Találatok a következő kifejezésre: Zavarnak a másokat is (125 db)

Még hogy máshogy lehet mondani?
Ezt nem lehet másképpen kiejteni......
A hét kérdése. :D :D Nem beszédhiba. :) ))

Csak engem zavar vagy más is felkapná a vizet?

Párommal van egy lassan 1 éves kislányunk. Messze dolgozik, így minden nap beszélünk telefonon és interneten. 90%-ban úgy kérdez a babánkról, hogy "a lány hogy van"? Ez engem idegesít, hogy miért nem nevezi picimnek, kincsemnek vagy akárhogy máshogy? Szokta becézgetni, de nagyon sokszor így hívja, hogy lány. Csak engem idegesít vagy titeket is idegesítene?

Legjobb válasz: Adnál*, bocsi, hülye okosteló kijavítja baromságokra, amit írok. :)

Adnál*, bocsi, hülye okosteló kijavítja baromságokra, amit írok. :)
Miért talán nem a lánya? Semmi különös nincs benne.
Hát ezen én sem....
Hát ezért biztos nem kapnám fel a vizet...
Semmi baj nincs ezzel, ilyenen felkapni a vizet......
Ha nincs gond a kapcsolatba, csinálni kell.
Nálunk is ez a megszokott, a lányunkat én is így hívom. :) A fiúkat pedig mindig másképp, de általában simán csak gyereknek.
Kitépném a helyedben a szívét és nyersen megenném.... a lányét nem.
Szerintem ezzel semmi gond nincs, olyan minta azt kérdezné a kis srác hogy van?Ezzel mi a gond, miért kéne állandóan csöpögni ha a gyerekrõl van szó??
Furcsa de az egyik húgomat anyukámék is úgy emlegetik hogy "a gyerek". Persze hozzá nem így szólnak. A másik húgomat apukámék pedig "a kislánynak" nevezik maguk közt. Nekem biztos nem állna a számra hogy így nevezzem a fiamat.
Szerintem túl érzékeny vagy, nagyon sokat van távol a férjed, és ezért úgy érzed, eltávolodtok érzelmileg is. Pedig biztosan ugyanúgy szereti a lányát, mint korábban, csak nem kapsz megfelelõ mennyiségû, rendszeres megerõsítést, és kezd elhalványulni az érzés. Én is hívom a pocaklakóm a "fiadnak", amikor a férjemmel beszélek, de én viccnek szánom. Pl. "A fiad egész éjjel rugdosott, nem tudtam aludni tõle." :) De nem kell elmondanom neki napi szinten, mennyire imádom a babánkat, mert tudja, érzi. Nálatok ez a biztos tudás elhalványult. Szerintem a távolság az oka.
Engem ez aztán abszolút nem zavarna! Mindenki úgy nevezi és szólítja a lányát/fiát, ahogy neki jól esik. Ez olyasmi, mint amikor "kedves" nagymamám megszólt engem, hogy miért gyereknek nevezem a születendõ gyermekemet, miért nem babának. Hát én köpni-nyelni nem tudtam elsõ döbbenetemben, hogy ez most mi és hogy lehet ebbe belekötni... Egyébkét nem vagyok egy becézgetõs fajta, és engem a kincsem meg a picim szavak kicsit taszítanak is. A "lánnyal" ellenben semmi bajom nem lenne. Úgyhogy ez inkább szokás kérdése. A szavak nem mindenkinek ugyanolyan árnyalattal, felhanggal rendelkeznek.
Sztem csak így áll a szájára, de engem is zavarna...olyan mintha egy idegenrõl kérdezõsködne.
Fel nem kapnám a vizet, de én is gyûlölöm, ha valaki így nevez egy gyereket. Ne haragudjon meg senki, de nekem ez borzasztóan parasztos.
Nagyon meglepõdtem ahogy elolvastam a válaszokat, mert engem konkrétan a világból ki lehet kergetni ezzel, hogy "a lány". Sógornõmék kislányát emlegetik "a lány"-ként, és engem borzasztóan zavar. A férjemnek már jó elõre mondtam, hogy mi ne beszéljünk majd így a gyerekünkrõl. Nekünk fiunk lett, de sosem hívom így, hogy "a fiú" vagy "a gyerek". Számtalan néven nevezem, de így nem... Nekem ez annyira személytelen. Ezek szerint másokat ez nem zavar, nem baj, nem vagyunk egyformák. Én biztos megkérném a férjem, hogy ne nevezze így a kisgyereket, ha ennyira bántja a fülemet.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Akkor lehet, hogy ezek szerint túlreagáltam! Páromnak ugyan nem említettem, nem akartam õt ezért megszólni! Csak nekem úgy jobban tetszene, ha nem úgy mondaná, hogy a lány, hanem akkor mondjuk úgy jobban hangzana, hogy a lányom.
Én meg szolnék a férjemnek. És szolok is ha valami nem tetszik és forditva is így müködik. Egy jó házasságban ez nem is gond szerintem! Ha neked borsódzik ettöl a hátad tessék megmondani és kész!

