Ezotéria kategória válaszai (23426 db)

Mérleg nő, skorpió aszcendens. Vélemény?

CSAK olyanok írjanak, akik HISZNEK az ilyenekben. Köszönöm
Jólvan akkor nem írok. csak hallucinálsz. :)
Nekem is skorpió az aszcendensem, csak én ikrek vagyok:) Az a baj, hogy alig találok ilyenekre leírást. Skorpió aszcendensrõl annyit, hogy külsõleg sötét hajú és szemû és tömzsi, belsõleg meg kemény akaratú és szélsõséges.
"Skorpió aszcendensrõl annyit, hogy külsõleg sötét hajú és szemû és tömzsi" Svédek, finnek, hollandok nem is születnek skorpió aszcendenssel az biztos.
Jól kiegészítenél. Kos napjegy, bika aszcendens fiú vagyok.
Teleportálni
Repülni nem lenne veszélytelen mert nagyobb sebességnél belemész egy madárrajba és halott vagy, hacsak nem rendelkezel szuperman erejével is mellé. Szóval teleportálni hasznosabb képesség lenne persze csak akkor, ha látatlanban is pontosan be tudnád mérni hová mész, akár a világ másik végére is.
Elõzõ az ütközés veszélye itt a Földön is fenyeget (Belefutsz egy autóba....). Amúgy én is a repülést. Teleportálással nem bírnám megállni, hogy ne nézzek el valamelyik bolygóra. Aztán ki tudja milyen gyorsan halnék meg kint az ûrben.
Teleportálás. Beteleportálni egy bank páncéltermébe, szupertitkos helyekre, mégcsak letartóztatni sem tudnának, mert a börtönben se maradnék meg. Kivégezni meg nem végeznének ki, mert itthon nincs halálbüntetés, így a teleportálás az abszolút szabadságot jelentené.
mivel hogy térdproblémáim vannak és kegyetlenül tud fájni, inkább a epülés. mert elteleportálsz vhova, de aztán ott gyalogohatsz, mert nem teleportálod magad lépésrõl lépésre...arról nem is beszélve, hogy teleportálás közben nem látod a tájat:P
Pénzt kérnék amivel vehetnék egy teleportgépet meg egy Jetpacket....
Teleport, De elõbb átkukkolnék, hogy hová megyek(mi van ott mikor érkezek).A repülés se lenne rossz, de irigyeket szül, tehát ellenséget (elõbb-utóbb meglátnak). no meg a military, elfognának, titkos labor.
Teleport, de nem ez a kabinos-gépes verzió. Hanem csak állok itt, gondolok egy helyre, tájra, ahová el akarok jutni, a következõ pillanatban meg már ott állok. Sokszor álmodoztam errõl, mekkora király lenne már! :D Plusz nem lehetne kifogás egy távkapcsolatnál. XD
teleportálni
Teleportálás. Gondolj bele, felkelsz nyugodtan átöltözöl, készülõdsz, megreggelizel, és munka/iskola elõtt egy perccel beteleportálsz, és meg is vagy. Nem kell a BKV-ra várni a hidegben, bezötyögni, stb.
Teleport. Simán itt hagynám ezt a szar bolygót tele patkánnyal
Teleportálás :D Egyértelmû, ha csak repülni tudnék, akkor nem jutnék el minden helyre, és lassabb is lenne + lehet a levegõbe madárseggbe repülök.
A kérdező hozzászólása: Én repülnék
Hihetetlen sokszor álmodtam már repülésrõl. De mégis a teleportálást választanám mert ha felteleportálod magad a magasba egy vitorlázó-cuccal, akkor siklani is tudnál a levegõben ami féligmeddig repülés....
teleportálni nem kéne többet várnom a trolira (bezzeg ha tudnék repülni...)
Ha az idõ=pénz elvét vesszük alapul, akkor a teleportálás sokkal hasznosabb lenne. Azonban én mégis inkább a repülést választanám! :)
Repülni :-)
Teleportálni!!
elrepülnék a teleportáló laboratóriumba...
Teleport. Gondolj bele, ha rövid távokra teleportálsz a levegõben az olyan mint a repülés. Viszont teleporttal lehet hosszú távra is közlekedni. Ráad olyan helyekre is ahova berepülni nem lehet :)
Repülni, ez tuti! A teleportálás is jó, de az csak annyi, hogy egy pillanat alatt odajutok, ahová szeretnék. Repüléssel pedig az utazás maga is egy élvezet :D
repülni jobb, mert ha menet közben kábelt kell ereszteni, akkor csak a levegõben elintézem, a kábeldarab utána megkezdi a gravitáció általi útját a föld felé, én meg tova szállok, de ha teleportálnék, és akkor jönne rá az inger, akkor bizony ha a teleportáló gépben csinálnám, az is jönne vele, és nem biztos h a tér idõ rács szerkezetén átjutva, a molekulák ugyanoda helyezkednének vissza, magyarul tiszta sz. r lennék, mialatt odaérnék.
Én a repülés nevû alantas képességre vágyom !
teleportálást választanám egy pillanat-alatt oda mehetnék ahová akarok. :D
Repülni.
