Találatok a következő kifejezésre: Zavarja a ha egy lánynak fogszabályzója van (2 db)

Zavarja a pasikat, ha egy lánynak fogszabályzója van?

Már egy éve hordok fogszabályót,és azóta nincs is barátom..

Legjobb válasz: Kizárt dolog, hogy ez legyen az egyetlen ok. Én ismerek fogszabályzós lányt, akinek van barátja, és nekem is volt, amikor fogszabályzós voltam...

Kizárt dolog, hogy ez legyen az egyetlen ok. Én ismerek fogszabályzós lányt, akinek van barátja, és nekem is volt, amikor fogszabályzós voltam...
szerintem van akinek kimondottan aranyosan áll a fogszabi. Engem abszolút nem zavarna, ha a barátnõmnek lenne! /Egy pasi/
Lehet hogy ez is személyfüggõ, de én pl. még "aranyosnak" is tartanám. Sajnos van akinek tényleg elég csúnyán helyezkednek a fogai, annak még jobb is hogy fogszabályzója van, mert egyrészt visszaszabályozza másrészt addig is takarja.
Nekem is volt fogszabályzóm, ne nevess ki, de imádtam, és néha még most is sajnálom, hogy nem lesz többet (5 éve vették le). Volt közben barátom, több is, egyiket se zavarta. Arra azért figyelj, hogy használj fogselymet, és tisztítsd alaposan, mert különben büdi lesz.
van olyan pasi akit egyaltalan nem zavarja es sexinek tatja.valakinek jol all, valakinek nem.de vannak viszont olyan pasik akik nem szeretik hogy egy lanynak fogszabalyzoja van.de lehet egy ok.
A kérdező hozzászólása: köszi a megynyugtató válaszokat:) Eddig csak pár lány osztálytársamtól hallottam negatív kritikát:"hogy semmi pénzért nem tetetné fel...mert nagyon ronda.." hát ez eléggé felidegesített. Úgy vagyok vele: inább hordok 2 évig fogszabályzót, minthogy egész életemben csúnya fogsorral éljek..

Zavarja a fiúkat, ha egy lánynak állandó fogszabályzója van?

Mondjuk csókolózásnál zavarja a fiút, ha a lánynak fogszabályzója van?

Legjobb válasz: nekem nagyon bejön:)) és nem zavaró:)) 16F

nekem nagyon bejön:) ) és nem zavaró:) ) 16F
Lányoknal nem nagyon. De amikor én fiúként hordtam majdnem 3évig mindenki fújjogott rá. Jó nagy fas.zság volt részemrõl, hogy hittem a fogorvosomnak.
Nem.
Nem nem! F.
Ha szopsánál nem karcolod össze a farkamat a drótokkal akkor nem:D
szexi tud lenni, ha ügyes vagy :)
A kérdező hozzászólása: ezen a téren*
A kérdező hozzászólása: Köszi! :) Máris több lett az önbizalmam ezen téren. :)
Nekem is volt ezért imádom szerintem nagyon cuki :) 17/f
dehogyis :)
A kérdező hozzászólása: Ilyenkor a fujjogásokat le kell szarni. Azért a fogsor egy életre szól... Szóval szerintem ki lehet bírni benne egy pár évet. A fujjogók meg utána láthatták, hogy milyen szép lett a fogad! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!