Találatok a következő kifejezésre: Zavarja a ha egy lánynak több (11 db)

Zavarja a pasikat ha egy lánynak több a tapasztalata?

21 éves vagyok és az a baj? hogy nekem több futó kalandom volt a páromnak viszont én vagyok a 2. akivel lefeküdt.

Legjobb válasz: szia! szerintem mondmeg neki az igazat mert az nem jo egy kapcsolatban ha nem vagytok öszinték egymáshoz

szia! szerintem mondmeg neki az igazat mert az nem jo egy kapcsolatban ha nem vagytok öszinték egymáshoz
szerintem most mond meg neki az elején és ne akkor derüljenek ki a dolgok amikor már régebb ota együtt vagyto. mond meg neki h lezártad az életednek ennek a sakaszát és meg is bántad. most õt szereted neki mást és h sose csalnád meg. szerintem megérti mégha kicsit duzzogni is fog
Szija sztem légy õszinte hozzá és tutti nagyon nem fog neki örülni én is igy vtam a páromal és õ is nõ...
szerintem nem ha jó a szex akkor teljesen el lehet kápráztatni egy pasit sõt szerintem még simán beléd is zúghat .tehát ez jó dolog csak legyél hozzá hûséges.
Ez tényleg baromi gáz hogy 32 éves pasassal kamatyoltál és ugyan ez viszont, nem tudom hogy juthatnak egyesek idáig, a barátod meg rohadt ideges lesz a sorozatos elhallgatások miatt, amit meg is tudok érteni. De azért örülnék a helyében hogy egyszer alkalmam nyílt tapasztalt csajjal összejönni, nemmintha ennek lenne jelentõsége a férfi félre nézve...
Én is az õszinteségre szavazok. Mert elõbb-utóbb úgyis kiderülnek a dolgaid. És akkor a legfontosabbat veszíted majd el: a bizalmát.
sztem most mond meg neki hogy mi az igazság amig még nem késõ, és különben nem gáz..sztem a pasik jobban szeretik azt a csajt aki tapasztaltabb..
Annyit tudok mondani errõl az õszinteség dologról hogy köszönöm szépen a pasikat nem nõbõl faragták, és sérti a féfiui büszkeséget ha más pasik is voltak elõttük.Ezzel nem azt akarom mondani hogy ne legyél õszinte vele-most és ne hazudj!De neked is volt egy elõzõ életed ami elvezetett odáig hogy megszerezd azt a tapasztalatot, hogy olyanná válhass amilyen vagy! Elgondlkodtál már azon ha bizonyos dolgokat nem ugy csináltál volna mint eddig akkor lehet , hogy a pároddal nem is jöttél volna össze?Neked is jogod van saját életedben saját döntéseket hozni és nem mások elvárásai szerint beskatulyázni magad!Könnyû másoknak utasitgatni de ki mondja meg hogy tényleg az a jó amit õk mondanak.Hogy tényleg kell e a barátodnak mindent tuni.Szerintem nem MINDENT.Azt mindenképp , hogy tisztességes, hûséges vagy és szereted õt, valamint azt amit te is ugy erzed joga van tudi és birálni. És ez nem fogja azt jelenteni hogy egy hajszálnyival is kevésbé szeretnéd õt.Biztos neki is vannak dolgai amire nem büszke és te mégsem faggatod , ugye?
Nekem sem õ volt az elsõ, több kapcsolatom is volt elõtte, és el is mondtam neki mindent. De tudja, hogy szeretem, és ami volt, azt már nem tudja az ember kitörölni az életébõl. Légy vele õszinte, és mutasd ki neki, hogy mennyire szereted. A hazug embert hamarabb utolérni...
Szerintem mondd meg neki az igazat, hiszen ha ezen nem tud túllépni, akkor nem is szeret igazán. Mondd meg neki, hogy ha ez zavarja, akkor keressen egy szûz lányt, a múltat nem lehet visszacsinálni, meg miért is kéne? Attól, amit átéltél, na attól lettél az a személy, aki vagy, ha nem ezek a dolgok történtek volna veled, most egy más valaki lennél.
Szia! Nincs abba semmi rossz ha egy leány tapasztaltabb mint egy férfi. Én 20 vagyok és most lett vége egy 32 éves pasival. Mondjuk ö elég gáz volt tényleg de nem minden idös hapsi ilyen.Kifogtam a legrosszabbat! Ne szomorodj el ha igazán fontos vagy neki akkor nem kellene hogy zavarja! Mond meg neki hogy fátylat a múltra és éljünk a jelennek. Ha viszont ö ezt nem fogadja el akkor már te is tudod hogy ott baj van! Sok sikert!

