Találatok a következő kifejezésre: Zuglóban mennyibe egy (2 db)

Zuglóban mennyibe kerül egy kb.50-55 nm-es lakás távfűtése?

Lakásvásárlás el?tt állunk, én csak a legvégs? esetben folyamodnék távf?téses lakáshoz, de érdekelne, hogy mire lehet számítani. Azért majd a számlákat elkérjük az eladóktól.... :)

Legjobb válasz: 35 és 45 között télen.

35 és 45 között télen.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!

Elisabet mei tai-ról hallott már valaki, ismeri valaki? ha igen, meg vagytok vele elégedve? Mennyire jó, megbízható a hordozó? Egy Anyuka készíti őket Zuglóban, ennyit tudok róluk.

Legjobb válasz: Ugyan még nem próbáltam, viszont meitaiok közül volt szerencsém közel 10-12 márkához, több gyereket is hordoztam. Amit figyelembe kell venni, hogy mindkettõtöknek kényelmes legyen: ül, jár-e már a gyermeked? Elõtte a meitai nem a legoptimálisabb hordozóeszköz, hacsak nem testre szabják kifejezetten nektek mekkora a terpesszélessége, nem terpeszti-e túl a babát? (a gyerek életkorától függõen 32-38 cm) milyen anyagból készül a body része, hány réteg, párnázott-e? a tapasztalataim szerint a babának a kendõanyagból, vagy egy réteg sávolyszövésû anyagból készültek a legjobbak. vannak kipróbált márkák, amikben meg lehet bízni, persze nyilván drágábbak, de tuti biztonságosak!

Ugyan még nem próbáltam, viszont meitaiok közül volt szerencsém közel 10-12 márkához, több gyereket is hordoztam. Amit figyelembe kell venni, hogy mindkettõtöknek kényelmes legyen: ül, jár-e már a gyermeked? Elõtte a meitai nem a legoptimálisabb hordozóeszköz, hacsak nem testre szabják kifejezetten nektek mekkora a terpesszélessége, nem terpeszti-e túl a babát? (a gyerek életkorától függõen 32-38 cm) milyen anyagból készül a body része, hány réteg, párnázott-e? a tapasztalataim szerint a babának a kendõanyagból, vagy egy réteg sávolyszövésû anyagból készültek a legjobbak. vannak kipróbált márkák, amikben meg lehet bízni, persze nyilván drágábbak, de tuti biztonságosak!
Én kicsit megbízhatóbbtól vásárolnék. Úgy tudom csak a vaterán hirdet, semmi infó nincs róla.
Nekem van, szerettem és sokat használtam, szerintem teljesen átlagos mei-tai.
Én nagyon sokat hordtam benne a kisfiamat. Imádtuk mindketten. Nagyon kényelmes és strapabíró. Többen megkérdezték, hogy hol vettem. Azóta több barátnõmet is hozzáküldtem. Én bátran ajánlom!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!