Melyik pelenkát ajánljátok kezdésnek egy újszülött kisfiúnak? Huggies, Libero, Pampers? Láttam Liberoból olyat aminek a köldökrésze kicsiphető így nem zavarja azt. Érdemes megvenni vagy a másik is tökéletesen megfelel?

Már vettem egy csomag Pampers newborn-t.

Legjobb válasz: Szia! Én huggies-t használtam amikor nagyon pici volt, de a kórházi libero is nagyon jó volt. Nekem nam nagyon jött be a pampers, mert mindig kifolyt a kaki felül. Annak a derék része nem gumis. De minden babának más a felépítése, lehet hogy nektek pont az lesz a jó. Szerintem az ilyen köldökrészen kicsíphetõ pelenka meg fölösleges, mert én szerettem, hogy van egy plussz réteg elõtte. Ilyen kicsinek úgyis minden kaja után peluscsere van, úgyhogy attól se kell tartani hogy annyira tele lenne a pelus, hogy a pisibe álljon.

Szia! Én huggies-t használtam amikor nagyon pici volt, de a kórházi libero is nagyon jó volt. Nekem nam nagyon jött be a pampers, mert mindig kifolyt a kaki felül. Annak a derék része nem gumis. De minden babának más a felépítése, lehet hogy nektek pont az lesz a jó. Szerintem az ilyen köldökrészen kicsíphetõ pelenka meg fölösleges, mert én szerettem, hogy van egy plussz réteg elõtte. Ilyen kicsinek úgyis minden kaja után peluscsere van, úgyhogy attól se kell tartani hogy annyira tele lenne a pelus, hogy a pisibe álljon.
Mi a pampers-t használtuk. A gyerekorvos azt mondta, gézdarabot kelltenni a köldökcsonkra, de ne ragasszuk le. Így a pelus tartja ott. És minden peluscserénél váltottuk a gézlapot is. A kipisilés meg sztem minden pelusból megtörténik, de én nem váltogattam a márkákat kb. 3 hónapos koráig.
Én szintén ezt a pelust használtam, és tökéletes volt! Sosem folyt belõle ki semmi, pedig tudnak ám termelni szépen! :) asszem ez az egyik legdrágább, de ha megengetheted , vedd ezt, fõleg ha neked is beválik. Sosem volt ennek a pelusnak, bepanten krémnek és a gyakori tisztábatevésnek köszönhetõen kiütése vagy piros popója. Boldog bébivárást és sok örömöt!
Én mindíg Huggiest használtam újszülött kortól, amíg pelust használtak. (A fiam éjszaka elég sokáig) Nagyon meg voltam vele elégedve.
Huggies newbornt használtam én is, 3-mas méretbõl a Libero válik most be. Könnyû szülést és minden jót a babádhoz. 3 hónapos kicsi fiú anyukája
én minda 3 gyereknél huggies newborn-t használtam és nagyon bevált, szerettem (pedig különbözõ alkatúak voltak a babáim). a derékrészen és hátul is gumis, nem voltak balesetek vele. az ismerõseim többsége is ezt használta eleinte (3-asmérettõl már nem gumis hátul, azt a méretet már nem szerette senki)
A Huggies nagyon vacak, akit csak ismerek, mindenki ezt mondja róla... Brrrr. Állandóan kifolyik belõle a pisi, szóval azt nem ajánlom. Újszülöttnek legjobba Pampers newborn, utána pedig a Libero. A Pempers-nél is csak az újszülött pelus használható. Viszont a Liberóval egy kategória a Pennyben található pelus, csak jóval olcsóbb.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Jó babázást nektek!
A kérdező hozzászólása: köszi nektek is! Jó babázást!
érdekes, hogy az elején válaszolóknál, akik huggiest használnak nincs lepontozás, a vége felé meg le lettek húzva a válaszolók...
A kérdező hozzászólása: Nem én húztam le õket!
Kedves kérdezõ, gondoltam hogy nem te pontoztad le, hiszen érdekelnek a válaszaink-azért is kérdeztél, mert nincs nagyon saját tapasztaltatod :) Csak olyan lehangoló, hogy ugyanarra a válaszra a sok okos egyszer így-másszor úgy pontoz. Nem is értem, miért van pontozás tulajdonképp. Na mindegy, nem ez a fõ téma itt, úgyhogy bocsi csak kiakadtam :D szép húsvétot mindenkinek

