Találatok a következő kifejezésre: Zavarja a ha egy (696 db)

Nem zavaró:D
70 fokba?Tuti?60 fokig elmegy, mérd le rendesen szögmérõvel, mert egyáltalán nem mindegy 22\L
A kérdező hozzászólása: hát 60-70 fokban pontosan nem tudom

Lányok! Zavar titeket ha egy fiunak kicsit görbe a háta? összejönnétek olyan fiuval?

Legjobb válasz: én ismerek egy srácot. neki is görbe a háta. nagyon kedves és ezen kívül nincsen semmilyen szépséghibája. szép spotosan néz ki, mert sokat sportol, ezért alig tûnik fel, hogy valami baja van. Az arca pedig nagyon szép. ez egy ugyanolyan kérdés, mint: zavarja-e a lányokat, ha fogszabályzóm van, ha ez és az van...Nem! nem zavarja õket. Az számít, hogy te milyen vagy.

én ismerek egy srácot. neki is görbe a háta. nagyon kedves és ezen kívül nincsen semmilyen szépséghibája. szép spotosan néz ki, mert sokat sportol, ezért alig tûnik fel, hogy valami baja van. Az arca pedig nagyon szép. ez egy ugyanolyan kérdés, mint: zavarja-e a lányokat, ha fogszabályzóm van, ha ez és az van...Nem! nem zavarja õket. Az számít, hogy te milyen vagy.
miért ne? ha kicsit görbe de egyébként helyes+jófej akkor persze...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm gyors válaszokat!:) -azért még várok kommenteket. :)
Még az se zavarna, ha a farka görbe.Bár finoman mondanám, hogy húzza ki magát, mert úgy sokkal szebb, mert lehet hogy csak szégyenlõs, és ezért van rossz tartása.
lehet, hogy gerincferdülése van, ami komoly betegség. Az én barátomnak is az van sajnos:( nagyon megkeseríti az életét, de még így is képes velem foglalkozni:)
én lány vagyok és nekem is görbe a hátam. nem kaptam még túl rosz visszajelzéseket.. és ez egy fiútól elfogadottabb mint egy lánytól, szal no para. :D
engem nem zavar :) nekem is egyik fiú ismerõsömnek görbe aháta és mégis naon szeretem õt mert nagyon kedves srác. sõt járnék is vele xD
Attól függ, hogyan görbe, miért görbe.Az én barátomnak rossz a tartása, ha kihúzná magát, szebb lenne.De képtelen, már úgy megszokta.Engem ez idegesít.

Lányok! Mennyire számít mostanság a lapos, esetleg még kockás has is? Mennyire zavar titeket ha egy srácon van 1-2 kg plusz?

Legjobb válasz: Engem abszolút nem zavar, de azért nem lenne gond, ha az egy két plsu alatt lenne pár izom is, nem kellenek kockák, de ne legyen az egész lötty állagú.

