Ezotéria - Természetfeletti lények kategória válaszai (2547 db)

Teleportálni
Repülni nem lenne veszélytelen mert nagyobb sebességnél belemész egy madárrajba és halott vagy, hacsak nem rendelkezel szuperman erejével is mellé. Szóval teleportálni hasznosabb képesség lenne persze csak akkor, ha látatlanban is pontosan be tudnád mérni hová mész, akár a világ másik végére is.
Elõzõ az ütközés veszélye itt a Földön is fenyeget (Belefutsz egy autóba....). Amúgy én is a repülést. Teleportálással nem bírnám megállni, hogy ne nézzek el valamelyik bolygóra. Aztán ki tudja milyen gyorsan halnék meg kint az ûrben.
Teleportálás. Beteleportálni egy bank páncéltermébe, szupertitkos helyekre, mégcsak letartóztatni sem tudnának, mert a börtönben se maradnék meg. Kivégezni meg nem végeznének ki, mert itthon nincs halálbüntetés, így a teleportálás az abszolút szabadságot jelentené.
mivel hogy térdproblémáim vannak és kegyetlenül tud fájni, inkább a epülés. mert elteleportálsz vhova, de aztán ott gyalogohatsz, mert nem teleportálod magad lépésrõl lépésre...arról nem is beszélve, hogy teleportálás közben nem látod a tájat:P
Pénzt kérnék amivel vehetnék egy teleportgépet meg egy Jetpacket....
Teleport, De elõbb átkukkolnék, hogy hová megyek(mi van ott mikor érkezek).A repülés se lenne rossz, de irigyeket szül, tehát ellenséget (elõbb-utóbb meglátnak). no meg a military, elfognának, titkos labor.
Teleport, de nem ez a kabinos-gépes verzió. Hanem csak állok itt, gondolok egy helyre, tájra, ahová el akarok jutni, a következõ pillanatban meg már ott állok. Sokszor álmodoztam errõl, mekkora király lenne már! :D Plusz nem lehetne kifogás egy távkapcsolatnál. XD
teleportálni
Teleportálás. Gondolj bele, felkelsz nyugodtan átöltözöl, készülõdsz, megreggelizel, és munka/iskola elõtt egy perccel beteleportálsz, és meg is vagy. Nem kell a BKV-ra várni a hidegben, bezötyögni, stb.
Teleport. Simán itt hagynám ezt a szar bolygót tele patkánnyal
Teleportálás :D Egyértelmû, ha csak repülni tudnék, akkor nem jutnék el minden helyre, és lassabb is lenne + lehet a levegõbe madárseggbe repülök.
A kérdező hozzászólása: Én repülnék
Hihetetlen sokszor álmodtam már repülésrõl. De mégis a teleportálást választanám mert ha felteleportálod magad a magasba egy vitorlázó-cuccal, akkor siklani is tudnál a levegõben ami féligmeddig repülés....
teleportálni nem kéne többet várnom a trolira (bezzeg ha tudnék repülni...)
Ha az idõ=pénz elvét vesszük alapul, akkor a teleportálás sokkal hasznosabb lenne. Azonban én mégis inkább a repülést választanám! :)
Repülni :-)
Teleportálni!!
elrepülnék a teleportáló laboratóriumba...
Teleport. Gondolj bele, ha rövid távokra teleportálsz a levegõben az olyan mint a repülés. Viszont teleporttal lehet hosszú távra is közlekedni. Ráad olyan helyekre is ahova berepülni nem lehet :)
Repülni, ez tuti! A teleportálás is jó, de az csak annyi, hogy egy pillanat alatt odajutok, ahová szeretnék. Repüléssel pedig az utazás maga is egy élvezet :D
repülni jobb, mert ha menet közben kábelt kell ereszteni, akkor csak a levegõben elintézem, a kábeldarab utána megkezdi a gravitáció általi útját a föld felé, én meg tova szállok, de ha teleportálnék, és akkor jönne rá az inger, akkor bizony ha a teleportáló gépben csinálnám, az is jönne vele, és nem biztos h a tér idõ rács szerkezetén átjutva, a molekulák ugyanoda helyezkednének vissza, magyarul tiszta sz. r lennék, mialatt odaérnék.
Én a repülés nevû alantas képességre vágyom !
teleportálást választanám egy pillanat-alatt oda mehetnék ahová akarok. :D
Repülni.
Alagutat ásni..... Az ám az igazi! :D
Az életet már megjártam Gyalog jártam gyalog bizony Legföllebb ha omnibuszon. :-))))
egyértelmûen teleport...elvégre a repülést is arra használnám, h gyorsan eljussak oda, ahova akarok...teleporttal ez azonnal kivitelezhetõ, minek húznám az idõt repüléssel
REPÜLÉS :)