Vannak olyan óvszerek amelyiknek nagyobb a spermazsákja? Mert amik vannak azokban mindig alig fér el mert tök kicsi a hely neki és ez kicsit zavaró. Vagy más is van igy? 18/F

Legjobb válasz: A durex és az xxl-esek nagyobb gumik. Amúgy a gumi formájától is függ. A páromnak is annyi cucca van, hogy a spermatartóban és azon túl még 2x annyi helyen is áll a cucca. Érdemes vigyázni vele, mert lefolyhat a tövéig és ha onnan kinyüstölitek...Nálunk legalábbis mindig lefolyik a pénisze tövéhez.

A durex és az xxl-esek nagyobb gumik. Amúgy a gumi formájától is függ. A páromnak is annyi cucca van, hogy a spermatartóban és azon túl még 2x annyi helyen is áll a cucca. Érdemes vigyázni vele, mert lefolyhat a tövéig és ha onnan kinyüstölitek...Nálunk legalábbis mindig lefolyik a pénisze tövéhez.

Van más is, akit zavar, ha mások látják a meztelen lábfejét vagy a talpait?

Egy barátnőm szégyelli, ha nyilvánosan, vagy mások közelében mezítláb kell lennie. Pedig nem is csúnya a lába vagy ilyesmi, mégsem bírja elviselni, ha valaki látja, az öltözőben is takargatni szokta, mintha legalábbis a melltartóját vagy a bugyiját venné át. Miért csinálja ezt? Más is van így vele?

Legjobb válasz: Régen én sem szerettem mutogatni a meztelen lábfejemet, de egy ideje egyáltalán nem zavar, sõt. Ha meleg van, pl nyáron, túrázások alkalmával jobban is szeretek mezítláb menni, mert olyan érzéseket tapasztal meg az ember amiket egy lábbeli elrejtene. Érzed a füvet, a földet meg minden mást, ami nagyon felszabadító érzés tud lenni, csak figyelni kell hova lépsz, habár természetes közegben ritka az olyan tárgy ami súlyos károkat tudna okozna az ember lábában (pl üvegszilánk).

