Ezotéria - Feng-shui kategória válaszai (156 db)

Hogy tudom én is használni a csakrámat?

A narutoba is van, az a kék izé. Azt hogy kell? :-)
Jól megfogod (vigyázz, markold meg rendesen, nehéz), aztán tolod neki.
gyújt , szív, lent tart, kipufog...:)
Ja, de az elején finoman tedd neki, mert amíg nem melegedett be, eltömítheti a szórófejet, ha nagyon rábömbölöd.
Ha kétütemû akkor csak egy kézel megmarkolja és 1.szív 2. kipufog. Ha háromütemû mint a trabant volt, akkor 1. szív 2. szuszog 3. b...ik elmenni
Mondogasd, hogy Húzd csak rá, told csak rá...
Aha, én meg vatikáni bíboros. ☺
ilyen nem létezik ez csak egy anime keressél fel egy pszihológust.amugymeg az elsõ kommentelõk csak gunyolottak
te nyomi ninja létedre ezt nézed?amugy meg nem vagy ninja csak egy hazug elmefogyi már megbocsáss de a kérdésed és a válaszaid alapján csak ez jön le mindenkinek rólad.
A kérdező hozzászólása: 14-es nincs humorérzéked. Nekem meg az jött le
A kérdező hozzászólása: Ohhoo hát a csí, kösz hogy mondtad. Meg is van a következõ kérdés. Amúgy ninja vagyok.
Minden embernek van olyan! de nem tudod úgy használni!majdnem olyan mint a chi! láthatatlan belsõ energia!
fúúú...
Keress fel egy szakembert a témában és próbálj meg keveset fizetni!
A kérdező hozzászólása: Nem bunkók, a legjobb válaszok. :-)
Ez csak egy anime. Ilyen nem létezik. :) Az elõzõ bunkó válaszolókkal meg ne is foglalkozz. :D
Az a vicc, hogy csakráK tényleg léteznek, de nem ilyen természetfeletti hülyeségre kell gondolni, mint a Narutoban.
Ha nem vagy rá allergiás, és nem radioaktív, akkor nem.
Vannak mérgezõ ásványok is. Például ha tetõtõl-talpig malachitba csomagolod magad, annak csúnya hatása lehet. Sok ezoboltban festett, hamis köveket árulnak(pl. tipikusan a türkiz és az achát ilyen), és az erre használt festék nem éppen élelmiszerbarát. De ha mondjuk 2 kiló ametisztet raksz a nyakadba, attól legfeljebb nyakfájásod lesz.
Igazuk van az elõttem szólóknak, csak a súly és az érték lehet komoly gát. Nem lesz bajod a malachittól és a (hamis) türkiztõl sem, bõrön át nem bánt, amúgy meg ne edd meg. A boltokban kapható ásványok nem mérgezõk, így nem fenyeget veszély. Magam is ásványokat és ékszerköveket csiszolok, hihetsz nekem.
A pénztárcádra elég rossz hatással van, hogy ilyen értelmetlen marhaságokra költesz. Azok csak szép kavicsok, nem leszel tõlük egészségesebb. Erre úgy nagyjából az õskor végére rájött az emberiség, kár, hogy te lemaradtál errõl a felfedezésrõl.
Attól függ, mi az a sok. 200 kg mészkõ már elég komolyan fog gátolni a mozgásban.
Gondolhatod, ha a piramis építõ rabszolgákból már egy sem él.
Ha eleget aggatsz magadra, púpos leszel a súly miatt.
Szecsõi Tibor, szakadtam.
A kérdező hozzászólása: Pl. egy nyakláncot.
Az nem kívánatos hatásnak minõsül, ha cigányok leböknek az ékszereidért?
Akkor inkább a pincében...
Csináltam szalmából egeret!
Én szenszei vagyok, így vágom a feng-shui-t. Na ez úgy van, hogy nem is szabad aludni! Kivéve ha tiszt vagy, akkor lehet.
