Ezotéria - Mágia, okkultizmus kategória válaszai (1760 db)

Szerintetek mi bajom lehet?

Régebben nagyon sok "jelet" vettem észre, azzal kapcsolatban, hogy elektronikus tárgyak megzavarodnak a jelenlétemben, szokatlan dolgok történnek, égők robbannak szét körülöttem, vagy például egyszer sétáltam haza fele, este volt, ki volt világítva végig az utca utcai lámpákkal, ahogy mentem mellettük mindegyik lekapcsolt és amikor elhagytam kb 5 méterre akkor visszakapcsolódott, este mikor aludtam arra ébredtem hogy minden elektronikus tárgy fel volt kapcsolódva a szobámba, felriadtam körülnéztem sehol senki és ami tényleg eléggé megmagyarázhatatlan volt, hogy az asztali lámpám be se volt dugva a konnektorba de ezt reggelig magyarázhatnám, aztán az emberek.. érzik a jelenlétem ha egy szoba választ el akkor is, nagyon sok embertől azt hallottam hogy félnek velem egy szobában lenni, mert valami nagyon furcsa bizseregtető érzést éreznek körülöttem stb.. nem nagyon merek beszélni erről másokkal mert vagy kinevetnek vagy hülyének néznek :/ végülis nemtudom melyik csoportba való ez a kérdés, de remélem itt meglelem, hogy hátha vannak még ilyen emberek mint én!
A kérdező hozzászólása: még annyi kiegészítést, hogy a szobámban félelmetesen hideg van amikor ott tartózkodok, akár 10-15 celsius fok különbség is szokott lenni a szobám meg a többi szoba között, forró radiátor mellett, de ellentét az, hogy a testem meg nagyon forró egy átlag embernek 36celsius fok nekem 39
Nekem is vannak képességeim. Ne ijedj meg tõlük, hanem gyakorold, próbáld kezelni õket!
Menj el pszcihiáterhõ..
Ez furcsa...de ne hallgass a negatív válaszokra, emberek...nem tudnak dolgokat. Velem egyszer olyan volt, hogy mindig kint tartózkodtam sötétedés után az udvarunkon és mivel az udvarra nyíló ablakunkon nincs redõny ezért a fény kiszûrõdik és azt utálom... anyukám meg persze mindig felkapcsolta a villanyt >.> egyszer rohadt ideges voltam és mire beértem addigra anyám tiszta sokkban volt, mert rászakadt majdnem a csillár...még az idõjárással vannak ilyen dolgaim, de nem olyan erõsek mint neked, ajánlom, hogy keress egy olyan személyt aki ért a mágiához, mert nagy tehetséged lehet hozzá, és megtanulod a mágia használatát, akkor könnyebben tudod kezelni, ha szeretnél róla részletesebben beszélgetni akkor írj privátot.
Nem természet feletti! XDDDD Van egy ilyen betegség.A szervezeted folyamatosan statikus töltöttséget "fejleszt" így az elektromos készülékek megzavarodnak körülötted.Pl. TV-k romlanak el v kenyérpirítók , mikor mész az utcán kialszik fölötted egy lámpa v a rádió nagyon recseg aztán elromlik.Ha elfogadsz egy tanácsot csak használt TV-t , rádiót, PC-t vagy egyéb elektronikus eszközt vegyél.(És ne próbáld meg irányítani mert úgyse sikerül.
Nem használsz kábítószereket??
Go to Oxford! Biztosan felvételt nyernél a varázslóképzõbe :) régen mit meg nem adtam volna egy ilyen , , képességért" :D vannak ilyen könyvek, pontosan nem tudom, de biztosan találsz ilyesmit. Nézz utána.
Utolsóra ne hallgass. Nincs mindenkinek ekkora ereje, nagyon ritka. Ha rám hallgatsz, megtanulhatod kezelni, ami hasznodra válhat.
Minden ember egysokdimenziós lény (legalább 4) és azokban a dimenziókban (éteri, asztrális, mentális és....) is van teremtõ ereje, pszihikus ereje. Ez mind tévút, ne ezekre koncentrálj. Kerest az Igazságot, az Egyet teljes erõdbõl és ne foglalkozz a hókuszpókusszal. Különben megint haszontalan életet fogsz élni. t :)
Vagy hazudsz, vagy valószínüleg túl sok energiád van, amit nem tudsz kezelni / irányítani. Elbeszélgetnék veled (ha gondolod) PM-be, megoldanánk a problémát. Fontos tudnod, hogy ez egy nagyon ritka és fontos képesség.
A kérdező hozzászólása: nem az volt vele a célom, hogy találgassanak itt hogy mi lesz késõbb.. csak arra hogy valakinek vannak e hasonló problémái stb
Kettes, baromi vicces. Akár print-screenelheted Trollfészre, csak hogy legyen egy "vicces" posztod. De ez elég szánalmas. Kérdezõ, nem tudom, hogy a kérdésed kamu-e, vagy komoly, de ha azt várod, hogy "igen, te egy természet feletti lény vagy, és halálod után Istenné válsz", akkor ne számíts semmi jóra. (Szerintem)
A kérdező hozzászólása: légyszíves csak normál kommenteket ! egy idõ után ezek a dolgok nagyon frusztrálóak szoktak lenni, amikor az összes haverod meg barátod elkerül és teljesen egyedül maradsz
Én is ilyen vagyok! Csak én hálókat lövök a kezembõl. A haverjaim közül van, aki átváltozik zöld izévé nagyon durva. Van amelyik villámot tudja használni keményen, miközbe a kalapácsával hadonászik. Ha érdekel, hogy hõs vagy-e, szólj.
Szerintem meg nézz kevesebb filmet és többet járj el bulizni :D

