Találatok a következő kifejezésre: Zavarja a ha (1924 db)

nem számít.
háááááát attól függ mennyire szeretem
Persze:D Számit h ne legyen bugyi rajta:D
Kezdem amúgy vágni, hogy általában miért mennek tönkre a párkapcsolatok. Ti nõk minden kis gyíkságon problémázni tudtok.
Hát, ne érjenek bokáig! :D Különben meg nem az számít.
Azért nem mindegy, hogy milyen, de nem is életbevágóan fontosak az ajkak. Tudod, a férfiaknak az összhatás számít! A kis tinip0csök meg már azon fennakadnak ha nem tükörsima...
Szerintem a sálatapunci az csúnya. Hogy néz már ki úgy õszintén?
Szerintem szép :) A babapunci olyan unalmas, meg túl kislányos. Bár igazából egyikkel sincs az égvilágon semmi bajom :)
Nekem inkább a kislányos punci a szép.

Miért jön zavarba? Párom, ha összetalálkozunk a volt élettársával, olyan zavarba jön mint egy 14 éves, nem értem miért?

Állítása szerint nem érdekli a n?,de lassan nem hiszem ezt el,és úgy érzem én csak azért kellettem hogy ?t eltudja engedni.

Legjobb válasz: Ugyan már!ha már gyereketek is van és téged szeret miért érdekelné még mindig az exe?Egyszerûen csak arról van szó,hogy nem tudja hogy viselkedjen a nõvel.Hisz együtt voltak gondolom évekig és ismeri kívül-belül.(bocsi) Én is zavarba jövök,ha meglátom az exem pedig annak már 7 éve,hogy vége és semmit nem érzek iránta.Mégis zavarba jövök.Idegesen vihogok és el is pirulok.Ez van! 31/L

Ugyan már!ha már gyereketek is van és téged szeret miért érdekelné még mindig az exe?Egyszerûen csak arról van szó, hogy nem tudja hogy viselkedjen a nõvel.Hisz együtt voltak gondolom évekig és ismeri kívül-belül.(bocsi) Én is zavarba jövök, ha meglátom az exem pedig annak már 7 éve, hogy vége és semmit nem érzek iránta.Mégis zavarba jövök.Idegesen vihogok és el is pirulok.Ez van! 31/L
Lehet hogy te vagy az oka. Nem rossz értelemben mondom, hanem hogy az lehet neki kínos, hogy a jelenlegi és volt párja egyszerre van mellette. Nem valószínû hogy a pasinak jelent valamit, én is voltam már ilyen szituban, pedig a lelkiismeretem nekem is tiszta volt. Úgyhogy nyugi, ha csak ennyi a gond, ne is foglalkozz vele.
Osztom az elõttem szólók véleményét. Szerintem sem jelent neki semmit, valószínûleg nem tudja hirtelen, hogy hogyan viselkedjen vele szemben a te jelenlétedben. Biztos nem akar túl jópofa, vagy túl kedves, vagy túl akármi lenni vele, mert fél, hogy félreértenéd; illetve az is zavarhatja, hogy tényleg nem érdekli a csaj, nem akarna odamenni, de ha már összetalálkoztak, muszáj vele beszélni pár szót, hogy ne legyen bunkó, és nem tudja, mit mondjon.
Én annyira zavarban lennék, hogy nem is vállaltam be, hogy ilyen szitu elõfordulhasson. Többek közt ezért vártam meg a szüzességemmel a férjemet. Úgyhogy a zavar teljesen normális.
Én is rögtön arra gondoltam amire a második válaszoló, hogy miattad, mert azt gondolja neked rosszul eshet hogy ott az exe. Legalább is én magamból indulok ki, nekem is elég kínos az ha a barátommal vagyok és összefutunk valamelyik exemmel. Csak nekem ilyen fapofám van amin nem látszik ha zavarba jövök:) 25/l
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.
Nem zavaró:D
70 fokba?Tuti?60 fokig elmegy, mérd le rendesen szögmérõvel, mert egyáltalán nem mindegy 22\L
A kérdező hozzászólása: hát 60-70 fokban pontosan nem tudom

Lányok, miért zavar titeket, ha a pasitok pornót néz?

Én is lány vagyok, és ezt egyszerűen nem értem.

Legjobb válasz: Engem nem zavar, mert tudom, hogy belém szerelmes, és nincs önértékelési zavarom sem. (Egyébként néha én is nézek.) Szerintem sok nõt azért zavar, mert vagy magukban nem biztosak, vagy a kapcsolatukban.