Alagutat ásni..... Az ám az igazi! :D
Az életet már megjártam Gyalog jártam gyalog bizony Legföllebb ha omnibuszon. :-))))
egyértelmûen teleport...elvégre a repülést is arra használnám, h gyorsan eljussak oda, ahova akarok...teleporttal ez azonnal kivitelezhetõ, minek húznám az idõt repüléssel
REPÜLÉS :)

Tudatos álom segítség?

Az esetek 99%-ban csak a dálutáni alvásoknál következik be a tudatos álom spontán. Viszont észrevettem, hogy "kellemetlen" érzés belépni a tudatos álomba és ijesztő is sokszor, nálam ez szinte csak erős hanghatás(ok) fülsípolás, erős fülzúgás következtében fordul elő , ezért sokszor visszaesek és kezdhetem előről.
agykonTROLL
Ez leginkább az alvásparalízisre hasonlít. Arra keress rá.
én is csak akkor tudok tudatosan álmodni amikor nem vagyok fáradt...pl este elalszom, reggel felébredek de nem csinálok semmit hanem vissza is alszok és akkor sikerül a tudatos álmodás :S


Az aurámat láthatta a lányom?

Pár éve történt.7 éves volt a lányom,mikor hetekig tartó idegbecsípődésem volt a derekamba,és szinte csak feküdni tudtam.A nappaliba feküdtem,mikor a szobjából jött át,mondani akart valamit.De ijedten nézett rám,és szite rémülten kiáltott fel,hogy anya olyan zöld vagy!!! Na,úgy meglepődtem,hogy csak ennyit tudtam kérdezni: zöld??? hol?? és csak nézett rám rosszallóan,meg furán és mutatta körkörösen... hát a fejed.Nem nagyon akartam faggatni,nehogy azt higyje nem hiszek neki.Kibotorkáltam a fürdőbe a tükörhöz megnézni magam,mit láthatott zöldnek rajtam.Persze nem voltam az,de borzasztó pocsékul néztem ki,hisz életem legszörnyűbb hetei voltak,iszonyú,tartós fájdalmakkal.Lelkileg is oda voltám már,de ezen elámultam.Picit később finoman kérdezgettem,és azt mesélte,olyan ronda sötét zöld voltál,és körözgetve mutatta a fejem körül.Csak arra tudok gondolni,hogy az aurámat láthatta? Jól gondolom?
A gyerekek sokszor látják az aurát, és nem egyszer emiatt rajzolják pl. kékkel a nagymama fejét. A fej körül látszik körkörösen a legjobban, ezért általában ezt érzékeli aki látja az aurát.
Martin Blue=George adamsky Ne trollkodj szánalmas a kapálózásod...
Istenem ... tudom, hogy ez nagy hiba de megpróbálom elmagyarázni.Az óvodásokat nem érdekli, hogy milyen színnel rajzolják meg az embereket van, hogy a fû piros stb. de nem azért mert az auráját látják, csak õk még gyerekek ... És szerinted mégis mi az az aura? A gyerekek össze-vissza beszélnek, nem kell minden mögé egy õsi megjövendölt shaolin bszorkányságot látni ---
Ezt komolyan gondolom ! Nézz meg egy-egy ovodások által készítstt rajzot !
Utolsó nem tudom eldönteni, hogy ezt most komolyan mondtad vagy tényleg idióta vagy.Kérlek segíts ki!
Igen ! A gyermeked még tiszta lelkû ! Õ még tisztán lát !
Több mint valószínû !
Én pedig gratulálok a lányodnak, hogy olyan édesanyja van, aki próbája megérteni Õt ;) Gyerekeknél normális, hogy érzékelik a "magasabb rezgéseket". Ez körülbelül 4-5 éves korig rendben van, 7 éves korban már ritka, azon túl pedig már nem feltétlenül egészséges. Késõbb, ahogy fejlõdik az ego, az az egészséges irány, ha anyagi szintekre fókuszál a tudat, s az anyagi szinteken bontakozik ki a személyiség. Ha megmarad az érzékenység a finom-fizikai energiák érzékelésére, az " nem normális". Késõbb (21 életév után), mikor már egy stabil személyiséggel rendelkezünk/rendelkeznénk, -célirányos lelki-gyakorlatokkal- újra fel lehet ébreszteni a transzcendens érzékszerveket.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Kedves Kérdezõ! Hogy mit láthatott a kislányod, amit õ így fogalmazhatott meg, az nem tudom, és találgatni sem akarnék. Annyit viszont tudok Neked mondani, hogy nem egyedi jelenség, hogy a kisgyerekek "valamilyen színûnek" látnak embereket a saját megfogalmazásukban. Én eddig egyetlen ilyen esetnek voltam fültanúja, de (részben a munkám miatt) elég sok kisgyerekes anyukát ismerek, és miután hosszú idõ után a bizalmukba fogadnak, idõnként igencsak meglepõ dolgokat mondanak a gyerekek (mondjuk azt a korrektség kedvéért, hogy vélt vagy valós) élményeivel, általuk látottakkal kapcsolatban, amirõl beszámolnak nekik. Többen meséltek olyasmit, amit Te. Utoljára például egy anyuka azt, hogy a 4 éves kislánya megkérdezte Tõle, hogy miért olyan naracssárga Géza bácsi (a nagypapája testvére). Sok anyuka beszámol ennél "érdekesebb" dolgokról, amit állítása szerint lát a kisgyerekük. Aztán nyilván mindenki olyan magyarázatot talál erre a jelenségre, ami neki hihetõ és elfogadható, de azt is megfigyeltem, hogy a szülõk jellemzõen tartanak tõle, hogy ha errõl õszintén beszélnének a családon kívül, annak valamilyen hátrányos következménye lenne a gyerekre nézve - pl. sokan tartanak tõle, hogy "furabogárnak" bélyegeznék a gyereküket, vagy esetleg gyerekpszichológushoz akarná õket küldeni az óvónõ, ha tudna ezekrõl. Szerintem helyesen tetted, hogy se nem faggatóztál róla, se nem próbáltad azt éreztetni, kimutatni a lányod felé, hogy nem hiszel neki. Pár éve beszélgettem errõl egy terapeutával, és azt mondta, hogy pont ezt szokta tanácsolni a szülõknek ilyen esetekre.
