Fogyókúrák - Fogyasztószerek kategória válaszai (2647 db)

kimutatták laborban, hogy hatástalan, meg is bírságolták a céget mégis akkor minek akarsz pénzt költeni rá feleslegesen?
Tavaly elõtt 10 kilót, idén eddig januártól 6 kilót fogytam. Hoodia p57 et szedtem. Tavaly mindennap futottam, bicikliztem. Idén nem sportolok, mert tél van. Kalóriát számolok, többször kicsit eszek. Semmi negatív tapasztalatom nincs róla, bár sztem a fogyás is mint sokminden más, fejben dõl el. El kell határozni, h az ember nem zabál csak azért, mert épp jókaja van otthon. Csak így fog sikerülni.
tényleg nem használ semmit, és a piac tele van hamisítvánnyal (a tabletták hamisítványok), több nõ is került miatta kórházba elég komoly problémákkal és a tv is foglalkozott vele sokat! ám...ha a sok negatívum után is akarsz hoodiát, akkor spray-t vegyél és gyógyszertárban!!! tõlük lehet rendelni (persze gyógyszertár függõ), de az legalább eredeti és pl vese görccsel nem került dokihoz! de egyébként én ajánlom az arany mozsaras termékeket (gyógyszertári), nekem beváltak , igaz én napi egy órát keményen edzettem, de sokat fogytam rövid idõ alatt
Nem véleményeket kért a kérdezõ. Jó hogy ennyi okoskodó ember van.
Én fogytam is tõle, de csodákat nem kell várni.Tudnék írni kedves névtelen valaki cifra dolgokat, hogy veled mit kéne csinálni, de nem süllyedek le az állatok szintjére.
Mondjuk. De ha rendesen gyomron vágják az embert, akár ha nõ is.. ha vért hány, tuti nem kíván kaját. Ha ilyen egyszerû lenne a fogyás.. sorban állhatnának az ajtóm elõtt, én állítom jobban ütök mint az átlag bunyósok többsége. De a fogyás nem az étvágyon múlik..
Nekem elvette az étvágyam. A fent említett helyek egyikérõl rendeltem (nem mondom meg melyikrõl, nem reklámozni akarom). De csak azért mert valakinél nem hatott, nem azt jelenti, hogy senkinél se fog. Szerintem nincs is olyan készítmény, amelyik mindenkinél hatásos. Vagy bejön vagy nem, de ez szerintem minden készítményre igaz.
Az éhségérzetet el lehet nyomni növényekkel, drogokkal. De mivel az elhízás oka nem az éhség érzete, így a fogyás záloga sem az éhségközpont manipulálásában rejlik. Innentõl fogva teljesen mindegy, hogy mûködik-e a hoodia, mert nem ez a lényeg.
Beírod a keresõbe és több honlapot is kidob, de az egyszerûség kedvéért: [link] Az hogy használ-e vagy nem egy más kérdés, arra nem tudom a választ.
Ne rendelj. Ahol én élek (Svájc) kapható minden gyógyszertárban, be is dõltem a reklámoknak, hogy így-úgy étvágycsökkentõ, vettem is két dobozzal. Hát elmondom, hogy [email protected] sem ér, tiszta hülye voltam, amiért erre pazaroltam a pénzt.
Jáj, már megint nem tudnak a kérdésre válaszolni! Én feljelenteném õket az Európai Uniós Bíróságon, és rájuk küldeném a Csillagrombolót :D Pedig igazuk van.
Ha zsírt akarsz leadni, akkor leginkább sehonnan, ugyanis arra semmilyen hatással nincs, az étrenden és a sporton múlik.
Hosszú távon csak úgy sikerül, ha jó kaja van otthon, és abból eszik az ember. Lehet pár évig szórakozni azzal, hogy ócska gabonák vannak otthon, és mértékkel eszik az ember.. de idõvel sem az egészség, sem a fogyás nem tart már ki így. A hoodia csak étvágy csökkentõ, segít betartani hogy kevesebbet (kalóriát) együnk. De ez nem javít az étkezések minõségén, az elhízás pedig egészségügyi kérdés, egészségügyi kérdés pedig sokkal inkább minõségi kérdés (élelmiszerek minõsége, testedzés minõsége)

Az L-karnitin-tól a melle is lemegy az embernek?

