Ezotéria - Jóslás kategória válaszai (1083 db)

Mikor még nem voltam együtt a párommal, megéreztem, hogy rosszul van, valamint néhány szerettem fájdalmát is érzem, vagy megálmodom! Valami baj van velem?

volt már olyan, hogy közeli ismerösöm meghalt, de nem tudtam, hogy halldoklik, viszont feketébe ötöztem, meg iskérdezték, hogy ki halt meg, de nemértettem miért kérdeznek ilyet! nesokra rá mondták, hogy meghallt valaki. valamint vannak rossz álmail, és voltak is, sokszor megtörténik, nem pont ugy, de megtörténik, mi lehet ez?
Aha.
A kérdező hozzászólása: és mi?
Ezt - jó esetben - mindenki megérzi, csak keveseknek tûnik fel. Ahhoz, hogy ezt bárki is felismerje, spirituálisan fel kell nõnie (vagy ilyen felnõttként kell leinkarnálódnia). Semmi baj veled... Azokkal van baj, akik ezért gúnyolnak. Õk még éretlenek. (Gondolom azért merült fel benned, hogy baj lehet veled, mert mások mondták...) Támaszkodj bátran a lelkiismeretededre, és kövesd a tanácsait. Jó úton jársz.
, , ...spirituálisan fel kell nõnie" Azta. Belõled ezek csak úgy jönnek? Vagy hogy?
# 3 Spirituálisan összevissza beszél azt mondom kérdezõ neked, hogy kezded kinõni a babonákat. Üdv, Világvége kollégának és Uff! neked kérdezõ.
, , Szkeptikusok kíméljenek!" Látod, nem is jött válasz :-)
Igen, én voltam. Kíváncsiságból mentem, kissé szkeptikusan is... Kissé rémisztõ volt az egész. Kíméletlenül vázolta a jelen helyzetet és hogy mi minek az oka. Nem mondtam neki miért mentem, de õ tudta, rögtön azzal kezdte... Hitelesnek gondolom. Az, hogy mi lesz a jövõ, az szerintem irányadó csak.
Hiteles a fenét, csak látta az arcodon hogy valami bajod van és mondott valami közhelyet amit magadra vettél.

Nagyon sok rövid de javu érzésem van, ez baj lehet?