Veletek is volt már ilyen?

Unikornist láttam!!Tök nagy szarva volt,és szárnyai is voltak!!Zöld volt, a sörénye meg pink volt, Csak egy pillanatig láttam, mert elrepült.
Király milyen füvet szívsz? pálma leveleket? xD
ja, milyen anyag volt? :D
adsz nekem is?
Hát szerintem te egy kicsit zizi vagy :) Az unikornisok rózsaszínek és lila a sörényük.A hátsó felükön pedig egy tetkó van.Nyugi, az én kicsi pónimból tudom :) )) Ui: Üdv, Sz.L voltam :Ð
A kérdező hozzászólása: Nyugi nem láttam egyet se, csak a kommentekre voltam kíváncsi ;-) Sz. L. Te még 12 évesen nézel én kicsi pónimat?? Nem is szólok hozzád többé...
Melyik részt láttad a My little pony-ból?

Hamarosan itt a titkos konferencia. Milyen következményei lesznek? (Többi lent)

Nem megbízható források szerint, 2014 tavaszán a reptoidok, a szürkék, a tribálok, a chupachabra, a molyember, a figyelő, a loú, a fanyűvő, az érmelléki kuglófember, a görényember, és természetesen a Slander Man egy asztalhoz ülnek, egy titkos konferencia keretében. A konferenciára nem megbízható források szerint az annunakik, és a fekete szemű gyerekek is hivatalosak. Szerintetek ezek a természetfeletti lények miről tárgyalnak, konferálnak ? 2014 tavaszán minden megváltozik ?
A rézfaszú baglyot kihagytad!
"A TITKOS konverencia a fénybenjáró házában lesz, húsvét elsején.(A konferencia résztvevõit Lakatos Márk öltözteti)", Ha ilyen biztosan tudod a konverencia idõpontját akkor már nem is titok igaz? "magyarán megmondva" ezt besz**óptad. mivel nyilvánosságra hozta eme nemes esemény idõpontját! nyugodj békében kérdezõ. és dasvidaniya Üdv, Jigsaw kis szürke és reptoid tanácsadó.
partyfalatkának a Slenderman által rabolt gyerekeket szolgálják fel, a desszertet az Érmelléki Kuglófember a saját testébõl biztosítja.Meg persze az Aldis bigéktõl rabolt kaják lesznek a tombolanyeremények.utána a Nagyecsedi Feketeszemûek lépnek fel.
Sajnálatos dolog történt. A titkos konferenciát a szervezõk lefújták! Mert eme nyilvános kérdéssorozatban megjelent, és ezek után már nem lehet titkos. De ha a közönség ennek ellenére mégis megtartaná a konferenciát, abban az esetben a szervezõ nem vállal felelõsséget semminemû anyagi, sem erkölcsi károkért!
666 és még a szürkék ûrhajóját is megnézhetem? Ott a helyem. Jedik lesznek? Vagy õk is csak kidobók lesznek?
Esetleg partifalatkákra lehet számítani?
A kérdező hozzászólása: A TITKOS konverencia a fénybenjáró házában lesz, húsvét elsején.(A konferencia résztvevõit Lakatos Márk öltözteti)
lehet h nem fognak tanácskozni mert a tanácstermet az Aldi háziasszonyok is kivették aznapra...
Valamint Chuck Noris is él még! :)
Én azt hittem eme nemes alkalomra ismét összeáll minden idõk legnagyobb és legismertebb világszínvonalú együttese, az UFO együttes. Szóval akkor erre nem lehet számítani? Vagy esetleg Katy Perry - E.T. címû slágere lejátszásra kerül a partifalatkák felszolgálása közben?
