Emberek - Társasági élet kategória válaszai (904 db)

Miért probléma az, hogyha kijelentettem 6 ezer forint értékben nem nem szívesen adok ajándékot egy pocsék tanáromnak?

Egyetmisták vagyunk 20-22 évesek. Egy évig töltöttük a kérdésben szereplő tanárnál a gyakorlatunkat. Borzasztó volt. Gyomorgörccsel mentem be hozzá minden héten, lenézett, mosolyogva alázott, egy kedves szava nem volt, a korrektségről ne is beszéljünk.
Minek egy tanárnak ajándékot adni? :o Az egyetemen ez nem szokás...
500 ft egyáltalán nem sok, még ha 12en adják is össze, a 6000 sem sok, egy orchidea teljesen jó ajándék, ne akadj ki ezen. kevesebbért mit lehetne venni? vannak helyzetek, amikor menni kell a csoporttal.
500 forint nem a világ vége. Csak fizesd ki, és kész. Ne is foglalkozz vele, hogy kinek adják. Ennyit nem ér, hogy összevessz a csoporttársaiddal.
Válaszolók! Nem a pénzzel van baja, hanem magával az ajándékkal. Ilyen tanárnak én sem adnék ajándékot. Az ember alapjában véve alkalmazkodik, a csoporttal tart, hogy ne lógjon ki. Ez még valószínûleg az õskorból ered, mert ha akkor nem volt senki, meghaltál. Ez az ösztön máig fennáll. Emiatt nem szeretnek az emberek összefogni olyan dologban, amiben nem mindenki ért egyet.
ha lepontoztok ha nem én megírom a véleményemet ilyen tanárnak 2 forintért sem adnék ajándékot nem hogy 500-ért nem az ajándékot drágálja a kérdezõ hanem az eszmei értéket most komolyan gondolkozzatok már el évekig alázz egy tanát és még ajándékozd is meg evvel mintha az mondanád neki :Remek tanár, remélem a többi diákával is ilyen kedves lesz, úgy beszél velük mint egy cseléddel és még meg is dicsérik na szép -.- ennek ellenére ugyanúgy tettem volna mint te hogy ne lógjak ki a sorból de úgy adtam volna oda azt az 500 ft-ot mintha fogamat húznák
Szhar tanárnak nincs ajándék! Ne adj bele egy forintot sem. Nekem is sok ilyen kis talpnyaló ismerõsöm van, fizesse a fõnyalinger az ajikát, ha át akar menni a záróvizsgán!
nem kéne nekik ajándék, már nagyon el vannak kapatva, és elvárják az a baj.....
Aki záróvizsgázik, majd összedobja. Volt egyszer olyan, hogy az egyik laborvezetõ egy fellengzõs kis elsõéves PhD hallgató volt. Ott voltunk 18 évesen sokan életükben elõször egy laborban. Ez meg ahelyett, hogy segített volna, kb leugatott mindenkit, hogy miért nem tudjuk összeállítani a feladat elvégzéséhez szükséges eszközt. Életünkben nem láttunk elõtte szerelõállványt, golyós hûtõrõl nem is beszélve. Minden ben ilyen volt, utáltuk mint a kakit. Viszont a technikus néni akkora arc volt, hogy hihetetlen. 55-60 körül volt, de olyan frappáns vicces szócsatákat vívott velünk a 18 éves srácokkal, hogy hol belepirultunk, hol a könnyünk folyt a nevetéstõl :D:D:D Na csak neki félév végén vettünk ajándékot, és direkt úgy adtuk oda, hogy az a suttyó laborvezetõ csaj is lássa. Volt ám fanyalgás, de megérdemelte :D
ügyes :D

Eladhatja, vagy elkérheti a házamat a volt barátnőm?

Fele-fele névre írtuk fel a házat, de 2 hónapja szakítottunk, ő most egy másik férfival jár. Eladhatja a házat a bele egyezésem nélkül?
a felét ami az, õ nevére van írva igen..
A kérdező hozzászólása: De attól engem nem lakoltathat ki?
A felét eladhatja/kiadhatja. Téged nem lakoltathat ki, mivel ugyan úgy a saját házad is, egy olyan házból meg nem lakoltathat ki, aminek tulajdonosa van papíron.
viszont ki az a hülye aki egy fél házat megvesz... szóval nincs mitõl félned... had próbálja... senki se fogja megvenni... ha nem akarod h legyen hozzá köze fizesd ki a részét (vedd meg Te tõle) vagy adjátok el közösen, a pénzen osztozkodjatok és vége...
Ez nehéz kérdés. Ilyenkor általában kérdezni szokás. Ezt gyakorolni kell, de rá lehet érezni.
Kérdezz bõven kifejthetõ kérdéseket, válaszolj hosszan:D Hétköznapi dolgokról, akármirõl.