Mostanában nagyon gyakran van deja vu érzésem, de ez ilyen nagyon rövid kb. úgy 1-2mp, de amúgy ha elfeledkezek úgy róla akkor nincs, csak mostanában elég sokat foglalkoztam vele..Ez valami nagy baj lehet?:D Amúgy 14 éves vagyok:)
Akkor baj. Ha 14 vagy, akkor ennek komoly következményei lehetnek. Nem vicc. Azonnal menj el egy urológushoz.
Barátnõm is így kezdte, õ is epilepsziás. Neki még olyan tünete volt késõbb, hogy pár másodpercre lefagyott, és utána fogalma se volt, mi történt ezalatt. Ha valami mást is tapasztalsz, szerintem menj orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Èn nem émelygek vagy ilyesmi, csak az a fura érzés, de mostanában elég nehéz dolgokon vagyok keresztül, és úgy érzem, hogy most kezdek kilábalni belõle. Mostanában nagyon rákoncentráltam ezekre a pszichés dolgokra és szerintem van egy kis deperszonalizációs zavarom van.. De ez majd elmegy ha nem foglalkozok vele:D
Ha csak azért van, mert egyfolytában erre gondolsz, akkor az nem baj, mert nyilván rátrenírozod magad. Amúgy nekem így kezdõdött egy epilepsziás roham. Elõtta hetekig sûrû deja cvu-m volt, de rosszul is lettem tõlük, szédültem, émelyegtem, pánikroham stb...mind e mellé zenét és hangokat is hallottam. Eztán egyik este rohamot kaptam. Kórházba kerültem, kivizsgáltak, de szerencsére nincs semmi komoly, csak valami alattomos fertõzést így reagáltam le. Ilyen fura idegrendszeri tünetekkel. Fene érti. Szóval még ha gond, akkor sem biztos, hogy nagy gond. De egyébként ez után elmúltak...
A kérdező hozzászólása: de nekem nincs de ja vu-m sokszor, csak hogyha gondolkodok rajta..viszont hogyha elfeledkezek róla akkor nincs.:D
Nem biztos, hogy annyiban kéne hagyni. Lehet valamilyen agyi (neurológiai) probléma, mert folyamatosan ingerületben van az agy. Szerintem érdemes lenne elmenni orvoshoz. Nekem családtagom volt így, mint te, és epilepsziás lett. Neki is így kezdõdött, hogy sokszor volt dejavu szerû érzése, aztán egyszer amikor ki volt merülve, jött is a roham. Nem ijesztegetni akarlak, de jobb félni mint megijedni. Egyébként pont ilyen korban szokott kialakulni.
A kérdező hozzászólása: Èrtem:) köszönöm a válaszod!:) )
Hülyeség, a deja vu természetes jelenség és pont a kiskamaszoknál fordul elõ a leggyakrabban. Semmi okod nincs rá, hogy orvoshoz menj, nem kell ráparázni :D
A kérdező hozzászólása: De szerintem ezeket csak beképzelem, mert ezt nem mondanám de ja vu-nak, de ja vu-m kb. úgy hetente szokott leni max 3x vagy 2x..Igazából gondolkoztam rajta, hogy el kéne mennem psziólóguhoz, de mondom ilyennel nem megyek el semmilyen dokihoz, mert ha nem gondolkozok az ilyen dolgokon, akkor csak max sima de ja vu-m van. Amúgy a azt mondták, hogy a szemem az nagyon jó, amikor voltunk a sulival ilyen orvosi vizsgálaton..szóval nemfoglalkozok vele inkább, majd el megy, amúgy szerintem ez valami serdülõkori nyavaja vagy nemtudom.:D
# 5 Teljesen jól fogalmaztad meg laikusként. Ennyi a Déja vu, nem több. Viszont ha túlságosan gyakori, az mindenképpen baj.
Menj el szemészhez... A "deja vu" semmilyen formában nem természetfeletti... csupán az egyik szemed pár század másodperccel hamarabb érzékeli a látott tartalmat mint a másik, ezért hiszed azt hogy te már ezt láttad valahol, mert láttad is már egyszer... Lehet hogy [email protected] fogalmaztam meg, de kb ennyi a lényege.
# 1 Te meg egy hülye paraszt vagy, ha poénra veszed egy 14 éves gyerek eü. panaszát.
Nem. Ez néha elõfordul.
Olyan alapból nincs, hogy Déja vu, csak az agy egyik alapvetõ neurológiai folyamatát, a "reboot-jelenséget" nevezték el ennek ostoba emberek. Ha nálad ez a jelenség megszaporodott az utóbbi idõben, az valami neurológiai gondra utal. Go orvos!
A kérdező hozzászólása: Nekem addig nincs amíg ránem gondolok:D


Ebben a kérdésben több ellentétet is észrevettem, ne haragudj! jó és megbízható jósnõ? ilyen nem létezik! Kérlek, tegyél jót a társadalommal, ne hagyd magad átverni, és azt a súlyos összeget, amivel több mint valószínû át fognak verni, add inkább jótékony célra, vagy nekem...
Én egy székesfehérvári megbízhatatlan jósnõ vagyok.
Én ingyen és bérmentve megjósolom, hogy a naivitásod fog a sírba vinni....
megbízható jósnõ? ha tudja a következõ heti lottószámokat, akkor hidd el, hogy megbízható, addig ne...
én csak jónõt keresek Fehérváron ;)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); ha egy jósnõ megmondja miért mentél oda, nem kérdez, csak elmondja a válaszokat azokra a kérdésekre amiket fel akarsz tenni, és esetleg a neved-korod is tudja mikor meglát, na az megbízható..... Simán át lehet õket verni :) pl: tegyél fel egy jegygyûrût a jobb gyûrûs ujjadra, kérdezz rá a párkapcsolatodra, és tedd a kezed úgy hogy lássa a gyûrût...már be is szopta mert azt hiszi házas vagy..ha meg megkérdezi azonnal el is mehetsz...ja és pénzt elõre ugye semmilyen szolgáltatásért nem adunk, ha nem vagyunk megelégedve a szolgáltatással akkor beírunk a panaszkönyvbe, számlát kérünk, kérd írásba is amit mond, vagy vedd fel mobillal hogy késõbb bíróságon kártérítési pert indíthass ellene..és még két dolog: konkrétumokat kérj tõle, ne általánosságban beszéljen :) )) de megjósolhatom neked a jövõt én is arról amit szeretnél, csak mond meg hogy hívnak, hány éves vagy, milyen kapcsolatban élsz, milyenek a körülményeid stb..stb.... :) ))
Minden jósnõ megbizható, legalább is abban, hogy nem adja vissza a pénzed.Aztán, hogy mennyit hiszel el abból amivel hasbaakasztott az már a Te dolgod.
Ne adj jósoknak pénzt. Kuruzslók.
hogy egyesek válság idején mire képesek költeni...
jósolok neked én ingyen. egy kispénzû ember vagy, magányos, nem érted az élet lényegét, érdekel a jövõd, mert nemrég történt egy esemény, ami felkeltette az érdeklõdésed a jóslás és más hasonló dolgok felé. nem vagy vmi kiegyensúlyozott, sok lelki problémád va, amit úgy próbálsz megoldani, h más embereken vezeted le a dühödet, ez nem jó, mert a környezeted , ezért nem tart valami jó embernek.
Én is jósolok neked ingyen. Nem leszel sikeres nyelvtudást igénylõ pályán.
Olcsón dolgozik? A jósnõ azért jósnõ, hogy ne kelljen dolgoznia.

