Találatok a következő kifejezésre: Zira és az (44 db)

Gta 4-ben mi az ZIT és az mire jó?

azt olvastam a kézikönyvében hogy fe lehet hívni valami ZIT izét de az micsoda és mi az értelme/célja?

Legjobb válasz: gondolom valami cheat vagy egy ember, aki küliket ad. Próbáld meg. Mit veszíthetsz vele?

gondolom valami cheat vagy egy ember, aki küliket ad. Próbáld meg. Mit veszíthetsz vele?
http://gta.wikia.com/ZiT Némi angol kell hozzá, le van írva 6 sorban. Szvsz semmire sem jó, azt tudod meg vele, hogy milyen zene szól a rádióban.
Én a GTA4-ben már felhívtam a ZIT-et, és valami hülye SMS-t kaptam, angol volt nem értettem, de semmi különös, csak úgy van...

Találtam egy Opel Omega MV6-ot 3. 0-es benzinest, és azt akarom megtudni, hogy ha fõzi a vizet pár kör után akkor tuti, hogy hengerfejes?

80 ezer forintba tudnám megvenni a kocsit, és a k3rdésem leginkább arra irányul, hogy megéri-e megvenni. A külseje jó állapotban van a belseje is. Mûszaki is van rajta.

Legjobb válasz: Miért lenne tuti? Ha szerencséd van csak vízpumpa, vagy a hûtõ koszos. Ha hengerfejes, akkor az esetek többségében nem csak a vizet fõzi, hanem a nyomás is nagy a rendszerben, meg levegõsödik, és természetesen fogyhat is a víz...

Miért lenne tuti? Ha szerencséd van csak vízpumpa, vagy a hûtõ koszos. Ha hengerfejes, akkor az esetek többségében nem csak a vizet fõzi, hanem a nyomás is nagy a rendszerben, meg levegõsödik, és természetesen fogyhat is a víz...
Lehet termosztát is.Ha a tágulási tartályba nézel és fehér szutykot látsz miközben nyomja kifelé belõle akkor igen. De lehet gátas is.
Elég valószinû, hogy hengerfejes, de az is lehet, hogy egyszerûen csak lyukas a rendszer. 80 ezerért mindenképpen megéri, legfeljebb szétszeded utána, de szerintem megoldható a probléma.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Az eladótol még sikerült megtudni azt is, hogy valamelyik tartályban habos valami.. Nem egy szakértõ az eladó, hiába kérdeztem, hogy mi habos és hol.. Csak ennyit tudott még mondani. A javítás ára mennyi lenne megközelítõleg?
Tágulási tartály! Olaj és víz elegye.
Ha habos a víz akkor tuti hengerfejes a motor.
A kérdező hozzászólása: A javítási költsége mennyi lehet maximum?

Az Édes Élet címû sorozatbol hol található az a videó amiben Gyõzike és Emil megfürdetik Zsoltit?

Szóval Gyõzike és Emil megfürdetik Zsoltit. Aki büdösen akart az ágyba feküdni. Tudom hogy a YouTube-on fen van ez a részlet, de nem találom. Ha valakí tud segítsen. Elõre is köszönöm.

Legjobb válasz: Gyõzike Zsoltit megfürdetik

Gyõzike Zsoltit megfürdetik
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.


An'l infókat kérnék (F) Haverral beszélgettem, és a lényeg hogy közölte, hogy szokta magát ujj'zni (F) nem b'zi, csak azt mondja így jobb. Ti szoktátok, Kipróbáljam?

Legjobb válasz: sosem értettem.. akkor vagy "b'zi" ha a férfiakhoz vonzódsz, nem akkor ha teszem azt a seggedben nyúlkálsz... ha valakinek ez ad örömet, tegye. engem nem zavar... szal ha vágyat érzel rá, csináld. de am nem tom, miért mástól kérdezed -.-

sosem értettem.. akkor vagy "b'zi" ha a férfiakhoz vonzódsz, nem akkor ha teszem azt a seggedben nyúlkálsz... ha valakinek ez ad örömet, tegye. engem nem zavar... szal ha vágyat érzel rá, csináld. de am nem tom, miért mástól kérdezed -.-
szerintem nem a mi unszolásunk vagy tiltásunk ellenére fogod kipróbálni
A kérdező hozzászólása: Köcce Egyébként ha van aki még szokott ilyet írhat privátba
Én is imádom magam ujjazni, pedig aktív pasi vagyok. Szerintem a legjobb érzés a világon.Simán el lehet menni anélkül is, hogy bárki a farkadhoz érni.Ajánlom mielõbb próbáld ki te is, de vigyázz mert rá fogsz szokni:)

A homoszexuális az lehet b*zi, és leszbi is? Vagy csak b*zi?

