Egészség - Alternatív gyógyítás kategória válaszai (3070 db)

Mért fájhat a szívem?

Egy ideje szinte minden nap többször is keletkezik szívfájdalom mármint úgy értem hogy érzem hogy szúr és néha akkor fáj jobban ha levegőt veszek néha akkor ha teljesen kifújom magamból ez néha magától elmúlik 2-5 perc alatt viszont néha ütlegelnem kell a helyet hogy véget érjen ez a szúró fájdalom nagyon rossz érzés főleg ha : futás , felelés , stb.. Közbe jön rám . HA valaki tud segíteni vagy ő is tapasztalt ilyen problémát írja meg kommentbe fontoss lenne :) Köszönöm előre is
Rendszerint kamaszkori stressz okozza, ártalmatlan, hiába ijesztõ. Szedjél napi 2x magne b6 tablettát és ne idegeskedj. Ki fogod nõni.
Szerelem
Elsõ! Azt sem tudod mennyi idõs a kérdezõ!!!! Akkor miért írod, hogy ne aggódjon, kamaszkori .... ???
Funkcionális analfabéta vagy, ha még olvasni sem tudsz. "Nagyon rossz érzés fõleg ha: futás, felelés stb. közbe jön rám. Egy 18 éven feletti ember ritkán szokott már felelni. Szóval mielõtt kikelsz magadból talán OLVASS!
A kérdező hozzászólása: Mielõtt mindenki ezen akadna ki 14 éves vagyok :)
Én megkeresnék ezzel egy kardiológust. A felelés még OK hogy stressz de a futás már nem. Koszorú ér probléma is lehet a háttérben igaz ezt csak központi vizsgáló helyeken (pl. Bp.-en) tudják kimutatni.
Én is 14 éves vagyok, és nekem is néha elõ jön. Nem kell félni, ne stresszelj ez miatt! Semmi értelme! Ilyenkor nõ a szíved, ahogy te is. Teljesen normális, ki fogod nõni, és én is. :)
A kérdező hozzászólása: Lehet igazad van de félek :/
Orvos ráfér. Legtöbbször mellhártya összetapadás. Nekem nevetésnél volt a legfélelmetesebb.
Nincsenek csodaszerek. Ez a két dolog semmilyen, de semmilyen tekintetben nem függ össze. És egyébként egyikre se hatásos semennyire sem, mivel a szõrös anyajegy normális dolog, a szívritmuszavar pedig nem olyan dolog, amit egy kis kanalas orvossággal el lehet tüntetni.
"Álgyógyszerek és képzelt gyógyulók. ( nlcafe) A placebo olyan szer, amelyben nincs hatóanyag. Logikusan nézve tehát hatása sem lehetne. Mégis van. És ezen a nem is kicsi gyógyerõn számtalan gyógymód megél. Hagyományos és alternatív egyaránt.Ráolvasás, angyalterápia, szellemgyógyítás. Nagyon is jól tudjuk, hogy ezek a hókuszpókuszok sok beteg állapotán komolyan javítanak. Hogy miért és hogyan, ezt a jelenséget a pszichológusok régóta ismerik. Ami jól jön a kuruzslóknak, az komolyan megnehezíti a valódi kutatók dolgát. Hiszen ha az ember kap a vérnyomására egy nagy, piros és drága bogyót, gyakran akkor is jobban érzi magát, ha egyszerû savanyúcukor volt gyógyszermázba rejtve. A placebók nagy elõnyei közé sorolhatnánk azt is, hogy nincsenek káros mellékhatásaik, hiszen, és az elgondolás messzemenõen logikus, ugyan miféle káros mellékhatást várhatnánk például a morfium helyett beadott sóoldattól? Miért kell ilyen sokat foglalkozni a placebóval? Mert enélkül egyetlen más kutatás, gyógyszerhatékonysági vizsgálat sem értékelhetõ. Ahhoz ugyanis, hogy egy orvosságot törzskönyvezhessenek és forgalmazhassanak, a gyártónak többek közt bizonyítania kell hatásosságát, mégpedig kettõs vak, randomizált, placebokontrollált kutatások során." "Álgyógyszerek a piacon? - 20 milliós szemfényvesztés... A Gazdasági Versenyhivatal Versenytanácsa 2006. február 21-én megtartott tárgyalásán megállapította, hogy az Ökonet-Európa Kft. a fogyasztói döntések tisztességtelen befolyásolására alkalmas magatartást tanúsított azzal, hogy tizenhárom, általa forgalmazott terméknek gyógyhatást tulajdonított, holott azok nem rendelkeztek az ehhez szükséges szakhatósági engedélyekkel. A jogsértõ magatartásáért a GVH Versenytanácsa az Ökonet-Európa Kft.-t eltiltotta a további jogsértéstõl, kötelezte arra, hogy az általa megbízott kereskedelmi ügynökök körében közzétegye a GVH Versenytanácsa határozatának jogsértést megállapító részét, ezenkívül 20 millió Ft versenyfelügyeleti bírságot szabott ki."