Astroneten Csillagtündérnek hisztek, igazat mond?

Csak olyan írjon aki jóslásban tapasztalt. Meg hát ő ingyen jósol, és nem tudom igazat mond-e látatlanba, neten keresztül ingyen... nem tudom ez olyan abszurd. Szerintem hülyeség.
persze hogy igazat mond, hiszen a josok igazat mondanak mindig, minden korulmenyek kozott.
[link] Csillag Tündér -> [link] "A szolgáltatást csak regisztrált felhasználok vehetik igénybe - kredit egyenlegük feltöltése után! Figyelem! Szolgáltatásunk fix áras! A felhasználó a megadott összegért min. 8, max. 10 perces idõtartamot vásárol, utána megszakad a szolgáltatás. kreditvásárlásra banki átutalással van lehetõség. Az utalás beérkezése után azonnal automatikusan feltöltõdik a kredit egyenleg és igénybe vehetõ a szolgáltatás. Az új banki átutalási rendszereknek köszönhetõen szinte azonnal. Minimum vásárolható kredit mennyiség : 8 kredit - 2030 Ft (1600 Ft + áfa)"
Ha ez neked ingyen, képzelem mennyi lehet az, amire azt mondod pénzért... :) Ingyért semmi sincs. Még a hasbaakasztás sem.
A kérdező hozzászólása: Ez nem az a jósnõ , de mind1.
Valóban mindegy. Mind egykutya.
Szia, én nagyon sokat jósoltattam vele, és nagyon sokat segített.Szinte mindig amit mondott aszerint történt.Rendkívül kedves és segítõkész mindig.Most kicsit szüneteltetem a kérdéseimet, mert van mikor nem jó ha mindent tudsz elõre.

Ezek tényleg jósálmok vagy csupán csak véletlenek?

