Találatok a következő kifejezésre: Zavarja a ha a (1924 db)

nem számít.
háááááát attól függ mennyire szeretem
Persze:D Számit h ne legyen bugyi rajta:D
Kezdem amúgy vágni, hogy általában miért mennek tönkre a párkapcsolatok. Ti nõk minden kis gyíkságon problémázni tudtok.
Hát, ne érjenek bokáig! :D Különben meg nem az számít.
Azért nem mindegy, hogy milyen, de nem is életbevágóan fontosak az ajkak. Tudod, a férfiaknak az összhatás számít! A kis tinip0csök meg már azon fennakadnak ha nem tükörsima...
Szerintem a sálatapunci az csúnya. Hogy néz már ki úgy õszintén?
Szerintem szép :) A babapunci olyan unalmas, meg túl kislányos. Bár igazából egyikkel sincs az égvilágon semmi bajom :)
Nekem inkább a kislányos punci a szép.

Lányok, miért zavar titeket, ha a pasitok pornót néz?

Én is lány vagyok, és ezt egyszerűen nem értem.

Legjobb válasz: Engem nem zavar, mert tudom, hogy belém szerelmes, és nincs önértékelési zavarom sem. (Egyébként néha én is nézek.) Szerintem sok nõt azért zavar, mert vagy magukban nem biztosak, vagy a kapcsolatukban.

Engem nem zavar, mert tudom, hogy belém szerelmes, és nincs önértékelési zavarom sem. (Egyébként néha én is nézek.) Szerintem sok nõt azért zavar, mert vagy magukban nem biztosak, vagy a kapcsolatukban.
Engem nem zavar. Én is szoktam nézni sõt együtt is néztünk már és egy jó szex lett a vége.
"az ilyen betegnõk nézik szerintem a párjukkal a pornót." Ezt fejtse már ki valaki nekem, lehet én vagyok a hülye de nem értem:DD
Hát ha téged [email protected], hogy a csajod veled nézi a pornót, ott nem a csaj volt a beteg, hanem te, mert ilyenen felhúzod magad. Normális pasikat ez izgatja. Kérdésre: engem sem zavar.
Nem zavar. Valamikor én is vele nézem. 24L
azért, mert amíg én bárhol, bármikor, bármire kapható vagyok számára, addig ne másra verje magát. majd, ha egyszer nemet mondok. na akkor megértem.
Engem nem zavar. Hadd nézze:D
Én nem is hagynám , hogy zavarja a barátnõmet, de amikor egyszer velem akart pornót nézni meg el is kezdtük, olyan szinten felb**ott idegileg. Szóval szerintem jobb, ha zavarja õket..az ilyen betegnõk nézik szerintem a párjukkal a pornót.
Amikor a párotokkal nézitek a pornót kedves férfiak akik ezt nem értik, és vannak olyan hülyék , hogy okosnak is érzik magukat(természetesen) azokat nem zavarja, hogy rohadtúl nem rájuk izgul a csajuk?:D és azért sikerül olyan nagyon jóra a szex? sok tini hülye gyerek nem érti mégse a nõk a hülyébbek ám sokszor!
utolsó, õk nem konkrétan a nõre veri.... max a puncijára, hiszen más nem mindig látszik a pornóból, az meg mindenkinek van:D mármint aki lány.... meg sztem az akcióra verik, ahogy megy a dolog, nem konkrétan a nõre.. fiúk, javitsatok ki, ha tévedek...:D
Alapesetben nem zavar. De van az a szitu, amikor mégis.
Nem zavar. 22/L
Én lány vagyok, de kire izgulnék, ha nem arra akivel lefekszek? Még ha pornót is nézek..

Szerintetek zavaró lehet, ha a páromat nem a saját nevén szólítom?

Nem, nem arra gondolok, hogy mondjuk Józsefnek hívják, de én Bélázom... :D Arról van szó, hogy ahogy mi megismerkedtünk, Õ nem a rendes nevén volt ismert, és senki nem is a keresztnevén szólította. Én is így szoktam meg, viszont a családja például, meg néhány régi, közeli barátja sem így nevezi. Elég friss kapcsolat, és ezen a dolgon most elgondolkodtam. Szerintetek van ezzel baj?

