Elektronikus eszközök - Egyéb kérdések kategória válaszai (18532 db)

Élőbe az emberek miért néznek ki szebben, jobban, mint a fényképeken?

Fényképeken mindig rossz megnézni magunkat. "jaj hogyan nézek ki ezen" meg stb... Persze fordítva is igaz,mikor úgy szebb valaki hogy megszerkesztik a képeket,de ez most lényegtelen
Fényképen mindig az adott pillanatban látható profil jelenik meg. Élõben viszont 3D-ben látod. Vagyis nem csak az elõnytelen részeket.
Az emberek zöme hiú, és önkritika hiányában szenved! A fényképtõl azt várják el, hogy szépek legyenek, olyanok, amilyennek elképzelik magukat, és nem olyanok, amilyenek valójában! Egy profi fotós sokat tehet annak érdekében, hogy az elõnyös, és nem a jellemzõ tulajdonságokat rögzítse. Azért ne keverjük ide a tinik magukról mobiltelefonnal készült képeit, mert azok a kritikán aluliak, amiket minõsíteni sem érdemes! A fénykép egy pillanatnyi állapotot, kifejezést jelent. Egy elõnyös pillanatot kell elkapni, ami némely esetben nagyon nehéz, még egy profinak is. Ne általánosíts, azzal, hogy "mindig rossz megnézni magunkat", nem biztos, hogy ezzel mindenki így van! Aki ismeri önmagát, és nem elfogult magával szemben, van némi önkritikája, az esetek többségében tudomásúl veszi, hogy õ ilyen.

Play Station 4-hez vannak már játékok?

Ha rendelek a Telekomtol egy PS4-et akkor ahhoz hogyan szerezzek játékot?Mert gondolom az ilyen Media Markt,Euronics stb.. boltokban még nincs.
[link]

Milyen olcsóbb nyomtatót érdemes venni, amibe az utántöltő is olcsóbb?

Otthoni használatra kellene, lézeres vagy patronos, és nem minden napos lenne! Fontos lenne, hogy ne nagyon száradjon bele, és ne legyen méreg drága az utántöltés is.


Különbözõ gépek, különbözõ mûszaki tulajdonságú RAM-okat használnak, nem lehet beletenni bármit.

Amatőr rádiósok, ti mivel foglalkoztok?

Valaki leírná h miket csináltok? mert nem nagyon tudom elképzelni. köszi
Amíg nem jelentkezik egy sem, addig ajánlanám a wikipediat: [link]
Fõállásban valószínûleg szakmabekiek. Elektromérnökök, Hirköztlési Hatóságot igazgatnak, bemérõkocsit vezetnek, mûsorszórási zavarbejelentéseket ellenõriznek. Szabad idejükben készülékeket fejlesztenek, antennákat terveznek (ki tud kisebb teljesítménnyel minél távolabbi kapcsolatot létesíteni), stb...
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Aztán rádióznak, körzeteket vadásznak, diplomát gyûjtenek.... Van vagy 10 használható hullámhossz, van a világon vagy 200 hívójelkörzet és van több üzemmód. CW, USB, digitális. Igyekeznek minden hullámsávon, minél több hívójelkörzettel beszélni, forgalmazni, de ez nem megy akármikor, mindegyiknek megvannak a sajátosságai, mikor melyik alkalmas nagyobb távolságú összeköttetésre. Vannak különleges lehetõségek pl: holdvisszaverõdésben beszélni, meg a fennlévõ amatõr mûholdak használatával, szinte felsorolhatatlanok a lehetõségek. Ez kérlek szépen szenvedély, aki nem csinálta nem érti mi ebben a jó, hiszen neten pillanatok alatt ott lehetsz az egész világon. De amikor én direktben az én készülékemmel, antennámmal beszélek egy másik földrészen élõvel, minden egyéb külsõ eszköz igénybevétele nélkül, olykor alig érthetõen, de azért kommunikálunk, na ez benne az izgalmas.

Milyen a Gamecard bankkártya?

WoW havidíjas fizetéséhez kellene,eltudnátok mondani pontosan miez,milyen.
gamecard az nem bankkártya. Csak egy kártya amin van egy kód, és azt kell beírni majd. [link]

Hogy kell Wii-re rátenni játékokat?

Meg chippeltem. De tudnátok olyan oldalt avgy megoldást mondani ami nem torrentes?:/

EBay-ról szeretnék rendelni, ehhez mi kell?