Először is,megkèrek minden szkeptikust,hogy ha nem tetszik a kérdés,NE írjon hozzá!! Előre is köszi ;) Na szóval,volt egy-kèt furcsa álmom mostanában,alig pár hete álmodtam őket. 1.Azt álmodtam,hogy a mostoha kereszt anyám terhes és valami kisfiú is lehetett az álmomban,ha jól emlékszem.Rá pár napra kiderült,hogy a Melus (ez a beceneve) tényleg szeretne egy gyereket,ráadásul egy kisfiút...Ezen azért èn is meglepődtem O.o 2.A másik,elmesélem az egész sztorit,hogy képben legyetek: Egy hónapja nálam aludt egy barátnőm és megmutattam neki a kedvenc nyakláncomat (ezüstözött,közepes kereszt,kicsi kövekkel díszítve) amit azelőtt egy hónapja vehettem.Estefelé megfogta,aztán lerakta az ágyra.Másnap reggel sehol nem találtuk...Hétvégèn (nemrég) pedig majd' szètszedtem az ágyat,de a nyaklánc sehol.Azóta 3x kérdeztem meg a csajt,hogy nincs-e nála.Õ nem vette el àllítólag de nem hittem el.Nemrég elszökött ès szépen átb*szott,de ezt inkább nem mesèlem el... Az álom annyiról szól,hogy veszekszem vele a nyaklànc miatt és semmiképpen sem akarja visszaadni.Tegnapelőtt megint elszökött és a nyakláncomat is magával vitte... Van 1-2 ilyen álmom,de nem mind volt ilyen.Anyukám azt mondta,hogy nekem tényleg vannak jósálmaim......:$ Az a kèrdés: Ezek tényleg jósálmok voltak vagy csak teljesen véletlenek? A válaszokat előre is köszike!! ;) Üdv: Zoey ;) 13L
Eladó talicska valakinek? Alig hasznát, olcsó!
Szerintem véletlenek, lehet, hogy már régebben is álmodtál ehhez hasonlókat, csak akkor semmi összefüggés nem volt a valóság és az álmok között, most viszont van.
nem, ezek csak egyszerübb személyes álmok, hétköznapi dolgokról szólnak, egyszerü emberismeretrõl. a jósálmok mindig elvontak és megmagyarázhatatlanok, sokkal magasabb szintü spirituális gondolatot ihlet meg, az ember ekkor olyat lát ami messze meghaladja a képzeletét, ezért a durva leirások... ha felnösz akkor sincs rá garancia hogy megtapasztalsz egy igazi jósálmot mert azt csak Isten adhat ha megérdemled, illetve sikerül felfedezned az életben, de kiskorod folyamán elöbb élni kell megtanulnod :xd
Szia Zoey :) Ha megengeded én is hozzászolnék a témához. Szerintem igenis van jelentõsége. Igaz, nem konkrétan az álom üzenete az ami most számit, hanem az hogy egyáltalán ilyen komolyan elgondolkodtat a kérdés. Mégpedig azért mert látod, sokan csak azt mondját véletlen. Pedig az univerzumban nem léteznek véletlenek. Ahogy nem véletlenül születünk oda ahová születünk.Ha foglalkozol ezzel a dologgal akkor késõbbiekben ez kierõsödhet.Nincs ebben semmi ördögi. Egyszerûen érzékenyebb vagy a spirituális dolgokra. Ez tudatalatti tapasztalatra vall. De ez csak az én véleményem. Üdv. Zoli
Az álmok üzenetet hordoznak, és ehhez nem kell gurunak lenni, sem magas spirituális szintet elérni..Az üzenetek mindenkinek a saját fejeltségi szintén jönnek, hogy azt értse is az álmodó.. Ami fontos az álmoknál!, hogy mikor álmodtuk az álmainkat..egy éjszaka 3x álmodunk..az elsõ álom, elalvásnál, a második, hajnalban, a harmadik, ébredés elõtt..arra az álomra emlékszünk, aminek van jelentõsége..ezt azért íróm le, mert van aki azt mondja, hogy soha nem álmodik, van aki azt, hogy csak 1x er..Ezért mondom, hogy csak arra az álomra emlékszünk, ami üzenetet hordoz számunkra.. Mivel egy éjszaka 3 álmunk van, így mindegyiknek más a jelentése..mind a 3 álomnak más az üzente!.. Most azt szeretném kérdezni, hogy mikor álmodtad?..
A kérdező hozzászólása: A 2.-at akkor, mielõtt összevesztem a barátnõmmel. Az 1.-re viszont nem nagyon emlèkszem mikor, azt tudom hogy max 1 hónapja lehetett hogy álmodtam...
Puszta véletlen
Nincsenek jósálmok, tehát marad a véletlen.

Elmondjam az érintetteknek mit mondott a jós?