Igen, és a VIP részlegen Katy Perry rúdon fog táncolni minden vendégnek, aki VIP tag. Én már elõre megvettem a jegyet.
Az érmelléki kuglófember biztos nem lesz ott.. Ép az update Norbival és Rubint Rékával vivott harc miatt megsérûlt, és most az öreg néninél lábadozik, beláthatalan ideig..
Igen, és Krasznai Tünde fog rúdon táncolni Katy helyett. Kár érte, de hát õ nem volt reptoid, így kevés esélye volt.
tegnap hallottam h Bozsek Márk, a híres reptoid feladja álcáját mert meghívta a konferenciára a haverja Obama reptoid testõre....
Ti is lehettek bölcs költõ indiánok, mert a lét nagyszerû igazsága Ákossá töpörödötten mindannyiunkban ott rejtezik. [link]
A kérdező hozzászólása: Versmondó ! Eme költeményt elõadod a konferencián ? Amúgy meg tudom mi lessz az egyik változás a tárgyalás után : -Olyan világ lessz, ahol a lesz két sz lessz ! -Nemcsak a közös lónak, hanem a loú-nak is túrós lesz a háta ! -A szürkék, hogy ne féljünk, eltérítéseik közben zenés show-al kedveskednek nekünk ! (SP-Csak egy kép maradsz) -A kuglófba tilos lessz mazsolátsütni ! -A görényember behódol É.N.B Lalinak ! -A fekete szemû gyerekek társulna a Bódi családhoz ! -A figyelõ nyugdíjba megy, szerepét a SlanderMan tölti be. -A fanyûvõ nevet vált : Mátrai Jeti -A konferencia után a fénybenjáró házát megsemmisítik !
Köszönjük Versmondó Kapitány. süllyedj el a hajóval.. Üdvözlettel a paradicsoma. xD
Kiingázom, hogy rakjak-e rá tarot-t… Gyors virágból zokog a gonosz A vak tekintet felragyog Vétek van a poklomon Az út hûsége én vagyok Kéjesen reszketni tipikus Új szakadék kísért engem A szerelem vigyáz szomjasan Hiába féltem távoli lelkem
A kérdező hozzászólása: Milyen konferencia ? Miket irogatok én ki ? Nem értem..
A kérdező hozzászólása: Ne aggódjatok. A komferencia meg lessz tartva, ugyanis a szürkék vészhelyzet esetén mindenkinek minden konferenciával kapcsolatos infót törölnek az agyából. Az érmelléki kuglófember megsérült a harcban, de az OMSZ szerint állapotát stabilizálták, túlvan az életveszélyen !
Az Akatsuki védelmezi az embereket, és azon tárgyalnak, hogy lehetne õket elpusztítani! De szerintem hosszú konferencia lesz, a semmihez jutva! Ha esetleg létezik isten (biztos nem, de kell a példához), akkor fejethajt Itachi elõtt! Szóval nincs sok esejük a reptoidoknak! :)
Ha már úgy is olyan titkos. Hol is lesz ez a konferencia pontosan? És hány órakor?
A kérdező hozzászólása: Ennek a kérdésnek itt a helye, ez nem vicc ! A V.I.P jegy ára 666 ft. Az jegy felmutatása után betekinthettek a szürkék ûrhajójába ! Felhívnám mindenki figyelmét, hogy a rendezvény TITKOS !
A kérdező hozzászólása: A molyember felelõs a konferencia titokban tartásáért, ezért még a saját létezését is letagadta !