A pasikat zavarja az ha egy lánynak nem nyíl egyenes a foga? Többi lent.

Tehát ha pl. szép a lány arca, alakja minden.. csak pl. a foga kicsit egyenetlen, nem feltűnően..de azért látszik h nem egy sorban van a foga.. emiatt van olyan, hogy nem jöttök össze valakivel?

Legjobb válasz: Nem zavarna. Elvégre nekem is olyan, mintha gránát robbant volna a számban...

Nem zavarna. Elvégre nekem is olyan, mintha gránát robbant volna a számban...
Én bõven tudnám szeretni, senki sem tökéletes, nem zavarna..
japánban ez aranyosnak minõsül (nem vicc). Amúgy meg kívánom hogy ennyi bajod legyen az életben hogy a fogad nem úgy néz ki mint a Blendamed modelleknek! f18
Én inkább csak azt nem értem, eddig miért nem hordott fogszabályzót? Csak mert nekem olyan fogaim voltak 14 évesen, mintha egy 2 évest kértek volna meg, hogy helyezze valahova el õket a számban, õ meg random helyekre beillesztgette volna... Hát ha arra bárki azt mondja, hogy drágám így is szép vagy, akkor csak kegyes hazugság. :D Én hordtam fogszabályzót pár évig, különösebben pont nem számított, hogy a full nyomorék kamaszkoromat ezzel is megtoldom, de legalább az összes fizikai defektemet sikerült még tizenévesen levedleni. :D A kicsit csálé nem gáz, de a nagyon csálé fogak elég kiábrándítóak tudnak lenni szerintem. 21L
Nekem az jön be pont ha nem szabályos.
Attól függ, de ahogy szokták mondani, azért remélem a pókot nem harapja ki a sarokból.
mutatsz róla képet?
és a fogszabályzó zavarna?:)
engem sem zavarna
Engem nem zavar.
A kérdező hozzászólása: egy kicsit csálék csak.. a fogszabályzón gondolkodom

Lányok! Titeket nagyon zavar (na) ha egy férfinak sötétebb a nemiszerve (elég nagy mértékben), mint a teste többi részén a bőr? 16-20éves korosztály válasza érdekelne elsősorban.17/F

Legjobb válasz: Nekem is sötétebb és akivel elõször szexeltem annak a lánynak is sötétebb volt és senkit sem zavart, azóta is hiányzik az a lány, jó lenne még egyszer vele szeretkezni.

Nekem is sötétebb és akivel elõször szexeltem annak a lánynak is sötétebb volt és senkit sem zavart, azóta is hiányzik az a lány, jó lenne még egyszer vele szeretkezni.
pont nem érdekelne, ha már ott vagyunk
Ez a kérdés ma már szerepelt.
Nem az érdekelne, hanem te, ha már eljutunk odáig.Nem kell aggódnod emiatt.17/L
Nekem is így van, csak nõnemûben... és a barátom tojik rá, h milyen színû:)


Fiúk, titekez zavar, ha egy lány alapjáraton vékony, és jó alakja van, de egy icipicit narancsbőrös? Tényleg nem nagyon, a láb többi része is vékony.