Sajnálom a lányodat, hogy ilyen anyukája van.
Nm, az sajnos te voltál nem pedig az aurád.
Igen az az aurád lehetett.
Hát valahogy én is így vagyok vele
Én is látom hány-aura van éjfél. :D
nekem a kutyám látta a lelkem, és elkezdett nyüszíteni
hogyne
Elõre leszögezem, nem olvastam el a kommenteket, így válaszolnék. Igen, láthatta az aurádat, mert a kisgyermekek még képesek látni. A zöld a gyógyulás, gyógyítás színe (pl. nagyon sok ápoló(nõ), orvos világoszöld aurájú, "ami a szívén az a száján" embereknek is az van). Van olyan gyermek, aki pl. a macskát piros felhõben látja. Aztán az iskolában ráerõltetnek valamit, hogy hogy is kellene nézni és el is veszíti ezt a képességét. Kérdezd meg tõle, hogy nem látott-e lyukakat vagy más színt is a zöld felhõben...

Elegem van hogy a víz minden álmomban szerepel? ! Mi lehet ez?

Visszatérő álmom a víz általában koszos.Tegnapi történetem egy nagyon magas szikla peremen álltam ahonnan egy libikóka szerű valamin tudtam volna kimászni,de volt még rajtam kívül ott emberke.Õk simán ki tudtak mászni a szakadékról,de én nem mertem elindulni mert azt éreztem direkt bele fognak lökni és akkor le zuhanok a mélybe és meghalok.
Mi rosszra utalna? Víz= érzelem. Ha tiszta és megnyugtató akkor rendben vannak az érzelmeid, ha piszkos, forrong, elsüllyedsz benne vagy bármi negatív dolog van benne akkor érzelmi gondjaid vannak.
A kérdező hozzászólása: Érzelmileg az életem egy csõd, nincsen munkám szerencsejátékos vagyok.minden nap a pénzt hajtom de nem jön, és jó pasiként a csajok is messzirõl elkerülnek, ami elég gáz!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Elsõ gondolatomban (mikor a kérdést elolvastam, a kifejtést nem), kissé szidtam a felmenõidet, hogy ennyire utálod a vizet, holott nem is ismered. Nem úgy, mint kémiai elemet, hanem mint õselemet, de mindegy, nem ez a lényeg. :) Mikor elolvastam a leírás felét, az elsõ gondolatom az volt, hogy meg kell tisztítanod a vizet (nekem is volt már egyszer egy ilyen "próbatételem"); mikor pedig a végére értem, eszembe jutott, hogy a víz a lelket szimbolizálja, ha a víz piszkos, akkor az érzelmi világodban is nagy káosz uralkodhat. Az, hogy még bele is esel, arra utal, hogy egyre mélyebbre süllyedhetsz benne, ha nem teszel ellene valamit. Tisztítsd meg azt a vizet! :) Tegyél azért, hogy újra jól legyél! Fõleg, ha tudod is, mi a probléma. Az álom csak megerõsít vagy felszínre hoz dolgokat, már ha van jelentõsége. Rendszeresen kapod a jelzéseket, a figyelmeztetéseket, ez már lassan a határ, ha hamarosan nem teszel ellene valamit, talán utána késõ lesz. :/ Remélem, érthetõ voltam, kicsit fellelkesedtem, helyetted is tettvágy öntött el. :) Ne feledd, te teremted meg a saját mennyországodat vagy poklodat! :) Sok sikert! Lewlynn Mergraine.
na erre én is kíváncsi leszek, ki mivel indokolja...mert akkoriban, mindenki nem normális volt, aki nem a dimenzió váltásról beszélt...
El lett felejtve...
hát mert decemberre tervezték be, csakhogy õk hüllõk, nekik akkor hideg volt az idõ és megfázás miatt elhalasztották
Érdeklõdés hiányában.
