Találatok a következő kifejezésre: Zsibbad a mitől lehet Főleg (3 db)

Zsibbad a csípőm, mitől lehet? Főleg ha az oldalamon fekszek, és ilyenkor lezsibbad a felfelé eső rész.14 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Nekem is zsibbad a felsõ rész, nem csak a csípõm, hanem a felsõ combom is. Nem tudom mitõl van, de megnyugtat egy kicsit, hogy neked is van...

Nekem is zsibbad a felsõ rész, nem csak a csípõm, hanem a felsõ combom is. Nem tudom mitõl van, de megnyugtat egy kicsit, hogy neked is van...
Hi, én is jövök nyugtatni. :-) 18 hetes vagyok és pár hete nekem is zsibbadt a csípõm, majd kiterjedt a combcsontra is. Mintha fájt volna a csont. Szerintem ezért van, mert oldalt fekve alszunk (hason nem lehet, háton nem ajánlatos). Én ilyenkor kinyújtóztatom a lábam, ha kell, fel is állok átmozgatni magam az ágy mellett és akkor ált. egy idõre jobb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Boldog babavárást nektek!

Éjszakánként arra kelek, hogy zsibbad a jobb lábam, főleg a térdem felett, ez mitől lehet?

Legjobb válasz: Menj orvoshoz én is zsibbadással mentem nemrég, lehet be kell feküdnöm. Nem játék!

Menj orvoshoz én is zsibbadással mentem nemrég, lehet be kell feküdnöm. Nem játék!
Amúgy bocsi, nem akartalak megrémíteni, de jobb félni mint megijedni. Menj orvoshoz nehogy baj legyen.

Miért zsibbad nagyon sokat a lábam és ) főleg) a kezem? Eleinte azt hittem reggel, hogy "elaludtam", de nagyon sokszor nap közben is zsibbad. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Keringési zavarok, érszûkület. Valószínûleg nem megy annyi vér a kezedbe mennyinek kellene. Dohányzol?

Keringési zavarok, érszûkület. Valószínûleg nem megy annyi vér a kezedbe mennyinek kellene. Dohányzol?
A kérdező hozzászólása: Nem dohányzom!és hát nem tudom... nem vagyok fiatal ezekhez? (vagy most nagyon nagy hülyeséget mondtam?)
a zsibbadást a m. deltoideusz görcsös összehúzódása is okozhatja, mert így elnyom egy ideget. Ha ez igaz akkor ki kell masszíroztatni. Lehetnek keringési zavarok is, de ezt csak egy szakember képes megmondani Odin fõpap a budapest tv-n.
nekem is szokott, elsõsorban vitaminhiányra kell/lehet gondolni, csak aztán valami komolyabbra:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! De miféle vitaminhiány okozhat ilyet? (Lehet köze ahhoz, hogy nem eszem húst?)
A kérdező hozzászólása: Ja igen, majd a budapest tévén kigyógyítanak... :D Láttam ott már gerincegyenesítést is TV-n keresztül... XD
Akkor lehet hogy a fehérje hiányod van. Mindenképp fordulj vele orvoshoz. Az Odin fõpap vicc volt de a többi igaz lehet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!