Szerintem ez kamu kérdés, mert a molyember nem létezik.
Téged fognak kibeszélni... Sajnálom, de ez már hivatalos :S
A kérdező hozzászólása: A medvedisznóember ? Az kizárt. Elrabolták 2012-be a szürkék hogy kísérletezzenek rajta, de valamit elcsesztek. Így lett a görényember.
Újabb, meg nem erõsített információ szerint, a medvedisznóember is ott lesz.
A kérdező hozzászólása: Friss füles szerint, a figyelõ (the rake) tüzetes információkat oszt majd meg a konferencián az emberek alvási szokásairól. Az információt elsõsorban a szürkék tudják hasznosítani, hisz optimális idõirtenvallumot tudnak meghatározni az elrablásokhoz ! Ha ti is tudtok infót irjatok !!!
A napirendi pontokról még nincsenek információim, de meg vagyok róla gyõzõdve, hogy az elõkészítõ tárgyalások során már heves viták folynak arról, hogy a Gyakori Kérdések ezotéria szekciójának jeles UFO szakértõi, illetve UFO szkeptikusai közül kit kérjenek fel arra, hogy képviselje civilizációnkat a nagy jelentõségû eseményen - leszámítva persze az érdmelléki kuglófembert.
A kérdező hozzászólása: Lehetséges :) Köszi a választ !
skizok nem mehetnek? :)
A kérdező hozzászólása: Nekem a fekete szemû gyerekek árulták el a dolgokat, mikor egy magányos parkolóban dekkoltam a kocsimba... Mindenáron be akartak szállni, épp azt az ürügyet hozták fel, hogy sietniük kell, mert otthon hagyták a konferencia ülésrendjét, vigyem õket haza. Ekkor jött a molyember, ès teremtette le õket amiért jár a szájuk. A molyember azt mondta nekik, lehet nem vehetnek részt a gyûlésen a baklövésük miatt. Az ülésrendet most a figyelõ (the rake) szervezi. Azóta bennt vitatkozik a konferenciateremben a molyemberrel, hogy miért a béna feketeszemûekre bízta. Ezen a szürkék persze jól kiakadtak. Mindeközbe a reptoidok 40 C°-ra tekerték a termosztátot. A loú izzad mint egy ló, teljes a káosz.
Ez tényleg titkos, ha már mindenki tudja.
A VIP mennyi? Mit kapok VIP-be? És a normál jegy? Lehet benézek. Úgyis lesz after.
megbeszélik a talpas búvárszivattyú mûködési elvét...
témakört tévesztettél barátom, mivel ennek a kérdésnek a humor kategóriában a helye.
A kérdező hozzászólása: Kiváló teória !!
a december 21es elmaradt világvégét fogják megtárgyalni, meg azt h Slender hordhat e pufidzsekit.
A kérdező hozzászólása: Szép lassan mindenre fényderü ! Köszönöm az infókat ! De vajon mi lesz a konferencia után ?! Szerintem a reptoidok terveznek valamit a sántazombi produkciója után. Lehet hogy a párhuzamos dimencióból kérnek segítséget a globális felmelegedés felpörgetéséhez ?!
ott lesz a Satulábú Balerinazombi is, hiszen minden titkos tanácskozáson van táncos produkció.
Szóval a molyember kudarcot vallott.
Szerintem a pirézek elleni háborúról lesz szó.