Elhalasztották jövõ februárra. 404 megfázott :/
Már nem azért, de szerintem ez már lecsengett téma...
jaj te kis korong rajongó... nekik nem nafta van a gépükben, hanem gáz reaktoruk, annyi a lényegük, h bab alapú élelmiszerekbõl szereznek, elég gázt, majd a reaktorba juttatják, és utána élvezik a gáz adta energiát...
mert kifogyott a nafta a gépeikbõl de ha majd újra fel lesznek tankolva akkor jaj nektek buta szkeptikusok
"tizenévesek élvezkednek itt vele." A tizenévesek másra szoktak élvezkedni... :) ) Amúgy errõl az invázióról nem hallottam, de így elég hülyeségnek tûnik... ugyanis nekik nem a lerohanás a céljuk.. :)
Mert kamu marhaság az egész reptoid dolog. Unatkozó tizenévesek élvezkednek itt vele.
Mert nem is volt semmilyen invázió és Árpi barátunk végig hülyített itt mindenkit ? :-)
Mert az Enterprise-al odazúztunk nekik....bocs....
Én vagyok az és Brat Pitt.Az õszinteség iránti vágya óriási, de a mérleg aszcendense tudja, nem szabad mindent kimondania.Az õszinteség és a diplomatikusság között harc van benne, óriási.
A kérdező hozzászólása: Brad Pittrõl nem sokat tudok. De érdekes ilyen irányból megközelíteni a kérdést! Még van ilyen jegyû híresség?
A kérdező hozzászólása: A google szerint nyilas aszcendense van Brad Pittnek. Úgyhogy ez semmiképp nem nyerõ nyomozási irány. :(

UFÓK, új nézőpontból! Eddig még alig halhattál ebből a szemszögből. Mit szólsz?

Egy jóbarátom akivel sieltünk elmúlt hétvégén elmesélte a koncepcióját az Ufókról. Nagyon érdekes élény volt hallgatni, bizonyítékokkal együtt, amit most nem tudok megmutatni, mert régi papír alapú volt, de nagyon érdekes. Előszőr hallottam ezt az elméletet és szerintem ez teljesen megmagyaráz mindent.
Tisztán emlékszem, hogy ez a kérdés már volt egyszer ugyanígy leírva, nem is olyan régen. Szóval kamu mint állat.
Mivel láttam már ufo-t többször is volt közte semmi másra nem fogható is így elég nehezen osztom a véleményed.
Na de Möbiusz, most síelés közben jött elõ a téma és így egész más megvilágításba került, nem?
Ja, téééényleg...
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Én még nem olvastam ezt a teóriát és a kérdést sem, de az hogy mások ismerik azt bizonyítja, hogy elterjedt, ismert tény. "El tudom képzelni, hogy valakik ezzel a céllal kezdték ezt az egészet, de azt ostobaságnak tartom, hogy minden egyes ilyen esetre ráhúzzuk ugyanazt a lepedõt, bármilyen indokról is legyen szó." Elõszõr így kezdték el. Én is elképedtem a bizonyítékok láttán, de meggyõzõ volt és alaposan összeválogatott. Azért nem tudom ide felhozni, mert nem netes linkgyûjtemény volt, hanem papír alapú mint írtam :P. Késõbb persze már belelátták az ufókat gyakorlatilag mindenbe, a lampionoktól kezdve a titkos repülõkig, egészen a meteorológia léggömbön át, de még meteoritokba vagy bolygóegyüttállásokkor is bejelentenek ufókat ! Egy öngerjesztõ folyamattá vált, de a célt elérte. Az emberek mítikus földönkívüliektõl várják a csodát, ahelyett hogy õk tegyenek érte bármit is. Nem szükséges tenni azért hogy jobb legyen az élet, majd Asthar Sheran és a plejádiak megtisztítják az eget a piszoktól, stb.
"Elõszõr így kezdték el." Kedves kérdezõ, végigolvastad te a hozzászólásomat? Ugyanis az is ott van benne szép világosan, hogy az állítólagos sátánista terjesztés elõtt is pont ugyanígy létezett a földönkívüliekbe vetett hit, mint ma. Szóval alapjaiban dõlt meg ez a nagyon jól alátámasztott elmélet... Mellesleg miben más az, hogy mitikus földönkívüliektõl, vagy egy könyvben leírt mindenható valakitõl várják a csodát? Még mindig több a valószínûsége az elsõnek.
Aha kérdezõ.Nemelfogult teljesen jól tippelt a két kérdés két külön személytõl való származását illetõen.Esélytelen. A te istened nyilván a netes hozzászólásoknál tett hazugságokat nem látja.A mennyben biztos nincs Wifi... Különben:Vita(és élet)képtelen vagy, nem is pazarlom rád a további karaktereket.