Mit csináljak ha már egy hónapja zaklatnak rejtett számmal telefonon?

Kideríthető valahogy, hogy ki volt? Rendőrség segít? A Telenor csak letiltani birja. De jó lenne tudni ki az, mert van egy tippem és ha tényleg ő, akkor talál majd más lehetőséget, hogy ne szálljon le rólam. Ezért jó lenne, ha tudnám bizonyítani, hogy ő volt...
Felveszed a telefont? Beleszól? Nem biztos, hogy zaklató, lehet üzletet ajánlj pl. ha meg zaklató, nem veszed fel, egy idõ után úgyis megunja.
na, azóta történt valami? :O
mire vársz még menjél jelentsd fel
Állítsd be a telefonodon a tiltást hívószámkijelzés nélküli híváshoz. Vagy vegyél új telefonszámot.
Az nem semmi...ez már megszállottság. Szerintem is érdemes lenne felkeresni a rendõrséget, mert ha nemcsak tini telefonbetyárokról van szó, akkor lehet még komolyabb bajod is.
A kérdező hozzászólása: Az 1.-nem szólt. Am már félre is tettem a telefont. Volt, hogy majdnem egy óráig tartotta a vonalat. :S
A kérdező hozzászólása: Felvettem már. Bele is szóltam. Nem válaszolt, csak szuszog a vonal másik felén. Egyszer egy lányt is hallottam a háttérben beszélni, szóval biztos, hogy nem valamilyen telefonos eszköz hívogat és nem is véletlen... És igen, persze, hogy egy idõ után megunja az illetõ, kivéve ha egy pszichopatáról van szó. Márpedig az én esetemben arról van szó. Mert volt egy durva incidens az életemben egy durva emberrel, csak bizonyítani kellene valahogy, hogy õ volt. De mond csak, MIÉRT NEM OLVASOD EL FIGYELMESEBBEN A KÉRDÉST ÉS AZT, AMIT ALATTA ÍR?! Mellesleg, nem túlzok, ha azt mondom, hogy naponta legalább 20x felhív.
Úgy tudom, hogy az ilyen esetet lehet jelenteni a rendõrségen, még az is lehet, hogy tesznek is valamit. A zaklatás már azért komolyabb dolog.
ja én is igy csinàltam. egyszer ugyis megunja
Vedd fel és tedd félre, had fizessen ha neki megéri
Azért az érdekes, hogy a szolgáltató ügyfélszolgálata szerint "nem deríthetõ ki" a rejtett hívószám, továbbá vannak "személyiségi jogai" is a zaklatóknak... de ha feljelented akkor az más eset és a rendõröknek ki tudnák adni (ha azok egyáltalán foglalkoznak az ilyen esetekkel - nem biztos hogy megéred mire mozdulnak). Neked nem tartozik a jogaid közé hogy ne zaklassanak a leglehetetlenebb idõpontokban: leckeírás, vacsora, délutáni pihenés, éjszakai munka utáni alvás közben. Téged bárhol lehet kamerával figyelni, évekig tárolni az üzeneteidet, a hívásnaplódat az IP címedet, a megnyitott weblapokat (nem csak a te gépeden hanem a szolgáltatódnál), a bankszámlád változásait (készpénzt ne is használj) és a többit adatodat...

Mi ez a japán mánia a fiataloknál? Miért nem magyar mániások ha már kell valamit imádniuk?

