagyon jó kapcsolatod, de akkor meg tök mindegy hogy milyen papírod van. Én mérnök infós diplomával voltam gyári munkás szalagnál, ugyanolyan körülmények között mint a 8 általánost végzettek, mert éppen nem volt más.
Nem valószínû, hogy pusztán egy ilyen tanfolyam elvégzésével bárhová felvegyenek, bár ha értesz is hozzá, akkor lehet. 1: Aki elvégzi a mérnök infó szakot, és nem gdf, df, szif, stb., valamint ért is valamihez az infón belül, az talál munkát. Ha te gyártósoron dolgozol, akkor vagy a diplomád nem ér semmit, vagy tudásod nics, esetleg elmaradott környéken próbálkoztál.
" akkor vagy a diplomád nem ér semmit, vagy tudásod nics, esetleg elmaradott környéken próbálkoztál." Vagy "csak" nõ vagyok és inkább felvesznek a helyemre 10 agyhalott férfit, mert még a végén elmegyek valamikor szülni, vagy mert tuti nem dolgoztam meg éveket a diplomámért.
3: Nekem nem nem egy programozó nõ ismerõsöm van, és egy sem munkanélküli. Ez pont az a szakma, ahol a legfontosabb, hogy tudsz-e.

Okj tanfolyam szóbeli vizsga?

Okj tanfolyam szóbeli vizsgára öltönybe kell menni? Olvastam sok kérdést erről, de mindenhol mást írnak, kérem csak olyan írjon aki biztos benne, vagy volt ő is ilyenen.
MINDEN szóbelire ki kell öltözni. Tudod, megadod vele a tiszteletet. Másik két kérdésre a válasz: iskolafüggõ.
Ha az iskolád azt mondta hogy a vizsgaeredmények 80% fölöttiek, akkor kb egy vicc lesz az okj vizsgád. Nem fontos öltönyben menni, de azért ne Hawai ind és strandpapucsban jelenj meg. de ha öltönyben mész, máris megvan a 2es. Pót tétel van, de akkor 5örre kell elmondanod és úgyis max 3as lehet a legjobb jegyed.

Hol indul legközelebb tűzvédelmi szakvizsga?

Inkább Mezőkövesd, Miskolc vagy Eger estleg a közelükben érdekelne.

Fizetnél online kresz oktatásért?

Szeretnék egy honlapot készíteni ami felkészíti a tanulókat a kresz tesztre. Van már több ilyen honlap is, de az összes elavult. Van erre kereslet? Te fizetnél azért hogy az otthon kényelméből megtanuld a kreszt?
Nem. Még ha nem lenne jogsim, akkor sem. El tudom olvasni ingyen is.
Egy fillért sem adnék. Amúgy sem mentem be egyetlen kategóriánál az órákra, otthon tanultam meg magamtól. Most hogy szednéd be a pénzt? Ezt csak "úgy" nem lehet, mert az ok hogy "oktatsz" (oktatói szakvizsga nélkül gondolom), és utána? Az illetõ hogy bizonyítja be hogy elvégzett egy "tanfolyamot" vagy bármit? Mert ennyi erõvel én, x, akárki azt mondja, hogy a netrõl megtanulta elmegy csak a vizsgára és kész, és megússza a tanfolyam díját.
A kérdező hozzászólása: Nem a kresz oktatás helyett lenne, hanem ahelyett hogy megvedd a könyvet. Szerintem sokkal jobb online megtanulni, egy ugyan olyan szoftveren mint ami a vizsgán is lesz. Így hozzászoksz a kérdésekhez. Én is így tanultam, csak én egy letölthetõ programot használtam.
Én hétfõn fogok vizsgázni. Megvettem a könyvet, de ki sem nyitottam a KRESZ alatt, csak az EÜ vizsgához használtam. Az órán mindent megjegyeztem és találtam a google-ben egy nagyon jó oldalt, ahol témakörönként van egy csomó kérdés, ezeket csinálom mindig. Jelenleg az 1400 kérdésbõl kb. 120-at nem tudok. A teszt könyvet meg se vettem. De amúgy is fél áron visszaveszik a könyveket. Szóval azt kell mondjam, hogy számomra nem érné meg és nem fizetnék érte.
A kérdező hozzászólása: És a könyv mennyibe került? Mert még ha vissza is veszik féláron akkoris rohadt drága.
Most minket akarsz gyõzködni? Minek? Ebbõl nem lesz üzleted.
A sima KRESZ könyv, amiben magyaráznak, az 2500 Ft, a teszt könyv pedig 4000 Ft. Na már most ha csak a teszt könyvet nézzük, akkor 2000 Ft (mivel visszaveszik). Te mennyiért vesztegetnéd az online KRESZ tesztet? Mert nyilván nem 1000 Ft-ért. Ráadásul van KRESZ CD is, amin meg aztán tényleg minden rajta van. Azt nem tudom mennyi, de én inkább megvenném a CD-t, ami csak az enyém és akármikor elõvehetem, mint hogy fizessen egy online dologért, ami bármikor összeomolhat. Ráadásul az emberek olyanok, hogy online az ingyenes lehetõségeket keresik. Na most ha meglátják, hogy fizetõs a dolog, akkor inkább tovább görgetnek, mert tudják, hogy fognak találni ingyenes lehetõséget is. Azt meg azért nem mondanám, hogy elavultak a mostani online tesztek.

Tudtok gyertyakészítős tanfolyamról?

Google-ben nem igazán találtam és karácsonyi ajándéknak szánom.

Mikor indul MÁV Jegyvizsgáló tanfolyam 2014-ben?

Beadtam már érettségimet is lefénymásolták ez volt 2013 Szeptemberben, de még nem szóltak....
Érdeklõdnék efelõl én is! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!