Ezt a szerelmi varázslatot próbálta valaki és ha igen sikerült neki? Nem azért kérdezem, mert én is kiakarom próbálni. Engem egyszerűen az érdekel, hogy az ilyesmi hatásos-e, kinek sikerült?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]
Marhaság. Ilyeneket én is ki tudok találni, gyakorlatilag végtelen mennyiségben. Nehogy már elhidd ezeket a hókuszpókuszokat :)
Én ezelõtt 10 évvel csináltam...kellett hajszál, fénykép, gyertya...stb és mûködött, de egy év múlva elég ocsmány módon szakítottunk, majd beteg lettem és még egy autó is elütött :) Nem tudom mit csináltam rosszúl, de többet soha nem foglalkozom ilyesmivel, olyan energiákat próbáltam használni, amiknek az irányításához hülye vagyok :) Akkor csinálj ilyent, ha vállalod a felelõsséget!
Persze hogy hatásos! Ha a kiválasztott egy csimpánz..
Én alkalmaztam, hatott, hat, de van bõven hátulütõje is.
Boeing 747
746<747<748 WooooW! :D
414-es 404 kisfia. hibrid félig ember, félig marslakó. :DDD
A kérdező hozzászólása: Szóval a középsõ hatosról kipakoltak egyet-egyet a két szélsõre.Azt mondják ez a 3.évezredes új száma.Az összege marad ugyanúgy:18/9 Jókat mosolygok a sok 666 rendszámú luxusautós kreténen.
Egy számnak nincs összege. Ahhoz legalább két szám kell. Ha a számjegyeire gondolsz, azok összege sem 18/9. 18/9=2-vel, a 7+4+7=18-cal. 18 pedig nem egyenlõ 2-vel. A 74+7=81, a 47+7=54-gyel. Egyik sem egyenlõ 2-vel. Nincs itt semmi misztikum.
"A tízes számrendszerbeli 747-es a kettes számrendszerben 1011101011, a nyolcas számrendszerben 1353, a tizenhatos számrendszerben 2EB alakban írható fel. A 747 páratlan szám, összetett szám, kanonikus alakban a 32 · 831 szorzattal, normálalakban a 7, 47 · 102 szorzattal írható fel. Hat osztója van a természetes számok halmazán, ezek növekvõ sorrendben: 1, 3, 9, 83, 249 és 747. A 747 négyzete 558 009, köbe 416 832 723, négyzetgyöke 27, 33130, köbgyöke 9, 07347, reciproka 0, 0013387. A 747 egység sugarú kör kerülete 4693, 53942 egység, területe 1 753 036, 975 területegység; a 747 egység sugarú gömb térfogata 1 746 024 827, 1 térfogategység."
10# Már 7!=5040 is jóval nagyobb, mint 414+333, szóval 747!>>414+333. ;) Sõt, ha jól emlékszem, 70! már googol. Becsaptak a poloskoidok.
uA 747 mûveleti erõsítõ.
748! Ée nyerteeeeem! :D
Adamsky, ezt az idegenek mondták mi?
414 + 333 = 747!
Milyen környezetben kérdezed a jelentését? Mert ez így egy szám, aminek annyi a jelentése, hogy 747x annyi, mint az 1.
A kérdező hozzászólása: Igen ezt tudom.Állítólag a Patás új hívószáma.Ezzel kapcsolatban érdeklõdöm.Van aki azt mondja a sötét lelkeké.
Csomagot váltott?
új 7es bömbölõ széria száma...
A kérdező hozzászólása: Pár évvel ezelõtt egy lopás kapcsán új kártyákat kellet csináltatnom két banknál.Már használaton kívül vannak, igy leírom a pin-kódjukat:az egyik 0747 a másik 7047 lett.Erre nincs sok esély.A bankok hívószáma is érdekes volt.
Már nem a 666 a menõ? SIM kártyát cserélt vagy mi van?
A kérdező hozzászólása: Már nem menõ:-)de nekem megadta...nem akarok haverkodni vele.Nehezen veszi tudomásul, üzenget így-úgy:Menjen a francba:-)
Értetlenül állok a 747-es szám elõtt. xD?
747=414+333. 333 x2=666=a sátán jele és itt csatlakozik be az illuminati a 3 rész a piramisban ismét egy hármas..(az illuminati kb televízió fekete bankok stb.)

