Ezotéria - Asztrológia, horoszkóp kategória válaszai (2264 db)

Mérleg nő, skorpió aszcendens. Vélemény?

CSAK olyanok írjanak, akik HISZNEK az ilyenekben. Köszönöm
Jólvan akkor nem írok. csak hallucinálsz. :)
Nekem is skorpió az aszcendensem, csak én ikrek vagyok:) Az a baj, hogy alig találok ilyenekre leírást. Skorpió aszcendensrõl annyit, hogy külsõleg sötét hajú és szemû és tömzsi, belsõleg meg kemény akaratú és szélsõséges.
"Skorpió aszcendensrõl annyit, hogy külsõleg sötét hajú és szemû és tömzsi" Svédek, finnek, hollandok nem is születnek skorpió aszcendenssel az biztos.
Jól kiegészítenél. Kos napjegy, bika aszcendens fiú vagyok.
Én vagyok az és Brat Pitt.Az õszinteség iránti vágya óriási, de a mérleg aszcendense tudja, nem szabad mindent kimondania.Az õszinteség és a diplomatikusság között harc van benne, óriási.
A kérdező hozzászólása: Brad Pittrõl nem sokat tudok. De érdekes ilyen irányból megközelíteni a kérdést! Még van ilyen jegyû híresség?
A kérdező hozzászólása: A google szerint nyilas aszcendense van Brad Pittnek. Úgyhogy ez semmiképp nem nyerõ nyomozási irány. :(

Ti mennyire hisztek a horoszkopokban?

olvastam mar sokat horoszkopok jellemzeseit es sok emberre nagyon is igaznak tünnek szerintetek is igy van?
Mivel általános információkat közöl a horoszkóp és az emberek sem egyformák így sokakra lehet az igaz amit ír, fõleg ha úgyis értelmezi, mert bizonyos szövegeket többféle képen is lehet értelmezni. Többnyire gondolom statisztikai adatok alapján összeszedték, hogy ezek a típusú emberek ilyen akkor olyat kell írni és így tovább... Szóval ha rád teljesen jellemezõ és nyomonköveted nap mint nap és 70%-ba egyezik azzal ami történt veled és amit írnak, akkor olvasgasd nyugodtan és szervezd úgy a dolgokat. De amúgy nem hiszek bennük, vannak jó és rossz napok, amiket nem lehet elõre megjósolni, ha így lenne akkor tudnám mikor halok... :)
>hinnem kell, hisz' nyilas vagyok Beszélsz hülyeséget... Én nyilas vagyok és megvetem az asztrológiát. Az asztológia kamu. A legfõbb indokok, hogy mégis sokan igaznak hiszik/látják/tekintik: - ügyes általánosítás (Forer-hatás) - hinni >akarnak< benne - tudatos torzítás (ellentmondó bizonyítékok figyelmen kívül hagyása, hitet alátámasztó dolgok jelentõségének növelése) - tudatlanság
hahaha
10-es, azért tudod-e, hogy sittre is vághatnak? Óvatosan, ezt ne hangoztasd! (, , hisz' nyilas vagyok")
Olvasd el Thorwalt Dethlefsen könyvét A sors mint esélyt.Nagyon magabiztosan érvel az asztrlógia és a reinkarnáció mellett.Én hiszek az asztrológiában, hinnem kell, hisz' nyilas vagyok.
Az általános jellemzésekben vannak találó dolgok.
Kb. annyira hiszek, amennyire a Mikulásban.. :D
Nem hiszek a horoszkópban, semmi okom rá. Ha igaz lenne, akkor már rég megtaláltam volna életem párját, és nagy összeg ütötte volna a markom. Ráadásul pont azokkal a jegyekkel nem jöttem ki jól, amiket javasolt.
Nem.
#3: mert a havonta kiadott horoszkópok soha nem mondanak ellent egymásnak
nyilvánvaló hogy a születési dátum alapján több millió ember nagyon hasonló lesz
A kérdező hozzászólása: napi horoszkopokra en sem adok az egy baromsag vkit leültetnek gep ele azt kitalal mindenfele baromsagokat! meg ahany ujsag vagy internetes cikk annyifele van szoval marhasag! csak az altalanos jellemzöit olvasom el abban lehet nemi igazsag
Hát nem nagyon, mert szinte semmi nem vonatkozik rám amit ír a csillagjegyem. :) pl: ott írta nem is tom mikor pár hete hogy ilyen legyek párommal meg ilyesmi, de nincs is senkim. :) Szóval nem hiszek benne, de azért el olvasom.
Szerintem mindenkinek a sorsát, legnagyobb részben saját maga alakítja. Minden cselekedetünknek van következménye. Bár való igaz, hogy a külsõ tényezõk is számításba vonandók. Család, barátok, ismerõsök, munkatársak, és mindenki akiket látunk az utcán/buszon alakíthatnak a jövõnkön akár egyetlen szóval / tevékenységgel, az akkori lelki állapotunktól és gondolkozásmódunktól függõen ugyebár. Amíg magunk küzdünk tiszta fejjel és elõre gondolkozással hogy alakítsuk a sorsunkat, és nem ilyenekre alapozunk, senki sem tudja megjósolni a jövõnket... :) Szerencse és balszerencse nincs, csupán esélyek és következmények.


