Találatok a következő kifejezésre: Zsámbék környékén van a legközelebbi strand (1 db)

Zsámbék környékén hol van a legközelebbi strand?

Vagy valami jó kikapcsolódási lehet?ség 2 kisgyermekkel 1 nap.

Legjobb válasz: Hello! Én Pátyon lakom és nem tudok a környéken semmijen uszodát de Budapesten vannak elég jók és olcsók is a II-III. kerület környékén...

Hello! Én Pátyon lakom és nem tudok a környéken semmijen uszodát de Budapesten vannak elég jók és olcsók is a II-III. kerület környékén...
Én is itt lakom és úgy gondolom, hogy Százhalombatta sincs túl messze. Nagyon tiszta kultúrált strand, és mondom talán nincs olyan messze... De a közelben tényleg nincs (legközelebb talán Pesten, Dorogon, Esztergomban)
A Velencei tó szerintem nagyon közel van, és jó is :D


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tétény, törökbálint, budaörs, érd, campona. Ezek közül melyik van a legközelebb az árpád hídhoz?

1

A budapest bérlet ugyanaz mint a bkv bérlet?

2

Budapesten a Stadionok autóbuszállomástól hogyan jutok el az Andrássy útnak a Bajza metróállomás környékére a legolcsóbban? Busszal 30A? Villamossal? Gyalog mennyi idő lenne eljutni oda és merre kéne mennem?

Köszi!

5

Érvényben van még ez a marhaság Ferihegyen?

A kérdésem az lenne, hogy még mindig így csinálják-e, s ha igen, meddig? :

10

Felcsutra tenyleg nem lehet "csak ugy" bemenni? Egyesek azt allitjak, hogy csak kiserettel lehet ott kozlekedni, illetve megkerdezik, hogy miert vagy ott.

10

Meg tudná mondani valaki, mennyibe kerül egy Mikepércs-Debrecen, illetve Hajdúsámson-Debrecen havi bérlet, vagy hogy milyen linken tudok utána nézni?

1

A Budapest-bérletet a fővároson kívüli 192 településről érkező utasok is használhatják. Melyek ezek a települések?

1

Érdről járok be dolgozni, és a Budapest bérlet Tétényligettől van, akkor most arra a két kmre is meg kell vennem a kiegészítő bérletet (ami 5 kmre szól)?

Köszönöm a válaszokat

1

Valaki tud mondani olyan szegedi kollégiumot, ahol megszállhat szeptember végén egy 20 fős iskolai csoport? és olcsó? Két éjszakáról lenne szó.

1

Sólyom airways hova szállít?

17

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!