Elmentem jóshoz, a testvérem barátnőjéről szerettem volna megtudni pár dolgot. A jós nem látott pozitív dolgokat vele kapcsolatban, negatív események láncolatát fogja előidézni, ráadásul az előző életünkben a mi lelkünk egy pár volt, emiatt jelent meg az életemben újra. Édesanyám elszólta magát ezzel kapcsolatban, emiatt rákérdezett a testvérem, csak annyit mondtam neki, igen, voltam jósnál, de semmi többet, később a barátnője is rákérdezett, akinek kitérő választ adtam. Szerintem nem kellene elmondanom mit mondott a jósom, ha édesanyám nem szólja el magát, nem is jutott volna eszembe, most viszont kellemetlen helyzetbe kerülte, én hiszek ebben, és rossz előérzetem van a nővel kapcsolatban, tudom, hogy a legbölcsebb dolog, ha nem mondok semmit, csak kivárom mi fog történni, különben csak "bolondnak" néznének és általában a "rossz hír hozóján" csattan az ostor.
Szerintem ne mondd el... lehet értelmetlen lenne fõleg ha nem hisznek az ilyenekben. Max figyelmeztesd a tesódat, hogy nincs jó érzésed a csajjal kapcsolatban. Jobbat nem tudsz.
Jósoltatás? Elõzõ élet? Látom nem változott semmit ez az oldal...
Elõzõ életed NEM volt! Ha elmondod, amit hablatyolt neked a jósnõ, és tönkre megy a kapcsolata a testvérednek, annak te leszel az oka! A jós jó emberismerõ. Tudta, hogy neked nem szimpi a barátnõ, azért mondott ilyeneket, mert ezt akartad hallani. Bízd a testvéredre és a barátnõjére, hogyan alakítják a kapcsolatukat. Igaz, ha a barátnõ nem hisz a középkori babonákban, a testvéred meg igen, akkor otthagyja majd a testvéredet.
A kérdező hozzászólása: Attól, mert ti nem hisztek elõzõ életekben, nagyon sokan igen, köztük én is, és tudok is az elõzõ életeimrõl. A testvérem sem hisz sajnos, nagyon ellenzi, ugyanolyan a hozzáállása, mint nektek. Nem járok rendszeresen jóshoz, de ha a megérzéseim azt súgják, elmegyek, és általában jók a megérzéseim. Én nem fogom tönkretenni a kapcsolatukat, úgyis kiderül, hogy illenek egymáshoz, vagy hogy nem valók egymáshoz.
Ajjajj...itt komoly gondok vannak..veled.
Na most én személy szerint nem hiszek az ilyen jósos dolgokban, mindenki szíve joga eldönteni hogy hisz-e vagy sem. Ez az én véleményem: Nincsen semmi bizonyíték arra hogy a jósok tényleg jósolnak, persze 100-ból egyszer valaki biztos nyer 1 milliót, és felkapják a témát, én így látom, a média nagyon nagy úr talán túlságosan is.... És akkor a kérdésre válasz: Ne mondjad el, ha lesz is probléma akkor az õ problémájuk lesz, persze nyújthatsz neki támaszt, de ettõl függetlenül neki kell megoldania a késõbbi problémákat.
Te tényleg elhiszed, hogy ezek a kóklerek segítenek a sorsod jobbra fordulásában? Csak a pénzedet akarják elcsaklizni, majd idõvel rá fogsz jönni magadtól is.
Elõttem szólónak: nagyon el vagy tájolva. A sorsunk jobbra fordulásáért senki sem felelõs, "csak" saját magunk. Másrészrõl a jóslás évezredek óta bevett szokás, akinek tehetsége van hozzá, az ûzi is, és segít vele, tanácsot ad, figyelmeztet, ha szükséges. Persze vannak ál-mágusok is, pont ezért nem kéne egy kalap alá venni Minket. :)

SEGÍTSÉG! Asztro és ezo kedvelők, szerintetek ki az a jós/látó vagy mágus aki megtudja látni a jövőt, ki a legjobb ezen a területen?

csak komoly válaszokat kérek.olyat keresik aki konkrétan megtudja jósolni vagy látni a jövőt!Ki a legjobb Magyarországon ezen a területen?esetleg frabatora vagy müller rózsára gondoltam.
Az ott csak showmûsor. Annyi közük van a mágiához, mint... Áh, nem, még annyi se.
Ezt naponta százszor kérdezitek, de még mindig csak csalók vannak. Baráti körömben van jós. Õ is ezt mondja. (Igen, önmagára is.)
lottószámok kellenének?...hát, azok nekem is jóljönnének
Azokat nekem is megadhatnák. Bár a loútámadás idõpontja is érdekelne.
Kedvencem Lomini az "Atlantiszi fényjáró" aki telfonon küldözgeti boldog-boldogtalannak a pénzenergiát
Biztos, hogy nem azok, akik reflektorfénybe tolják magukat, és jól csengõ "mûvészneveket" aggatnak magukra. Az csak a kirakat, és jól lejáratja az egész jelenséget.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!