A kérdező hozzászólása: "Ugyanis az is ott van benne szép világosan, hogy az állítólagos sátánista terjesztés elõtt is pont ugyanígy létezett a földönkívüliekbe vetett hit, mint ma" Tudom mi volt benne, de félreértelmezted, ugyanis az hogy a földönkívüliekben hittek, az teljesen mász tészta mint UFÓKAT látni az égen tömegestûl, nap nap után. Ez csak a sátánista terjesztés és folyamatos agymosás következménye. Az összes ufóalakok kinézete a Rózwelli légballon lezuhanása után jött be a köztudatba. Azt a sátánisták csinálták, kormánykörök közreavatkozásával, akik elõször elismerték hogy vannak ufók és tarják a kapcsolatot a kormányok, mintegy a csalit bedobva. Ha vvoltak ufók és idejöttek már korábban, akár az õskorba vagy ókórban, miért csak Rózwell óta mondják hogy kis nagyszemû szûrke bõrû és pont mint démoni lényeknek kinézõ figurák vannak. Pont démoni külsõvel írják le az idegeneket, hogy tudatalatt sátánistává neveljék az ártatlan embereket. A barátom Menzás. Azaz nagyon értelmes már alapból és ha utánaolvas dolgoknak, akkor eleve többet ért meg mint akik nem Menzásak pl ti. Nem lekicsinylésnek mondom, de így van ! nemelfogult az hogy más is fel tett hasonló kérdést, azt jelenti hogy másnak is mesélte, ami valószínû mert hittanon más felebarátaival és áldozókkal, ministránsokkal is beszélget, õk meg nagyrészt világi emberek voltak elõtte és a média sátáni agymosásában voltak. Ez is azt igazolja, a média sötétben tart mindenkit. Démoni sötétségben.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); “nemelfogult az hogy más is fel tett hasonló kérdést, azt jelenti hogy másnak is mesélte, ami valószínû mert hittanon más felebarátaival és áldozókkal, ministránsokkal is beszélget” Nézd, most vagy játszod a hülyét, vagy kérj segítséget az ultra intelligens menzás barátodtól, hogy értelmezze mi a hasonló és egyezõ közötti különbség. Egyébként engem nem zavar, hogy, ha ennyire érdekel a téma és elõbb kevesen válaszoltad, akkor megismétled. De akkor vállald és ne nézz másokat hülyének. Ami meg a kérdés lényegére vonatkozik, tudtad-e, hogy még a kis szürke alien image is elõbbrõl származik mint Roswell. Másrészt egy sor más kinézetû, nem démoni jellegû alien is legalább annyira köztudatban van, akkor, hogy van ez a sátánistákkal? Nem végeztek elég jó munkát? Persze nem akarlak meggyõzni, a tied (vagyis menzás barátodé:) is egy elmélet csak nem áll éppen jó alapokon. Ami meg a nagy IQ dicskvést illeti... egyre kevesebben hiszik, hogy az intelligencia igazán mérhetõ ezekkel a módszerekkel. Van a szuper IQ pontosok között rengeteg, akik semmit nem adtak a világnak és vannak átlagosak, akik megváltoztatták a világot... na mindegy
Na jó, kiéheztem már egy jó kis vitára.(undorítóan sok német kifejezést kell megtanulnom nyelvvizsgára, kell egy kis kikapcsolódás) Na kezdjük:"Tudom mi volt benne, de félreértelmezted, ugyanis az hogy a földönkívüliekben hittek, az teljesen mász tészta mint UFÓKAT látni az égen tömegestûl, nap nap után. Ez csak a sátánista terjesztés és folyamatos agymosás következménye. " Nem, ez annak a bizonyítéka hogy az emberek nagyonm hülyék, és szegényes ismeretükkel egyedül az UFO-kal tudják magyarázni ha látnak egy fura alakú felhõt. Nincs itt sem, miféle idétlen Luci Ferenc mániás ténykedés. Pusztán mindenki azt lát bele a világba amit akar."éhes disznó makkal álmodik" tartja a mondás. "Az összes ufóalakok kinézete a Rózwelli légballon lezuhanása után jött be a köztudatba. Azt a sátánisták csinálták, kormánykörök közreavatkozásával, akik elõször elismerték hogy vannak ufók és tarják a kapcsolatot a kormányok, mintegy a csalit bedobva. Ha vvoltak ufók és idejöttek már korábban, akár az õskorba vagy ókórban, miért csak Rózwell óta mondják hogy kis nagyszemû szûrke bõrû és pont mint démoni lényeknek kinézõ figurák vannak. " Hát nem tudom milyen kormánykörök is, merték el és híresztelik az idegenek földi aktivitását.Linkelhetnél forrást, mert viszonylag közel állok nemzetközi csillagászathoz, tehát ha küldesz egy linket én azt továbbküldöm MCSE-nek az meg szépen a SETI-nek. És az idegenek kinézete:a köztudatban azért ez terjedt el mert ilyennek maszkírozták be az elsõ idegen látogatókat a mozifilmekben.Vajon miért ugrik be mindenkinek Jézusról egy barnahajó, szakállas alak?Mert egy középkori festõ így ábrázolta és ez terjedt el.Az idegeneket is vízfejû mandulaszemû kis lényeknek ábrázolták, hát ez terjedt el. Egyébként az utolsó sort nem tudom hova tenni:"s pont mint démoni lényeknek kinézõ figurák vannak. " Öhm...nemlétezõ lényeknek tudtommal nincs pontosan rögzített alakjuk.Például a Mikulásnál is változó hogy térdig ér-e a köpönyege vagy kilátszik az övcsatja. "Pont démoni külsõvel írják le az idegeneket, hogy tudatalatt sátánistává neveljék az ártatlan embereket. " Ilyen alapon minden ilyesztõ mesekarakter sátánizmusra nevel. Most komolyan, szerinted egy sci-fiben egy agresszív, inváziózó, emberiség elleni fajt hogy kéne ábrázolni?Nagy gombszemekkel, és virággal a kezében? Nem.Auz emberek részben rettegést várnak az akció sci fi mûfajtól , és ezt ijesztõ lényekkel lehet elérni. Különben kis mûveltségcsepegtetésnek belinkelem hogy egy középkoriu festõ (Bosch) hogy képzelte el a démonokat:[link] A jobboldali panelben ábrázol elég fura figurákat. " A barátom Menzás. Azaz nagyon értelmes már alapból és ha utánaolvas dolgoknak, akkor eleve többet ért meg mint akik nem Menzásak pl ti. Nem lekicsinylésnek mondom, de így van ! " Ennek ellenére lazán cáfolható hülyeségeket mond. De ha akkora zsenik vagytok, mi a fogamért nem fénymásoljátok és szkennelitek be azokat a rohadt dokumentumokat?!