Engem abszolút nem zavar, de azért nem lenne gond, ha az egy két plsu alatt lenne pár izom is, nem kellenek kockák, de ne legyen az egész lötty állagú.
Nekem nem tetszik az izom semennyire, a természetes szép test jön be, nem amikor át van formálva.
Engem nem zavar.Ami fontos, legyen önmagára igényes.Legyen ápolt, széles vállú és magas.
Kell h legyen néhány kg +. A "teknõsbékás" verzió nem tetszik, tehát amikor egy kiú ki van gyúrva izom minden felé ... nekem nem tetszik, egy kis poci, kerek fenék is épp cuki, és lehet szexi is.
olyan ha se gg ek tetszenek? igen van :P
én nagy kerek se gg párti vagyok, szóval nem gond 20L
Engem egyáltalán nem zavar (már csak azért sem, mert én sem vagyok modellalkatú)-szumóbirkózó ne legyen, de átlagban inkább egy testesebb, ducibb pasi jön be inkább, mint egy túlgyúrt vagy egy nagyon gebe.
Én csak a mackós pasikat szeretem :) 22/L
bezony, mivel 1 liter/20tskg lenne az optimális folyadékbevitel egy napra. lehet sírni.
hát én 1 hetet feküdtem gipszelve, de ugyanannyit zabáltam mint addig, és hát 1 hét alatt lett egy kicsi pocim. erre mit mondott barátnõm? azt hogy tök jó és teccik neki és nehogy le merjem fogyni, végre van egy kis fognivaló. hozzátenném én pont ugyanigy vagyok az õ pocijával :) ) am mindketten vékony alkatuak vagyunk
hülyegyerek, az a plusz 1-2 kiló pont annyit tesz, hogy megittad-e aznap a szükséges 4-5 liter vizet. marha nagy hülyeség kilókban mérni a "felesleget". Honnan tudod, hogy most három vagy tizenhárom kilót kéne leadnod, hogy jól nézz ki? egyedül a tükör számít ilyen kérdésekben.
A kérdező hozzászólása: Nem szó szerint értettem az 1-2 kg-ot. De ha így jobban tetszik akkor: Pár kg felesleg....
"szükszéges 4-5 liter víz" ... ezen besírtam xD
hagyjál már, ha én 5 litert innék naponta a kemény 80 kilómmal, kipukkadnék xD, ez hülyeség, min. 2 liter, azt csõ, de, hogy min. 4 az sok!
Egyáltalán nem zavar! Úgy imádom, ahogy van. :)
nekem annyira nem jön be a full kockás has, ha pl tv-ben vagy a strandon látok ilyen srácot persze megnézem, de én tartom magam emellett a kijelentés mellett "kocka has, üres fej" :) (tisztelet a kivételnek) de volt ilyen ismerõsöm és vagy nagyon buta volt vagy úgy el volt szállva magától hogy csak na...Persze mint mondtam vannak kivételek. Nekem a macisabbak jönnek be :) a Párom is Maci, azaz lassan medve :D :) De így szeretem :) L21
Szerintem semmi baj azzal ha valaki egy kicsit kerekebb a kelleténél.Ha normális ember akkor nincs gond. És én se szeretem a kigyúrt pasikat. Jobb átölelni ha van rajta mit fogni.:)
Hm. Nem értem a csajokat. :D Én imádom, ha egy férfi izmos. Kockahassal meg minden. Természetesen valami hosszú évek kemény sportolói munkájából összeszült természetes izomzattal, nem ilyen porokon nevelkedett kondiszörny... De ez szerintem valami távoli álomkép, mert életbe nem kerültem még össze olyan sráccal, akinek olyan teste lett volna, hogy már a látványától is besírok. Pedig nagyon szeretnék egy ilyet dehát...:D Ez van. 20L
én mackós típust szeretem... De ha izmos is vagy akkor se legyen túlzás, kis plusz nem árt.. :) 19L
tökmindegy, csak ne legyen kockás, nekem nem tetszik amikor ilyen darabos a test, a sima vonalakra szavazok
Azért 1-2 kg plusztól nem tûnnek el a kockák (feltéve, ha vannak), és nem lesz sörhasad..
A kérdező hozzászólása: De az elõbb nagy, kerek s eggekrõl volt szó :D Csak azért kérdeztem :)
A kérdező hozzászólása: Ilyen is van? :O :)
szerintem nagyon sokat számít..! azt mondom h a kockahasú pasiknál nincs jobb..! *-* akinek van kockahasa az itt jelentkezhet ;)

Zavar titeket, ha egy randin túl sok ékszer van a másikon?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Ha ízlésesen hord pár gyûrût, egy nyakláncot, fülbevalót a nõ, nem zavar, de ha úgy néz ki, mint egy bazári majom, mert ettõl várja a másoktól való elütést, akkor diszharmóniát szül lelkemben.