Olvastam már ilyen kérdéseket, de egyik sem adott még nekem kielégítő választ...
Szia A paypal egy internetes bankszámla.Elméletben biztonságos, de a mai technika mellet én semmit nem nevezek biztonságosnak. Ahhoz hogy tudj ebayrõl vásárólni elengedhetetlen a paypal számla. Fizetni úgy tudsz hogy vagy feltöltöd az egyenleged(paypal) vagyrámész a vásárlásra és ha nincsen paypalon egyenleg a kártyádról/számládról levonja. Mivel paypalon keresztül fizetsz így nincs postán utalás de ha lenne is mire megérkezne a pénz.Ugyanúgy lehet értékelni az eladót ha nem érkezne meg a termék és visszautalja az árát. A kiszállítási idõ sok mindentõl függ, pl hogy mely országból rendeled a terméket.
Már sok kérdésnél leírtam ezeket, de akkor még egyszer. -Legfontosabb dolog, hogy eBay egy online piactér, azaz nem tõlük vásárolsz, hanem emberek ezrei kínálják portékájukat rajta. Mint minden ilyen helyen, vannak megbízható kereskedõk, és olyanok, akiket jobb elkerülni. eBay az utóbbiak ellehetetlenítése érdekében a kezdetek óta értékelési rendszert alkalmaz, minden egyes üzletet tudnak értékelni a vásárlók (negatív/semleges/pozitív + szöveges értékelés formában), érdemes olyan helyrõl vásárolni, ami javarészt pozitív értékelésekkel rendelkezik (konkrétan: arány 97%), illetve túl van már több tranzakción, nem csak most regisztrált. -PayPal egy online szolgáltatás (ma már az eBay tulajdona), amelynek az a lényege, hogy rajtuk keresztül tudsz fizetni a kereskedõknek. Érdemes használni, mivel téged véd, nem kell kiadnod a bankkártya adataidat mindenkinek (ezek alapján le lehet róla vonni a pénzt), és itt nem feltétlenül a rosszindulat feltételezésérõl van szó, hanem inkább az esetlegesen gyenge adatkezelés jelentette veszélyrõl. További elõnye, hogyha problémád van, jelezheted nekik, a procedúra végén pedig - amennyiben neked adnak igazat - visszakaphatod a pénzed. -fizetni leggyakrabban PayPal-lel lehet, de néhol közvetlenül bankkártya is megengedett. Elõbbi miatt azonban mindenképp a P&P használata ajánlott! Utánvét nem lehetséges. -bankkártyás fizetés egyébként rendkívül egyszerû, csupán a bankkártyádon olvasható számsorozatokat kell megadni (PayPal esetén elég egyszer, és a rendszerükben tárolódik). -kiszállítási idõ sokmindentõl függ. Európából (Egyesült Királyságból, azon belül is Angliából) nekem eddig jellemzõen 1 hét alatt megjöttek a dolgok, Kínából már sokkal tovább tart (1-1.5 hónap), bár eddig csak ingyenesen postázott termékekhez volt szerencsém. Most karácsonyi dömping miatt azonban mindenképp számolj még rá... No és akkor, hogy hogy megy: Én eddig csak "Buy now", azaz azonnal megvásárolható termékeket vettem, nem licitáltam, de felteszem a fizetés azon sem megy nagyon másként. Szóval kiválasztod a kívánt terméket, megveszed, ekkor választhatod az azonnali fizetést (amit érdemes azonnal megtenni, külöben nem jutsz elõrébb). Ekkor be kell jelentkezned a PayPalre, ahol láthatod a fizetendõ összeget, megerõsítheted/meg is változtathatod a szállítási címet (tipp: érdemes magyar szórenddel leírni a nevet, valamint mellõzni az ékezetes karakterek használatát, mivel nem egyszer kriksz-krakszok voltak a helyükön, britek nem készültek fel ránk:) ), majd fizetés után visszairányít az eBayes fiókodra, és várhatod a csomagot. Még annyit hadd emeljek ki, hogy PayPal jelszónak mindenképp valami bonyolultat, erõset válassz, amit nem lehet kitalálni még úgy sem, hogy jól ismernek (tehát ne házastárs/kedvenc állat/gyerek neve, meg évszámok, telefonszámok és hasonlók) legyenek. Egy jó jelszó egyaránt tartalmaz kis- és nagy betûket, számokat, egyéb karaktereket...
A kérdező hozzászólása: értem, köszönöm! :)
Nem csak egy alkatrészem múlik hogy jó-e egy laptop, egész pontosan mi a neve ?
A kérdező hozzászólása: Lenovo G505 Black 59-390261 FD 6GB
Jobban jársz egy Lenovo B590el !


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!