>amit most nem tudok megmutatni, mert régi papír alapú volt, de nagyon érdekes Érdekes, hogy PONT most nincs kéznél a bizonyíték :D. De ne aggódj, neked azért elhisszük, ha becsszóra mondod, hogy igaz! >Mensáz tag Mensáz baz­meg. Az. Amúgy egyrészt ez nem újdonság, másrészt pedig hülyeség. Kapálnál inkább.
ennek semmi értelme... nem hiszek abban hogy a földi életet földönkívüliek hozták létre de istenben még annyira sem hiszek! marhaság ez az egész már bocsánat
Ez nem igaz ! A sátánisták nem éltek egyiptomiak idejében, mikor is azok felvésték a furcsa UFO-ra emlékeztetõ ábráikat ! Az idegenek a sátánisták elõtt jelen voltak ! Ez hamis prófécia ! S mond ! Ha azt mondom, a nagymamám szerint a vámpírokat õ találta ki, hogy éjjel ne mászkáljak az utcán, te elhiszed ? Állításod...hamis
"Osztod véleményemet, miszerint ez az UFÓs jelenség egy szándékos megtévesztés?" Nem.
Sloszár József: A Biblia a színfalak mögött, vagy valami ilyesmi címen keress rá a magyar elektronikus könyvtárban http://www.mek.oszk.hu A szerzõ biztos, a cím nem, de rá fogsz ismerni. Kiváló könyv, koherens magyarázat a te idegenes nézõpontodból.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); El tudom képzelni, hogy valakik ezzel a céllal kezdték ezt az egészet, de azt ostobaságnak tartom, hogy minden egyes ilyen esetre ráhúzzuk ugyanazt a lepedõt, bármilyen indokról is legyen szó. Néhányat biztosan lehet ezzel is magyarázni, de általánosítani semmiképpen. Tulajdonképpen ez egy hívõ szempontjából teljesen logikus feltételezés, hiszen így nem kell komolyan vennie annak lehetõségét, hogy a hite már alapjaiban is téves, nevezetesen, hogy létezik rajtunk kívül is élet, akár intelligens élet. De nem hiszem, hogy ez a barátod ténylegesen foglalkozott volna UFO-észlelésekkel, pláne az összessel, hogy ilyen kategorikusan mindet a sátánisták csalásának állíthassa be. Egyébként teljes tévedés a 20. század közepe is. A Világok harca rádiójáték pl 1938. októberében sokkolta az embereket, a mû, amire ez az egész alapult, pedig H. G. Wells azonos címû regénye, amit 1898-ban adtak ki.
Nekem meg azt mondta az egyik haverom, hogy ne hídjek neked!
"Õ teológiát tanul egy neves magyar egyetemen és kifinomult lélek, nagyon intelligens és magas az I.Q-ja." Ez nekem is nagyon ismerõs. Szó szerint volt már ez a kérdés.
Nos.. oké, tegyük fel ez is megtörtént.. de ettõl függetlenül _LEHETETLEN_ az, hogy máshol a földön kívül ne lenne élet, akár éppen csak baktériumok formájában.. amúgy meg annyi sok a véletlen egybeesés némelyik ufó témában, hogy az már több mint "véletlen"... Ennek ellenére igazat adok neked is kérdezõ, meg az ufológusoknak is, meg a szkeptikusoknak is.. az igazság valahol ezek között van.. mindegyik eset elõfordul, amiket õk írnak.
én már mióta hangoztatom, h az exopolitika által pénzelt dologról van csak szó, ami mögött, szekta vezérek, és holivudi film készítõ szakma gazdag rétege áll....