mert ugye az is zsirból van és a fogyókuránál is abból fogyunk először, és ez meg koncentráltan a zsírra megy.
Fogyás alatt a mell mérete is csökken, általánosságban ez így igaz. A táplálékkal bevitt karnitin viszont nem befolyásolja a fogyást. Semmilyen erre irányuló bizonyíték nincsen.
A kérdező hozzászólása: nem fogyókúrázni akarok, hanem sport mellé szeretném szedni.
A hónap kérdése! :D
Hát persze.. hogy a sport mellé szeretnéd szedni. Elvégre fogyasztói társadalom vagyunk, állandóan növekvõ gazdaságban élünk, mégis milyen ember lennél Te, ha nem szeretnél valamit szedni. Meg más valamit is venni. Tök mindegy, hogy van-e értelme vagy nincs, a pénzt költeni kell, hiszen úgyis csak 'adósság', jobb is ha nincs nálunk hanem elköltjük.
Pedig hányszor elpofáztam már, hogy a karnitin akkor használ, ha a határig terheled az izmaid, de nem fog felpumpálni, se lefogyasztani, mert ez nem holmi szteroid. Továbbra SINCS regulátor szerepe az L-karnitinnek, kb annyira fogyaszt, mint a C-vitamin.
A kérdező hozzászólása: nekem az edzõm mondta hogy terheléses edzés elött beszeded és jobban lejön a zsír.
Nem meglepõ, hogy ezt mondta. Orvosok is mondanak hülyeségeket, meg edzõk is. Ettõl még a valóság nem bizonyos emberek tévképzetei alapján fog mûködni.

Milyen természetes étvágycsökkentőket tudtok?

Az a helyzet, hogy már egy hete nagyon nagy az étvágyam, és szeretnék valami természetes étvágycsökkentőt.
Az evést. :) most ebédeltünk, és a fiam, aki egyébként nagy adagokat tud megenni, most otthagyta a fele párolt zöldséget, hogy már jóllakott. Az a helyzet, hogy egybõl nem eszel annyit valamibõl, amit nem szeretsz. Gyógynövényboltban adtak évekkel ezelõtt pont ilyen cseppeket, 2-3 csepp kellett a nyelvre belõle. A muszlimok is használják Ramadamkor. Fogalmam sincs, mibõl van, de az eladók biztos tudják. (A matét nem tudom meginni, nagyon nem szeretem. )
Én mindenféle bogyó meg csepp nélkül oldottam meg ezt a problémát. Vagy fogat mostam és úgy már nem ízlett az étel vagy pedig nagyon undorító videókat vagy képeket nézegettem a neten és elment az étvágyam. Tudom, hogy ez beteges, de nekem bevált :)
Zöldség, gyümölcs.
Az étvágycsökkentõk szerintem azért haszontalanok, mert aki el van hízva az eleve nem azért eszik, mert éhes, hanem "agyilag" kívánja. Ebben elhatározás kell és kitûzni egy célt, megtalálni azokat a dolgokat, amik motiválnak vagy éppen elriasztanak a "zabálástól", ahogy korábban írták. A sport nem szükséges a fogyáshoz, de nekem pl. kell ahhoz, hogy tudjam tartani a diétát és bár valamennyi kalóriát éget persze, de igazán mentális segítség
Próbálj mindig egyre kevesebbet enni, így összeszûkül a gyomrod és nem leszel annyira éhes. Vagy foglald le magad valamivel. Ha nem csinálok semmi értelmeset, akkor én is folyton ennék.
SZAR:D
Hát ez az utolsó XD