David Copperfield munkásságairól mi a véleményetek?

ismeritek mindegyik trükkjét én nagy rajongója vagyok Copperfieldnak. így tüntette el a szabadság-szobrot bővebben... <[link] Üdv, Jigsaw kanálhajlító. :D
Jó bûvész, még nagyszerûbb elõadó.
Simán kókler mint a többi.
Nagyszerû bûvész, imádom a trükkjeit, ugyanakkor vértolulásos agyérgörcs kerülget, ha nem tudhatom meg, hogy hogy csinálja. Megnéztem minden fellelhetõ leleplezõ videót róla :) Ignoramus
A kérdező hozzászólása: # 9 Ezen besírtam köszönöm a választ. :DDD
David Copperfield igazán eltüntethetné a hüvelygombámat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddig válaszokat. egyébként régen én is bûvész akartam lenni kisebb nagyobb sikerrel. aztán úgy döntöttem, hogy ufókutató szkeptikus leszek. :-D
Itt nemrég egy reggeli TV mûsorban tanít egy kis trükköt. http://www.youtube.com/watch?v=Nc6t0nqmVnA
Aktív! Csak tévémûsora nincs mostanában. Max. néha meghívják egy-egy beszélgetõs mûsorba. Las Vegasban saját színpadi mûsora van. Mai napig mindenki ismeri ;) http://www.youtube.com/watch?v=3lhwjdAivcU
A kérdező hozzászólása: # 4 Mostanság én sem hallottam felõle. egyébként ismer valaki hasonló oldalt ahol megtudhatom. Copperfield további trükkjeit? :D
Jó illuzionista, gyerek koromban szerettem. De õ már nem aktív vagy mi van vele? Ezer éve nem hallottam róla.
A kérdező hozzászólása: # 2 nem tudtam hová rakni a kérdést ezért választottam, ezt a kategóriát. én is imádom a trükkjeit.
Voltam kinn élõ elõadásán - szenzációs. De ez nem az ezotéria rovatba tartozik, semmi misztikus vagy mágikus dolog nincs ebben. Zseniális elõadó, és nagyon jó trükkjei vannak, ennyi.
A kérdező hozzászólása: # 12 pont ez lényeg mit gondoltál, hogy Copperfield valamilyen varázsló?. xD

Mondanátok ötleteket saját történeteket az oldalam színesebbé tételéhez?