Régen én sem szerettem mutogatni a meztelen lábfejemet, de egy ideje egyáltalán nem zavar, sõt. Ha meleg van, pl nyáron, túrázások alkalmával jobban is szeretek mezítláb menni, mert olyan érzéseket tapasztal meg az ember amiket egy lábbeli elrejtene. Érzed a füvet, a földet meg minden mást, ami nagyon felszabadító érzés tud lenni, csak figyelni kell hova lépsz, habár természetes közegben ritka az olyan tárgy ami súlyos károkat tudna okozna az ember lábában (pl üvegszilánk).
Amióta láttam az Avatart a én is sokkal jobban szeretek a természetben mezítláb kirándulni :D:D (de tényleg, sokkal jobb érzés)
Igen, én is utálom kiskoromtól fogva, pedig semmi baj nincs sem a lábujjaimmal, sem a lábfejemmel, mégis utálom, ha mások is látják. De nem érdekel, ilyen vagyok és kész, ez legyen a legnagyobb bajom. Nem tudom, nekem olyan érzés mezítláb lenni, mintha meztelenül lennék. Alsós koromban anyuék idõnként a suliba is elküldtek mezítlábra húzott szandálban amikor meleg volt, de én iszonyúan utáltam azt is, húztam magam alá a padban amennyire csak tudtam a mezítláb-szandálos lábaimat, utáltam, hogy mindenkinek látnia kell az elöl meztelenül kikandikáló lábujjaimat. Aztán amikor kicsit nagyobb lettem, megmondtam, hogy én ezentúl csak zárt cipõben és zokniban vagyok hajlandó utcára kimenni. Ez azóta is így van :D
ezek szerint akkor a strandon is takargatnom kellene? én tényleg nem értem ezt a logikát... de biztos így van :)
Én se szeretem mutogatni a lábamat :D 17l
Én nyáron is zárt cipõben vagyok, nem szeretem a nyitottat. De nem szégyenlem a lábujjamat, mondjuk családi vonásként borzasztó ferde, de ez legyen a legnagyobb hibám. Csupán nem szeretem, ha kivan a lábam :)
Én is ugyanilyen vagyok, semmi baj a lábaimmal, de nem bírom ki, ha valaki látja õket, fõleg a talpaimat. Nálam ez még annyival több, hogy lábfetisiszta vagyok, és nagyon fel tudok izgulni, ha valakit meglátok mezítláb, vagy ha valaki tudom hogy látja a talpamat, vagy hozzá is ér. Lehet, hogy én a talpra tekintek úgy mint mások a nemiszervükre.
én is utálok mezitláb lenni, mivel utálom a lábujjaimat olyan hülyén néznek ki :D rajtam még nyáron is zokni van
Érdekes felvetés, én is nagyokat változtam már ebben a tekintetben. Kisfiúként nagyon nem szerettem, hogy anyuék mezítlábas szandált adtak rám nyaranta, sokszor még iskolába is abban kellett mennem év vége felé meg még õsszel, amikor meleg volt. Hiába mondtam, hogy utálom, akkor is rámadták. Aztán egyszer suli után azt csináltam, hogy levettem a szandáljaimat és kidobtam az út mellett az elsõ kukába és utána szépen hazagyalogoltam mezítláb :) Persze, jól kikaptam érte, de megérte a verés, mert anyuék megértették végre, hogy ez mennyire rossz lehetett nekem. Többet nem kellett szandált felvennem. Aztán késõbb már egyetemistaként vettem rá magam, hogy ilyen lábujjas papucsot felvegyek utcára, mert csak kényelmesebb lehet az, meg láttam, hogy sokan hordják, fiúk is. Elõször nagy akaraterõ kellett hozzá, de kábé 2-3 hét alatt legyõztem az utálkozásomat ezzel kapcsolatban és onnantól fogva természetes lett számomra, a papucsviselés mezítláb. Ma már kimondottan nagyon szeretem :) Hát ez az én történetem.
Igen, sokkal kényelmesebbek a nyitott lábbelik nyáron. Érdekes dolog, hogy miért alakult ki sokunkban ez a lábfóbia. Valami ötlet?
Régen én is utáltam, ha kilátszott a lábujjam, nem csúnya, nincs vele semmi baj, de mindig úgy éreztem, h mindenki azt nézi :D alsóba-középiskolába, és egyetem 2-3 évében nem hordtam soha nyitott cipõt. 2 éve pedig úgy döntöttem, hogy le kell számolnom a láb fóbiámmal, azóta már nem szégyellem, ha nyitott cipõben vagyok, sõt, nyáron nem is vagyok már képes zárt cipõben mászkálni :D
én sem szeretem ha látják, sokáig szandált sem szerettem húzni
Én is utálom nagyon, undorítónak tartom.
én se szeretem mutogatni, fõleg mert én is örököltem azt hogy bütykös a lábam, kicsit szégyellem olyan csunya szerintem, de mások szerint nem olyan gáz.. :D
Nem tudom engem nem zavar, imádom a nyitott cipõket , meg szeretek mezítláb rohangálni :) "az öltözõben is takargatni szokta, mintha legalábbis a melltartóját vagy a bugyiját venné át." ehhez lehet egy kérdésem? a melltartódat vagy bugyidat miért is kell az öltözõben takargatni?Egymást közt vagyunk, mindenkinek ugyanaz van :) bocsi az off-ért Egyébként Monk sem szerette a lábát mutogatni :)
A kérdező hozzászólása: Elsõ: nyilván nem az takargatja az ember lánya, hanem ami alatta van xd Többiek: köszi a válaszokat, jöhet még :)
Sokáig engem is zavart, ha látják, és takargattam, ahogy lehetett (néha még most is, de már ritkább). Sõt, ha másét láttam, akkor is zavarba jöttem. Nem tudom, mi lehet ennek az oka, az egyetlen tippem az, hogy ez esetleg a zárkózottabb természettel van összefüggésben. Aki nyitottabb, könnyen oldódó, közvetlenebb természetû ember, annak nem okoz gondot, hogy akár mezítláb szaladgáljon, a zárkózottabb viszont (ahogy egy hozzászóló már írta is) úgy érzi ilyenkor, mintha meztelen lenne. Az utóbbi 1-2 évben kicsit nyitottabb és oldottabb lettem, ezzel egy idõben vállaltam már be azt is, hogy nyáron papucsot vagy szandált húzzak. 24/l

Győrben van külön vajúdó? Szülés után a megfigyelés is a szülőszobában történik? Nem zavaró másokat hallani mikor már túl van rajta az ember?