a "rák" jegyûekre jellemzõ, hogy eléggé családcentrikusak.. úgyhogy általában nézbe (kivétel persze van): 1.nem 2.nem
a rákok családcentrikusak, monogán típúsúak, nem szokásuk a férrelépés viszont nagyon érzékenyek és ha mélyen megsértik öket, mondjuk legyen az erõs kritizálás és nen tudják megemészteni akkor egy idõ után megelégelik és kilépnek a kapcsolatból de csak ha nincs gyerek mert a gyerekükét bármire képesek. de inkább aszcendens t nézd bár én szerintem nem ezek döntik el hogy milyen a párkapcsolatod.
Ez nagyon változó. Van olyan Rák ismerõsöm aki nem igazából tud komoly kapcsolatot kialakítani(múltban él, mindig az elõzõrõl ábrándozik, ezzel elszúrja a jelenlegit), de van olyan is aki mindent megtenne a családjáért(nem tartana szeretõt, mindent meg tesz h boldogok legyenek)meg szerintem a lelkével sem tudna elszámolni magának. A horoszkóp többi részétõl is függ.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Igen: Ismerek egy férfit, aki rák. Két kamasz gyereke is van. Nem tudott békességben élni a feleségével, így mindenféle családcentrikusságos duma ellenére elvált és keresi az igazit. Tehát nem ragaszkodott a többéves kapcsolatához. A gyerekeit azért szereti. De neki teljesen természetes a válás és hogy más nõt keres a felesége után. Ráadásul nem is egy harmadik miatt vált. Apám is egy rák férfi, és õ is feladta, pedig már én is itt voltam nekik... Apámnak volt titkos élete, mert már elege volt anyámból és máshol vigasztalódott. Gondolom gyötrõdött sokáig a váláson, azért nem lépte meg az új nõ megjelenése elõtt. Aztán mikor lebukott, anyám csak õt (apámat) okolta. Bedumálta magának és mindenkinek, hogy apám megcsalja, így elváltak. De belátható, hogy a valódi válóok anyám viselkedése volt. Nem szerette úgy apámat, ahogy kellett volna. hiába, õ is egy rák (nõ), és a rákok általában mindent inkább csak mástól várnak el. Úgy pedig ne várjon senki szeretet, hogy nem tud õ maga is adni... A harmadik eset: Anyám, igaz õ rák nõ. A késõbbi élettársával is csak úgy volt szerintem, hogy legyen valakivel. Közben meg simán elfogadta más pasik udvarlását. Részleteket nem tudok, csak néhány titkos papírt/virágot láttam... Nem kell tehát félteni a rákokat! Ha vannak is elveik, vagy családcentrikusság, amit normálisnak tartanának, nem elég erõsek ahhoz, hogy tudatosan kiálljanak mellette, ezzel együtt valaki mellett. Szerintem az az alap, hogy jól mûködjön a kapcsolat. Akkor nem lesz párhuzamos titkos élet. De ez igazából akármelyik jegyre igaz! Ha nem mûködik, akkor azt meg érzed, akkor nem hiába aggódsz. Rák esetén azért húzodhat titokban és sokáig a párhuzam, mert nem elég erõs kimondani, hogy vége, pedig vége. Ezért igen nagy aljasságokba sodródhatik bele.
