Elektronikus eszközök - GPS, navigáció kategória válaszai (268 db)

Kamionos térképet milyen rendszerre lehet tenni?

Van egy MediaTek 5133-as GPS, 2013-as IGO programmal. Valahogyan tehető rá kamionos térkép? Ha igen, hogy?
Keress rá: Igo Truck Eu 2.9 Torrent oldalakon megtalálod.


Akkor miért is nem jó az okostelefon?
Én is okostelefont javasolnék inkább.
Javasoljátok itt az okostelefont, mûködik is rajta a navigáció 100%-osan(hogyha nem szórja a mûholdakat, mert bizony találkoztam már olyan telefonnal). Én vennék egy szoftver nélküli wayteq-et, aztán fel lehet rá karni igot, sygic-et, stb. és nem fogja összefosni magát sehol sem
Zenéhez a free TCPMP elég közkedvelt :) [link] Filmhez inkább a Coreplayer a jó: [link] De van még egy rahedli lejátszó.

Valaki segîtsen! Hogy kell elindítani?

A gpsen mio map van de van rajta igo is.Ha bekapcsolom a gpst csak a mio map ikon van ott es mellette vannak ilyenek még hogy audio,képek,eszközök stb..De az igo mapot sehogy se tudom megnyitni.Ha bemegyek az eszközkezelőbe akkor át tudom neveznk megtudom nyitni a mappáját meg stb de a térképet nem tudom megnyitni.Valaki segítsen!
Elõször is, milyen típusú a gps-ed? 2.: az igo memória kártyán van, vagy gyárilag van a gépeden? Nekem volt egy mio moove 200-am, amire feltettem a gyári szoft mellé egy igo-t és egy navitelt. Mindegyik sd-rõl futott, így garancia vesztés sincs. Ha érdekel, tudok segíteni privátban.

IGO 2013-as programra tehető kamionos térkép?

Kinéztem egy gps-t, IGO 2013.06 van rajta. Erre tehető kamionos térkép?
Nem, a nagybátyámnak is kellett volna, de õ se tudta letölteni.
A kérdező hozzászólása: Ó köszi :(

Melyik az az alsókategóriás navi, amelyik a legjobb képi élményt nyújtja?

Tudom, ez általában nem szempont, de valamiért mégis olyat szeretnék, amelyik a leghűbb képet közvetíti.
Nem a navitól, hanem programtól függ, ami rajta van, de általában ugyanazt mutatják. Azért nem mindegy milyen hardver van alatta. Mindegyik mutatja az utat, mutatja keresztezõdésben a sávokat, a követendõ irányt. Ha olyan a program+térkép és készülék együttese, akkor még az épületek látványát is odarakja, írja folyamatosan és mondja az utcaneveket. És még domborzati képet is lehet tõle "kérni". És akkor Te alsó kategóriát keresel. Kis ellentmondás azért van.

Ezeket hogy állítsam be?

Hogy tudom beállítani azt a gps-ben hogy ha megad egy útvonalat és én nem szeretnék pl egy adott országon átmenni hanem egy másik útvonalon szeretnék?
Válasz az alternatív útvonalak közül, vagy állíts be Köztes cél-t amerre menni akarsz.
Igen.
Hallod SIM kártya csak ahoz kell hogy tudj telefonálni vagy üzenetezni....(KB)
A kérdező hozzászólása: Köszi, felpontoztalak téged is. Erre a Qtek S200-ra nem tudsz Google Navihoz hasonló progit, ami mobilnetes SIM-mel mûködne is Windows Mobile 5.0-án?
Az androidos tabletek nagy részében VAN gps, csak az olcsóbb alap készülékekbõl spórolták ki. Ezeken ott a google navigáció (internet kell neki), de telepíthetõ sok offline navigációs program, pl. iGo, Sygic
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, felpontoztam mindenkit. Akkor ezt a készüléket nem érdemes megvennem erre a célra. Eddig egy Windows Mobile 5.0-s PDA-t (Qtek S200) használtam erre, ami nem tud GPS-t. Itthon wifirõl vagy menet közben netes SIM-rõl az NDrive programmal megterveztettem az útvonalat és az helyzettõl függetlenül mondja az utat a mindenkori max. sebességhez igazítva szimulációs módban, de a helyzetemet nem tudja meghatározni ezzel a programmal, olyat nem találtam rá, az NDrive-ot pedig GPS-re írták. Ha van valakinek ötlete erre, azt szívesen veszem!
Persze hogy tudja. Net kell neki és mind1, hogy sim vagy wifis.
Útvonaltervezés mûködik, a navigáció nem. Honnan tudná a helyzetét pontosan? #3 igen, GPS vevõ kiegészítõvel...
Én használtam Blutoothos tablete külön GPS BT vevõvel, mûködött. Gps vevõ gyanánt használható egy kivénhedt GPS/BT-t tudo okos (kora miatt ma már buta) zelefon
Na ez akkor csodakészülék... Azaz: nem tudhatja. Gondolkozom, hogy WiFi-n tud e olyat.
A kérdező hozzászólása: warmartin válaszát inkább nem kommentálom...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!