Legjobb válasz: szia van két alternatív szülõszoba azok nagyon jók, a másik szülõszobában ha jól emlékszem 3-4 ágy van fallal elválasztva, az elsõ kisléányom az alternatívban született a második a rendes szülõszobában, d engem egyáltalán nem zavart hogy mellettem mi történik sõt nem is igen hallotttam most igy visszagondolva rá pedig az összes ágy foglalt volt, de egyáltalán nem tudom hogy mi történt a másik ágyakon

szia van két alternatív szülõszoba azok nagyon jók, a másik szülõszobában ha jól emlékszem 3-4 ágy van fallal elválasztva, az elsõ kisléányom az alternatívban született a második a rendes szülõszobában, d engem egyáltalán nem zavart hogy mellettem mi történik sõt nem is igen hallotttam most igy visszagondolva rá pedig az összes ágy foglalt volt, de egyáltalán nem tudom hogy mi történt a másik ágyakon
Szia, nemrég szülten, elég hosszan vajúdtam a "rendes"szülõszobán, mikor már varrtak össze, akkor kezdett szülni mellettem valaki, de hidd el, nem azzal fogsz törõdni!Azután meg úgyis áttolnak a szobára.Ott meg aztán tényleg nem zavar semmi-max a hajnal 6kor történõ takarítás!

A vőlegényemet zavarja, hogy előtte mással is együtt voltam. Sok embert miért zavar ez?

Miért zavar sok férfit/n?t, hogy a párjuk el?ttük mással is lefeküdt?

Legjobb válasz: Jujjj, ez nagyon gáz felfogás...várjál még azzal az esküvõvel!! Nekem is volt ilyen exem, beteglelkû az aki nem bírja elfogadni, hogy elõtte is volt életed! Szerencsére én otthagytam!

