Egyéb kérdések - Egyéb kérdések kategória válaszai (122859 db)

Antigoné fogalmazásba mit írjak még?

Az a cím hogy az ókori görög színházba megnéztem az Antigonét! Már bemutattam a színház jellemzőit de mit írhatnék még bele? Véleményt írjak a műről vagy mit lehetne még esetleg?

Vallást szeretnék alapítani, de nem tudom hogy lehetne. Meg vannak e kritériumok hogy kiknek szaba d és kiknek nem?

A vallásos lényege naggyábol az lenne hogy a felnōttek ne kõssenek bele mindenbe. Na meg persze mekkora lenne már ha saját vallásom lenne. Meg ojan lenne benne ha megsértettek jogomban áll megverni, stb.
Nagyon kreatív! Már csak híveket kell szerezned.
Ahhoz le kell sz0pn0d nehany fideszkdnp-s fejest, ebben az orszagban ok mondjak meg kinek lehet egyhaza.

Hogyan alkalmazható az opium mint gyógyszer fejlett technológia nélkül?

az az tegyük fel, fejletlen a nép, van egy rakás nyers ópium, ezt hogyan alkalmazzák biztonságosan mint fájdalomcsillapító?
Biztonságosan sehogy. De alkalmazzák mint fájdalomcsillapítót.

Heves megyében merre lehet zenekaros pólót kapni?

Elsősorban Eger érdekelne. Zenekar alatt pedig nem 1D-t értek...
Szia! Egri Bazilika mellett van 1 bódé, a Gödör kult.klub mellett, fa bódé, fekete pólók ki vannak akasztgatva.
És azt a bódét hivatalosan hogy hívják? Hallottam már Rockbódénak meg Pista bácsi boltjának is :D

Lelehet törölni exe vírust?

ebben az esetben a a0056658.exe és 0056659.exe

üdv! Az a kérdésem van hogy ezt hogy tudom lejátszani. (codec pakk) dvdrip. Mp4 bővebben lent?

van egy 700mb-os dvdrip mp4 formátumu file-om amit nem tudok lejátszani illetve egy két lejátszó program mint pl: vlc,media player home clasic,real player.. ezeken kivül mások mint pl:windows media player vagy társai.. egy hibaüzenetet adnak:(A Windows Media Player nem tudja lejátszani a fájlt. Lehet, hogy a lejátszó nem támogatja ezt a fájltípust, vagy a szükséges kodek nincs telepítve a számítógépre.) ami sajna tévedés mert a legujabb legnagyobb codec-et raktam fel ez tuti... biztos hogy ez tudja amit kell ugyhogy ezt a lehetöséget már biztosan kizártam...más program mint pl:vlc. ugyan lejásza de ugy hogy ilyen össze vissza csikok szinek és hangok vanak majd a lejátszó kifagy. a formátumra hagyatkozva sok mindent probáltam pl átirtam total commanderben mp4 röl avi-ra és igy több is lejátszotta de sajna ugyan ugy... total commander nézökéjében a file elején (mert már ijenek nézegettem szánalmamba) egy elég furcsa dolgot találtam miszerint: persze összevissza betüket meg stb de egy olyan internetes linket is amelyben video lock (furcsaságok voltak) kifejezés ált meg is néztem a linket böngészöben de nem talált. megnéztem más dvdrip mp4 formátumot ugyanigy nézökében és egészen más volt az eleje... gondoltam (ez egy naiv ötlet) megprobálom átirni és kicsréni a file elejét de ekkora filt semmilyen szövegszerkesztö nem nyit meg.ugyhogy erröl ennyit :D nagyon több ötletem már nem volt... iletve itt megkérdem hátha tud valaki segiteni hogy ezt hogy lehet decodolni...ha valaki tud segiteni vagy tud valakit aki ért ezekhez és szól neki azt nagyon megköszönném mert ez számomra fontos lenne és már belefáradtam a kitaláciojába... elöre is köszönom
a kérdésbõl megállapítható hogy közöd nicns a graffitihez, akkor mégis honnan tudod hogy neked hardcore kell. Kérdezhetek? Miért ponnt hardcore kell? Mit tud a hardcore ami miatt az kell?
Na Budapest a nyugatitól pár utcára a Hollán Ernõben van egy Bázis store nevû bolt.És ott lehet venni 1100Ft/kanna áron és a teljes neve Montana hardcore 2
A kérdező hozzászólása: Igen jól láttad fogalmam sem volt a graffitikrõl. Azért kellett pont hardcore mert az egyik ismerõsöm ezt szeretett volna karácsonyra. Gondoltam itt többet megtudhatok:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!