Legjobb válasz: mièrt nem a pasidtòl kèrdezed, h zavarja-e? mi honnan tudjuk? de ha ez a beceneve, akkor gondolom nem zavarja, ha ùgy szòlìtod...

mièrt nem a pasidtòl kèrdezed, h zavarja-e? mi honnan tudjuk? de ha ez a beceneve, akkor gondolom nem zavarja, ha ùgy szòlìtod...
kifojt a szemem, nehéz értelmezni úgy hogy nem akarsz neveket írni
Ha szexközben ezaz béla ezaz, .. na az g € cire zavaró lehet
Szerintem nincs ezzel gond, de igazából ezt mi tudjuk? Tõle kéne megkérdezni, nem zavarja-e ez? Nyilván ha zavarná, szólt volna már.
A barátomat én is a becenevén szóltom, de a család elõtt a rendes nevén!:) Sokszor én is belefûlök, mert ha hirtelen a családja elõtt kell megszólítanom, akkor hirtelen nem tudom, h mit is mondjak!Persze senki nem nyelt le keresztbe, ha a becenevén szólítom :D
Ha pl rebeka a neve és te becky-nek hívod akkor nem. vagy valami hasonló de hogy szólítod ?
Tudom mire gondolsz, van ilyen ismerõsöm, aki 1 vagy 2 filmbõl vette a nevét, és mindenki úgy hívja. Én nem is tudtam a valódi nevét, majd közölte velem, hogy meg ne próbáljam az igazi nevén hívni… :D mondom jó. Szóval, szerintem nem gáz, a barátnõje a rendes nevén hívta, és spec zavarta õt.

Kislányos anyukák! Zavar titeket ha a lányotok az amugy szép hosszu haját igazgatja? Egyböl levágjátok vagy meg kell szokni alapon marad?

Legjobb válasz: Már miért zavarna???? Ha ahhoz van kedve, akkor igazgassa. :) Ha zavarja van szája és szépen jelzi. :)

Már miért zavarna???? Ha ahhoz van kedve, akkor igazgassa. :) Ha zavarja van szája és szépen jelzi. :)
Levágom, ha gyakran igazgatja akkor zavarja.
A kérdező hozzászólása: 7éves hozzáteszem:)
Miért nem kérdezed meg, hogy õ mit szeretne.
A kérdező hozzászólása: kizárolag kiengedve szereti :) nem lóg aszemébe de gyakran igazgatja de sokan azt mondják hogy ezt egyszer meg kell szokni
A kérdező hozzászólása: aranyosan igy biccent a fejével ugy gondolom ez még belefér de nem tudom helyes e
Vegyèl neki hajráfot!
Mi már 6 éves korától növesztjük a kislányom haját Elõtte mindig levágattam rövidre, hogy jobban erõsödjön, megtette a hatását. Iskolába mindig kicsattoltam neki úgy nem zavarta, hajráfot raktam a hajába. Most 13 éves derékig érõ barna hosszú haja van.
Az enyém csak 3 éves, de egyértelmûen szereti, hogy hosszú a haja és szeretné, ha minél hosszabb lenne, talán azért mert nekem is és a 3 uncsijának is hosszú haja van. Amikor nehezebben tûri a fésüt, fel szoktam ajánlani, hogy vágjuk le :)

Lányok, zavar titeket, ha a pasitok sokkal okosabb, mint ti?

azoktól kérdezem, akiknek a pasijuk okosabb :)

Legjobb válasz: Engem is az okoskodás zavar, nem az ha ténylegesen okosabb. Arra inkább büszke vagyok és felnézek rá. Ellenben utálom, ha valaki úgy bizonygatja az igazát, hogy teljesen egyértelmûen hülyeséget állít.