Egyik ismerõsöm pasija ilyen. Csomószor veszekednek a csajjal, már volt nagy szakítás is meg kibékülés... kíváncsi vagyok, hogy most meddig bírják.
Jujjj, ez nagyon gáz felfogás...várjál még azzal az esküvõvel!! Nekem is volt ilyen exem, beteglelkû az aki nem bírja elfogadni, hogy elõtte is volt életed! Szerencsére én otthagytam!
Õ volt együtt mással?
Hát még ha azt is tudná, hogy hányan voltak elõtte? A nõknél a férj jelölt mindig, minden elmondásban a második. Elég nekik egyet bevallani. Látod abból is milyen problémát csinálnak?
Mert gyerek.
Ha jót akarsz magadnak, ne menj hozzá! Ebbõl még komoly baj lesz. Az olyan ember, aki "visszamenõlegesen" féltékeny a társára, önbizalomhiányos, még nem eléggé érett - és félõ, az is marad egész életére. Mindig fel fogja hánytorgatni, amihez semmi köze sincs. A nézetei eleve abszurdak és elavultak, õ maga pedig kisajátító (mert bizonytalan önmagában)..jaj, ne házasodj vele össze!
Ha õ volt mással, akkor hogyan várhatja/várhatná el, hogy õ legyen neked az elsõ? Az ilyen férfi korlátolt és önzõ. Ha nem sikerül ezt a témát megbeszélnetek, akkor én sem gondolom, hogy vele kéne összekösd az életed!
Könyörgöm, hozzá ne menj!! Az egész életed egy pokol lesz vele, ezt hallgathatod állandóan csak most még visszafogja magát, de már teljesen így sem tudja látod!!
Hiúságból.
13.-as: az, hogy kíváncsiságból rákérdez, talán elmegy - hogy zavarja, és számon kér, az itt a gond. De egyetértek az egyik elõzõvel, mi sem beszéljük meg túlzott részletességgel ezeket a dolgokat. Exektõl nagyon taszított, amikor elkezdték mondani, hogy kivel, mit, hogyan, sõt volt, aki a mi szexuális életünket sem tartotta tiszteletben mások elõtt.
Abból ítélve, hogy saját magának "megengedi" az elõéletet, de azt problémának tartja, hogy Te mint nõ, már voltál mással, nekem az jön le, hogy nem az egyenrangúság szellemében gondolkodik a két nemrõl. Ez nem csak hogy ódivatú - az még hagyján lenne - , de kimondottan veszélyes is lehet a személyes biztonságodra nézve, mert sok bántalmazó ilyen oktalan féltékenykedéssel indít. Hímsovinisztához, aki lenézi és birtoktárgynak tekinti a nõket, én nem mennék hozzá.
A kérdező hozzászólása: Hú, köszönöm ezt a rengeteg választ! :) Mindenkit felpontoztam! Tudjátok ez a kijelentés elgondolkodtatott egy kicsit. 28 éves embertõl nem vártam ilyen gyermeteg hozzáállást. Megértem, hogy féltékeny a múltamra, bár nem voltam egy ordas [email protected], szóval még csak ez sem jöhet szóba. És hiába mondom neki azt, hogy szerintem meg az a normális, ha az ember mielõtt megállapodna, úgymond kitapasztalja a szexuális dolgokat, hogy élete párjának mindent meg tudjon adni. És úgy menjenek bele a nagybetûs közös életbe, hogy biztosak legyenek abban, a másiknak nem kell más, mert elég tapasztalatot szerzett. Persze vannak más vélemények is, amiket el kell fogadni, de nem mindegy, hogyan tálalja azt az ember. Hisztizve, mint egy 5 éves, vagy felnõtten és megfontoltan.
Én meg annak nem örülnék, ha én lennék az elsõ, vagy második az életében. Volt már komoly kapcsolata, szexkapcsolata, egyéjszakás kapcsolata és egyáltalán nem zavar a dolog. Örülök neki, hogy már volt része ezekben a dolgokban, így késõbb nem merül fel benne, hogy vajon milyen lenne egy egyéjszakás kaland. Nekem is volt mindenféle kapcsolatom és így én sem vágyom rá (ugyanis amíg nem volt, addig foglalkoztatott a dolog, fõleg mikor nagyon rossz volt épp a párkapcsolatom). Kiéltük magunkat és bízom benne, hogy késõbb éppen emiatt nem lesz semmi hasonló problémánk. Ha végül megcsalna, akkor az nem amiatt van mert kíváncsi volt, hanem mert már nem mûködött a kapcsolat és egyértelmûen halálra van ítélve. Remélem persze ilyen nem lesz.
Hú, most így ennyi válasz után betegesen hangzik, de én még örülök is, hogy a barátomnak sok nõje, meg kalandja volt. Tuti, hogy 10-20 év múlva nem fog eszébe jutni, hogy vajon milyen lehet mással (akár szex, akár kapcsolat). Nekem jól esik a tudat, hogy én vagyok az, aki számára pont jó, hiszen már úgy indult neki a kapcsolatunknak, hogy tudta mit akar, és mit nem. És én mindezt megadom neki, ha még mindig bírja mellettem:) )
Igen, házas asszonyokat dugott. :) És tisztásképp írtam le a körülményeimet. Mint írtam, nem tudom, hogy miként is reagálnék, ha egészséges múltú pasival jönnék össze. De talán ez a fajta "féltékenység" hasonlíthat ahhoz, mint amikor szakítás után megtudod, hogy van neki valakije és most õt csókolja, vele van, õt szereti. Lehet, hogy valakinek fájhat az is, hogy a múltban megtörtént mindez: õt szerette, õt csókolta. De nem akarok belebonyolódni, még nem voltam benne. :)