Annyi fiatalnak van anime karakter profilképe, a felhasználó neve is ilyen misimasa hataka. beöltözik mert azt hiszi valami álom világban él, és ő Songoku...(animecon)
Japánban lassan kihal a népesség, mert nem szexelnek eleget, ezért a japán kormány titokban japánná nevel fehér fiatalokat, akiket pár éven belül betelepítenek a szigetországba, így pótolva a népességfelesleget.
Az elõzõnek igazat adok.Nálunk sincs már nagyon kultúra, mindent a média befolyásol(lásd:swag, yolo, páwa 'stílus' irányzat)-és ezbis Amerikához köthetõ.Másrészt pedig, ha magyar filmekben körülnézünk, az vehetõ észre, hogy oké, van film a kisgyerekeknek, meg vannak olyan régebbi, 90-es években készült filmek, amiket tizenéves gyerek nem néz, csak felnõttek, többnyire.(Nem hinném, hogy a tizenévesek közül van valaki, aki pl Abigélt, Régimódi történetet, Robog az úthengert nézne...).A tévében meg csak szennyek mennek, mint Való Világ, X faktor, és társaik.És akkor most tegyük fel a kérdést, hogy mit nézzen a tizenéves, ha egyszer nem nagyon van olyan film, ami a korosztályának kiváncsiságát kielégíti, illetve képes lekötni a figyelmét.És általában ilyenkor jön az anime-mert animét a kisgyerekeknek valótól egészen a felnõtt, elgondolkodtató témáig lehet találni, egyszóval nagyn színes skálán mozog, és mindenki talál neki tetszõt.Az meg más téma, hogy tényleg annak olyanok, akik az 'imádatot' túlzásba viszik.
[link]
Az anime is kb. ugyanez...
azért nem a magyarokat majmolják mert, mert a magyarok unalmasak.
Az, hogy valaki szereti a mangákat/animéket, nem azt jelenti, hogy majmolja a japánokat. Amúgy meg hogy majmolják a magyarokat, talán láttál már eredeti magyar animét? Ha valaki szereti az ilyesmit, azt nem kell elítélni, ez olyan mintha valaki egy angol filmet nézne, és azt õrülten szeretné.
Nem értem mi azzal a gond ha valaki szeret más kultúrákat v abból valamit. Ha neked nem tetszik az anime akkor ne nézd, ennyi.
"nem bírom abbahagyni a röhögést" detto :DDD Egyébként, kérdezõ, és miért pont holland? :) Mert nem volt eddig elég gagyi germánia? :DDD A magyarságnak sokkal több köze van a japánokhoz és koreaiakhoz, mint a germánokhoz. Mármint a ténylegesen magyaroknak. De azért ez a Mosómasa Mosodája cucc, ez aranyos. :DDD Kérdezõ, miért ne tetszhetne adott személynek bármi, ami normális? :) (Evvel nem azt mondom, hogy minden, ami japán, az normális, mert ez messze nem így van. :) )) ...bár sokszor pont ez a jó bennük. :) )) ) Ráadásul kb az ezredforduló óta van igazán kínálat japán képregényekbõl és animációkból, és az USA-val együtt az élen jár ezek forgalmazásában. Persze, hogy van kínálat, ha egyszer van elég kereslet. :) Vagy épp fordítva... Van kereslet, mivel temérdek mangát és animét kínálnak nemzetközileg. Egyébként a 90-es években engem meg a fantasy szerepjáték mánia irritált, és irritál máig is... Magyar hatásra alakult ki a legtöbb más nép mitologikus világa, erre az utóbbit (pl a skandináv rúnákat, melyek a több tízezer éves székely rovásírásból alakult ki jóval késõbb) majmolják pár évtizede még hazákban is... meg a torzítva visszaimportált táltosainkat, "heripoter varázspálca" formájában. :) )) Ez utóbbi inkább ciki... de hát ízlések és pofonok. ;)
...de egye penész, olvassunk heripotert is. ;))) Én nem vagyok olyan válogatós. :D (Bár azért létezik egy minõségi sorrend....)
"Japánban lassan kihal a népesség, mert nem szexelnek eleget, ezért a japán kormány titokban japánná nevel fehér fiatalokat, akiket pár éven belül betelepítenek a szigetországba, így pótolva a népességfelesleget." Mondasz valamit... ;) Na meg hetven évente beüt valami bombaötlet Japánba, ami a párját ritkítja a japánoknak, hát... nem irigylem õket... a természeti katasztrófáikkal együtt... De azért elég nagy zsufi van még így is a szigeteken....
"Ha nem vetted volna észre a magyarok meg az amerikaiakat majmolják nagyon sok dologban." Meg a japánok! :) )