A kérdező hozzászólása: Köszönjük Emese!... Okés, szerintem vette mindenki, h Lavyl és MLM ellenes vagy, ne is irkálj szerintem, úgyis olyan elvakult vagy, hogy senki véleményére nem vagy kíváncsi.
Még egy szösszenet a "cég"-rõl, aztán hagylak titeket gondolkodni, ha képesek vagytok rá. :) Olyan cég, hogy Lavylites nem is létezik ! Van helyette egy 500 eFT (ötszázezer !) tõkéjû, pár hónapja egy bevásárlóközpontban egy "stróman" nevére bejegyzett Kft-cske. Nekem ettõl sem a termék, sem a "cég" képviselõi, sem a marketing nem tûnik túl hitelesnek. Bizony elõfordulhat, hogy hipp-hopp eltünik. ami persze elég gyakori a "csodatermék-piramisjáték" piacon. Szép napot, sok sikert ! :)
Nano blöff és giga átverés balekoknak.
"Lavylites menni Slovakia" A "tót"-oknál még több a hülye !!
Örüljön neki Laci, hogy maga ilyen rettenetesen okos. Mi meg valahogy csak átvészeljük ezt a giga-átverést... :)
Ki tud valamit a cég képviselõirõl ?
, , Idõnként elmegyek orvoshoz, és megvizsgáltatom vele magam, mert az orvos is élni akar. Aztán elmegyek a gyógyszertárba, és kiváltatom az orvosságot, mert a patikus is élni akar. Aztán a gyógyszert a csatornába öntöm - mert én is élni akarok." - Mark Twain
:DDD Ez nagyon jó volt utolsó! Ez tetszett! És sajnos igaz!!!
Simon L. mekkora furek?! Azért hisztizik, mert felesküdött a gyógyszerre és nem árulhat a magán gyógyszertárában Lavylt! Egyébként, hogy felvilágosítsam a Lavyl kozmetikumként van bejegyeztetve. Nagyon jól tudhatja a tisztelt S.L., hogy azért nincs honlapja, reklámja, mert kozmetikumot nem lehet gyógyhatással felruházni. A forgalmazó Zala megyében van bejegyezve és nem bevásárló központban. Én kipróbáltam használt és ros hír a diplomás gyógyszerész úrnak, hogy nem zabálom a gyógyszerét. Apropó, egy ismerõsömnek visszaépült a fogínye, képzelje újra rág. Egy másik ismerõs a múlt héten hívott azzal, hogy leesett az anyajegye. Érdekes bármennyire szeretett volna hinni benne az arckrémtõl nem történt meg!
Hát.. Én nem találkoztam még olyan placebóval, ami komás ember sebét gyógyította es állatok sebein segített. Kérem hanyagolja a hülyeségeket és alátámasztatlan , légbõlkapott kijelentéseit!