Legjobb válasz: Gondolom rólad van szó. Nem,nem zavar.Meg aztán alapból,nem fontos az ilyesmi,a lényeg belül van.

Gondolom rólad van szó. Nem, nem zavar.Meg aztán alapból, nem fontos az ilyesmi, a lényeg belül van.
Nem zavarna 21/F
A kérdező hozzászólása: szóval ja pl strandon meglattok egy vekony, jo csajt veletek szembe jonni, es le akarod szolitani, akkor emiatt nem "undorodnal" tole?

Az zavaró/undorito ha egy nõnek/lánynak szõrös a hasa? Több lent

Nem az hogy szõrös hanem kis alig látható szõke pihék vannak az amúgy lapod izmos hason.

Legjobb válasz: Nem azt mondanám undorító, inkább nem esztétikus. Szerintem egy lánynak a lehetõ legkevésbé kéne szõrösnek lennie, én is háromhetente szõrtelenítek. Habár ha csak alig lehet észrevenni a pihéket, az még tûrhetõ.

Nem azt mondanám undorító, inkább nem esztétikus. Szerintem egy lánynak a lehetõ legkevésbé kéne szõrösnek lennie, én is háromhetente szõrtelenítek. Habár ha csak alig lehet észrevenni a pihéket, az még tûrhetõ.
Kis pihék?? Az nem zavaró, nem is látszik! Nekem erõs fekete durva szõrös, na az már zavaró!
Ha csak ilyen pihék akkor az nem zavaró egyáltalán. Nekem barnák a szõrök a hasamon, ezért én gyantázom, mert az ilyen már eléggé csúnya .

Miert zavarja ennyire a fiukat hogy ha egy lany meg szuz? Akarhany fiuval beszelgetek es megtudja hogy meg szuz vagyok, latszik hogy megvaltozik es tobbet igazabol nem is beszel velem 20/L

Legjobb válasz: Mert hamar meg akarnak fektetni, az udvarlás nem szerepel a terveik között...Ne törõdj vele, rengeteg olyan fiú van, aki meg tudja becsülni a szerelmét, és nem két lábon járó lyukként kezeli. 21 évesen is szûz voltam még, még sem volt ebbõl semmi problémám, sõt. Boldog vagyok, hogy nem kapkodtam el.