Nézd, én szeretem a magyar kultúrát, de egy idegen kultúra mindig érdekesebb, egzotikusabb. Az animékkel mi bajod, ugyanolyan, mint egy film, csak rajzolt. Van mindenféle mûfajú, pl. romantikus, akció, vigjáték, stb. Nem csak a Pokemon meg a Dragon ball az anime. A cosplayezéssel meg nem értem, mi bajod, kitartó munkára van szükség ahhoz, hogy valaki egy karakterhû jelmezt megcsináljon. Meg kell tanulni varrni, barkácsolni, festeni, és ha performance kategóriában nevezel, még színészi tehetségre is szükség van. Ez egy nagyon összetett mûvészeti ág, és nem kellene lenézni azt, akit érdekel az ilyesmi.
Sõt, az anime/manga alkotások nem csak, hogy sokkal több mûfajra oszlanak, mint a hollywood-i, vagy egyáltalán a nyugati filmipar alkotásai, de ráadásul ezen felül korosztályonként is sokféle mûfajú található, nem úgy, mint a nyugati animáció-választék esetén! :) Nem is akármilyen felnõtt anime alkotások léteznek... Nem csak a szexuális témájúakra gondolok, hanem pl a pszichologizálóakra, melyek sokszor felülmúlják Hollywood-ot! És az anime / manga alkotások kb fele felnõtt, fele gyermekeknek (is) készült.
Egyébként Európában azt látni, hogy nemcsak a tvk-mozik bevételeinek nagy része gyakorlatilag egy pénzcsap Amerika felé, hanem pl az Interneten is az Európai bevételek nagy része a facebook-google kezébe kerül, míg Ázsiában nem csak Japánban google helyet van baidu, facebook helyett van Japánban gree és mixi, kínában sina mikroblog (koreában, thaiföldön megint más), itt meg hagytuk megszûnni az iwiwet, az altavizslát, a magyar filmgyártást, bezzeg ázsiában nem hagyják kifolyni a pénzt: [link] [link] [link] lennék én magyarfan, de európaiként jelenleg ha nem akarok retrózni, akkor csak két önálló kultúra van ahonnan van mit nézni/hallgatni: Amerika és (Japán központal) Ázsia. A kérdezõ ha jár moziba/ néz tvt akkor van egy rossz hírem Amerika mániás vagy, mert ezek amerikai kézben vannak magyarországon különben is hogy lehet hogy Magyar felirattal is több mint 60ezren láttuk a shingeki no kyojint ha összeadom az indavideós, az animeaddicts.hus, az uraharashop.hus nézettséget, de van több forrás is -> talán 100ezer felett lehet a nézettség így is, mégsem megy egy tvn sem. Bár igaz ami igaz: ha több animés lenne, amivel az amerikai médiaelnyomás sem fog tudni mit kezdeni, akkor is csak Japán felé fog elfolyni a pénz Amerika helyett, talán ha a Magyar mangákból (az animeaddicts.hun jópár olvasható) készítene magyar animéket pl egy felvirágoztatott Kecskeméti rajzfilmstúdió, és a Magyar történelembõl is olyan jó doramasorozatokat csinálnánk, mint amikbõl koreaiak mentek az m1en, akkor magyarfan lennék.
Szerintem, mindenki az után érdeklõdik, ami után csak akar. Mindenkinek más az ízlése és ebbe SOHA SENKI sem szólhat bele. Ez a kérdés azért elég durva: " Minden rendben van az ilyenekkel?" Akkor ennyi erõvel azt is mondhatnánk, hogy akik Hollandia után érdeklõdnek, azok se százasok. Amúgy inkább ilyen anime karakterekrõl rakjanak ki képet, mint sem magukról , mert így legalább egy-két rossz ember nem tudja, hogy az illetõ kicsoda(pl. utcán nem ismeri fel). Ugyan ez vonatkozik a névre is. A beöltözés meg nem az, hogy " azt hiszi, hogy egy másik világban él". Akkor ennyi erõvel, akik farsangkor beöltöznek, azok is álom világban élnek. Nem! Ez egy hobbi és nagyon sok munkájuk van benne. Amúgy meg feltehetjük a kérdést: Sokak miért majmolják a Hollandiakat? Úgy hogy ne törõdj velük, hagyd rájuk és foglalkozz mással.
Amiért az amerikaiakat majmoljuk. Teljesen normális dolog, mert szórakoztatja õket és nem csak rajzfilm figurákat látják benne sok mûnek vannak pozitív mondani valója. Hiszed vagy sem eléggé szoros kapcsolatban állunk velük asszem (Mo).
A kérdező hozzászólása: Félelmetes!
nem bírom abbahagyni a röhögést
Adjatok egy Songoku Kálmán képet, és már cserélem is le a profilképemet!
ez hülyeség! Miért ne érdeklõdhetnének az emberek más kultúra iránt is vagy csak az érdekelheti az embert ami az orra elõtt van "Miért nem akkor már a Magyarokat majmolnák? Vagy a Hollandokat" miért pont hollandok õk se magyarok látod ugyan így érdeklõdnek az emberek Japán, Korea és Kína iránt van akit nyugat érdekel van akiket a saját országa.Ha nem vetted volna észre a magyarok meg az amerikaiakat majmolják nagyon sok dologban. Ez a beöltözés pedig hobbi azokat a jelmezeket saját kezûleg készítik el.Elsõ válaszoló ez undorító amit mondasz.Meg szerintem ahhoz hogy valaki szeresse az animéket a japán kultúrát nem kell japánnak lenned a japánok is érdeklõdnek más kultúra iránt.Szerintem téged se csak a magyar dolgok érdekelnek.