Az oldal álmokkal,álomfejtéssel,álomnövényekkel,sámántechnikákkal,ill
homokvárépítés
Mi az oldalad címe? Itt egy történet édesapám nõvérérõl, aki ezen a héten kedden (2013. nov. 26) hunyt el. Áttétes rákos volt. A férje 7 évvel ezelõtt halt meg, az édesapja (aki az én nagyapám is) több, mint 20 éve. Anyukám ment be hozzá a kórházba, amikor még tudatánál volt és nem volt begyógyszerezve. Neki mondta el, hogy nem akar küzdeni a rák ellen, nem kér se kemót, se semmit. Anyukám megkérdezte, miért nem? Azt mondta, elõzõ este álmában eljöttek hozzá nagyapám és a férje és mondták neki, hogy nyugodjon meg, már várják õt a Mennyországban. Engem nagyon meghatott ez a történet.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Eszembe jutott még két rövid történet, ezek is álmokról szólnak: Elmondtam a fent említett sztorit az egyik ismerõsömnek, egy idõsebb néninek. Azt mondta, õ tavaly annyira beteg volt, azt hitte, meg fog halni. Azt mondta, hogy álmában beszélt az édesapjával, aki már nem él és õ mondta neki, hogy "Kislányom, gyógyulj meg! Még nem jött el a te idõd!" És szerencsésen meggyógyult. A másik történet a nõvéremrõl szól, aki 50 kilométerre lakik a szülõi háztól. Édesapámat tavaly mûtötték vastagbél-polippal, ami egy jóindulatú daganat volt. Az egyik nap felhívott nõvérem, hogy mi újság van apával, mert azt álmodta, hogy felvágták a hasát? Szándékosan mondta édesapám, hogy ne mondjuk el senkinek, hallgattunk is róla. A "túloldalról" mégis tudatták vele édesapám állapotát... Van még pár hihetetlennek hangzó sztorim, nyilván egyik sem megdönthetetlen bizonyíték a túlvilág létezésére, de érdekes.
A kérdező hozzászólása: Érdekes történetek az álmokról és a megérzésrõl és egyben szomorú is gyakran ilyen helyzetben születnek a megérzések ha szeretnéd kedves válaszíró az oldalon feltûntetném gyakoris nicknevedet
Rendben, nyugodtan. Még írok egy párat, csak még nem tudom, melyiket. Jöhetnek zenés történetek is? üdv. Evele
A kérdező hozzászólása: Persze bármi.
2008-ban volt Reiki 1 és 2 beavatásom. Nagyban sejtettem elõtte is, hogy jóval több a világ, mint amit az ember a biológiai szemével láthat. 2009-ben volt, hogy választanom kellett két dolog közül. Az egyik, hogy elmegyek nõvéreméknek 3, 5 millió forint hitelhez kezesnek (15 éves futamidõvel), a másik hogy nem. A családból mindenki azért unszolt, hogy menjek el, mégis csak a testvérem stb. Akkor 2 zenei segítséget is kaptam álmomban. Ilyenkor tisztán hallja az ember a zenét, mintha a yt.-ról játszaná le valaki (pedig nem) Ez volt az elsõ zene: http://www.youtube.com/watch?v=G7NpCMCWcns&feature=related Ekkor tettem fel a kérdést, hogy miért??? Hát olyan kedvesen beszéltek velem, nyájasan, ahogy még soha az elõtt. Ez volt rá a következõ zene: http://www.youtube.com/watch?v=aQWQk7Jcd5M Ennek az lett az eredménye, hogy nem mentem el kezesnek és nem bántam meg. "És hazudnak megfontoltan, behízelgõ modorban..." Nagyon ott volt a szeren a dal szövege és abban az élethelyzetben pont jó segítség volt, jól alakult az életem. Utaztam a buszon vidékre és gondolatban megkértem Istent, hogy adjon egy újabb tanítást, amivel fejlõdhetek. Ahogy haladt a busz és hallgattam a rádiót, elment az adás. Kerestem egy adót, nem tudom mi lehetett az, mert sistergett és nem írta ki a telefon a rádió nevét. Ez a zene ment rajta: http://www.youtube.com/watch?v=_k8srADwMpY Ahogy vége lett a zenének, sistergések közepette (a busz haladásából adódóan kikerült a vételi lefedettségbõl) megszûnt az adás. A meditációknak köszönhetõen eddig összesen két alkalommal hagytam el a testemet. Mindkét alkalommal megijedtem és hamar vissza is zuhantam a testembe. Ekkor voltam költözés elõtt is, mert "Ölég vót!", ahogy a székely bácsi mondaná. Ez a zene volt akkor az üzenetem: http://www.youtube.com/watch?v=4P0kIjbkc58 És a legutóbbi zenét akkor hallottam az éjszaka kellõs közepén, amikor sikerült leraknom a jogsit ill. megvettük a kocsit is. Ez volt az a dal: http://www.youtube.com/watch?v=gTBGjsMv3mo "Ez az út, amit álmodtál..." Igen!!! Üdv. Evele

Léteznek még boszorkányok?