Legjobb válasz: igen, mind a kettõ az.

igen, mind a kettõ az.
pl. Regebb, a p.csa szo feneket is jelentett.
Szerintem az argó szavakkal kár foglalkozni: változhat a jelentésük, vagy egyébként sem határozott. Pl. meg tudja valaki mondani, hogy a p*na a nõ nemi szerveinek pontosan mely részét jelenti? Vagy az egészet együtt? De akkor meddig tart? Mármint befelé... Ezzel szemben a "homo" "szexuális" szó jelentése egészen pontosan az, hogy az AZONOS nemû partnerhez vonzódik az illetõ szexuálisan. Ilyen egyszerû. Az argó csak arra való, hogy a dolgok pontos jelentését elkenjük (eltitkoljuk) - ezért is változik gyorsan a jelentése. Nem véletlen, hogy ez a "nyelv" a börtönben alakult ki és onnan terjedt el. Használjátok egészséggel!
A kérdező hozzászólása: hajjaj...:| am köszii a válaszokat :D
egyébként honnan veszed h b.zi az csak férfi lehet? a paraszti észjárásod diktálja?
A homoszexuális az lehet nõ is és férfi is. A leszbikus csak nõ lehet, a b*zi meg csak férfi.
Mindkettõ az :)
... és leszbi
a homo az bizony b*zi
Utolsó: mert most már nem jelenti azt? :-O

Az emberek nagyrésze mért itéli el az emósokat és az olyanokat akik úgy öltözködnek? és attól méghogy vannak érzéseik nem b*zik. Sokan halált akarnak nekik, miért?

az én öltözködési stílusom is emós de érvagdosáshoz közöm sincs. 14/F

Legjobb válasz: általánositás, beskatulyázás. én egy szimpla rocker vagyok és voltam és anno lesátánistáztak csak mert feketébe öltöztem...fogalmuk nincs az embereknek semmiröl, mellesleg legyinthetnének is mert ugyis kinövöd 5 év mulva. ennyi...

általánositás, beskatulyázás. én egy szimpla rocker vagyok és voltam és anno lesátánistáztak csak mert feketébe öltöztem...fogalmuk nincs az embereknek semmiröl, mellesleg legyinthetnének is mert ugyis kinövöd 5 év mulva. ennyi...
ugyanaz mint bármelyik divatkategoria vagy életérzés. ha punk vagy igénytelen csöves vagy, ha feketébe öltözöl sátánista, ha goth vagy akkor melankolikus vagy, ha skinhead vagy akkor agressziv rosszarcu állat, sõõõõt ha a rock kedvelök táborába tartozol de mondjuk linkinparkot hallgatsz akkor az csak divatrocker mert nem az az igazi rock( akár az akár nem, csak lásd h hasonszörüek közt is megy a szembeköpés) a legjobb ha ugy öltözöl ahogy neked tetszik és hallgatsz amit akarsz. én nem tartom magam egyik táborhoz sem mert mindenböl szeretek valamit.de szeretem az extrém öltözéket, a feketét, a piercinget stb. de ehez ugy gondolom nem kell rockernek lenni.stilusjegy, igen de nem kötelezö követni. magadat kövesd.
Azért mert az emberek agyában az a kép él hogy emós= magába forduló köcs*g aki vágdossa az erét és öngyilkos hajlam.Az emberek látnak 1-2 ilyet és attól kezdve bármit csinálsz ugyan ilyen leszel a szemükben.Ha te ezt az öltözködési stílust képviseled és nem vágdosod az eredet akk ne foglalkozz a negatív véleményekkel!!Ha te így érzed jól magad akk ne érdekeljen hogy mások mit mondanak.mellesleg a legjobb barátnõm is emos és õt is piszkálták de nem is érdekelte és ezzel azt érte el hogy boldog a saját bõrében :) (bocs ha az elejével megbántottam valakit, ez az ém véleményem és mint mindig: Tisztelet a Kivételnek! 15/L
az a baj hogy az emberek csak ítélkeznek, rocker vagyok, feketében járok és nem költözök szoliba lenéznek úgyhogy nem csak az emokat nézik le

Arrébb tettük az osztálytársunk kocsiját kb 30 cm-el, és azzal fenyegetõzik hogy feljelent. Ilyenkor mit tudnak jogi úton csinálni ellenünk, ill. milyen ellenérveket tudunk mondani ha esetleges bírósági ügy lesz vagy behívnak a rendõrségre?

A baj az hogy megvan kamerán ahogy arrébb rakjuk :S

Legjobb válasz: Feljelent, mert hozzáértetek a kocsijához és 30 egész centit odébb toltátok. Készülj a villamosszékre...

Feljelent, mert hozzáértetek a kocsijához és 30 egész centit odébb toltátok. Készülj a villamosszékre...
milyen kar keletkezettt?????? Feljelenteni lehet, DEEE ha nicsen kar akkor ertelmetlen a jentgetes...
A kérdező hozzászólása: Éppen ez az hogy kár nem keletkezett, viszont azt õ tud csinálni :S Vagy ráfogja, hogy ez a karc nem volt ott és akkor is már van bizonyíték hiába, hogy nem mi csináltuk.
És mégis minek kellet arrébb tolni -.-?