A kérdező hozzászólása: Pontosan! Miért a Japánokat kell majmolni? Hollandokkal mi lenne a gond? Frankó kis fapapucsaik vannak!
Nem véletlenül sok ember szereti az anime-t, és ennek készítésében a japánok a legjobbak. Mondjuk egy papucs aligha tud annyira lázba hozni mint egy anime.
Én nagyon utálom az animet. Mi jó benne?
Én spec. utálom az animét és sztem a japán társadalom nagyon beteg. Mindig felkapnak valamit, most épp ez van soron. Majd megunják.
Nem a japánokat majmolják. A japán animét. Jó hogy azt majmolják ha egyszer rohadt jó. Nagyon komoly hangvételû alkotások vannak ott is. Ez olyan mint amikor sokan színészeket raknak ki stb. Mivel japánban kevés a film sok az anime így ott nem színész van hanem rajzolt karakter így akik azt szeretik azt rakják ki.
Nem vagyok egy nagy anime rajongó, de szeretem a japán kultúrát, én azt tartom érdekesnek, hogy ha valaki Amerika, Magyarország, stb. iránt érdeklõdik az teljesen normális. De ha valakit a keleti kultúrák érdekelnek az csak és kizárólag valami elmebeteg, pszichopata lehet /ismerõseimtõl kaptam már meg nem egyszer ezeket a kedves szavakat/. Ismerek olyanokat, akik Hollandiát istenítik, szabadságuk jó részét ott is töltik, és élvezik, hogy végre legálisan füvezhetnek egész nap.
Egyébként jobb, ha tudják azok, akik az animék miatt japánok szeretnének lenni, hogy Japánban rohadtul lenézik az anime-rajongókat (meg a külföldieket is, de az más kérdés).
A külföldieket nem nézik le, azokat ítélik el, és állítják pellengérre, akik nagyon kockává válnak bármi miatt, de olyan Magyarországon is van bõven. Japánban is kb annyi gyerek születik, min Magyarországon ha cigányokat nem számoljuk. Egyébként egyszerû: régen az 1800as években Német mánia volt, késõbb Amerika mánia, most Ázsiamánia jön szerintem szép lassan. Egyébként én sem értem miért csak az animék terjednek, én már lassan több Ázsiai filmet és sorozatot (dorama) nézek újabban mint Animét. Egyébként zenében is verik amerikát meg úgy mindenben, csak európa csak lassan kapcsol sajnos.
Egyébként Japánnal kapcsolatban két hibát szokás magyarországról elkövetni, egyesek agyon istenítik, mintha valami tökéletes ország lenne A másik hiba amit a "kérdezõ" is elkövetett. Szerintem sok szempontból rosszabb ország, sok szempontból jobb mint a nyugati országok (pl szerintem nem hátrány hogy nem engednek be idióta bevándorlókat mert mint itt is látszik nem segítenek azok, egészségesen táplálkoznak, magas az élettartam, becsületesen dolgoznak a legtöbben stb) összességében szerintem Japán nem jobb és nem rosszabb mint bármelyik nyugat európai ország. Az hogy más van a tvben, más hangzású az általu(n)k hallgatott zene stb nem mindanám sem negatívnak sem pozitívnak ízlés dolga, a gyerekvállalási kedv meg tényleg pontosan akkora mint a nyugati fehér országokban cigányok és bevándorlók nélkül. Érdekes hogy tényeg konkrét negatívumként 99%ban vagy stílusbeli dolgokat szoknak egyesek felhozni Japán ellen, ami tényeg olyan dolog, mintha alma vs körte vitát kezdene valaki...
Azért mert érdekes? Saját nemzetén mit majmoljon az ember, azt látja minden nap, él benne, az az alap. Azon nincs mit majmolni. Ugyanúgy ahogy a hollandokon sincs, mert átlagosak, átlagos nyugatiak stb. Most a megélhetési körülményeket ne vegyük ide. Japán sokkal másabb, érdekesebb, színesebb kultúra, más világ, már akinek, engem pl. nem érdekel mégis fel tudom fogni miért érdekel másokat. A rajzolt filmjeik pedig jók, párat megnéztem, hihetetlen mély és nagy tartalmú alkotások is vannak közte. A beöltözött figurák aranyosak, jópofák, mindenki volt gyerek, mindenki szerette a rajzfilmfigurákat, egy rajzfilmekre erõsen építõ médiával rendelkezõ országban pláne. Az hogy itthon hülyének néznek benne az emberek, hát a felfogásukkal nem tudsz mit csinálni.