Ha többet eszel, akkor látványosabban csökken a pénzed, de más egyebet ne remélj. Nem az ilyenektõl fogsz fogyni, hanem a normális étrendtõl
Nem tudom, viszont én nem tenném a helyedben. Nehogy valami bajod legyen és nem is fogysz tõle. Ha mindenképpen szedni akarod, akkor tartsd be az elõírtakat. De egyébként hosszú távon tényleg nem segít. De ez csak az én véleményem.
és ha 100at veszel be akkor 2 nap alatt lefogysz?
Kanyarints le egy 20 kilós szalonnadarabot magadról. Az a leggyorsabb módja a fogyásnak.
Mivel a valóban hatásos "fogyasztószerek" is csak max. 2-3%-ot tesznek hozzá a zsírvesztéshez, ezért teljesen mindegy, tényleg. Az étrend és a sport határozza meg az eredményt.
Ha rajta van a dobozon, hogy napi két szemet szedj be, az azért van, mert annál többel már esetleg komoly károkat tud okozni a cucc a szervezetedben. Nem tudom, mit tolsz, de a veseproblémáktól kezdve, a vakságon át, egészen az infarktusig, egész sok kockázatot vállalsz, ha túlléped az elõírt mennyiséget. Ne tedd, az a legjobb eset, ha semmi hatás nem lesz, de simán évtizedeket is elvehetsz az életedbõl, nem éri meg.
Persze... ha bekapsz 180-at, már másnapra le is megy pont annyi amennyit szeretnél. Hülye.
A gyógyszerbõl sem szedsz be többet, hogy hamarabb meggyógyulj. Nem hiszem, hogy a fogyasztószer kevésbé veszélyes lenne.

Garcinia Cambogia Veda fogyszt?

ha igen lehet bio boltban kapni?
Semmilyen szer, gyógynövény nem fogyaszt.
L-karnitin, c vitamin, magnézium-kálcium.
Elhagyod a vacsit...
Ha futsz, akkor nem gondolom hogy a táplálkozás rendben lenne. Márpedig a táplálkozáson múlik a fogyás, szerek nincsenek. Ha a táplálkozás annyira egészséges mint amennyire jó ötlet a futás, akkor megvan a probléma.
Adipextõl 2hét alatt leadtam 8kilót.:-D elõtte hiába sportoltam, diétáztam megse mozdult a mérleg.
Tej, gluténmentes táplálkozás és értelmes edzés. A futás az csak középszerû mozgás.
minimálbér -_-
vitaminok, c vitamin, króm, CLA, magnézium, zöld tea - ezekrõl van tapasztalatom és hidd el, hatásosak

Reduce 15mg?