Kedves Kommentelõk! El sem hiszitek milyen derûssé teszitek a napomat! Egy két kötekedõ embertõl eltekintve teljesen jó, hogy pozitív tapasztalatokat tudtok megosztani.Aki meg kötekedik nyilván nem volt még beteg.Szerencsés ember!További jó egészséget kívánok neki! Ha orvosi ajánlásra lenne szükségetek vagy csak szeretnétek megtudni, hogy egy adott betegségre lehet-e használni a LAVYL-t kérdezzetek!Továbbítom az orvos felé, vagy akár közvetlenül kérdezhettek Tõle! Szép napot Mindenkinek!
Én is ;)
Csak egy földön járó diplomás gyógyszeresz vagyok. Tudom , hogy járnak az ûrben emberek, de nem szaros strandpapucsban indulnak oda -ha érted ezt a finom utalást. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) nem tudom mit tudsz róla, de a Lavyl Aurikum nem gyógyszer...egyik ismerõsömnek a hasnyálmirigy gyulladását szüntette meg, másiknak az állandó derékfájását, szóval szerintem elég csodaszer :D Tudom, h az anyajegy normális, de arcon nagy felület esetén, nem valami esztétikus :/
Tudom, hogy mi ez a cucc, úgy írtam a véleményem. Szerintem semmi bajod nem lehet, hogyha a szívritmuszavarra kapott hagyományos kezelés mellett próbálod ki, de helyette semmiképp. A szõrös anyajegyben talán a bõrgyógyász segíthet (nekem még ezzel nem volt dolgom), ezen szintén megpróbálhatod, de sztem nincs értelme :)
A kérdező hozzászólása: hát egy próbát megér, de azért nem élem bele magam :/ ma jól meghúztam a nyakam, azt tényleg elmulasztotta 2 perc alatt, pedig normál esetben 3 napot simán szoktam vele szenvedni :S :D
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Tisztelt Lavyl rajongók. Kérem valaki írja már meg mi ez a cucc ( de értelmesen ). Ki ez a sehol sem ismert világhírû tudós ?Hol készül a termék ? Mitõl ilyen gagyi ? Eddig ez az épületes áltudományos zagyvaság tetszik legjobban : "Jakabovics Tibor vegyész gyógyszerkutató, a nanotechnológia nemzetközileg elismert szakembere feltalált egy nano méretû hordozót (10 a mínusz kilencediken méret, ez akkora, mint a DNS spirál két foka közötti távolság), aminek a "tartószerkezetébe" több, mint 100 növény komplex energia lenyomatát tudja beletenni. Miután a sejtek tudják, hogy mire van szükségük, ebbõl a "svédasztalból" leveszik, amire szükségük van és elkezdenek jobban mûködni. Nem kell túldozionálni a testet és nem kell terhelni szintetikus anyagokkal. Ezen felül oda kerül, ahol szükség van rá, mivel spray formátumú, és oda fújjuk, ahol baj van. A Solvyl spray behatol a méregdepókba, kibosszantja a nehézfémet, a Fullflex kapszula pedig üres puttonyával, ásványi anyagba burkolva elkapkodja, majd eltávolítja a szervezetbõl." Tejesen meggyõzõ :) Ez egy vicc !! Valaki írja már meg hol publikált ez a világhíres kutató, mert még senki nem hallott róla. Miért kell egy ilyen két Nobel díjat, és milliárdokat érõ találmányt szerencsétlen MLM-es pilótajátékban tolni ?