Huttok, evokok.
Tukkámukkák, hrajputtoremticmák, kuvernyákok. Ezeket mind megtalálod.

Beszélhetnénk Guilty?

Sajnos még nem volt lehetőség arra , hogy beszéljünk . Valószínű , hogy nem ismer . De beszélnünk kell.
oké de nem neten :) vizuális vagyok. hitetlen is
A kérdező hozzászólása: Írtam. Amúgy Guilty ?

Mit kéne tennünk? Már nem bírjuk.

2 éve költöztünk ki a férjemmel 1 kisebb tanyára a jászságba. Õ mindennap bejár pestre dolgozni kb másfél óra az út. Én itthon vagyok a 2 gyerekkel az egyik 3 éves a kisebb most lesz 5 hónapos. Az első időszakban minden rendben volt éldegéltünk nyugisan. Mióta megszületett a kislányunk , azóta vannak furcsa dolgok a házban. Miután hazahoztuk a korházból arra lettünk figyelmesek hogy pontban hajnali fél 3 kor mindig leesik valami. Vagy 1 kép a falról vagy a kónyhába valami, vagy épp a kis éjjelilámpánk. Kezdetben nem foglalkoztunk vele de most már eléggé hátborzongató... Nagyon büdös jön fel a pincéből valami hihetetlen szag egyszerűen nem tudom leírni. Átkutattuk az egész pincét kitakrítottunk de még mindig érezni. Elviselhetetlen. De még ezzel sem igazán foglalkoznák de a 3 éves kisfiam mikor kint van a kertben (bár mostanság már nem nagyon merem kiengedni) mindig beszél valakihez, és a legfurcsább hogy már nem egyszer hozott be játékokat (ilyen régi labda stb...) . Kérdeztem hogy honnan van azt mondta hogy a kislány adta a szomszédból. Nah de ez most így mi??? A legközelebbi szomszéd kb 5 km . ÉS senkit sem láttam erre fele. Kezdek kétségbe esni , lehet hogy csak itt a nagy magány miatt kezdek begolyózni vagy nem tudom de már nem bírom sokáig. Szerintetek mit tegyek?
HUH. Ez nagyon durván hangzik. Hát, ha nem vagy nagyon szkeptikus akkor én ezeket javaslom: Hallottam olyasmit, hogy ha egy fehér gyertyával körbesétálod a házat és kb minden zugát "átvilágítod" vele, akkor elvileg ez elküldi az ott ragadt lelkeket. Vagy ha esetleg hívjatok egy papot , aki felszenteli a házat. Egyébként tudom, hogy félelmetes, de azt tudom tanácsolni, hogy ne féljetek, amíg ártalmatlan, addig kár félni tõle.
Csak papot ne! Hangsúlyozom, hogy papot ne! Se gyertyákat, semmi nem igaz, ami eddig le volt írva (1-2 dolgot leszámítva). A kislányod érzékeny ilyen dolgokra, ami ebben a világban talán a legjobb dolog. Fontos, hogy ne úgy neveljétek, hogy csak képzelõdik, mert nem igaz. Ott van valaki vagy valami. PM-ben elbeszélgethetünk, ha gondolod; rudok adni egy pár tanácsot.
nemelfogult: Na, hát most miért bántod? Ezek a sztorik tökéletes helyen vannak itt az ezó kategóriában, Annácska és Adamsky trollkodásánál szórakoztatóbbak...
“Erre van magyarázat? Tudok még félelem nélkül élni?” + “Mi Mi történik velem és anyuval?”... kérdéseid után megint kifogytál a válaszokból, és itt a harmadik. Azért szórakoztatóbb vagy mint Adamsky. Talán most már jobban is csináltad de az utolsó pár mondat hisztije még mindég ugyanaz, mint az elõzõ két kérdésben. Ez (is) elárul:) És, mielõtt megint kapok egy dühös privát levelet, légyszi váltsál nicket, hogy egy kis kétely azért még maradjon bennem.
Te is most nézted meg a Démonok közt (The Conjuring) c. filmet? Ott is kb errõl van szó.