Próbálta valaki?
Minden drog kipróbált. Nyilván egyszerûbb, biztonságosabb és minden tekintetben jobb, mint letenni a kenyér/búzaevést, tejivást.. éljen.
A kérdező hozzászólása: Ooooo, értem.
Objektív véleménnyel vagyok magamról, nem tartok fenn illúziókat (nincs szükségem rá). http://hu.wikipedia.org/wiki/Szibutramin
A kérdező hozzászólása: Azt éreztem, hogy férfi vagy , de idõsebbre tippeltem... Nem vagy túl jó véleménnyel magadról...
23 éves férfi. De csak felebarátok vagyunk, ne értsd félre, sosem lehetünk igazi barátok (szerintem). De nem miattad, bennem van a hiba. Nem is lennék értékes barát, úgyhogy nem veszítesz sokat. Használd ki a táplálkozástudományi vagy egészségügyi ismereteimet, másban én úgysem lehetek hasznodra. Ezekben meg más úgysem lesz hasznodra..
A kérdező hozzászólása: Hallod......lassan baràtomkènt említhetlek, annyit foglalkozol velem... Komolyan érdekel, megírnàd a nemed és a korod?
Pedig a téma aktuális :) kommentáld csak :) Miért nem akarsz igazán tenni magadért, amikor rohadt egyszerû lenne? Miért reducolnál, amivel legfeljebb árthatsz magadnak, hasznot csak a gyógyszergyártóknak okozol? Azért hogy ellenkezz egy idegennel (velem) ?
A kérdező hozzászólása: No comment
Sok minden szomorú. Mindegy, rajtad van a hangsúly, te ne tedd még szomorúbb hellyé a világot. Tedd le a búzaevést, tejevést, cukrozást (bár utóbbi a legkevésbé rossz a sorban), kezdj el értelmes edzéseket használni (jóga, qigong, erõsítések), így lehet neked jobb. Gyógyszerrel nem éred el a célod. Sajnos, vagy szerencsére.. mindegy, nem mûködik. A világon nem hatékony mindenhez szubjektív érzéseket kapcsolni.. irreleváns, hogy én hogyan szórakozom, az az érdekes, hogy te gyógyszerhez nyúlsz-e, vagy érdemben is változtatsz -> és segítesz magadon. Nincs igazán köztes út, ezt már rengeteg fogyókúrázó bizonyította.
A kérdező hozzászólása: ....és elég szomorú, hogy itt tart a világ, hogy ahelyett, hogy a barátaiddal szórakoznál (ha vannak) itt éled ki magad. Na, azt hiszem elèg idõmet pazaroltam ràd, te is rám, úgyhogy koszonom a válaszaidat .....
A kérdező hozzászólása: Elég szomorú életed lehet, ha ezen tudsz szórakozni! Sajnállak nagyon, tényleg...
Próbálta valaki? -> Igen. Azért olvasom a kategóriát, mert rosszabb passzomban segít, ha tudok röhögni azon mit szerencsétlenkednek emberek :) Egészséges ember gyógyszerrõl kérdez. Számomra ez szórakoztatóbb groteszk, mint Gogol bármelyik mûve, komolyan. Nem a kenyérevést hagyod abba, hanem a 15mg hatóanyag tartalmú reduce felõl érdeklõdsz. Az eset igazából szomorú, de muszáj röhögni rajta, mégsem sírhatunk azért mert itt tart a világ :)
A kérdező hozzászólása: Ugy látom megy a szövegértés 1es! Olvasd el a kérdést még egyszer és ha van rá válaszod írj, ha nincs ne. Ilyen egyszerû. Egyébként ha ez a véleményed minek olvasod ezt a kategóriát?!
:) Nem bántásból írtam ám, tényleg. Biztos idegesítõk voltak az újabb és újabb hozzászólásaim.. de ezen felül kell emelkedni. Apropó, nem vagyok túl jó véleménnyel magamról - miért, Te mégis milyen véleménnyel lennél rólam? :) Na ugye.
Gyomorfájdalom, míg szedtem. Ezenkívül semmi más.
Itt egy jo leiras a zoldkaverol: http://kodpiszkalo.blog.hu/2013/08/11/egy_ujabb_fogyasztosze.. fogyni nem valoszinu hogy fogsz tole
Zöld kávé? Híztam 5 kilót és ez most komoly...
Utolsó: biztos nem a zöld kávétól híztál hidd el, hanem amit mellé zabáltál! Nézz magadba és gondold végig miket és mikor ettél... mennyit sportoltál
A kérdező hozzászólása: Én kb 1 hónapja szedem. Nincs semmi rossz mellékhatása és a kilók is szépen mennek le. Viszont nem tudom eldönteni, hogy segít-e ez a kapszula egyáltalán valamiben, vagy fölöslegesen szedem a rendszeres sport és diéta mellett.
Szerintem annyit segít, hogy bízol benne (placebo hatás). Ha kitartóan sportolsz és helyesen diétázól, akkor észre se fogod venni, hogy szeded-e vagy sem. Ha mégis lenne valamennyi befolyása, akkor az kb. 1-2%. Ha fogytál, akkor eddig jól csináltad. Sokaknál lehet olvasni, hogy zöld teától, -kávétól híztak, õk valószínûleg túlságosan bíztak benne és szemét kaján éltek, csodaszerre vágynak.
NEM fogyaszt, csak az emésztést segíti, magyarul nem fújódsz fel a kajától. Egészséges, bajod nem lesz töle, de fogyni nem lehet töle.
Ha étkezés helyett venné be, akkor használna nem? :p
Ha valóban fogyasztana, aranyárban mérnék.

Hogyan fogyhatnék le?

Próbálkoztam már diétával és mozgással is egyben. Egy hónap alatt sikerült lefogynom 9 kg-ot, de sajnos abba kellett hagyam, mert összeestem anynira túlhajszoltam magam. Rá egy évre visszajött a felesleg és ma már ott tartok, hogy a dupláját szedtem vissza. Jelenleg 97 kg vagyok. Bármilyen segítséget elfogadok és mindemellett kitartó vagyok!
Sok az a 9, az volt a baj. 2-3 kg havonta elég, légy türelmes és szokd meg az életmódot, életed végéig úgy kell élned, különben visszajön. Ha fogysz, könnyebb, élvezetesebb lesz többet mozogni, szóval emiatt ne aggódj. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :) hallgatni fogok rád :)
Tudod, az a baj, hogy már próbálkoztál diétával. Ami akkor lement rólad 9 kiló, az izom volt, ami visszajött helyette, az zsír. Azt pedig nem lesz könnyû leadni. Küldj privit, adok egy linket, ahol segítséget kaphatsz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!