A kérdező hozzászólása: Te magad írtad le, hogy mi ez a "cucc" :) Amúgy szerintem teljesen lényegtelen, hogy mi van benne, ha hatékony és nincsenek mellékhatásai. Használója vagyok, mert kíváncsi voltam, h mit tud :) Eddig bevált: derékfájás, hasfájás, nyak alatti meszesedés miatti fájdalom, felfázás, lumbvágó, túlsúly okozta fájdalmak a talpon, cukorbeteg ismerõsömnek a cukrát levitte. Bátor kijelentés leszarozni...Mellesleg volt szerencsém találkozni a feltalálóval, szóval azért annyira nem ismeretlen. Budapesti vagyok, aki nem fél velem találkozni az nyugodtan ingyen kipróbálhatja, ha dob egy üzit :) Kíváncsi vagyok, hogy mikre jó még, de már nincs több problémás tag a családban. :)
A leírásom kritika volt ezzel az áltudományos "p..sztvakító" dumával szemben. A hatást úgy hívják placebo. Aki hinni akar benne annak használ, de erre elég a csapvíz is, --ha ráfogjuk, hogy szentelt víz. Nem véletlenül végzik el a gyógyszerek vagy bármilyen annak titulált dolog esetén a placebo tesztet.
A kérdező hozzászólása: Sajnos, mivel nem vagyok hozzáértõ és nincs lehetõségem kutatni sem, kénytelen vagyok elhinni, amit mondanak...Édesanyám állandó derékfájós volt, dokitól-dokihoz mászkált, h csináljanak valamit, de volt olyan, hogyha az ágyból nem tudott kimászni...ez kb. 5 éve így volt, néha jó volt, néha sírt is miatta a fájdalomtól, h nem tudja csinálni a dolgát...az elsõ sprayt azért vettem meg, hogy rajta kipróbáljam :) néhány fújás után azóta sem jött vissza...pedig õ is elég szkeptikus volt, ennyi doki után és nem igazán fûztünk hozzá hiú reményeket.
A kérdező hozzászólása: *hogy *évig...bocsi, gyorsan akartam írni :)
A placeborol annyit hogy nekem ez még nem sikerült! Régóta van egy heg az arcomon akármennyire is hittem benne hogy eltûnik nem tünt el. Elég csúnya VOLT! Kaptam lavyl-t rá (olaj) és nem akartam elhinni nogy napról napra szebb az arcom. Még nem múlt el teljesen de nem is régóta használom. Akinek lehetõsége van rá próbálja ki. Aki leszarozza az pedig még nem próbálta! Ennyi!
Tévedsz! Én nem árulom. Próbáld ki és utána véleményezd. Én tapasztalatból írtam. Kaptam kipróbáltam bevált. Nem akarlak meggyõzni örülök , hogy te tökéletes vagy e nélkül is :)
Hát persze, majd az MLM csodatermék 30 perc alatt ( !!) meggyógyítja a köszvényüket, májdaganatukat, izomdisztrófájukat meg mittomén még miket. Ha egy kicsit is tájékozott lennél gyógyászat terén, hamar rájönnél, hogy minden gyógyhatású(nak hitt) készítményt rigorózusan letesztelnek, kétszer, százszor, ezerszer, és még akkor sem biztos, hogy a szakhatóság jóváhagyását adja a sorozatgyártásra, mert igaz hogy meggyógyítja a tüdõdet, de cserébe gyomorfekélyt okoz, stb. És akkor jön egy rakás zombiszájú MLM-ügynök, hogy õk feltalálták a csodaszert, a talpadra fújod és elmúlik a vakságod is, kinõ a hajad, minden fájdalmad , sebed, kinövésed, benövésed elmúlik , és kutya bajod se lesz... Ekkora baromságot !!! A magyar egészségügy egy nagy nulla, az tény, de aki azt képzeli hogy ilyen szarságoktól meggyógyul, az még rosszabbul jár. Az meg hogy megveszik ezt az álterméket...az emberek nagyrésze olyan seggostoba, hogy ha elég tejszínhabot nyomsz egy darab sz..ra, csokitortaként megveszi bármelyik. Na ettõl nagy üzlet a másik oldalon.