*Téged
Téges sem az eszedért szeretnek.
Azt sem tudom mire való a horoszkóp.
Nem horoszkóptól függ.
igeen, dönts ez alapján, jó ötlet!
A férjem rák, kizártnak tartom.
Még ha egy asztrológust kérdezel, õ is azt fogja mondani, hogy nem feltétlenül ezen múlik, a napjegy csak a horoszkóp egy eleme és nem is biztos, hogy ez a legmeghatározóbb. Tehát vagy igen, vagy nem. Nem ezen múlik. Én ismertem Rák pasit, aki tíz év után vált el, meg olyat is, aki csalta a feleségét hosszú távon. Ennyit az általánosítgatásokról.
A kérdező hozzászólása: Ezek szerint, aki félrelép és nincs gyermeke, ott már valami történt a kapcsolatában?Persze, tudom ez nem csak horoszkóp aszcendens kérdése, hanem személyiség is...De azért sok alapja van.
én tudok egy tök jó oldalt :) linkeljem?
A kérdező hozzászólása: Igen koszi :)
[link] szerintem nagyon jó oldal sok igazat ír :) én is kitöltöttem már :D csak végig kell olvasni. (:
A kérdező hozzászólása: Koszi :D
:D
A Földön 7 milliárd ember él. És mindegyik más. Szerinted csak 12 féle ember él a Földön? Gondolkozz már... Az ember személyiségere semmi hatással sincs, hogy melyik hónapban született. Minden ember egyedi, minden ember más. Nem lehet õket ilyen egyszerûen csoportosítani. Ne legyél hülye.
Az általam ismert mérlegek közös tulajdonsága a döntésképtelenség, felelõtlenség és egyfajta megfelelési kényszer. A többiben nagyon mások :)
Nagyon jó. Üdv, J Ügynök
Úgy gondolod, hogy született vezetõ vagy. A többiek úgy gondolják, hogy egy idióta barom vagy. A legtöbb Oroszlán erõszakos kötekedõ. Hiú vagy és nem bírod elviselni az õszinte kritikát, az arroganciád pedig vérforraló. Az Oroszlánok tolvaj qrvapecérek, akik jobban szeretik a maszturbálást az igazi szexnél.
A huseg fogalmarol nem tudnak semmit, maguknak valo, onfeju, folyton hazudnak.Es a masodik mit irt az 100%ban igaz.Ja es a legfontosabb....A legonzobb emberek a vilagon.
Az az igazság, hogy én oroszlán vagyok. Ennek ellenére egyáltalán nem igaz rám amit 2 és 3 írt. Arra tudok gondolni, hogy nálatok valami rossz tapasztalat állhat a háttérben ami ezt mondatja veletek. Szerintem egyáltalán nem jellemzõek ezek az oroszlánokra. Természetesen nem állítom, hogy nincs ilyen de azért önfejû, bunkó, tolvaj k'vapecérnek nevezni minden ebben a jegyben születettet egy kicsit erõsnek érzem. Én pl SOHA nem volnék képes megcsalni a párom! Én azt veszem észre magamon, hogy az átlagnál jobban vágyom a figyelemre, az elismerésre. És ez ösztönöz is.
Önimádó, sértõdõs, meggyõzhetetlen, büszke.
Tökéletes vagyok :D. És szerény!
Jó.
A kérdező hozzászólása: Bõvebben? :D