Csak én rühellem a pávákat, a swageket, és az összes ilyen olyan bu*zi stílust képviselő "fiúkat"?

Legjobb válasz: azt se tudom kik azok a swagek. mindig mondják de nem tudom hogy néznek ki. elég [email protected] és most ne sértõdjenek be a pávák akik itt vannak de hasonlítanak justin bieberre. és az baj hogy a lányok 70% szereti a pávákat. -.-" nõi felsõt hordanak a v kivágású felsõ a nõknek van kitalálva!!!!!!

Egyetértek, mind nagyképû majom.
azt se tudom kik azok a swagek. mindig mondják de nem tudom hogy néznek ki. elég [email protected] és most ne sértõdjenek be a pávák akik itt vannak de hasonlítanak justin bieberre. és az baj hogy a lányok 70% szereti a pávákat. -.-" nõi felsõt hordanak a v kivágású felsõ a nõknek van kitalálva!!!!!!
Egytõl egyig az emberiség szégyenei. 17/L
Nekem 12-13 éves koromban sem az ilyen piperkõc divatmajom emberkék jöttek be - olyan femininek és taszítóak... a férfi legyen férfi.
Kamrába velük, azt rájuk nyitni a jólevegõt! Már ha értitek?:)
7-es és 9-es, azért ez még viccnek is rossz. Hiába nem jó a stílusuk, de ilyenekkel ne poénkodjunk szerintem...
A páva és a swag stílus között hatalmas különbség van! A pávák öltözködésben és zenében és viselkedésben különböznek a swagoktól! A pávák rohadt bunkók és rohadt bunkón öltöznek ami azt jelenti hogy "unikornis" haj fiúknál és menõnek hitt gangsta póló és tornacipõ. Én utálom a pávákat de a swagokat nem! A swagok nem bunkók és nem érzik magukat menõnek. Ez a stílus rapper-hipster, tehát zenében kedvelik a hip-hopot és a rappet. A viselkedésük változó, nagy részük viszont normális. Ideológia szerint lazán vesznek mindent. Ha beszól nekik vki akkor azt nagy ívben leszarják és nem foglalkoznak vele... Ez a 21.század..... És nem szenny stílus egyik sem mert vkinek ez tetszik másnak az. Azért mert a swag vagy páva fiúk jobban bejönnek a lányoknak, azért nem õk a hibásak. És attól h szeretik õket a lányok még nem melegek.
Hát a páwa meg a swag nagyon nem ugyan az. a swag nem buz*s, a páwa már egy kicsit. De amugy nekem bejönnek a swag srácok.:)
nem, én is utálom õket
nem csak te rühelled õket, de nagyon sokan szeretik is :$
Hát nézd... nem rühellem õket, de vagy legyen férfi a férfi, vagy akkor inkább a nõk, mintsem ilyen feminim sehováse tartozók.
Szerintem is akármennyire utáljátok (utáljuk) õket, ilyennel nem szabad viccelõdni. Undorítóak mind, egytõl egyig. És a legrosszabb, hogy az ember képébe tolják, hogy mennyire 'menõk', meg minden.
Rákerestem Google-al... Nem kellett volna... Most már én is rühellem(?) vagy inkább szánom õket.
A kérdező hozzászólása: ma 17:39 Egyetértek!!! :D
Eléggé langyi mindkét stílus. :D
A kérdező hozzászólása: SWAG = Secretly we are gay Nekem egytõl egyik búza az összes :D
Amúgy elõzõ vagyok a swag-et ne is keverjük már a páwa stílussal, mert a páwák egy része swagnek mondja magát ezt meg elhiszitek, de nekik közük nincs a swaghez õk szintén páwák csak próbálnak swagnek öltözni, és ezt el is hiszik nekik. Huh remélem érthetõen fogalmaztam.xd

Ki az aki Planetside 2-zik és van skype és felnőt?

a skype neveteket üzenetbe adjátok mg

Legjobb válasz: én sajnos felnõtt vagyok :(

én sajnos felnõtt vagyok :(
A kérdező hozzászólása: ok de van planetside 2 öd meg skypod
ez valóban ingyenes?
A kérdező hozzászólása: igen teljesen mivel mmofps a játék pobáld ki megéri és ha van sykpod akor jelöj harcos333 a nevem

Ki az aki planetside 2-zik és van skype-ja és kékekkel van?

ja és adjátok meg komiba a skype neveteket. köszönöm

Legjobb válasz: Nekem megvan, csak 20 percenként kidob :S

Nekem megvan, csak 20 percenként kidob :S
A kérdező hozzászólása: engem meg féloránként de ad meg a skype nevedet az enyém harcos333


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!