„ Mióta megszületett a kislányunk , azóta vannak furcsa dolgok a házban. „ -Valahogy vele aktiválódott (a dolog). „Miután hazahoztuk a korházból arra lettünk figyelmesek hogy pontban hajnali fél 3 kor mindig leesik valami. “ -Akkor történt az esemény. „Nagyon büdös jön fel a pincébõl valami hihetetlen szag egyszerûen nem tudom leírni.“ -Az a hely (ami tanúskodik). (?) „a 3 éves kisfiam mikor kint van a kertben (bár mostanság már nem nagyon merem kiengedni) mindig beszél valakihez, és a legfurcsább hogy már nem egyszer hozott be játékokat (ilyen régi labda stb...) . Kérdeztem hogy honnan van azt mondta hogy a kislány adta a szomszédból. “ -Kislánnyal történt. (?)
Nem kell sátánista (segítség)! Akkor már inkább pap.
Bennem egybõl feljött egy dolog, ahogyan olvastam azt, amit írtál, de egyáltalán nem biztos, hogy így van.
5-ös válasz talán igaz lehet. Nem akarok hülyeséget írni nektek és megrémíteni benneteket, de valahogy az jött fel bennem, hogy talán történt ott valami egy kislánnyal...lehet, hogy a pince kapcsolódik. Kik laktak ott elõttetek? Ha esetleg így van, (szerintem) ti nem vagytok hibásak ebben a dologban, viszont a kislányotok (kb. a finom érzékenysége miatt) kapcsolódott (felvette a kapcsolatot) a másik kislánnyal... .... ...aki talán egy bûncselekmény áldozata lett (valahol ott). Hangsúlyozom! Egyáltalán nem biztos, hogy így van, ahogyan írom. (!!!)
Talán démoni jelenség lehet, amit két dolog generálhat 1.Valami rossz dolog történt a házban régen.Talán épp a pincében, mivel onnan jön gyanús szag. 2.A kislányod érkezése erõsítette a jelenséget.Elõfordul ilyesmi.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ha nem kamu kèrdés amit a Démonok között ihletett akkor: Ha féltek, erõsödik. Ha nem hívtok valami segìtséget nem lesz jó élete a kislánynak. Az elõzõ életek valamelyikébe akadhatott össze a kis szomszéd lánykával... Ezzel annyi a gond, hogy a szomszédka szülei vagy õ maga esetlegesen a kislányotok régen démont idézett és alkut kötött. Ha nem ez akkor mázlitok van és csak egy jól táplált szellem. Én az elsõre szavazok. Ha szellem akkor ez segíthet: hat gyertya egy körbe. a kör közepébe egy. az óramutató járásával megegyezõen meg kell gyújtani. utolsó a kör közepén. meg kell várni míg az összes leég. közben arra gondolj hogy javulj meg vagy menj el. ha rosszra gondolsz, nem jó. ha felborul a gyertya nem jó és ha nyúlik a láng tiltakozik. a kicsinek is ott kell lennie és figyelnie a lángot. fõleg neki. Ha tényleg démon akkor Sátánisták is segíthetnek. Sok kedves ember van köztük úgy ahogy sok rossz a keresztényeknél is.
Rakjatok fokhagymát minden sarokba, a kertbe is lehet rakni, mondjuk a ház körül egy nagy négyzetben végig fokhagymát ültetni, aztán ki kéne deríteni, hogy ki ez a szomszéd kislány, kérdezd ki a fiadat, hogy mikor/hol/milyennek látta ezt a kislányt, aztán meg kéne keresni, beszélni vele, hogyha létezõ személyrõl van szó.
Hát ha ez így van, tényleg durva. Mivel 2 éve költöztetek, nem lehet ott ragadt szellem, mert az az elsõ idõszakba is jelen lett volna. A kislányoddal lehet összefüggésbe. Nem igen lehet ténylegesen látó embert találni, mert akinek tényleges képessége van az nem játszik kuruzslót egy kis panellakásban. Viszont nem is lehetetlen. Olyat keress, aki nem pénzszerzés gyanánt használja a képességét, és õ nézze meg, ki lehet ez a "kis szomszéd"
Szóval ahogy nézem, te is újabb troll vagy. De nem tudom, ki... rég jártam itt, nem akarsz bemutatkozni? Általában szeretem olvasni az ilyen troll szórakoztatókat, mint te is vagy. Ígérem, a többi kérdésed is megnézem :D