ez a kérdés már volt, vallás egy pusztító baromság
"...én már mióta hangoztatom, h az exopolitika által pénzelt dologról van csak szó, ami mögött, szekta vezérek, és holivudi film készítõ szakma gazdag rétege áll...." Ez szerintem is teljesen igaz, de ez csak egy része a dolognak. Ezzel nem lehet magát az ufo/alien jelenséget megmagyarázni. Csak az exopolitikusok és különbözõ motivációjú emberek szerepe nyilvánvaló. Ebbe a témába a legkülönbözõbb szekták, titkos és nem titkos szervezetek tevékenysége, stb meglehetõsen beleszövõdött. De mégegyszer, a jelenség tõlük független, elõttük is volt, utánuk is lesz. Lehet, hogy félreértettem, amt írtál vagy ahogy gondoltad...?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Hagyjuk most figyelmen kívül a kérdezõt, mert megrögzött hazudozó és troll. "nemelfogult az hogy más is fel tett hasonló kérdést, azt jelenti hogy másnak is mesélte, ami valószínû mert hittanon más felebarátaival és áldozókkal, ministránsokkal is beszélget" Csak hogy attól hogy másnak is elmondja, még a másik ember NEM fog ugyanazokkal a szavakkal és mondatokkal fogalmazni, hanem teljesen másként mégis így történt! lol Te írtad a régi kérdést is, ennyi, mindenki így gondolja. Möbiusz-szalag: "Hát nem tudom milyen kormánykörök ismerték el és híresztelik az idegenek földi aktivitását" Nyilván arra gondolt, amikor Roswell-nél a hadsereg elõször azt adta ki a világnak, hogy földönkívüli tárgyat találtak. Késõbb mondták csak hogy ballon volt. "És az idegenek kinézete:a köztudatban azért ez terjedt el mert ilyennek maszkírozták be az elsõ idegen látogatókat a mozifilmekben." Ez viszont egyáltalán nem így van. Az elsõ idegen filmekben csak sima ember kinézetû idegenek voltak, esetleg robotok, bádogemberszerûek vagy csáposak és mindenféle trutymó és massza. Sehol sincsenek kis szürke alacsony E.T.-k csak sokkal késõbbi mozifilmekben, mikor már elterjedt a köztudatban ez a "faj" és a történetek, jelentések. Itt egy pár film még a szürkék elõtt, sehol sincsenek ilyenek: [link] [link] [link] [link] [link] Pedig Aleister Crowley okkultista is rajzolt már szürkéhez hasonló lényt a Roswelli eset elõtt, igaz, annak nem nagy a szeme, de a koponya szinte ugyanaz. [link] Szóval a filmeket nem lehet összekötni az UFO és földönkívüli jelenséggel. Másként akkor nem csak a kinézetüket vették volna át, hanem a jellemüket is: támadó, sorozatgyilkos idegenekkel kellene tele lennie a bolygónak pedig errõl szó sincs :) Üdv, George Adamski

Ti mennyire hisztek a horoszkopokban?

olvastam mar sokat horoszkopok jellemzeseit es sok emberre nagyon is igaznak tünnek szerintetek is igy van?
Mivel általános információkat közöl a horoszkóp és az emberek sem egyformák így sokakra lehet az igaz amit ír, fõleg ha úgyis értelmezi, mert bizonyos szövegeket többféle képen is lehet értelmezni. Többnyire gondolom statisztikai adatok alapján összeszedték, hogy ezek a típusú emberek ilyen akkor olyat kell írni és így tovább... Szóval ha rád teljesen jellemezõ és nyomonköveted nap mint nap és 70%-ba egyezik azzal ami történt veled és amit írnak, akkor olvasgasd nyugodtan és szervezd úgy a dolgokat. De amúgy nem hiszek bennük, vannak jó és rossz napok, amiket nem lehet elõre megjósolni, ha így lenne akkor tudnám mikor halok... :)
>hinnem kell, hisz' nyilas vagyok Beszélsz hülyeséget... Én nyilas vagyok és megvetem az asztrológiát. Az asztológia kamu. A legfõbb indokok, hogy mégis sokan igaznak hiszik/látják/tekintik: - ügyes általánosítás (Forer-hatás) - hinni >akarnak< benne - tudatos torzítás (ellentmondó bizonyítékok figyelmen kívül hagyása, hitet alátámasztó dolgok jelentõségének növelése) - tudatlanság
hahaha
10-es, azért tudod-e, hogy sittre is vághatnak? Óvatosan, ezt ne hangoztasd! (, , hisz' nyilas vagyok")
Olvasd el Thorwalt Dethlefsen könyvét A sors mint esélyt.Nagyon magabiztosan érvel az asztrlógia és a reinkarnáció mellett.Én hiszek az asztrológiában, hinnem kell, hisz' nyilas vagyok.
Az általános jellemzésekben vannak találó dolgok.
Kb. annyira hiszek, amennyire a Mikulásban.. :D
Nem hiszek a horoszkópban, semmi okom rá. Ha igaz lenne, akkor már rég megtaláltam volna életem párját, és nagy összeg ütötte volna a markom. Ráadásul pont azokkal a jegyekkel nem jöttem ki jól, amiket javasolt.
Nem.
#3: mert a havonta kiadott horoszkópok soha nem mondanak ellent egymásnak
nyilvánvaló hogy a születési dátum alapján több millió ember nagyon hasonló lesz
A kérdező hozzászólása: napi horoszkopokra en sem adok az egy baromsag vkit leültetnek gep ele azt kitalal mindenfele baromsagokat! meg ahany ujsag vagy internetes cikk annyifele van szoval marhasag! csak az altalanos jellemzöit olvasom el abban lehet nemi igazsag
Hát nem nagyon, mert szinte semmi nem vonatkozik rám amit ír a csillagjegyem. :) pl: ott írta nem is tom mikor pár hete hogy ilyen legyek párommal meg ilyesmi, de nincs is senkim. :) Szóval nem hiszek benne, de azért el olvasom.
