Találatok a következő kifejezésre: Zsírleszívást végeznek nélkül (1 db)

Zsírleszívást végeznek vérátömlesztés nélkül?

Legjobb válasz: Csak zsírleszívást végeznek!Ha már vérátömlesztés kell akkor már nagyon nagy a baj,de nem a zsírleszívással!

Csak zsírleszívást végeznek!Ha már vérátömlesztés kell akkor már nagyon nagy a baj, de nem a zsírleszívással!
Szerintem csak súlyos esetekben, életveszély miatti mûtéteknél végeznek vérátömlesztést...
A zsírleszívás mai technológiával egy viszonylag egyszerû, de nem veszélytelen mûvelet. A zsírszövetbe injekciók segítségével zsíroldó anyagokat juttatnak be, majd a feloldódott, folyékony zsírt kézi, vagy vaakumos szivattyúval eltávolítják. Semmi köze a vérátömlesztéshez, az oldószer a zsírban közvetlenül a zsírt bontja amit ki is szívnak, véráramba nem kerül. Ha valamennyi mégis, akkor az a pisoarban végzi.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

1 éve leműtöttek egy anyajegyet az arcomról és még mindig csúnya a helye. Mit tegyek?

Van valamilyen lézeres kezelés,vagy valamilyen kíméletesebb kozmetikai eljárás erre?

4

Plasztikázott arcnál melyik vonást örökli a gyermek, a régi vagy az új vonásokat?

12

Valakinek van tapasztalata zsírleszívásról Dr Pukancsiknál?

A tokámról szeretném leszedetni az extra zsírt. Voltam nála konzultáción, rendesnek és profinak tűnt. Viszont nem tudott egy előtte-utána képet sem mutatni. Azt mondta az a géppel amivel ő dolgozik senki másnak nincs az országban és szuper-hiper jó.

1

Van valakinek tapasztalat Dr. Kárász Tamás plasztikai sebésszel kapcsolatban?

Elsősorban az orrplasztika érdekelne. Nagyon sok jót olvastam róla. Érdekelne még, hogy mennyiért műt, van e nála konzultációs díj, illetve ha műt Budapesten akkor hol?
Az interneten nem sikerült pesti elérhetőséget találnom. Aki tud nekem ebben segíteni annak előre is KÖSZÖNÖM.

1

Lelehet szedni műtéttel állról anyajegyet?

8

Van Debrecenben jó orrplasztikai sebész jó áron? De az is érdekelne, hogy ki mennyiért műtette és jól sikerült-e neki? Vagy talán megbánta? És hogy 18 év alatt érdemes-e meg műttetni?

15 éves lány vagyok.Iszonyatosan zavar az orrom..Nem kicsi az önbizalmam,de szoktak érte csúfolni( néha szétverem őket),és nem adok annyira a mások véleményére,hogy meg akarok mindenkinek felelni(mert nem is akarok sose megfelelni mindenkinek)..,de engem NAGYON de NAGYON zavar..Szemből nem zavar,de oldalról ááh..Nagyon meg szeretném műttetni,de nagyon sokba kerül..:/

7

Győrben megbízható plasztikai sebész?

3

Hallottatok már Dr. Varga Klára plasztikai sebészről?

Kis ismer jó orrplasztikai sebészt? Hallottam Dr. varga Klára plasztikai sebészről. Ismeri valaki? Tapasztalatokat nagyon szívesen várok, privát üzenetben is.

0

Nő még a cicim?

már 16 éves vagyok és nem nőtt semmit a cicim az elmúlt 1,5 évben. nagyon kicsi. mindenkinek nagyobb cicije van nálam a suliba. nem is fog mostmár nőni? vagy még nő 1 kicsit?

9

Orrplasztikája volt már valakinek a Szent Imre Kórházban? Van ott az erre szakosodott sebész?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!