Szerintetek vannak szellemek?

Érzékeltetek már olyan dolgokat amik a szellemekre utalnak? például egyszer amikor aludtam és felkeltem hirtelen szorító zúgú, leirhatatlan érzést éreztem és valamu fényt láttam mintha valaki belém akart volna férkőzni és egy furcsa emberre hasonlito dolgot is láttam... És mikor reggeloztem akkor egy fekete madarat is láttam a házban repülni... Többször érzem mintha figElynének , az éjszakq folyamán egy tárgy máshova kerül... És még sorolhatnám,, pl.:ha valakinek a halálárol beszél vki akkor kiráz a hideg és mintha látnám aki meghalt igy a gondoltaomban... ! Mér van ez?
Az érzelmek biológiai folyamatok sokasága szóval, ha létezne bármiféle természetfeletti. a mostani testeddel kizárt, hogy tudnád érzékelni ezeket az úgynevezett szellemeket. nyilván az egészet képzelted mert szellemek nem léteznek. [link]
Èn hiszek a lètezèsükben.Többször tapasztaltam fura dolgokat.
Dehogy nincsenek. A korszellemmel már mindenki találkozott!
Nem, nincsenek.
Néha jó ha az embernek van egy amuletje amiben hisz és megbízik és ezáltal tényleg megvédi õt bizonyos dolgoktól.
A kérdező hozzászólása: *tatám
A kérdező hozzászólása: Már többször láttam árnyakat is és tatát szellemét... És több meghalt rokonomnak a tárgyát magamnál, magamon hordom... Ezek olyan védöszerüek... Amikor nincs rajtam pl a karkötõ szédülök, gyenge , meg minden...
Szerintem szép dolog az ha valakinek van fantáziája :D énem vagyok tökéletes de én elhiszemneki nemcak õ voltmár tanuja az életben bizonyo parajelenségeknek hanem én is és sokan mások.
Ez, kérem szépen nem más, mint a vég kezdete.
Én régebben hallotam olyat, hogy az okozhat jelenéseket, hogy a halott illetö még mikor élt nagyon ragaszkodott egy tárgyhoz akkor az a tárgy itt tarthatja a szellemét. Én is hiszek bennük igaz még jelenést nem láttam. Nézz meg pár részt a szellem laborból az nem ilyen kiszinezett hanem tényleg valós esetek túlzások nélkül és mellete sok információt mondanak a szellemekröl.

Miért van az, hogyha valaki megkérdezi azt, hogy léteznek farkasemberek, akkor minimum tízszer leírják neki a farkasember szindrómát?

Olvastam a kérdéseket ezzel kapcsolatban és ez megfogalmazódott bennem :D 1 valaki leír egy választ egy kérdésre és még napokkal később is képes valami ugyan azt leírni csak a saját szavaival...Ráadásul az első oldalon lévő válaszok között még ő is látja azt...Miért van ilyen sok "birka" ember?:)
ezt is már egy csomószor megkérdezték, akkor most te is "birka" vagy?
Az agyad szakadt el, mikor születtél...
A farkasemberek léteznek egy párhuzamosan világegyetemben, olykor ez a vékony fátyol felszakad. és átjönnek a mi világunkban .
egyik nap a csókos álmok vannak a másik nap az xy számmal álmodtam mit jelent aztán a sok ufos meg föld alatti sztotik :P
Biztos kényszert éreznek, hogy most megmutassák õk is milyen okosak, mert tudják, ismerik mi is ez. Kb. mint amikor feltesz valaki egy UFO-s kérdést és telibe EGYMÁS UTÁN mindegyik kommentelõ leírja, hogy minek a rövidítése az ufó. De lehet csak vakok és nem látják a többiek kommentjét :)
A kérdező hozzászólása: Hmm...Idejössz, nem a kérdésre válaszolsz, aztán még neked áll feljebb :) Egyébként a kérdést sem tudtad értelmezni rendesen felõlem mondhatod nyugodtan, hogy szánalmas vagyok :) Nem sokat jelentenek nekem a szavaid.
"Linkelj egy ilyen kérdést :) Utána keressél rá a keresõben az ilyen jellegûre és az olyan jellegûre, aztán hasonlítsad össze az arányokat, aztán a kérdésre válaszolj és ne a szavaimat akarjad kiforgatni. " ugyanezt õk is írhatták volna, akiket te lebirkázol. most ha veszekedni akarnék annyit írtam vonla a "szánalmas vagy", de mivel nem szeretek balhézni inkább hogy õk is emberek, közvetnek el hibákat, és kész.. és velem ne kötekedjél, nem éri meg... kössz.
Azért mert sok a tagadó ne törõdj velük farkasemberek léteznek csak nem fognak mindenkinek megjeleni!
A kérdező hozzászólása: Linkelj egy ilyen kérdést :) Utána keressél rá a keresõben az ilyen jellegûre és az olyan jellegûre, aztán hasonlítsad össze az arányokat, aztán a kérdésre válaszolj és ne a szavaimat akarjad kiforgatni.
utsó eegyet értek kérdezö:Mert a szkeptikusokat ez élteti hogy valamit beszoljanak(helyesirás, stb)

