Találatok a következő kifejezésre: Zsámbék környékén van a legközelebbi strand (1 db)

Zsámbék környékén hol van a legközelebbi strand?

Vagy valami jó kikapcsolódási lehet?ség 2 kisgyermekkel 1 nap.

Legjobb válasz: Hello! Én Pátyon lakom és nem tudok a környéken semmijen uszodát de Budapesten vannak elég jók és olcsók is a II-III. kerület környékén...

Hello! Én Pátyon lakom és nem tudok a környéken semmijen uszodát de Budapesten vannak elég jók és olcsók is a II-III. kerület környékén...
Én is itt lakom és úgy gondolom, hogy Százhalombatta sincs túl messze. Nagyon tiszta kultúrált strand, és mondom talán nincs olyan messze... De a közelben tényleg nincs (legközelebb talán Pesten, Dorogon, Esztergomban)
A Velencei tó szerintem nagyon közel van, és jó is :D


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha Ferihegy repülőtérre szeretnék eljutni, és gödöllői vonattal jövök, be kell-e menni a Keleti pu. -ig, vagy leszálljak hamarabb?

1

4000 forintból Székesfehérvárról Debrecenbe oda vissza? (90%-osal)

El lehet menni 4000 forintból Székesfehérvárról Debrecenbe 90%-ossal át szálással mindennel együtt? Jah és diák
vagyok..

a metrózás kb -5-600 ft...

2

Mit lehet Szekszárdon csinálni a fürdőn kívül?

A csapat átlag életkora kb 16 év úgy hogy a múzeumokat légyszives ne írjátok

4

Miskolctapolca vagy Hévíz? Melyiket ajánlanád egy hosszú hétvégére?

Nem tudom elmondani hova menjünk egy szeptember végi hosszú hétvégére a párommal. Fürdőzni mennénk alapvetően egy péntek-szombat-vasárnap kombóra. Köszi a válaszokat!

3

Valaki tud röviden tájékoztatást írni a Volánról?

Elég hülyének érzem magam, hogy ennyire nem vagyok képben ezzel, de budapesti vagyok és soha életemben nem utaztam mindeddig volánbuszon. A jegyvásárlás hogy működik? A Pécsi buszállomáson vennék jegyet, ott meg lehet venni valamilyen pénztárnál, vagy a buszsofőrnél kell? Visszafelé hogy néz ki? Eldugott helyre megyek, így biztosan nem lesz pénztár, ott meg a vezetőnél kell megvenni Pécsig, vagy már korábban meg kell venni a visszaútra is és csak felmutatni?

2

Jövő héten megyünk testvéremmel Budapestre az állatkertbe, a közelben még mit érdemes megnézni?

vonattal megyünk és estig maradunk,nem tudom mennyi időt fogunk az állatkertben tölteni,de ha utána még lesz idő,megnéznénk még valamit.tudtok valami jó helyet ajánlani a közelben?olyan kéne ahová nem kell belépőjegyet venni,tehát nem múzeum vagy ilyesmi,vidámparkban is már voltunk..a Duna part mennyire van messze a Hősök terétől? sajnos nem annyira ismerem ki magam Pesten:)

9

Melyik város fekszik közvetlenül a Balaton partján?

Balatonendréd, Balatonlelle, Balatonújlak, vagy Balatonkiliti?

3

Diákigazolvány helyett elfogadják a NEK lapot?

Még folyamatban van a Diákom és a héten utaznom kéne gólyatáborba elfogadják a buszon,vonaton ezt az papírt?

1

Ajánlanátok helyet ill. szállást télre?

Szeretném páromat meglepni az évfordulónkon.
Január vagy február hónapban szeretnék 2-3 napra elmenni valahova, ami romantikus, esetleg lenne wellnes ill nem túl drága ! Van valakinek vmi ötlete, tapasztalata,élménye? Ajánlanátok nekünk valamit?

2

Ha lejárt a 30 napos befizetési határideje a BKV büntetésnek akkor azt 2 nap múlva még be tudom fizetni de úgy h ne a 32500ft kelljen hanem a 16000 ezrest?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!