Mert hamar meg akarnak fektetni, az udvarlás nem szerepel a terveik között...Ne törõdj vele, rengeteg olyan fiú van, aki meg tudja becsülni a szerelmét, és nem két lábon járó lyukként kezeli. 21 évesen is szûz voltam még, még sem volt ebbõl semmi problémám, sõt. Boldog vagyok, hogy nem kapkodtam el.
Miért kell általánosítani? Amúgy azokat zavarja csak.Akik lényegében csak dugni akarnak!
Mert oly nagyon "megterhelõ" számukra...Nézd, nagy részükben nincs szinte semmilyen fokú felelõsségtudat, magasról tesznek a világ dolgaira. Ösztönbõl szexelnének agyba-fõbe mint az állatok. Hiába, sajnos ilyen világot élünk, amelyben hiánycikk lett a törõdés, a másikra való odafigyelés és inkább az egyszerû, de olykor primitívebb utat választják... Engem személy szerint egyáltalán nem zavarna, sõt, kifejezetten örülnék szûz lánynak.
Engem nem zavar, sõtt én inkább szûz lánnyal jönnék össze, mint egy nem szûzzel. :)
Mert azt hiszik, te is gy fogsz viselkedni, mint egy 15 éves és várhatnak rád hónapokig.
Mert macerás. Túl van nála misztifikálva a szex, sokak szenved. Miközben a szex egy kellemes tevékenység, ennyi. Ha ennyire próblémás szabadulj meg tõle valakivel, egyszerûbb lesz, nem?
Azért mert tapasztalatlan, bajlódni kell vele, fáj neki, nyavalyog, stb... 23L
Hát általában azokat riasztja el akik tennének egy próbát veled kapcsolatban, de mivel szûz vagy azt nem rizikózzák be, hogy lefektetnek és utána meg ott kell hagyniuk így inkább nem is próbálkoznak. Ebben a korban már a szex egy kapcsolat része, szóval ezzel is számolnia kell az embernek. Egy biztos egy szûznek nehezebb megtalálni az igazit de nem kizárt :) Én mondjuk tanár szerepben szívesen kezdek szûz lányokkal, de csak akkor ha tudja hogy nem lesz belõle több. Próbát én se tennék kapcsolatra egy szûz lánnyal ha csak nem vagyok belé szerelmes, mert nem akarnám pofára ejteni akaratlanul :) 23/F
20 évesen szûz? Már bocs de...... 21 f
Kérdezõ!Ne érezd magad emiatt rosszul!Nincs olyan, hogy kötelezõ nem szûznek lenni 20 évesen mert csak úgy találsz párt!Mi az hogy hogy bírta ki szex nélkül?Nem tudja, hogy milyen érzés, nincs mire vágynia:DD Én annak a híve vagyok, hogyha az igazival mész el randizni, akinek tényleg nem csak a tested tetszik, hanem a személyiséged, a meglátásaid, akivel egyre kattog az agyad stb., azt nem fogja zavarni:) én 22 évesen még szûz voltam(most 25 és L) és megtaláltam azt a srácot.Egyáltalán nem zavarta, de leginkább nem is érdekelte...mert nem CSAK testem tetszett neki, hanem én, úgy ahogy vagyok.Õ elfogadta mindent ami velem jár és én is, ami vele.Én parázós voltam, szóval kellettek hónapok, de õ kivárta, és nem panaszkodott, hanem megértette, mert szeretett és nem akarta, hogy nekem kellemetlen legyen.Egyébként nekem nem fájt, mert jó kezekben voltam, és tényleg túlizgultam:) Azóta is együtt vagyunk, és még egyszer sem veszekedtünk a 3 év alatt:) Az, akinek tényleg tetszel, és tényleg érdekled õt, nem fogja nézni...vagy pedig kifogsz egy olyan pasast, aki nem akar komolyabbat, de szereti a szûz lányokat, az már másik kérdés XD
Mert vigyázni kell vele, tapasztalatlan. fél, fáj neki, esetenként nagyon sokat kell várni rá... Sok pasi nem szereti tanítani a szüzeket, de elég egy normális is, aki elfogadja a dolgot. Várj még, ne félj, lesz, aki szeretni fog így is - és jobban jársz, mert (jó esetben) nem csak egy numera leszel neki.
Az még hagyján, hogy egy 14 éves lány szûz, az okés, de te 20 évsen hogy bírtad ki szex nélkül?! Na látod itt a gond, én is egybõl arra gondolok, hogy ez alány 20 éves és szûz, akkor bizots nem szereti a szexet ne is akar szexelni sem majd velem, hát akkor menekülnöm kelle, mert én meg szexmániás fiú vagyok...
Engem nem zavarna, ha egy fiúnak én vagyok az elsõ. Amennyiben nem akar 100 évet várni a dologgal. Gondolom a fiúk is valahogy így lehetnek vele.
Igen, engem is ezért zavarna, forditott esetben. Nem én akarok lenni a tanárnõ.. 23l
Miért zavarja a csajokat ha egy srác szûz? Eddig amelyik megtudta, rögtön úgy nézett rám mint valami ufóra és még beszélni se volt hajlandó velem. Szóval errõl ennyit.... 20/F
Mert nem dughatja, max sétáltathatja...
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszotokat. igen persze biztosan van kivetel azt nem allitom hogy nincsen, de a legtobben tenyleg inkabb hagyjak a lanyokat, es hat igen sajnos en is ugy latom hogy csak egyket alkalomra kellenek ezek szerint igy ahogy irtatok a valaszokat. egyik valaszolonak: hat csak azert hogy elveszitsem es megoldjam ezt a problemat nem all szandekomba lefekudni csak erre a celra senkivel :-D
viktor, errõl van szó:) Tényleg túlbecsülik a szexet a szûz csajok.. mondom ezt nõként. Én is igy voltam vele anno, még szerencse, h 18évesen elvesztettem, és nem élek mostmár álomvilágban:D
Nem értem, hogy miért kellett lepontozni, amikor ez az igazság:D 1. voltam
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszaitokat utolag is :-)
De.
Szerintem ez elég ciki kívülrõl nézve, nem is értem, hogy Õ miért nem tartja kellemetlennek?! Ha valaki ad magára egy kicsit, még csak villogásból is, lehetne benne annyi, hogy felsõtestre gyúr..
De zavar.
nem igazán
Különösebben nem zavar, de szebb, ha mindenhol izmos.
engem nem zavar