Ez most komoly hogy ilyen szintre süllyedt az ország ízlésileg?

Ez a förmedvény a youtube-on a 2.ik legtöbbet hallgatott a magyarok között 2013-ban?? Te atyaúristen, szerintem MO menthetetlen..
Mi az? Mert a leírás alapján én inkább nem klikkelnék rá... Te is itt csak reklámozod, és szeded össze a következõ 100 birkát, aki megnézni...
A kérdező hozzászólása: Reklámozom? :) Az Indexes cikk olvasása után kerestem rá, életemben nem hallottam még róluk és leesett az állam hogy ezt eddig 7.5M-an nézték meg. Ez valami förtelmes, komolyan mintha Gyõzike és Bunyós Pityu közös zenekara lenne ózdi fémkereskedõkbõl verbuválva..
A "mûvelt" nyugaton ugyanez megy, csak odaát nem a tesók nyomják, hanem egyéb hulladék népség. Amúgy pedig azokat kéne olajban megfõzni, kerékbe törni, karóba húzni, akik az ilyen produkciókat finanszírozzák.
Ezt retkes, koszos cigányok hallgatják.
Elozo, anyucid. Nem rohadtul mindegy, ki mit hallgat? Megin marhan raerunk ilyenekkel foglalkozni, holott a beka segge alatt vagyunk.
Elhiszem, frusztrált vagy a cigány származásod miatt, de nem én tehetek róla, h titeket mindenhonnan elzavarnak, mert igénytelen szarok vagytok...
A legnézettebbet végighallottam a youtube-on. Egyszer elég volt. Nem az én stílusom. A többi meg ... no mindegy. Keresek olyat ami tetszik és ennyi. Tõlem azt hallgatnak mások amit akarnak. Bár tény, hogy évek óta nem találok a "hazai" ajánlatok közt kedvemre valót :(
A Norox ájt szerintem a legtöbben csak poénból hallgatják. Mondjuk én nem értem, mi a jó benne, de az ismerõseim is letöltötték, mert milyen vicces. Hát, nem tudom. Majkát bírom, fõleg a Nekem ez jár c. számát. Mr Missh és társai.. hát, nem túl nagy zenei mûvek dalaik, a szöveg is egyszerû, de aranyos és hangulatos, nekem tetszenek. Essem nagyon jó, Hõsöket én nem hallgatok, de jó híre van. A többit nem is ismerem. De tényleg lehetne valami jobb dal is, valami intelligensebb. De azt nem értem, mi baja van az oldal írójának az X-fakor meg Megasztár elõadókkal. Tudom, hogy a nagy részük egyszerûen borzalmas, de nem gondolom, hogy Krasznai Tündébõl nem lehetne egy jó énekesnõ, és Plazma is elég jól rappel. De Fluor Tomit miért lájkolják az emberek??
Tudod, hogy mi a világ legnézettebb YT videója? Keress hasonlóságokat eközött, meg aközött, és gondold végig, hogy te hányszor hallgattad meg....