Szerintem mindenkinek a sorsát, legnagyobb részben saját maga alakítja. Minden cselekedetünknek van következménye. Bár való igaz, hogy a külsõ tényezõk is számításba vonandók. Család, barátok, ismerõsök, munkatársak, és mindenki akiket látunk az utcán/buszon alakíthatnak a jövõnkön akár egyetlen szóval / tevékenységgel, az akkori lelki állapotunktól és gondolkozásmódunktól függõen ugyebár. Amíg magunk küzdünk tiszta fejjel és elõre gondolkozással hogy alakítsuk a sorsunkat, és nem ilyenekre alapozunk, senki sem tudja megjósolni a jövõnket... :) Szerencse és balszerencse nincs, csupán esélyek és következmények.
a "rák" jegyûekre jellemzõ, hogy eléggé családcentrikusak.. úgyhogy általában nézbe (kivétel persze van): 1.nem 2.nem
a rákok családcentrikusak, monogán típúsúak, nem szokásuk a férrelépés viszont nagyon érzékenyek és ha mélyen megsértik öket, mondjuk legyen az erõs kritizálás és nen tudják megemészteni akkor egy idõ után megelégelik és kilépnek a kapcsolatból de csak ha nincs gyerek mert a gyerekükét bármire képesek. de inkább aszcendens t nézd bár én szerintem nem ezek döntik el hogy milyen a párkapcsolatod.
Ez nagyon változó. Van olyan Rák ismerõsöm aki nem igazából tud komoly kapcsolatot kialakítani(múltban él, mindig az elõzõrõl ábrándozik, ezzel elszúrja a jelenlegit), de van olyan is aki mindent megtenne a családjáért(nem tartana szeretõt, mindent meg tesz h boldogok legyenek)meg szerintem a lelkével sem tudna elszámolni magának. A horoszkóp többi részétõl is függ.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Igen: Ismerek egy férfit, aki rák. Két kamasz gyereke is van. Nem tudott békességben élni a feleségével, így mindenféle családcentrikusságos duma ellenére elvált és keresi az igazit. Tehát nem ragaszkodott a többéves kapcsolatához. A gyerekeit azért szereti. De neki teljesen természetes a válás és hogy más nõt keres a felesége után. Ráadásul nem is egy harmadik miatt vált. Apám is egy rák férfi, és õ is feladta, pedig már én is itt voltam nekik... Apámnak volt titkos élete, mert már elege volt anyámból és máshol vigasztalódott. Gondolom gyötrõdött sokáig a váláson, azért nem lépte meg az új nõ megjelenése elõtt. Aztán mikor lebukott, anyám csak õt (apámat) okolta. Bedumálta magának és mindenkinek, hogy apám megcsalja, így elváltak. De belátható, hogy a valódi válóok anyám viselkedése volt. Nem szerette úgy apámat, ahogy kellett volna. hiába, õ is egy rák (nõ), és a rákok általában mindent inkább csak mástól várnak el. Úgy pedig ne várjon senki szeretet, hogy nem tud õ maga is adni... A harmadik eset: Anyám, igaz õ rák nõ. A késõbbi élettársával is csak úgy volt szerintem, hogy legyen valakivel. Közben meg simán elfogadta más pasik udvarlását. Részleteket nem tudok, csak néhány titkos papírt/virágot láttam... Nem kell tehát félteni a rákokat! Ha vannak is elveik, vagy családcentrikusság, amit normálisnak tartanának, nem elég erõsek ahhoz, hogy tudatosan kiálljanak mellette, ezzel együtt valaki mellett. Szerintem az az alap, hogy jól mûködjön a kapcsolat. Akkor nem lesz párhuzamos titkos élet. De ez igazából akármelyik jegyre igaz! Ha nem mûködik, akkor azt meg érzed, akkor nem hiába aggódsz. Rák esetén azért húzodhat titokban és sokáig a párhuzam, mert nem elég erõs kimondani, hogy vége, pedig vége. Ezért igen nagy aljasságokba sodródhatik bele.
*Téged
Téges sem az eszedért szeretnek.
Azt sem tudom mire való a horoszkóp.
Nem horoszkóptól függ.
igeen, dönts ez alapján, jó ötlet!
A férjem rák, kizártnak tartom.
Még ha egy asztrológust kérdezel, õ is azt fogja mondani, hogy nem feltétlenül ezen múlik, a napjegy csak a horoszkóp egy eleme és nem is biztos, hogy ez a legmeghatározóbb. Tehát vagy igen, vagy nem. Nem ezen múlik. Én ismertem Rák pasit, aki tíz év után vált el, meg olyat is, aki csalta a feleségét hosszú távon. Ennyit az általánosítgatásokról.
A kérdező hozzászólása: Ezek szerint, aki félrelép és nincs gyermeke, ott már valami történt a kapcsolatában?Persze, tudom ez nem csak horoszkóp aszcendens kérdése, hanem személyiség is...De azért sok alapja van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!