Hogyan tud valaki utána járni,hogy Õ nem-e az? Kérlek csak normális válaszokat Írjatok! Köszönöm.
Sosem léteztek.
Salamon királyunk, aki a bölcsességérõl volt híres, mintegy ezer évvel ezelõtt megmondta: boszorkányok pedig nincsenek!
Matektanárom..
Olyan boszorkanyok akiknek varazserejuk lett volna nem voltak. Leteznek emberfeletti lenyek amelyeket meg lehet idezni, es vannak ma is akik ezt csinaljak. A boszorkanyegetesek kozt is lehetett talan ilyen eset, de valo igaz, hogy a szuklatokoru boszorkanyvadaszok mindenkit boszinak titulaltak akin valami furcsa volt. Aki ma magat boszorkanynak vallja en azt orultnek tartom: vagy csak bekepzel maganak mindenfele magiat, vagy tenyleg lepaktalt ezekkel az erokkel, ami szinten bizonyos szintu "elmebajra" utal. De ez csak az en velemenyem...
Menj el a Blair-hez közeli erdõbe és megtudod, hogy vannak-e.
Én több nõt ismertem, akik boszorkánynak vallották magukat. Mágiával foglalkoztak, és üzletet is csináltak belõle. Hiába próbáltam viszont bizonyítékot kérni tõlük, mindig csak ferde válaszokat kaptam. Azt viszont elhittem nekik, hogy õk tényleg azt hiszik magukról, hogy boszorkányok. Tehát nem csak a kuncsaftjaikat, hanem magukat is átverték, ahogy én látom.
nem
Cáfolnám azt hogy sosem voltak boszorkányok (lásd boszorkányégetések) de ezek sem a mágikus téren voltak boszorkányok, mint Harry Potterben vagy ilyenek... boszorkányoknak olyan embereket tartottak pl.: növényekkel gyógyitott vagy éppen azt állították hogy sátánizmust folytat vagy ezeknél a tömeges boszorkányégetéseknél már az is boszorkány volt akit mondjuk a szomszédja valamiért nem kedvelt stb. Viszont ha ilyen dolgokról akarsz többet megtudni keress rá a wiccákra, akik úgymond bosziknak mondják magukat de ez se olyan szóval keresgélj vannak érdekes dolgok a világban :)
Hogy lehet észrevenni, hogy boszorkány vagy e? Tudsz varázsolni? Vannak természetfeletti képességeid? Ha igen, lehet hogy boszorkány vagy, attól függõen, hogy milyen tágan értelmezzük a "boszorkány" fogalmat
az anyóst szívesen kölcsönadom, õ egy igazi, BOSZORKÁNY!
Léteznek boszorkányok régen a földönkívülieket hitték boszorkányoknak a technológiai tudásuk miatt. mivel nem tudták értelmezni az akkori technológiát azért hitték, hogy valamilyen Mágiáról van szó, de ennek köze sincs a igazsághoz mivel a földönkívüliek nem mágikus lények.
Boszorkányok nincsenek, vagyis ez túl erõs fogalom. Hogy a legközelebbi könyvet vegyem, ott a Biblia. Sok olyan történet van benne, hogy valakit megszállt egy démon, vagy sátáni befolyás alatt állt. Általában õk tudtak természet feletti dolgokat. A középkorban az ilyen embereket hívták boszorkánynak. Meg azokat akik nem mentek el templomba stb. Szóval a középkorban, aki csak egy kicsit is más volt, rögtön boszorkánynak tituláltak. (lásd: Biblia fordítók stb.) Szóval boszorkányok nincsenek, vagy csak valamilyen démoni befolyás alatt állnak. De a kérdésre vissza térve, ha találkoznál ilyennel, észre fogod venni, de aggódj.
Loú, az itteni õr.
#5 Ez hogy jött ide? a 3-as tök normálisakat írt. Mondjuk én azt írtam volna hogy a gázkamra atyja
#3 belinkelek neked vmi, olvasd el figyelmesen! és imádkozz, nehogy vki feljelentsen! http://hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%B6z%C3%B6ss%C3%A9g_elleni_..
Orbán Viktor - az adóõr Gyurcsány Ferenc - az igazság õre Hitler - a gázkamra õre SS - a zsidók õre stb.
Azt hiszem Saddam Hüssein, de nem biztos.
Ott van még az Õr dög.
Aztán még ott van Béla õrangyal, a Gyakori felhasználóinak õre is.
#5: Nem félek. Nem izgatok tömegeket. Ha jól tudom viccelni még magyar honlapokon is lehet.
Sanyi, a vagyonõr.
Melyik hét világ te együgyü, a hét mocsok misztikus szám, és a világ kifejezés elég tág, szóval mi a francot akarsz tudni, dimenziók, világok, valóságok, vagy meditáció, vagy lelki fejlõdés, ezzel mocsok sokat mondtál, ülj be pár nyelvtan órára, majd fizikára, majd egy kis filozófiára, és talán eljutsz addig, amíg egy plankton. Szóval próbáld meg rendesen feltenni a kérdést, bár már most is elég nagy hülyeség, de ha rendesen megfogalmazod könnyebb belekötni. De azért ha találkozol óriásokkal vagy elrepülsz csodaországba, azért szólj, nagy eséllyel középföldén találsz meg, szállj fel a mordor expresszre és menj két megállót, csak le ne szállj az erõsen pigmentált egyének földjén, mert volt fím, nincs fím, orbán legyen veled.