Mit tudnék tenni orbán rejtett erőforrásaival szemben?

Sziasztok. Én egy 17 éves borsodi MAGYAR gyerek vagyok. Nagyon elegem van már ebből az egészből ami itt folyik. Már nem egyszer kötöttek belém / haveromékba a "kisebbségiek" a buszon vagy akárhol. Már nagyon elegem van ebből az egészből. Mit tudnék csinálni? Mindennapjainkat megkeserítik ezek a f*rgek. Valami petíciót nem lehetne ellenük indítani, hogy kipaterolják innen őket? Szerintetek?
Nem tudsz mire menni velük, inkább ne foglalkozz velük, ha lehet nézz másfelé, többet elérsz mintha leállsz velük balhézni...
Miért van Borsodban annyi kisebbségi?Régen is ilyen sokan voltak én nem is tudtam.Jobb ha nem foglalkozol velük, mert még rosszat is árthatnak neked.
Gazdag orszagokban kapnak szocialis juttatasokat, ingyen fogamzasgatlot, mast nincs mit csinalni veluk. Holdra kilöni nem lehet öket. Ha Europa szerte mennek majd lopni, koldulni, a magyarok neveben, jobb lesz? Majd megmondjak roluk angliaban h A MAGYAROK LOPNAK , ez olyan lesz , mint amikor románozzák az erdelyi magyarokat
Németben is vannak és felszàlltak a villamosra és nagy hangon veszekedtek elõször az õ nyelvükön, utána a magyar nyelven, hát azt hittem elsüllyedek szégyenemben, és a németek annyira toleránsak egy szót nem szóltak rájuk, csak figyelték õket.
ha azt mondjátok hogy tûrjön avval nem lesz semmi megoldva mindenki csak tûr és ilyesmi miatt süllyed az ország egyre mélyebre és mélyebre, a kérdésre válaszolva nincs semmi ötletem max. szólni tudsz nekik hogy fogják vissza magukat
Félre nézhetsz, meg hagyhatod õket, csak tudjátok az a baj, hogy õk keresik a balhét. Nemrég történt, hogy jöttem hazafelé, a pályaudvaron ment fel egy gyerek a lépcsõn, a cigányok vagy 6-an voltak, egyikük ellökte, és még õk voltak felháborodva, hogy miért szólt be a srác. Szóval nem, nem nézhetsz félre. Ezek ellen semmit sem tehetsz. Törvény nekik kedvez, és õk ezt tudják jól. Annyit csinálhatsz, hogy semmit. Ezek a lehetõségeket mind használhatod.
Ök a barna magyarok
mocskos c*gók ha dögölne meg az összes én ahol csak tudok és lehetöségem van rámindig kib*szok velük ha háboru lene tuti irtanám öket :D

Szerintetek a Facebook jó ismerkedésre?

Szerettek ott ismerkedni? Van valamilyen tapasztalatotok az ott szerzett ismeretségeket illetően?
Végül is jó ismerkedésre de én úgy vettem észre pár lánynak nem nagyon jön be ha csak úgy bejelölöd és elkezdesz vele csak úgy beszélgetni
A kérdező hozzászólása: Én lány vagyok, és írtak is rám csak úgy, meg jelöltek is be ismeretlenül. Ezzel nem is volt gond, csak azzal, ha nem értettek meg valamit... :)
1.vagyok én egy a sulimba járó lánynak írtam aki akkor 9.-es volt szép lány és gondoltam van nála esélyem nem vagyok csúnya olyan átlagos vagyok és õ olyan magasabb rendnek hitte magát 1 mondat után mikor megkérdeztem tõle hogy van-e kedve a városba sétálni beszélgetni rávágta kapásból hogy haverságnál többet nem tud elképzelni köztünk. De könyörgöm nem is ismer hogy vághatta rá így kapásból szóval nem fogom megérteni soha
A kérdező hozzászólása: Az ilyesmit én sem értem, nem is fogom, pedig nõbõl vagyok. Mindig azt az elvet vallottam, hogy elõször megpróbálom valamennyire megismerni a másikat, mielõtt véleményt alkotok... Mondták is egy páran, hogy "hibás" gondolat, de én nem tartottam annak... :)
14-15 éves korig, talán. Egyébként nagyon gáz és nem is erre való... /F
Alapvetõen jó lenne, csak nem arra való, emiatt vannak, akik nem szeretik, ha ismeretlenként rájuk írsz vagy ilyesmi.

Tanács dreadlock, raszták?