Ácsi, Lolita, az megint más, hogy szeretõje sok nõnek... Ha jól értelmezem, ezek nem párkapcsolatok voltak, hanem foglalt/házas asszonyokkal "dugott" (bocs). Az teljesen más, mint az, hogy mondjuk a pasimnak volt elõttem valahány rendezett, hûséges, normális kapcsolata, ami két szabad ember közt jött létre! Ez pl. engem is zavarna, de nem amiatt, hogy együtt volt x vagy y számú nõvel, hanem mert gerinctelen dolog párkapcsolatban lévõvel kezdeni.
Pontozzatok le, de engem is zavart ez anno. 21 éves voltam, a barátom pedig 26. Elõtte sok-sok nõnek volt a szeretõje, komoly kapcsolata nem volt. Mindig tõle jóval idõsebb nõket "istápolgatott". És én ezt nagyon nehezen tudtam feldolgozni, elfogadni. Lehet, hogy a korkülönbség miatt, lehet, hogy a szeretõsködés miatt, de nehéz volt. Aztán elmúlt egy idõ után. Nem tudom, hogy ha "normális" pasival jöttem volna össze, akkor is zavart e volna.
Csatlakozom a véleményedhez, kedves elõzõ. Igazad van.
17-es: de azért az, hogy nem egy emberrel vagy együtt egész életedben, nem jelenti, hogy ész és érzelmek nélkül 3 havonta "szerelmesen" "kufircolgatsz". Ha mondjuk valaki 30 évesen találja meg az igazit, akkor mondjuk 18 éves korától 12 év telt el... Ebbe akkor is több kapcsolat "belefér", ha nem 3 havonta váltja õket...
A kérdező hozzászólása: Õ is volt mással elõttem nem is egyel, 28 éves. Kicsit kiborultam ezen a kirohanásán. :S
Volt egy idõszakom, amikor nagyon belecsaptam a lecsóba, de érdekes módon egy barátomat se zavarta. A férjem is csak annyit jegyzett meg egy ilyen beszélgetésnél, hogy számára kicsit ciki, hogy számszerûleg nekem több volt, de amúgy baromira nem érdekli, nincs jelentõsége, hogy elõtte én kivel mit csináltam. Sõt, örül neki, hogy huszas éveim elején ilyen szempontból kiéltem magam, legalább most már nem fenyeget az a veszély, hogy most kattanok meg és rohangálok el pasizni - ebben amúgy igaza is van.
Amúgy nem kell beszámolni, én nem szórakoztatom a férjem hányan dugtak meg elõtte, ez elég beteges dolog. Mi nem is beszélünk errõl, minek? Nem kell mindent kielemezni! Nem hülye, tudja hogy volt barátom, neki is barátnõje természetes volt a testi kapcsolat, de minek errõl beszélni?
Nekem már az is furcsa, hogy egyáltalán erre rákérdez. Az régen volt most meg te vagy vele. Ne az érdekelje, hogy mi volt régen, hanem az, hogy mi lesz ezután. Nekem még nem volt olyan barátom, aki szám szerint megkérdezte volna hányan voltak elõtte. De ha lett volna, biztos nem jut eszembe összeházasodni vele. Mert több mint valószínû, hogy késõbb nagyon féltékeny lesz bárkire. Gondold meg jól az esküvõt! :-)
Utolsó, a võlegény nem csak rákérdezett, hanem kifejezetten zavarja! Igaza volt annak, aki azt írta, hogy kisajátító és a kissebbségi komplexusait kivetíti a kapcsolatára, ez idõvel sokkal rosszabb lesz, mert nem tudja feldolgozni a múltbéli tényeket, és megmérgezi az egész kapcsolatotokat.
Nekem is ilyen volt az exem.. Hálisten vége.
Azt hittem, azért zavarja, mert vallásos, és ez neki nem fér bele... de ha neki is többekkel volt kapcsolata elõtted, akkor ez sem pálya. Én menekülõre fognám.
a férjem elõttem, 1 nõvel volt... nekem a férjem elõtt egy férfi sem volt az életemben... és megmondom õszintén, jobban örültem volna, ha a férjemnek sem lett volna még az az 1 nõ sem elõttem az életében...persze azért ez még nem zavar, csak jobb lett volna, ha én vagyok neki is az elõs és utolsó is egyben... viszont ha elõttem már tucatnyi nõbe mártogatta volna, annak biztos hogy nem örülnék és ku.rvára zavarna....mert ilyen nincs...mert mondjuk az ember nem lesz szerelmes 3 havonta... szerelem nélkül meg kufircolgatni LELKI IGÉNYTELENSÉG...tehát nekem olyan ember nem kéne semmi pénzért, aki nem tudja megütni azt a szellemi-lelki szintet amit én elvárok...
Az meg megint más, hogy erkölcsi szempontból milyen életet élt-e, más kategória, ha egy vagy több tartós, monogám kapcsolata volt, mint ha sok viszonya, alkalmi kapcsolata, zûrje, stb. Azt én is értékelem (nõként) a páromban, hogy nem volt sok partnere, egyáltalán nem tetszene, ha elõttem csapodár lett volna. Én nem úgy fognám fel, hogy "de jó, kiélte magát", hanem úgy, hogy ki tudja, mikor fog neki megint hiányozni, hogy kalandjai legyenek. Szeretem, hogy érzelmes, monogám típus, és hogy elõttem kevés kapcsolata volt, abban azt láttam, hogy képes kötõdni, és nem csapong. Ez egy férfiban is értékelendõ. DE nemenként más erkölcsi mércét alkalmazni = gáz.