A boszorkányok miér útálják a mai keresztényeket?

Lehet, hogy volt némi nézeteltérés a tőrténelemben, de az a korszak már lezárúlt ! Nem lehet mit tenni. A mai keresztények mit tehetnek arról mi volt a múltba?
Sok keresztény még ma is máglyán égetné el õket.
de mostanában nem igen látsz olyat hogy máglyán elégne bárki is valakit.
mondjuk mert régen máglyán égette az egyház a boszorkányokat.
Az "útálják" még mindig rövid u.
Azért, mert a keresztények (ráadásul Jézus vezetésével!!!) segítséget kértek az Al-Kaidától, amit a boszik nem néztek jó szemmel, azóta nagy az utálat. Forrás: http://www.politifake.org/image/political/1208/armed-infidel-american-jihad-jesus-infidel-christian-funny-p-politics-1345764738.jpg
Utolsó:Tudtam hogy ezt valaki belinkeli!Beelõztél!
Kedves kérdezõ! Csaknem ezer év telt el azóta, hogy bölcs Salamon királyunk megállapította: boszorkányok pedig nincsenek. Te hol a búbánatos izében voltál az eltelt ezer évben?
szerintem a rossz helyesírásuk miatt.
egyesek szerint jézus egyik exnõje egy boszorkány volt de az megcsalta a sátánnal ezért az Úr. megutáltam a boszorkányokat és megparancsolta a keresztényeknek hogy õk is utálják a boszorkányokat http://1.bp.blogspot.com/_-E_S0cp-1es/TVIf0PKMNfI/AAAAAAAAEE.. http://scs.viceland.com/int/v16n11/htdocs/parliamentary-exor..
Ugyanazért, amiért a polipemberek a szaturnusziakat.
Mond neked a boszorkány üldözés valami? máglyán való elégetés stb...

A boszorkány újjak honnan származnak?

Van valami boszorkány eredete ? PLD ; Levágták az újjaikat bűntetésből, mert gonoszkodtak vagy hasonlók és ezért a helyi szakács sütött egy boszorkányújra hasonlító sütit és azt ették. pl így lett ez a fincsiség ? Vagy van más története?
Nem hiszem el, hogy nem tudtad helyesen lemásolni azt a szót, hogy ujjak. De komolyan. Lehet lepontozni, nem érdekel.
Volt egyszer egy boszorkány, aki nem bírt megtanulni helyesen írni, mégis mindenféle oldalakra írogatott, elárasztva az internetet a borzalmas helyesírású (és tartalmilag is ostoba) irományaival. Végül a többi internetezõnek elege lett, és egy éjszaka levágták az összes ujját, hogy ne tudjon többet gépelni. A következõ éjszaka azonban a levágott ujjak életre keltek és azóta is kóborolnak a világban: olyanokra vadásznak, akik nem tudnak helyesen írni és értelmetlen fórumokat nyitnak. Az ilyeneknek álmukban bemásznak a torkába és a légcsövet elzárva megfojtják õket. Jó éjszakát.
Nem hiszem, hogy története lenne. Te is látod, hogy néznek ki, nem? Ezért ez a nevük.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!