Tapasztalatokra véleményekre lenne szükségem ugyanis én is szeretnék rasztát.
Szia! Nekem tupírozták a hajam, utána horgolták. Ha sokáig nem horgolom akkor kiszálasodik és kicsit kócos hatása van, de nekem ígyis tetszik. Nekem is 3 hónap után lett olyan igazi raszta, hogy keményebb lett, az elsõ pár hétbe puha volt a hajam. Néha besodrom vizes szappannal, aztán rászárítom a hajamra. Ez jobban összetartja. Szóval én a tupírozós-horgolós módszert ajánlom :) De a Te döntésed! Sok sikert hozzá :)
Nekem még csak pár raszta tincsem van de most kezdek bele egy természetes raszta frizurába.Haveromnak kb 3 éve természetes rasztája van és úgy alakult ki afrizurájó h mosás után nem fésülte ki a haját.Sõt még rásegített azzal h sokat dörzsölte törülközõvel h még durvábban összekócolódjon a haja.Amikor már kezdett összeállni a haja tincsekre osztotta fel és azokat a két tenyere között néha átgörgette h viszonylag henger alakúak legyenek a tincsei.Ezzel a módszerrel neki egy év alatt alakult ki a frizurája és az a jó ebben a módszerben h nem kell horgolni, csak a töveit ápolgatja néha (tupírozza). Mostanra már kb 20db 2-3 cm átmérõjû tincse van
A magától kialakulós-neglect- dread általában olyan mint sok gyökér-formára-és csak hosszas idõre válik szabályosabb, egyenletesebb formájúvá. Általában kevés dread lesz belõle és egyenetlen méretû. Ha szeretnél dreadeket szerintem azt kell eldöntened, milyen kinézetût szeretnél nagyjából, mert ha pl.: sok inkább vékonyabb tincset akarsz, akkor mindenképp érdemes a tupírozós, vagy a "húzkodós/tépkedõs" módszert választanod. Én a horgolást is csak ajánlani tudom fõleg eleinte. A sodorgatás nálam egyáltalán nem használ, szerintem hajtípus függõ is.

Titeket is idegesítenek az ilyen túlbuzgó emberek?

Mostanában nagyon feltudnak idegesíteni az olyan emberek akik állandóan p....áznak csak, hogy valaki rájuk figyeljen. Mondok példákat; van egy gyerek az osztályba akit legszívesebben lecsapnék mert ha mondjuk jelentkezek mert tudom a választ akkor direkt bekiabál valamit ami tökmindegy, hogy jó-e csak nehogy már ne ő mondja. Vagy a tanár elmond valamit amire ő nagyban bólogat mint egy idióta. Vagy ha nem tud valamire válaszolni akkor megvárja míg valaki ad a kérdésre egy választ és ő 2 másodperccel később háromszor hangosabban bemondja ugyan azt. Ami a legjobban idegesít az az amikor valamit kérdez a tanár erre ő a könyvből fél mondatos válaszokat kiabál be olyan kérdésre amire elég lenne egyszavas válasz is. Aztán ha reggel megyek az osztálytársak felé ő már 5 méterrel előbb nyújtja a kezét, hogy kezet fogjunk. A kedvenceim pedig azok akik nyomják az unalmas "vicceiket" amiken senki nem röhög csak ők. És úton útszélen ilyen szerencsétlenekbe botlok akiknek nincs semmi értelmes mondanivalójuk csak valamit kell mondani, hogy figyeljenek rá. Mit tudnék tenni, hogy ne idegesítsenek fel ennyire? Titeket nem idegesítenek? 14f
Nekem is van egy detto ugyanilyen osztálytársam. Egy lány legszívesebben kitaposnám a belét :D Neked is ezt ajánlom :D Csak nem tehet mert fiú vagyok 19/F
ezt dominancia harcnak nevezik kisfiam. ha béta vagy az csak a te hibád, nem az övék.
Az esetben ha te adsz jó választ és azt kiabálja õ be hangosabban akkor szídd le (vagy fenyítsd). Korodból ítélem hogy 8. osztályos vagy. Ne félj a barátocskádból középsuliban egy talpnyaló lesz majd, nagyon meg fogják hurcolni okkal ok nélkül, ilyen a középsuli, gondolom elbaszott egy gyerek lehet, szóval biztos ez lesz... Ezt a félévet bírd ki. Csak azért vagyok ilyen kemény, mert nekem a legjobb barátom volt ilyen, csak mire észrevettem már az általánosban õ volt a kedvenc. (általánosban még nem ítélkezünk az emberek fölött olyan mélyen.) Még 2 éve 9 -ben láttam õt, nagyon szét csesztették még fél évnél sem járt de már õ volt az osztály kiszemeltje én meg népszerû lettem mint ahogy te is lehetsz :D
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! 2-es te milyen dominancia harcról beszélsz? Ezek szimplán nem bírják elviselni ha nem õk vannak a középpontban.
Ahhoz, hogy ne idegesítsenek a suliban meg kell tanulnod a dolgokat úgy szemlélni mint kívül álló.(valamennyire) Míg ha mélyen érintettnek tekinted magad érzelmileg túlságosan befolyásol. Ettõl elfogult leszel és haragot, gyûlölködést fog kelteni benned.(agresszív lehetsz tõle)Meg lehetne próbálni hasznot húzni azokból a beszólásokból, viselkedésbõl, mert úgy értéket fog képviselni számodra ami nyugalmat teremt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!