Köszönöm jót röhögtem :D szebbé tetted a napom. Esetleg te árulsz valami mas cuccot ami nem jött össze hogy ilyen mérges vagy? Haló 2014 van! Az ûrben járunk de ilyen nincs nem? Próbáld ki utána prédikálj! Vagy ne próbáld de akkor meg ne magyarázz olyat amirõl fogalmad sincs. Senki nem gondolja hogy szárnya nõ tõle szerintem.
Szóval az elsõ 4 válasz nagyon adja. A kérdezõ válaszol a válaszolónak a saját kérdésre. De olyan precizitással, hogy saját maga mögött kérdõjeleket hagy, hogy vajon azt a terméke ami a nyaki görcsöket megszüntette fújja e szõrös kelésre, vagy szívritmus zavarra. (nem is értem) Van egy ilyen tyúktollas tamtam dobom. 33 €-ért megcsapkodom és mindenféle keringési gondod elmúlik, és a szõr is elhagyja a testedet. Borotva hab sem kell többé. Viccet félre téve, ha ilyen szerek lennének soha senki nem halna meg. Amúgy a sztori ami a termék köré van építve nagyon hasonlít erre: "Xenu a gonosz herceg, az intergalaktikus konföderáció ura..." most egy Jakabovics játsza ezt a szerepet. Érdekes módon még senki nem írta le, hogy ki õ. De ha le is írná sem tudná igazolni. Lehet reptetni a fantáziát.
Ha jó neked hülyeségekben hinni, csináld nyugodtan...
A kérdező hozzászólása: Egy kérdést tettem fel, a másik hogy ha tájékozatlan vagy a témában akkor inkább ne szólj hozzá, nem tudom miért kell egyáltalán hozzászólni egy ilyen témához olyannak, aki csak azért jön ide hogy beokádja a tudatlanságát.
Kettõnk között nem én voltam az, aki a tudatlanságát idehányta, kedves kérdezõ... :)
A kérdező hozzászólása: Hát akkor olvass utána a dolgoknak, és akkor rájössz hogy van alapja annak amit kérdezek.
Az az igazság, hogy a mágneseknek nem sok hatásuk van ránk emberekre, az sok mágnese cucc kamu. A Pi vízre kitérve: Amíg a mágnes terében van a víz addig valóban van csekély rendezõdés benne, de ez azonnal megszûnik, ha a mágnest elveszed. A Pi víz szélhámosság.
Bátyám kb egy évig járt, és havi 15 ezer körül volt, a vizsgák meg 5000 körül, de biztos van sokféle, ha beírod a gógliba, hogy masszõr tanfolyam, találsz egy halommal.
Gyógymasszõr új okj szerint 570e, + iskolánként eltérõ.
Nem.
romlani fog mert erõlteted
Ha kancsal vagy, akkor valamelyest erõsödik, Ha nem, akkor nem fog erõsödni, akár romolhat is mindkettõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Azt nem tudom. De arrol már hallottam, hogy orvosok gyogyitanak ilyesmit!!!!!
A barátcserjét ismerem, ez harmonizálja a hormon rendszert. Enyhe hormonzavar esetén menstruációs problémára jó, -egyébként nincs hormon tartalma / LH- hormonra hat, ami az agyalapi mirigyben termelõdik/. Ha a méhtest rák fokozott ösztrogén dominancia miatt alakult ki kiegészítõ kezelésben biztos használható, de a kialakult rákot nem gyógyítja meg. Pláne nem önállóan, más kezelést nem használva.