Van egy lány akibe szerelmes vagyok és ő hebeg eg zavarban van ha beszél velem de nem tudok vele 4 szemközt beszélni mert mindig sok barátnője körülötte van. Főleg lányok segítségét kérem a többi lent F/14 mit csináljak?

Szerintetek az jó megoldás lenne ha be mennék a csajok körébe mondanám a számomra legkedvesebbnek hogy : Beszélhetnénk 4 szemközt kicsit? Szerintetek nem túl száraz?

Legjobb válasz: Hajrá

Hajrá
vagy csak annyi: van egy perced -- és odébb invitálod.
Arra számíts, hogy nagy feltûnést keltesz majd :) In kább kísérd haza.
Nem tudod hol lakik? Esetleg "véletlenül" keresztezhetnéd az útvonalát, hogy neked is "véletlenül" pont arra van dolgod, és beszélgethetnél vele közben, egy kicsit..
Ez jó ötlet. :) Ha tudod merre lakik, akkor bukkanj fel ott, arrafelé.
pofozd meg a barátnõit és beszélj vele

Lányok titeket mennyire zavar, ha egy fiú nem foglalkozik a facebookkal, meg a többi rohadt közösségi oldallal?

Úgy értem,h én rajta vagyok a facen,és van egy csomó ismerősöm is,de alapjába véve [email protected] a fb-t. vagyis előfordul h hetekig rá se nézek, nem szeretek chatelni,max a tanulmányaimmal kapcsolatos infókat szedem össze onnan,hát szóval nem ott élem az életem. Van akit ez zavar? Mert párkapcsolat esetén én nem szoktam azzal se szarakodni,h most kiírjam,h kivel járok,vagy kivel nem,és nem írogatok szívecskéket a lány üzenőfalára,nem írom ki a családi állapotom,úgy érzem,ez csak rám tartozik. Akire úgy gondolom,h még tartozik,annak úgyis elmondom személyesen.

Legjobb válasz: Má bocsii..de ki nem fossa le h foglalkozik-e vele vagy nem. Nekem a barátom fenn sincs egy közösségi szaron se de én se. Szal ez nem zavaró tényezõ..

Má bocsii..de ki nem fossa le h foglalkozik-e vele vagy nem. Nekem a barátom fenn sincs egy közösségi szaron se de én se. Szal ez nem zavaró tényezõ..
Az ellenkezõje inkább zavarna.Ha lesüllyedne tizenéves hülye gyerek szintre és ezekkel foglalkozna.26n
Szerintem a te hozzáállásod a normális.
én unom már eléggéhogy a csapból is az fb folyik. felszállsz a villamosra, mást se hallasz mint hogy ki mit lájkolt. kétségbeejtõ.
A kérdező hozzászólása: Jó, akkor jó! Mert halljátok én 20 éves vagyok, és mégis azt látom a korosztályomba, h mindeki ez a szart nyomatja. Van aki még a telefonkán is egész álló nap.-.- én olyan lánnyal alapból nem kezdek kapcsolatot, aki ilyen fb. kocka, engem ez visszataszít.
Nagyon örülnék neki :)
És az mennyire zavar titeket, ha állandóan a gyakorikérdéseken lóg egy fiú? Esetleg állandóan troll válaszokat ad.
A kérdező hozzászólása: ja én ide sem szoktam feljönni. csak gondoltam már valahol megkérdezem, ezt a rohadt fb. dolgot, h mi errõl a vélemény. természetesen a fb-n való élet mellett is szívesen meghallgatok érveket, ha azok megfelelõen alá vannak támasztva.