Szerintem ásd el magad és maradj is ott, ha nem, akkor kakilj be!:D
Mauzóleumban egy koporsóban lehet a legmélyebben aludni.
Már bocsi sensei, de jobb lett volna, ha inkább csendben maradtál volna... Már csak azért, mert a sensei japán szó -jelentése mester, tanító, a feng sui pedig kínai eredetû... Bocsi... ja, nem bocsi...
A kérdező hozzászólása: azzal az a baj, hogy költséges. :(
A kérdező hozzászólása: azon is gondolkoztam az elõbb, hogy egy jó mély gödröt ások a pincébe, csak mire reggel feljönnék, már este lenne, és mehetnék vissza.
De a föld középpontja a legtutibb. Ami annál mélyebben van az már magasabban :D
A kérdező hozzászólása: igazad lehet.
A háromlábú béka segge alatt aludjál.
Ez nem egy regi "Jean " vicc volt egyidoben ? Ha jol emlekszem ez volt a Jean verzio : "-Jean vigye le az agyat a pincebe -Minek uram ? -Melyen akarok aludni " A fene gondolta volna hogy a Feng Sui-ban elojon. Ennyit a nagy kinai csoda titkairol


Még csak nem is esztétikus. Csupán hiedelem, hogy jobb lesz tõle az életminõség. Különben is több fajtája van.
Lol, egyik sem. Az esztétikával nem foglalkozik, az életminõséget meg nem javítja a bútortologatás, max. a placebo :)
A hazai, középkorból ránk maradt babonák lassan kezdik hitelüket veszíteni. Ezek pótlására vették át sokan a külföldi hiedelmeket, köztük a fengsunyit.
Régi kínai mítosz.
fej suhi? Olyan a rejtõ jenõ könyveibe volt amikor a olmosbott a fejbevertek valakit.. az volta fej suhi
Küldj egyet Bruce Lee-nek is. Meg a jedi tanácsnak, õk is tudnak egy-két dolgot.
küldjed!
Nekem is küldjed, légyszi. Csak kíváncsiságból.
Küldj nekem is, kíváncsi vagyok:D Én is szobaátalakítás elõtt vagyok:D
Elküldöd?
A kérdező hozzászólása: Jöhet ide is, ahogy szeretnéd:D
nekem már küldtél, itt küldjem el a véleményem, v priviben?
A kérdező hozzászólása: Se nincs idõpostám
nekem is küldhetnél egyet, érdekel a térrendezés.
A kérdező hozzászólása: Ment oda is
Ide is jöhet, szakértõ vagyok.
A kérdező hozzászólása: Küldtem :D
szeretnem en is meg nezni , ha lehetseges.koszi

Mit tegyek, hogy összejöjjön? Venni lehet-e?

Nagy, híres ninja akarok lenni. Ahhoz kell ez a sz*r feng shui vagy mi. Olyan akarok lenni, mint pl. a terminátor. Melyik szenszei-t kell felkeresnem? Ja és fontos hogy OKJ-s legyen! Köszi a válaszokat, üdvözlettel egy leendő ninja.
#4: nagyon jó! Kezdd azzal, hogy youtube-ra töltesz fel videókat arról, ahogy fekete ruhába öltözva a szobádban hadonászol ügyetlenül a karddal, miközben anyukád kiabál lentrõl, hogy kész a vacsi. Onnan már sima az út!
Ne felejts el a kardra számítógéppel lézerkard effektet is rátenni, most még talán ez menõ. Az sem árt, ha olyan 150 kilónál kezdõdik a súlyod és olyan gömbölyû vagy, akár egy dinnye. Ha ezek a skillek megvannak, akkor akár még jútyúb sztár is lehetsz.