A kérdező hozzászólása: Voltam már orvosnál, ki akarnak szedni mindent, azért kérdeztem mert sok helyen olvastam ezekrõl, hogy állatkísérletekben már kialakult rákot is kezeltek velük. Gondoltam megkérdem, hátha van valakinek gyakorlati tapasztalata errõl.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Az artemisinin az egynyári ürüm hatóanyaga. A természetes forma az artemisinin tumorgátló/tumorölõ hatású. Azon az elven alapul a szelektivitása a tumorsejtre, hogy a vassal megjelölt transzferrin memránfehérjén kapcoslódik az artemisinin molekula. Petri csészében hatásos. Szervezetben sokmindentõl függ a hatásossága. Felszívódás, Lebomlási gyorsaság. A legjobb az benne, hogy minden tumortípusra ha, mert a hatásossága nem típusfüggõ, a transzferrin minden tumor felületén nagyobb mennyiségben van jelen mint az egészséges sejt felületén mert az osztódáshoz nagyságrendekkel több vasra van szüksége a tumorsejtnek. Vannak viszont korlátai részben a felszívódása miatt ( 1 hét után kell pihenõnap ) részben pedig bizonyos antioxidánsok inaktiválják és hatástalanítják. Személyes tapasztalat: Édesanyámat kezeltük vele. Glioblastómával(grade 4 agytumor). A mûtét után 6 hónapot mondtak neki, mert rosszul sikerült a mûtét, amikor kijöttünk a kemo után a kórházból a 4, 3 cm daganat teljesen visszanõtt. Rosszul lett, metasztázisba került a tumor, immunrendszere összeomlott, vashiány, anemia. Ebbõl hozta ki az artemisinin és adott neki még 4 hónapot, amikor járt, tvzett és olvasott megint. Az orvosok mindig kérdezgették, hogy mit szed mert ez a daganattípus 2 hét alatt öl. HA kérdésed van szívesen elmondom a tapasztalatainkat (másfél évnyi), az alkalmazásról, kicsit bonyolult, sok mindenre kell figyelni. Jó egszséget!
Kedves Válaszadó Elõre is nagyon szépen köszönöm a válaszát.Az édesanyámnak tüdõdaganata van.Sem kemoterápiát, sem sugárkezelést nem hajlandó vállalni.3 napja szedi, az artemisinint 2x1-et 1 vassal.Fehérjének húst eszik, mert anélkül rosszul van.Naponta 2x3 deci zöldséglevet iszik(káposzta, répa, cékla, zeller)Reggelre, mindig fel megy a vérnyomása, és napközben elég gyenge.Nagyon szépen megköszönöm, ha válaszol, mert ön az egyetlen, aki az artemisinin tapasztalatait feltette, az internetre.Nagyon szépen kérem, hogy amit tud az artemissinrõl, és arról, hogy hogy hat írja meg nekünk.Édesanyám semmiféle lisztes, zsíros, olajos terméket nem fogyaszt.Cukrot, és cukros készítményeket sem.
Kedves Gábor_2442! Olvastam a hozzászólását a témához. Édesapámnak mellhártya áttétes melanómája van. 2007-ben mûtötték melanómával, azóta rendszeresen kontrollvizsgálatokra járunk, legutóbb idén júniusban. Minden rendeben volt egészen augusztusig, amikor nagy mennyiségû folyadék gyûlt fel a mellhártyalemezek közt. Mint kiderült az áttétek miatt. Eléggé le van gyengülve, így nem kaphat kemot és sugarat sem. Egy hete otthon van és intravénás C-vitamin kezelésre járunk heti 3x. Beszereztük az Artemisinint, de az adagolásról elég keveset tudunk. Vas pótlást kapott a kórházban. Hatalmas segítség lenne, ha megosztaná velem az Artemisininnel kapcsolatos tapasztalatait. Nagyon köszönöm, hogy elolvasta amit írtam.

Lehet tüdőgyulladásom van? Láz nélkül? Mivel támogassam még az immunrendszeremet?

Itthon fekszem begipszelt, törött-műtött lábbal és valószínű a kórházból hazahoztam valamilyen vírust, mert fáj a torkom, kicsit köhögök is (nem vészes), viszont néha fáj a tüdőm.
Igen letezik laz nelkuli tudogyulladas, fekvo betegeknél egyébként is gyakori a tüdõgyulladás.