Ó istenem egy áldott jó nyilas mivé fajulhat egy szörnyeteg skorpió aszcendenssel??? Talán féltékennyé és betegesen ragaszkodóvá válik? És bosszúálló lesz, mint minden vérbeli skorpió? Nem tudom. Míg a nyilas maga a jóság, a skorpió épp az ellentéte. Nem tudom milyen lehet egy ilyen ember...
A kérdező hozzászólása: Én vagyok ez az ember és az egész életem periódusokra oszlik, évekig bosszút forralok és meg vagyok gyõzõdve róla, hogy ez helyes, aztán valami hatására elengedem az egészet, majd újból kezdõdik minden elölrõl..
A nyilas igazságos és nagyvonalú is, míg a skorpió önzõ és megbosszul mindent ok nélkül is. Valószínûleg ez keveredik benned. Azt mondják, hogy úgy 30 éves kor után az aszcendens aa jellemzõbb adott emberre... Szóval ez esetedben nem jó, mert akkor még inkább skorpiósabb, avagy bosszúállóbb és fondorlatosabb leszel önös érdekeid miatt, , miközben az emberek megutálnak. Figyelj erre! Igyekezz ne bosszúálló lenni, hanem csak kerüld el az idiótákat! Próbálj a régi maradni, olyan, mint egy nyila, mert az jó!
Udw a csapatban :) Utolsonak van igazsaga, de megse, anno kihasznaltak stb, most lassan 30 fele mar sokkal maskepp allok dolgokhoz. Hozzateszem, ez sokkal eletkepesebb. Ha vki elvagja magat nalam annak tudok bosszusagokat okozni. Nalam igen ritka h vki semleges hozzam, v utall v imad. Szabad szaju vagyok, megmondod a velemenyem bar vki jobban szereti ha hazudnak neki.... Nyugodtan kerdezz, volt bnom is ekkori, meg tobb ismeros is van (vonzom oket) Korod amugy?
Adja
Én imádom a szûz ikreket megpakolni.
Nem jó. Levegõ-Föld pont ellentétek. Általában nem jönnek ki jól egymással, de ne legyen igazam.
Igen, részben egyetértek az elõttem szólóval. Vannak ilyen ismerõseim. Egy pár évig elvannak, kb. 1-2 évig, de azután a szûz jegyû be kell lássa az ikrek komolytalanságát és kiszámíthatatlanságát, viszont azután is tartani fogják egy kicsit a kapcsolatot, de már nem úgy ... Nehézkes kapcsolat szerintem.
Jó barátság lehet, de szerintem párkapcsolat nem.

Mi az aszcendensem?

1987. 10. 28-án születtem 9:30-kor Kazincbarcikán.
Nem mindegy? Úgy se számít semmit.
Csillagjegye: Skorpió Aszcendense: Nyilas
A kérdező hozzászólása: Köszi! Ha bõvebben írnál errõl, nagyon örülnék neki :)
Szívesen, de én nem értek hozzá, csak beírtam ide az adataidat: [link]
A kérdező hozzászólása: Az ezo.tv-t nem szeretem, ott tényleg mind csak csalók vannak. Nagyon gáz, be kéne tiltani, vagy legalább annyira megbüntetni, hogy ne legyen pénzük újraindulni.
A horoszkópra hagyatkozva: családcentrikus egyén, aki kifejezetten szereti a hasát és az erotikát.
Féltékeny, betegesen is, haszonlesõ, határozott.
Mérgezõ és erõs, szereti az ékszereket, szeret szépen öltözni és féltékeny típus.
Makacs, de igazságos.
szerintem jó párosítás :) megértik egymást nagyon is. Tapasztalat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!