Miért zavar h a barátomnak voltak rajtam kívül is szerelmei? Mással is előfordul?

Nem tudom h normális dolog e, de egyszer?en megbolondulok ha arra gondolok hogy a barátomnak voltak elöttem szerelmei... 23 éves és én vagyok neki az 5 igaz szerelme, azt mondja.Pedig vannak köztük olyanok akivel vagy 3-4 hónapot járt..és ez is zavar, hogy ahoz a kapcsolathoz hasonlítja a miénket.Lehet hogy azért érzem ezt mert nekem ? az els? barátom..

Legjobb válasz: ez engem is zavar, igaz én még csak 15 éves vagyok, de akkor is, az én barátom ugyanugy, szóval nem vagy egyedül :)

ez engem is zavar, igaz én még csak 15 éves vagyok, de akkor is, az én barátom ugyanugy, szóval nem vagy egyedül :)
ugyanilyen* bocsi
Ezt a féltékenységedet sürgõsen küzdd le szerintem. Nem véletlenül lett vége azoknak a kapcsolatoknak, és nem véletlenül van most Veled. Teljesen felesleges a múltra koncentrálni, ha ilyeneken akadsz ki, könnyen elveszítheted... Igazából az a legjobb, ha úgy gondolsz erre az egészre, hogy a múlt is hozzátartozik a szerelmedhez, és az elõzõ barátnõi is hozzájárultak, hogy most olyan legyen, mint amilyen. A lényeg pedig, hogy most Veled van, és Téged szeret! Örülj neki és élvezd.
Én meg csak 14 vagyok, és engem is nagyon zavar:PAzért igyekszem nem féltékenykedni:)

Miért szőrös a fenekem? Nem kívül hanem pont a nyílásnál felül van pár szőrszál. Meg belül is. De a felső jobban zavar. Másnak is olyan? Luktól kicsit fentebb

Legjobb válasz: Addig nem zavaró a dolog míg nem lóg rajta paksi mogyoró/betyárkörte... Egyébként másnak is van ott szõr kinek több, kinek kevesebb, ha nem tetszik szedd ki.

Addig nem zavaró a dolog míg nem lóg rajta paksi mogyoró/betyárkörte... Egyébként másnak is van ott szõr kinek több, kinek kevesebb, ha nem tetszik szedd ki.
fickó vagy?
Másnak is olyan. Ha nem tetszik szedd le.
A kérdező hozzászólása: jaj lány vagyok!! lemaradt bocsi
A kérdező hozzászólása: de nem lesz utána szõrösebb ?
ez az utsó...hát ez haláli:D:D:D:DXDXDXD
Azert szoros mert az ember eredetileg szoros csak a mai torz tarsadalom ilyen szörmentesseg kedvelo. Ha szoros az anuszrozsad akkor szoros. Esetleg gond?

Más babáját is ennyire zavarja a napfény?

Babám ha autóval vagy babakocsival napsütéssel szemben utazik, vagy csak ha oldalról is süt a nap rá, szenved! Sír, morog, nem bírja látszik! 10 hós. Más babája is így van ezzel? vAgy baj lehet a szemével?

Legjobb válasz: Nyáron nagyon zavarta ha a szemébe sütött, de a nyári még engem is zavar. Tettünk a babakocsira esernyõt, az megoldotta a problémát. Ha most télen süt a nap szembe vele az nem zavarja.

Nyáron nagyon zavarta ha a szemébe sütött, de a nyári még engem is zavar. Tettünk a babakocsira esernyõt, az megoldotta a problémát. Ha most télen süt a nap szembe vele az nem zavarja.
hajjaj! az én babám sosem bírta, keservesen sírt, feszítette magát oldalra, nagyon kényes rá. Napsütésben csak szemellenzõs sapkában tudunk kimenni az utcára
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, kicsit akkor megnyugodtam, hogy ez normális reakció nála :-)
Nekünk a kisfiunk volt ilyen :) Utálta a napot:) )Viccesen ezt napallergiának hívta a férjem :D (tudjuk hogy az nem ez) Érdekes mert neki kék szeme van ( a fiamnak)és a lányomat viszont nem zavarta a nap sose (neki pedig szürkés barnás szóval sötét a szeme).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!