Engem is az okoskodás zavar, nem az ha ténylegesen okosabb. Arra inkább büszke vagyok és felnézek rá. Ellenben utálom, ha valaki úgy bizonygatja az igazát, hogy teljesen egyértelmûen hülyeséget állít.
nem, az zavar, ha azt hiszi, hogy okosabb, aztán nem is :)
utolsó, te nyilván egy szuperintelligens pasi vagy, nem is állok le veled vitatkozni! igazad van, a nõk haszontalan lények, élj nélkülünk! pá
Ha zavarná õket kihalna az emberiség. A férfi sokkal okosabb mint a nõ. A nõk ilyen dolgokat találnak fel hogy saláta. Kinek jut ilyen eszébe? Csak egy nõnek.
4-es :) szerintem is hihetetlen szexi egy intelligens pasi! én sem az okoskodó h.lye kis könyvmolyokra gondolok, hanem az értelmes pasikra :D
Valahol az elején írtam már, azt hiszem másodikként. Ezért jó, hogy mi a párommal teljesen mást tanulunk. Én nõként mérnöknek tanulok, abban vagyok otthon, azt imádom, azzal kapcsolatban olvasok igyekszek minél többet megtudni. A párom a vendéglátás felé indult, õ abban jártasabb, idegenforgalomban és más férfias témákban (autók, motorok), de ha valami szakmai témát hozok fel abba is bele tud szólni, érdeklõdõ, õ is szívesen olvasgat olyasmiket amik nekem vágnak témába, de sosem próbál meggyõzni az igazáról, ha olyan témáról van szó, amiben én vagyok jobban otthon, és ez fordítva is így van.
Én szeretem, hogy okosabb. Ezzel csak akkor van baj, amikor megpróbálunk együtt tanulni. Néha teljesen bolondnak néz, ha nem tudok valamit, de végül megoldjuk :)
Jelen pillanatban nemek aránya az oldalon: 25% férfi 75% nõ.
elsõ, mint ha csak én írtam volna :D detto...és ilyenkor jön a szedett vetett fiktív érvekkel hogy higgyek Neki, de mindig rájövök a turpisságra ;) N22
A kérdező hozzászólása: 8.: minden okos pasi mögött egy nõ áll :D pl miért találta fel egy férfi a C vitamint? egy nõ miatt! Szent-Györgyi Albert felesége adta neki a paprikát :D amúgy csak viccelek, ne vedd a szívedre :)
Nekem szexi, ha okosabb. Bizonyos területeken. Én egy autó motorjának elemzésétõl is beindulok, ha mesél róla, mert szexinek találom, hogy így ért hozzá, és nekem gõzöm sincs róla.
6, TE HOL ÉLSZ??????
Kérdezõ! Te hol élsz? Hát, van olyan?
Mi kb egyszinten vagyunk :D de vannak napjaim amikor elég pihent agyú vagyok.. olyankor nem nehéz okosabbnak lenni nálam :D de nem zavar... külön bírom néha, mert nagyokat tudunk nevetni a hülyeségeimen :DD xd

Zavar titeket, ha a barátotok nem mondja túl sokszor hogy szeretlek? Elég, ha kimutatja, vagy hiányoljátok hogy szóban nem mondja?

Legjobb válasz: hát néha azért jól esik, de nem zavar ha tényleg kimutatja, sõt ugy biztosan tudom, hogy szeret, mintha csak mondaná, meg tettekben jobban lehet éreztetni, mint szóban

hát néha azért jól esik, de nem zavar ha tényleg kimutatja, sõt ugy biztosan tudom, hogy szeret, mintha csak mondaná, meg tettekben jobban lehet éreztetni, mint szóban
Így van, a legfontosabb az, hogy a tettein látszódjon.
Nem zavar, nem az számít mit mond, mondani akármit lehet akárkinek.....
Tettekkel és szavakkal is fontos számomra.persze nem kell állandóan, hogy mindig legyen kis varázsa, beleremegjek mikor hallom az a szót.
Nyilván a tettek számítanak jobban, de én pl. olyan vagyok, aki azért szóban is igényli az érzelmek kimutatását. Nem feltétlenül a szeretlek szónak kell folyton elhangzania, de a kedves becézések, a hangsúly stb, számítanak.
nem, az zavarna, ha túl sokszor mondaná. van, amirõl nem beszélni kell. nem vagyunk a parlamentben :D 29/n

Férfiak, titeket nem zavar, hogy ha a nő, akivel együtt akartok lenni, előttetek volt már egy két pasival? N20

Lehet hülyeség,de én belegondolok,hogy más nőnek a p.cijában járt,és most az enyémbe akar,ki tudja,ki vette a szájába... volt már,hogy e miatt nem jöttem össze valakivel:S

Legjobb válasz: komoly kapcsolat céljaként engem zavar.fõleg ha tudom ki(k) volt(ak).