Ha ízlésesen hord pár gyûrût, egy nyakláncot, fülbevalót a nõ, nem zavar, de ha úgy néz ki, mint egy bazári majom, mert ettõl várja a másoktól való elütést, akkor diszharmóniát szül lelkemben.
Én abszolút nem hordok ékszert, max órát (nem falit), ha nincs lemerülve éppen benne az elem. Úgy randizz, ahogy jól esik és ne akarj megfelelni más normáknak. Kandúr vagyok.
Az ékszer szépítsen és az embert hangsúlyozza aki viseli. Néhányan könnyen túlzásba tudnak esni, és igénytelen bazzárias. A sok -sok valódi arany ékszer kiállítás is ijesztõ és szánalmas tud lenni. Nem szexi, hanem inkább erõlködõs a sok ékszeresek megjelenése.
férfi ne hordjon ékszert. meglátok rajta órán kívül bármit (fõleg nyakláncot), már lépek is le. hülyét kapok tõlük, minden csak nem férfias. a nõk meg megtanulhatnák megválogatni a kiegészítõiket, lehet hangsúlyos ékszereket hordani, de ne ujjnyi vastag aranyláncot hónaljig lógó fülbevalóval.
zavar.
zavarhat.

Lányok! Zavar titeket, ha egy férfinak ilyen "vastag" a szemöldöke?

http://1.bp.blogspot.com/-tdxzsyM9O6g/T1C8N2FHQWI/AAAAAAAAA8..

Legjobb válasz: Attól függ az arcodon milyen :D de engem nem zavar

Attól függ az arcodon milyen :D de engem nem zavar
Van akinek jól áll, van akinek nem. Colin Farrellnek ez pl. jól áll szerintem. Ez viszont gáz: http://www.demotivalo.net/view/3554
Ha illik hozzá nem zavar. :)
Szerintem is úgy van hogy valakinek jól áll és valakinek nem :)
# 2: Na jó... de rajta a vékony szemöldök sem segítene túl sokat.
# 5/5 OFF: Szerintem lehetne belõle tûrhetõ pasit csinálni. Szemöldökét rendbe rakni, kretén bajuszt levágni + normális frizu. Úgy se lenne egy álom, de legalább nem 'forever alone'.
Nem igen foglalkozok ilyen kis dolgokkal. Ez semmiség.
Nem zavar.
picit szõrösen az igazi :D
Szerintem nem olyan para. De ajánlom a Neogranormont..., a legjobb kenõcs a világon! :D az 5centi hosszú, fél centi széles sebektõl a pattanásokig azt használom. Nem tudok nélküle élni. :D
Jaj, nagyon zavaró. Igy ahogy leírtad, ilyen sorrendbe zavar.

Lányok! Zavar titeket ha egy srácnak szőrős a farka?

sex közben

Legjobb válasz: szopásban nem zavart, de még nem szexeltem szõrös farkú fiúval

szopásban nem zavart, de még nem szexeltem szõrös farkú fiúval
Engem zavar :) :)
ne legyen õserdõ, a szopásnál akkor telemegy szõrrel a szám. Nem ciki, ha a fiúk is idõnként fazonra igazítják! Pláne, mert ha lenyírják, akkor nagyobbnak látszik a farok. :-)
A kérdező hozzászólása: köszi
Ha elveszek a Jungelben akkor igen....de ami a páromnak van az pont ideális pláne, h gyakran borotválja is...:)
Igen zavar. Ma már természetes, hogy a férfiak is szõrtelenítsenek.

Fiúk, férfiak, zavar titeket, ha egy lány nem szedi a kezéről a szőrt?

Nagyon sok ismer?söm BOROTVÁLJA, de én nem szoktam mert vékönyak és sz?kék. (Meg a borotva sem a legjobb megoldás.) Gondolkodom rajta, hogy leszedjem-e epilátorral. Szükség lehet erre?

Legjobb válasz: Ha nem túl fiús, akkor nem zavar...

