Találatok a következő kifejezésre: Zsámbék környékén van (3 db)

Vannak itt zsámbéki anyukák? Zsámbékon vagy környékén van játszóház?

Legjobb válasz: Szia! Most találtam meg ezt a kérdést. Én zsámbéki vagyok. Játszóházról nem tudok :(

Szia! Most találtam meg ezt a kérdést. Én zsámbéki vagyok. Játszóházról nem tudok :(

Zsámbék környékén hol van a legközelebbi strand?

Vagy valami jó kikapcsolódási lehet?ség 2 kisgyermekkel 1 nap.

Legjobb válasz: Hello! Én Pátyon lakom és nem tudok a környéken semmijen uszodát de Budapesten vannak elég jók és olcsók is a II-III. kerület környékén...

Hello! Én Pátyon lakom és nem tudok a környéken semmijen uszodát de Budapesten vannak elég jók és olcsók is a II-III. kerület környékén...
Én is itt lakom és úgy gondolom, hogy Százhalombatta sincs túl messze. Nagyon tiszta kultúrált strand, és mondom talán nincs olyan messze... De a közelben tényleg nincs (legközelebb talán Pesten, Dorogon, Esztergomban)
A Velencei tó szerintem nagyon közel van, és jó is :D

Hol vannak gázzal fűtött házak Pátyon, Zsámbékon, Telkin, . Pest környékén?

Nem családi házak.Milyen utcában vannak?Ha tudtok olyan utcát,lakóparkot,ahol gázzal f?tenek légyszi írjátok meg.Pest környéke legyen,az a lényeg.Köszönöm.

Legjobb válasz: Szüleim zsámbékiak.Dózsa György utca.gázzal fûtenek.

Szüleim zsámbékiak.Dózsa György utca.gázzal fûtenek.
ja hogy nem családi ház? huha...hát zsámbékon egy hely van ahol társasházak vannak, ilyen klasszikus emeletesek, de ott ha jól tudom, házközponti fûtés van. Pátyon nemrég lett átadva egy lakópark, ott sem a gázosra voltak meghirdetve. hanem církó. Telkin talán nincs is olyan lakópark, ami nem családiházas, ráadásul ott horror áron van a házak ára.
Pátyon a Bocskai utcai lakópark, a páty kanyar lakópark néhány háza, a máltai szeretetszolgálat meg még a 2 másik öregek otthona is gázzal fûtött... Miért?
Én Telkiben lakom, társasházban, és gázzal fûtök, nem drága. Miért kérdezed, ingatlant akarsz venni?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!