Hogyan lehet démont idézni?

Kezdő sátánista vagyok és szeretnék idézni. Nem érdekel hogy veszélyes.
Nyugi, nem is kell aggódnod, hogy veszélyes. Ugyanis egyet sem fogsz megidézni soha.
És magán kívül még lehet másokat is bajba sodor..:( és értük is felelnie kell majd..
Mindenképp te húzod a rövidebbet, ez a lényeg, különben nincs üzlet. Unalomûzésért szenvedés..?
Egy démon sose fog téged szolgálni, mert nagyobb a hatalma mint neked, esetleg megegyezhettek, ha felajánlasz neki valamit és akkor segíthet. Kezdõ sátánistaként szerintem még ne próbálkozz ezzel, mert te húzod a rövidebbet. Bár nem tudom én nem vagyok benne ebben, de tényleg veszélyes lehet ha létezik.
Generalis.. Én nem hiszem hogy kéne 13 nõ, a démonok megidézhetõek vérontás nélkül is az már más, hogy az idézés után megszáll valakit és az gyilkolászni kezd. Amúgy szerinted van tiszta lelkû nõ? :)
Idézd meg az Érmelléki Kuglofembert jobb mint egy démon és még beszégetni is tudsz vele, bár az egyik haverom megidézte és felfalta :S
Elõzõnek igaza van, aki ezt véghezviszi, maga a sátán. :) De nem olyan jó buli szerintem. Ha az ördöggel akarsz üzletet kötni, arra meg ott az ot* vagy pr*vident hitel. :)
Tényleg így kell ! De a 13 nõ csak a vérért kell fontos hogy a vérnek frissnek kell lenni és a nõ lelkének tisztának kell lenie !
Tudnod kell, hogy minden tettedért felelni fogsz egyszer, úgy ahogy mindenki felel a tetteiért. Ki mint vet úgy arat, ez Kozmikus Törvény..
4-es!! Még viccnek is rossz..
Meg rajzolod a gonosz szemet és köré az ördög csillagot , abbab a szemben fel áldozol 13 nõt , és a véredet is oda csepekteted a szembe .Bele nézel a szem közepébe és ki mondod a démon nevét . Ennyi !
Inkább olvasni tanulj meg. Elõtted mindössze 2 órával és öt kérdéssel elõbb kérdezték meg ugyanezt.
pár kérdéssel lejjebb ugyanezt kérdezték, legalább nézz már körül, mielõtt felteszed ezt az unalomig ismételt kérdést:) amúgy meg ha írod, sátánista vagy, akkor kérdezd az uradat, majd õ elmondja...
gyujts egy gyertyát tegyél felé egy keresztet és egy megadott szöveget mormolj (a kereszt szikrázni fog és ez azt jelenti hogy megnyitottál egy kaput és egy csomó lélek, szellem, démon és felsõbrendõ lény jön át)... Furcsaságok történnek majd veled....de várj miket is beszélek ...nem csak veled, hanem minden hozzátartozóddal, barátoddal, barátnõddel, ismerõsöddel. Rémálmok kisértenek majd. árnyakat látsz majd. esetleg lélegetet, kopogást, lépteket, kaparászást. ------ezek után is akarod csinálni_?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!