Ha nem túl fiús, akkor nem zavar...
Ha vékony a szõröd akkor szõkítsd ki(szõkítõpor és /%-os oxi)ugyan úgy ott lesz, de nem lesz feltûnõ.
ha vékonyak és szõkék akkor nem zavar..de ha olyan mint az osztálytársamnak, hogy több szõr van a kezén mint egy majomnak akkor igen
bocsi /=6
A kérdező hozzászólása: nem fiús :D vékony és alapból szõke
Akkor szerintem nem kell hozzányúlnod.
Se a bogyó se a karika nem zavar.
nem zavarja egyátalán a látást.. nemtudom honnan jött ez.. . " ha jó helyre kerül" nem látod.. ezis hülyeség.. ha lenézel az orrodra látod, de csak homáloysan mivel túl közel van a pc a szemedhez.. így csak homályos.. próbálj egy ceruzát az orrodhoz rakni és nézd meg hogy milyen élesen látod a hegyét.. kb ugy fogod a pc-t is látni..
egy normál méretû nem tud zavarni, viszont, ha akkora, h beteríti a fél arcodat, nah az zavaró lehet xD
az elsõ 10 percbe tûnt fel h ott van.

A férfiakat mennyire zavarja az, ha egy nő tele van cellulitisszal?

Mivel ez n?i "betegség mint a viszér stb.." ezért kérdezem. Mit gondolnak err?l a férfiak? Mert végülis ez olyan mintha elhanyagolnám magam végülis tehetek róla minek zabáltam...

Legjobb válasz: Szerintem azt se tudják mi az.. Ha meg zavarja hát... én 50 kg vagyok a 170 centimhez tehát nem mondhatnám hogy a kövérség miatt van rajtam cellulitisz és mégis van egy kevés.. Ha zavarná a páromat azt mondanám, hogy akkor d....ja naomi campbellt. bár gyanítom, hogy neki is van.. Szerintem ne foglalkozz vele ....

Szerintem azt se tudják mi az.. Ha meg zavarja hát... én 50 kg vagyok a 170 centimhez tehát nem mondhatnám hogy a kövérség miatt van rajtam cellulitisz és mégis van egy kevés.. Ha zavarná a páromat azt mondanám, hogy akkor d....ja naomi campbellt. bár gyanítom, hogy neki is van.. Szerintem ne foglalkozz vele ....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ csak sajnos nekem elég sok helyen van:( Tudom akad a hírességeken is, de elszomorít amikor látok olyan nõt akin nincs. Olvastam a nana oldalán egy cikket, hogy még a nagymamáinknak nem volt, és ez az egészségtelen táplálkozásnak köszönhetõ. Szerintem volt nekik is, de még nem tudták mi ez nem beszéltek ilyenekrõl. Különben nem hinném, hogy egészségesek lettek volna és a pasik sem étkeznek úgy( nem vonatkozik mindenkire ) rájuk nem jellemzõ.
A cellulitisz oka a gyengébb kötõszövet, aminek nem minden esetben van köze a túlsúlyhoz. A pasik izmosabbak, mindenféle kötõszöveteik is erõsebbek, ezért nincs nekik. Ehhez jön még az egészségtelen táplálkozás, a mozgásszegény életmód, és kész is a narancsbõr. Ha neked sok van, valószínûleg hajlamosabb vagy rá - az átlagosnál gyengébbek a kötõszöveteid. Ezt nem tudod befolyásolni, viszont szebbé teheted a combod sok tornával, mozgással, és egészséges ételekkel - zöldségek, gyümölcsök. Szerintem esztétikailag zavaró lehet, de a pasiknál nem hiszem, hogy elsõ körös kizáró ok. Ha nagyon zavar, legfeljebb ne hordj miniszoknyát, az ágyban meg egy pasi sem ezt nézi: hidd el, tapasztalat! :) Ja és lebarnult testen kevésbé feltûnõ, úgyhogy irány a strand! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, majd következõ életemben talán pasi leszek remélem. Pont ezért vagyok hófehér, mert csak közelrõl látszik. Amikor lebarnultam világítottak a fehér csíkjam sõt vmelyik rózsaszín lett:(
A cellulitisz nem ugyanaz mint a stria. A striák lehetnek csíkosak, vagy a bõr többi részétõl eltéhet a színük. A cellulitisz csak "göcsörtös" látszatú bõr, amit egy mélyebb bõrrétegben elhelyezkedõ zsírcsomók okoznak. Én is azt hiszem hogy a nõket jobban zavarjamint a férfiakat, bár azért örül egy férfi ha a Nõ ápolt és törõdik magával.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!