"Nagy, híres ninja akarok lenni. Ahhoz kell ez a sz*r feng shui vagy mi. Olyan akarok lenni, mint pl. a terminátor." Hát nem tudom... Lehet hogy én emléxem rosszul, de emlékeim szerint a terminátort nem igazán foglalkoztatta a feng-sui. (Mellesleg az európai feng-sui majmolás gyanúm szerint teljesen más jellegû és célú, mint amit a szülõhazájában kitaláltak neki. Ott valóban az életkörülmények javítását célozhatta meg ez a mozgalom, úgy, hogy lehetõleg nulla vagyoni ráfordítással történjen a dolog. Ami ebbõl Európába átszivárgott, az az, hogy vegyél mindenféle kacatot, amirõl elhiszed hogy hatásos, és fizess ki egy nagy rakás pénzt olyan embereknek, akiknek elhiszed, hogy amit mondanak, az hatásos.)
ennél szarabb viccet keveset láttam életemben
Szerintem meg a jedi valláshoz egy másik galaxist kéne keresnie. Egy messzi-messzi galaxist :)
ha ninja akarsz lenni ninjitsut kell tanulnod, életed végéig. Ha jedi, akkor menj ki amerikába, keress egy jedi vallási szektát és csatlakoz..
Elõbb ninja, most már jedi? Errõl van egy régi japán tanulságos történet. Egy öregember érzi, hogy hamarosan bekopogtat hozzá a halál. Elhatározza, hogy mint minden vendéget életében, a halált is méltó tisztelettel és szívélyesen fogadja majd. Kitesz hát az ajtó elé mindenféle gyümölcsöket, teát, szakét. Arra jár egy koldus és megkérdi, hogy kinek teszi ki ezeket. Elmondja az öregember, hogy a halált várja és szeretné méltón fogadni, a gyümölcsök és italok közül majd hagy válogasson. Erre azt mondja a koldus: A halál nem válogat. Úgy látom te sem, ha a hülyeségrõl van szó.
Te aztán beteg vagy! :D Most vagy minket ugratsz vagy eláshatod magad amiért ilyen hülyére születtel. Mi az, hogy inkább jedi akarsz lenni??!! A ninja még elképzelhetõ lett volna...
"Nagy, híres ninja akarok lenni." De jót nevettem :DDDDDD
A kérdező hozzászólása: Kösz hogy felhoztad ezt, inkább jedi akarok lenni. Majd megkérdezem azt is, hogy hogy lehetek az.
A kérdező hozzászólása: Már vettem 70ezerért egy szamuráj kardot. Meg fejkendõket is.
A kérdező hozzászólása: Olyan ninja akarok lenni mint a G.I. Joe-ból kígyószem vagy Viharárny. Olyan kecskeszakállú japántól akarom elsajátítani a ninja szakot.
A Szecskamester poén még nem lett elsütve
Sokan hajlamosak elhinni, hogy a távoli dolgok szebbek, jobbak, mint a kézzel elérhetõk. Az itthoni babonáknál egyébként is kezdenek már átlátni a szitán, kezdik észrevenni, hogy nem segítenek, ezért most a távoli babonákat vették célba.
Mert az sokkal egyszerûbb, mint keményen megdolgozni ezekért a célokért.
Sokaknak bejön, igaz, nem a rakosgatott nippek miatt. Csak õk ezt nem tudják.
Az elsõ válaszolónál az igazság: egyszerûbb mint megdolgozni a célodért. Anyám is hitt ezekben az ezoterikus meg feng-shuis dolgokban, hogy ha telepakolja a házat tükrökkel, meg mindenhova fekete elefántszobrocskákat rak, akkor szerencsénk lesz, bevonzzuk az energiát, stb-stb. Aztán meghal rákban... Azóta majdnem az összes ilyen csecsebecsét meg tükröt meg minden szarságot levettünk, és meg kell mondjam, sokkal jobban érezzük magunkat itthon, mint azelõtt... Ostoba áltudomány az egész, semmi több, és azok is ostobák, akik hisznek benne...
Mi az a nipp?
Köszönöm :) egyébként meg ez olyan mint az ezó TV-s pénzmágusok meg a többi sarlatán. Azt is van aki bekajálja...
A kérdező hozzászólása: 12., nálad mûködik! Mert pénzt hagynak ott a piros bugyellárisokért, hahaha :D
nem hidszikm hanem tudják.