Mindenképp hívjatok dokit!A tüdõgyulladás nem tréfa, szövõdményei is lehetnek, ami elég fájdalmas, és lassan gyógyul.Jobbulást!
A kérdező hozzászólása: Holnap valószínû elmegyek a háziorvosomhoz.
Pl vizikefir, ezüstkolloid, moksaelixír. Mint immunrendszertámogatók.
Jaj Istenem miket nem hallok meg, persze hogy hatasos a kezelönek :D
A kérdező hozzászólása: hát a kezelõ biztos jobban érzi magát tõle
Kíváncsi lennék a módszerre amivel az illetõ "gyógyít". Tudok én is olyan gyógyítót aki arra hivatkozva hogy az egész testet a bõr színét szeretné látni levetkõzteti a páciensét. El kellene hozzá küldenem nagyanyámat hogy vetkõztesse le miközben talpmasszás csinál rajta.
Az ilyeneknek nem szabad bedõlni! Perverzek...
Pár dolgot (masszázs, kiropraktika) tényleg nem lehet felöltözve csinálni, de bugyi itt is marad. A fényterápia is meztelen testfelületen hat. Néha indokolt lehet, de ritkán kezelik az intim területeket. Más esetben visszaélés, tessék az illetõ ellen feljelentést tenni - bár nehéz bizonyítani. legfeljebb, ha többen is állítják, hogy velük is elõfordult.
Én fordított helyzetben voltam. Huszonéves srácként almentem egy hirdetésre, az illetõ természetgyógyász hölgy azt állította, hogy tisztánlátó, és már egész korai stádiumban meg tudja mondani, mi bajom van. Tettem egy próbát, középkorú nõ volt a gyógyító, a falon mindenféle oklevél, a szoba közepén meg egy masszázspad. Végighallgatta a panaszaimat, majd azt mondta, így, szó szerint, "vetkõzzön meztelenre". Csodálkoztam, de megtettem. Hozzám sem ért, csukott szemmel húzgálta fölöttem a tenyerét. Tényleg eltalált dolgokat.
Igazából ha egy alternatív gyógyító /nevezzük így/ azzal szórakoztatja magát hogy a saját örömére a kezelt idomaiban gyönyörködik akkor az bármilyen technikáját alkalmazza a gyógyításnak az a lényegétõl tér el. Csupán csak a cirkuszi mutatvány kategóriájába tudnám sorolni.A beteg ember az 5 évesen vagy 50 évesen is beteg és nem aktmodellként keresi fel a gyógyítót.

Helltok . Tudnátok javasolni, izuletekre valami természetes, novenyi alapu taplelek kiegeszitot?

Pl mint a Medosan Kurkuma, de abbol már kiszedtem 3dobozzal, gondom az hogy fájnok az izuleteim, izuletgyuladasom van es szeretnék valami termeszetes gyogyszert aminek nincsenek mindenféle mellékhatásai .
Bóraxról olvastam hogy jó az izületre, egy nem aza orvosigyógyszer kategória, és nemnagyon van mellékhatása, max a tisztulási folyamat általi.
Cickafark tea, pulzáló mágnesterápi, Bioptron lámpa, Flexigél /kollagén hidrolizátum/. Nekem ezek segítenek.
A NUTRILITE vitamincsalád Glukozamin vitaminja nagyon jó és teljesen természetes alapanyagokból készül. A családban, baráti körben aki szedte mindenkinek bevált. Mi évek óta ezeket a vitaminokat szedjük, még a 6 hónapos Unokám is ezt kapja születésétõl fogva.
gyógymasszõröket keress õk értenek hozzá (én is de én tõled messze vagyok)
Gyógymasszõr hivatalosan nem végezhet nyirok masszázst, csak ha van róla külön képesítése. Tananyagukban benne van elméleti szinten, de gyakorlatból nem veszik, szinte sehol.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!