Lányok! Titeket mennyire zavar, ha mondjuk egy fiú ugyanazt a nadrágot, pulcsit vagy akár pólót hordja több napon keresztül?

Csak úgy kíváncsiságból :-)

Legjobb válasz: Addig hordhatja, amíg nem büdös és koszos benne. 3-4 napot el lehet viselni így, ha csak sétára használja és nem izzad bele. Engem nem zavar. De ha már koszolódik vagy beleizzadt akkor inkább húzzon tisztát.

Addig hordhatja, amíg nem büdös és koszos benne. 3-4 napot el lehet viselni így, ha csak sétára használja és nem izzad bele. Engem nem zavar. De ha már koszolódik vagy beleizzadt akkor inkább húzzon tisztát.
Engem zavar. Mondjuk a nadrág az még elmegy, hogy párnapig ugyanaz, de azt se hordja hetekig.
pulcsi nadrág oké ha 2-3 alkalommal van rajta, de szerintem póló csere naponta
Pont az utóbbi idõben figyeltem meg, hogy az egyik osztálytársam egy hétig 1 pólót húz.(Hozzátenném mellékesen, hogy marha pénzesek, tele van dc pólókkal meg pull&bear-es pólóban tesizik..Szóval itt nem azon van a hangsúly, hogy nincs neki másik.) Nos, a srác elég helyes, mindig ad magára, stb..De nekem akkor is elég furcsa, hogy egy héten keresztül egy pólót hord. Én például mindennap másik felsõt húzok, nadrágot meg pulcsit néha szoktam 2 napot húzni..De legtöbbször úgy szoktam, hogy mondjuk hétfõn rózsaszín-kedden kék-és mondjuk szerdán megint a rózsaszín..Szóval egy napot ½pihentetek½.:) 16L
Pulcsi nadrág oké, pólót meg egyebet csseréljen naponta. Én se dobom a szennyesbe a pulcsim vagy a farim egy hordás után.
Pulcsi nadrág elmegy, én párom is egy hétig hord egy nadrágot, fõleg ha csak sétál vagy melózni megy, ott meg úgy is külön ruhája van, így nem koszolódik itthonra meg felvesz sima melegítõt arra jó. A pulcsiját is 2-3 napig hordja valamikor 4 napig is, de pólót õ naponta vált, persze van amikor 2 napig hordja ugyanazt, azt mondjuk csak akkor ha elõzõ nap volt rajta félórát és ennyi. Nekem ezzel nincs bajom, én lány létemre is hordok egy nadrágot 2-3 napig is akár vagy úgy is hogy egyik nap egyik nadrág másik nap másik és így cserélem váltogatom és mégsem ugyanaz minden nap, meg a pulcsit is úgy hordom hogy több napra veszem fel, kivéve ha koszos lesz.
fúj..... persze nadrágot meg pulcsit lehet de hogy a büdös gyerekek az osztályban a pólójukban tesiznek és az marad rajtuk egész nap+másnap.....fúj
Amíg nem büdös meg piszkos, tõlem hordhatja ugyanazt minden áldott nap. Nekem is van, hogy otthon berepítem a pólómat a mosógépbe, és másnap tisztán megint fel tudom venni.
fuujj nekem van egy olyan osztálytársam ... -.-." aki ugyanazt veszi fel és már olyan büdös hogy amikor megölelem inkább elájulok minthogy puszit adjak !


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!