A kérdező hozzászólása: Gondolod? Ha mûködne, akkor senki sem dolgozna, mindenki csak a kacatokat hurcolászná egyik sarokból a másikba, nem?
Ez nem feng-shui(bár sajnos sokan azt hiszik). Ha tele a lakás olyan "feng-shui" cuccokkal, amik nem tetszenek, akkor már semmi értelme. A térrendezés lényege, hogy jól érezd magad a környezetedben, és ez szerintem mindenképpen feltölt. Egyébként pedig a feng-shui szerint is tenni kell azért, amit el akarsz érni.
Én azt bírom amikor jönnek hozzám(táskaüzletem van)piros pénztárcát venni, "mert az vonzza a pénzt"!!Na most a fengsunyi kínai eredetû, mondanom se kell a pénztárca is.A 12 darabos kartonban 1 azaz egy darab van a pirosból!!!Akkor hogy is vagyunk?A magyar nõk jobban hisznek a kinaiaknál ebben a marhaságban?!
A kérdező hozzászólása: Úgy van, a feng-shui-ra gondoltam. Gazdagság-sarok, egészség sarok... minden jel arra utal, hogy ez is pont olyan áltudomány, mint az asztrológia. Csak vannak gyepesagyúak, akik ragaszkodnak a tévképzeteikhez, és ezt ki is mutatják, mikor is lepontozzák a normális embereket.
Õõõõõõ... Ez a Feng-Sui? Ezt én is butaságnak gondolom. Viszont azt már nem, hogy az "agy" mindent befolyásol. Ha õ úgy érzi, hogy ettõl sikeres lesz, akkor csinálja.
A kérdező hozzászólása: Annyit hozzátennék, hogy a tévés-betelefonálós jósok még mindig nagyot kaszálnak az emberi butaságon.
"A Tudományos és Köznyelvi Magyar Szaval Értelmezõ Szótára szerint a nipp jelentése dísztárgyacska, csecsebecse." Köszönöm, minden nap tanul valamit az ember. Amúgy furamód mindenki tudta, mirõl van szó. :)
A kérdező hozzászólása: A Tudományos és Köznyelvi Magyar Szaval Értelmezõ Szótára szerint a nipp jelentése dísztárgyacska, csecsebecse.
Attól a piros pénztárcás dologtól most lezsibbadtam agyilag :D
Csakis valódi ékszereket rakjál oda. Ha hosszú évtizedeken át minden pénzedet ilyenekbe ölöd, és ott felhalmozod, egy idõ után azt veszed észre, hogy hatott a varázslat, és tényleg gazdag vagy.
Szörnyûség! Hogy mik derûlnek ki? Hogy volt képük az óegyiptomiaknak müanyagból csinálni a drágaköveket. Biztosan az ókínaiak hozták nekik: olco kicike dragakovecke olco farao ekcer...
A pécsi székesegyházat tedd oda.
Szerintem inkább valódi pénzt tegyél oda, fémbõl.
Azt teszel oda, amit akarsz, úgy sincs semmi jelentõsége. Ez csak babona.
Amikor Ausztria felé megnyílt a határ sokan tettek a TV alá mûanyag kutyaszart. Közel hasonló eredménye volt, mint a gazdagságsarokba hányt ékszernek..
8-ik xDDDDDD
Kakálj oda. Ugyanolyan hatást érsz el (semmit). Leszámítva a büdöset.
Bármit tehetsz ami számodra a bõséget jelenti. Akár egy tál lencsét is ;)
Te tudod. Végülis te csinálod. De egyébként ha a véleményemre vagy kíváncsi én inkább számomra értelmesebb dolgokba tennék pénzt.
szeintem ninvs de nem kockáztatnék:) Üdv: N :D
"Én a kamrában hiszek" Én oda nem férek be. Ott az oroszok vannak.
Én a kamrában hiszek
én nem hiszek én semmi ilyen természet feletti dologban nem hiszek
Ennek némileg ellentmond, hogy a KARMA igen sok szövegben tulajdonraggal szerepel.
