Elektronikus eszközök - Háztartási gépek kategória válaszai (4695 db)

Teszel elé egy fogyasztás mérõt és megtudod. Így ember nem számolja ki, mert ki tudja hányszor kapcsol be és egyes fokozatokon mennyit fogyaszt.
Ja hogy olaj ráadásul. Megnézed mennyi olaj fogyott.
Az olajradiátor nem olajkazán :D Kérdezõnek: mondjuk este megnézed a villanyórát, éjjel megy aztán megnézed reggel is, egy kivonás egy szorzás és megvan.
Ha nagy a helység, rossz a hõszigetelés és fullon megy, max egy ezres.
Ugyan annyit, amennyit nappal fogyasztana.
Istenem, de buta kérdés! mekkora helyiséget fût? Mennyi a kinti hõmérséklet? -2 vagy -20 C fok? Mekkora hõmérsékletet akarsz elérni? Ennél már a "hány teve van a sivatagban?" kérdés is határozottabb...

Dremel géphez vágókorong?

Dremel multifunkciós szerszámhoz keresek vágókorongokat és egyéb tartozékot. A hivatalos dremel korongok és egyéb cuccok "kicsit" túl vannak árazva, viszont Magyarországon nem találok sehol boltot, ahol tudnék olcsóbban szerezni. Tud esetleg valaki ilyen helyet? (24 vagy 32 mm-es korongok kellenének)


Kizárólag a Miele ami megéri a pénzét. Abszolút idõtálló darabok, fõleg az egyszerûbbek, mert a túl sokat tudó darabokban már több a hibalehetõség. Másik érvem a Miele mellett a porzsákjának hatalmas ûrtartalma, ami 4, 5l, tehát nem kell minden nagyobb porszívózás közben/után cserélni/üríteni, arról nem beszélve, hogy az Aldiban fillérekért lehet venni a gyárival szinte megegyezõ minõségû 4 darab porzsákot potom 1000Ft-ért.

Tricity vagy Orion mikrohullám sütő?

20.000 forint alatt szeretnék vásárolni, de nem tudok eldönteni, hogy melyik mikrót vegyek. Ti szerintetek melyik márka jobb?
Mind a kettõ elég "gagyi" de inkább az orion.
A kérdező hozzászólása: Tudom, ezért nem akarok egy szuper mikrót, de köszi. :D

Mit lehet tenni ha elöltöltös mosogêpnêl bekapcsoltam ês közben âllitottam gyorsan rajta, aztân leblokkolt a gêp nem csinâl semmit csak villog hogy lejârt a mosâs?

Probâltam alul kiengedni a vizet,hâtha elindul megint,de nem.A dobot nem blokkolta le az forog,de nem tudom hogy hol lehet törölni hogy ne villogjon,
Húzd ki.
hát 1 fontos: mielõtt piszkálnád:húzd ki!! nehogy megrázzon!!
A kérdező hozzászólása: Kihuztam meg visszadugtam egyböl de semmi. Fêlek hogy tönkre tettem. :(
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy hagyjam egy kicsit kihuzva a konektorbol, utâna jo lesz?

Ha össze van rohadva a csavar, mi a teendő?

Mosógépen, a töltőfedél alatti gumin 2 csavar teljesen össze van rohadva, és ettől nem lehet szétszedni a mosógépet. Mi a teendő ilyenkor? hogy tudnám az összerohadt csavarokat eltávolítani?
Ha sehogy se megy akkor az orosz módszerrel. Hidegvágõ+kalapács
Takard el a kényes felületeket, csak csavar legyen látható és csavarlazító spray-el, petróleummal többször fújd le és hagyd "dolgozni" a vegyszert a csavaron.Türelmesen várj ! semmiképpen ne barbárkodj, a megfelelõ méretõ szerszámmal jobbra-balra mozgatva még megindulhat csavar.
A vásárlás helyén biztosan tudják pótolni.
[link] Nyisd meg ott van a használati útmutató, küldj rá egy fordító progit.

Nem indul el a hűtőm kiolvasztas után. Mit tegyek?

Egy régi típusú hűtőről van szó. A neve Calex c205. 1986-os.
Rúgni próbáltad?
A kérdező hozzászólása: Szerencsére elindult a hosszan tartó ütögetés hatására.
venni kéne egy újat ami nem õsküvöletes.
Szedd le a tekerõt, akkor látsztani fog, hogy elég e a tekerõt cserélni. Ha az el van törve, akkor az egészet kell cserélni.
A kérdező hozzászólása: Meg tudnád mondani hogy kell leszedni? Lány vagyok, és nem nagyon értek ehhez..
Egyszerûen lehúzod :D
[link] Ha küldesz róla egy fotót, jobban tudunk segíteni.
Jobb lesz egy hímnemût nekiugrasztani, és tömítést cserélni. Ha jól emlékszem, 19-es villáskulcs kell hozzá. De lehet, hogy 22-es.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!