komoly kapcsolat céljaként engem zavar.fõleg ha tudom ki(k) volt(ak).
A férfiakat zavarja. A nõket nem kellene. Mert ha belelépek mezitláb a kutyakakiba, akkor lábat mosok, de ha a kutya a cipõmbe szarik, azt már nincs gusztusom felvenni...
Ha valaki azért nem jön össze valakivel, mert hiába szimpatikus neki, csak arra tud gondolni, hogy elõtte kivel meg hány emberrel reszelt, annak bizony igen komoly problémái vannak.
Zavar de mit tudok tenni?
Nem, legalább be van járatva.
Engem nem zavarna, de jobb, ha nem tudom kik voltak azok. Bár, ha a csávókkal találkoznék, s felemlegetnék, h elõtte az õ f..zuk volt benned, nem tudom, lehet, h akkor meg kellene ütnöm õket, s igen úgy már zavarna.
nem legalább tud szopni :D
Ha zavarna minket, elég nagy bajban lennénk 20 éves kor felett:)
Engem nem zavar, hogy hány pasival volt addig amig õt sem zavarja hogy én hány nõvel voltam elötte. :)
Attól függ hogy kivel. De alapvetõen nem.
?????? biztos h nem zavarja õket a 2 pasi!
Nõ vagyok, de azért válaszolok. Én is teljesen ugyan úgy vagyok vele, mint te sajnos.

Nem zavar titeket ha a párotok cigizik ti meg nem?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem zavar, van, hogy én töltöm neki, ha megkér rá .

Egyáltalán nem zavar, van, hogy én töltöm neki, ha megkér rá .
Engem zavarna. Ki is rúgnám érte, ha cigizne. Nekem ne bûzölögjön!
Engem zavarna. Tuti nem járnék ilyennel. Az is zavar ha elõttem megy valaki aki kifújja a füstöt és rámjön. Vagy az is ha pl ülök a buszon és elmegy mellettem egy bagószagú ember.
igen

Lányok csak engem zavar hogy ha a pasim megnéz más lányokat? Titeket zavar?

....

Legjobb válasz: örülj hogy nem megdugja õket.

örülj hogy nem megdugja õket.
Hûséget fogadott és nem vakságot!
nõj fel végre! A legtöbb nõt zavarja de sok képes elfogadni mert ez egy tök általános normális dolog.
Én mindig nézem a csajokat az utcán, de megcsalni akkor se fogom a feleségem. Eddig nem panaszkodott vagy csak nagyon mélyen tartja a dolgot... :D
Nem zavar mert megbízom benne!
Oh, God... :D Ne legyél már buta, ez is legyen tilos, hogy NÉZNI valakit?? Nem kell ketrecbe zárni senkit, szabaddá kell tenni inkább egymást, nem gátolni... fõleg nem ilyen hülyeségekben.. és akkor nem kell más... Válts szemléletet szerintem, különben sokat fogsz szenvedni feleslegesen (mellesleg olyan dolog ellen lázadsz, ami ellen nem tehetsz semmit úgyse.) 22L

Ti zavarba jöttök, ha a párotok meztelenül, vagy topless mászkál előttetek otthon, pl. mert melege van, vagy fürdés után/előtt vagy mert átöltözik?

Az én párom még évek után is zavarba jön, és rendkívül szégyellős is.

Legjobb válasz: Már most miért jönnék zavarba???

Már most miért jönnék zavarba???
Nem!
Inkább izgalomba!
Nem, én kanos leszek rögtön.
Ismerjétek meg egymás testét. Szexen kívül is. Teljes testi masszázs, együtt fürdés, apránként végig fogdosás... Ez akár lehet elõjáték is.
Kölcsönösen imádunk meztelenkedni. Eleinte én is szégyellõsebb voltam, de elég hamar elmúlt. Mondjuk a párom tett is érte, folyamatosan dicsért, amíg megszerettem ezt az állapotot :)
A kérdező hozzászólása: Csináltuk már, ismerjük egymást. És akkor is. Nekem tetszik, de a kutató tekintetem elõl mindig eltakarja magát, én pedig otthon sokszor pucérkodok, nekem ez természetes, és gyakran vagyok topless is mostanában, neki meg néha oké, néha meg zavarba jön.
Ez kicsit fura nekem hiszen mi meztelenül élünk a párommal itthon, de nem vagyunk egyformák legyél türelmes és meztelenkedjetek minél többet együtt. Jó lesz!
Nem egyáltalán se egyikünk se jön zavarba sõt nagyon is sokat vagyunk meztelenül egymás elõtt

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!