A legtöbb ember hisz benne csak nagyon sokan másnak hívják. Én pl.: Istennek
Nézd meg "A nevem Earl"-t a Comedy Centralon. Abban a karmáról van szó. Nagyon jó sorozat, am én nem igen hiszek a karma jelentõségében.
A macskáéban igen. Fõleg, ha vékony szabadidõnadrágban ülök, amikor rajtam fekszik, akkor nagyon könnyen átcsikar rajta pusztán jóérzésbõl dorombolás közben.
nem kell. pszichomokus némi pénz fejében kiszedi.
Mit nevezel karmának? Mint hogy az a vissza fojtott érzelmi dolgaink és a hozzá kapcsolódó gyerekkori programok és hiedelmek megvalósulása. Igen ez létezik. Ha tetszik ha nem ezt meg kell élned.
Szerintem létezik
A karma, csakúgy, mint pl. a katolicizmus, tartalmaz jó, nevelõ tanításokat, de azon kívül semmi valóságalapja sincs.
nincsen szerintem de, ha rossz dolgot csinálsz mindíg nem lesz jó vége
amit másoknak kívánunk az minket is elér. de ennek semmi köze az ezoterikus nyavalygásnak. az elmében egyszerûen van egy célkövetõ mechanizmus. amire gondolunk azt a tudatalattink megvalósítja. függetlenül attól h kinek gondoltuk. ha másnak szántuk akkor is megvalósítja a tudatalattink a számunkra.
A gázkamrába hiszek amit Adolf bácsi készített. Vélemény: pont hogy nem érdekel.

Lovakkal kapcsolatos tárgyak hova tegyem?

A lakáson belül. melyik területen lenne jó hatása? Díjak, bőr és egyéb anyagokból (kerámia )lovakat, fogatokat ábrázolóak, amiket versenyek rendezésért kaptam, kaptunk szüleimmel.
Azokat, amiket a legjobban kedvelsz, tedd valami látható helyre, mondjuk egy polcra, a többit viszont pakold el zárt helyre. Így nem lesz túlzsúfolva kacatokkal a lakás és nem kell az összeset folyamatosan portalanítani.
A kérdező hozzászólása: Kedves 8-as, PAJTÁS! Bár nem is tudtam, hogy együtt voltunk úttörõk. Felhívnám a figyelmedet, h tanácsot kértem és nem kioktatást.Egyébként Ön, illetve Te, ha már ilyen udvariasan felajánlottad a tegezõdés lehetõségét, bár én vagyok a nõ, aki ezt megteheti, elméletileg, abban hiszel amiben akarsz. És én is. Hogy mennyire van vagy nincs hatása azt engedd meg, hogy én döntsem el. Nekem pontosan elég "bizonyíték", hogy nyertem a lottón, és a magánéletem is rendezõdni látszik. Trollkodni javaslom a Facebook-ot. Még rajongótáborra is szert tehetsz, ha éppen erre vágysz.
Egyike vagyok az utolsó 3 válaszolónak. Van egy rossz hírem, pajtás: a feng shui ugyanolyan áltudomány, mint az asztrológia, a boszorkányság, és a többi maszlag. Persze hihetsz benne, csak ne tartsd analfabétának a felvilágosult embereket, kérlek, csak mert szerinted nem látjuk, miféle a kategória.
A kérdező hozzászólása: Az utóbbi 3 "válaszolónak" külön köszi... Csak megemlíteném, h el kellene (tudni) olvasni a kategória címét is.
Csak akkor fog mûködni ha tartasz a pincében egy igazi élõ Loú-t!
A jászolhoz közel.
Istállóban.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de olyan válaszra gondoltam, h melyik életterületen lenne a legjobb helyen?
Vegyél egy üveges vitrint, abban jól mutatnának.
Oké, akkor pajtásnõ. Vagy nem pajtás, nem igazán érdekel. De azért olvasni tanulj meg, ezt már úgy másoltam: Persze hihetsz benne, További jó lovacskázást.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!