Engem nem zavar, mert tudom, hogy belém szerelmes, és nincs önértékelési zavarom sem. (Egyébként néha én is nézek.) Szerintem sok nõt azért zavar, mert vagy magukban nem biztosak, vagy a kapcsolatukban.
Engem nem zavar. Én is szoktam nézni sõt együtt is néztünk már és egy jó szex lett a vége.
"az ilyen betegnõk nézik szerintem a párjukkal a pornót." Ezt fejtse már ki valaki nekem, lehet én vagyok a hülye de nem értem:DD
Hát ha téged [email protected], hogy a csajod veled nézi a pornót, ott nem a csaj volt a beteg, hanem te, mert ilyenen felhúzod magad. Normális pasikat ez izgatja. Kérdésre: engem sem zavar.
Nem zavar. Valamikor én is vele nézem. 24L
azért, mert amíg én bárhol, bármikor, bármire kapható vagyok számára, addig ne másra verje magát. majd, ha egyszer nemet mondok. na akkor megértem.
Engem nem zavar. Hadd nézze:D
Én nem is hagynám , hogy zavarja a barátnõmet, de amikor egyszer velem akart pornót nézni meg el is kezdtük, olyan szinten felb**ott idegileg. Szóval szerintem jobb, ha zavarja õket..az ilyen betegnõk nézik szerintem a párjukkal a pornót.
Amikor a párotokkal nézitek a pornót kedves férfiak akik ezt nem értik, és vannak olyan hülyék , hogy okosnak is érzik magukat(természetesen) azokat nem zavarja, hogy rohadtúl nem rájuk izgul a csajuk?:D és azért sikerül olyan nagyon jóra a szex? sok tini hülye gyerek nem érti mégse a nõk a hülyébbek ám sokszor!
utolsó, õk nem konkrétan a nõre veri.... max a puncijára, hiszen más nem mindig látszik a pornóból, az meg mindenkinek van:D mármint aki lány.... meg sztem az akcióra verik, ahogy megy a dolog, nem konkrétan a nõre.. fiúk, javitsatok ki, ha tévedek...:D
Alapesetben nem zavar. De van az a szitu, amikor mégis.
Nem zavar. 22/L
Én lány vagyok, de kire izgulnék, ha nem arra akivel lefekszek? Még ha pornót is nézek..

Fiúk titeket mennyiben zavar a fogszabályzó csókolózás közben? Zavar ha van egy lánynak?

Legjobb válasz: Barátomat nem zavarja. És egyáltalán nem lehet észrevenni, hogy van.

Barátomat nem zavarja. És egyáltalán nem lehet észrevenni, hogy van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! :)
Én férjem sem panaszkodott. Csókolózáskor sem érezte, és máskor sem..;)
Mivel nekem is van, nem zavar. :)

Hölgyek: Olyanok válaszoljanak akiket nem zavar a nagyobb felületű tetoválás egy férfin, illetve ha zavar akkor miert?

Legjobb válasz: :) nem zavar persze attól függ mi... és hol. az igényes tetoválásokért vadulok, de ha egy felnonfizott gagyi elefánt van a pö.csödre rajzolva, azt hiszem röhögõgörcsben halok meg.

:) nem zavar persze attól függ mi... és hol. az igényes tetoválásokért vadulok, de ha egy felnonfizott gagyi elefánt van a pö.csödre rajzolva, azt hiszem röhögõgörcsben halok meg.
kepfeltoltes.hu
A kérdező hozzászólása: ha megmondjátok hogy lehet képet feltölteni akkor igen.
szuper tatto lehet *-* nem akarsz ide képet feltenni róla?:D
A kérdező hozzászólása: A jó és a rossz örök ellentétét ábrázolandó angyal és démon küzdelme a hátamon.
milyen van?
A kérdező hozzászólása: nonfiguratív nem jön be, de más egyéb van.
Engem sem zavar. Végül is az sem mindegy, hogy mit tetováltatott magára. De vannak jók és igényesek, amik tetszenek.
Attól függ milyen tetoválás. Ha egy pillangókkal körülvett pénisz van a hátadra tetoválva, az annyira nem jön be. Viszont a tetoválás határozottan szexi tud lenni... ha normális.
engem nem zavar, nekem tetszik :D
Én eleve nem jönnék össze egy tetkós férfival, még ha csak egy kicsi pötty van rajta, akkor sem

Csajok titeket zavar ha a párotok vagy szimplán egy pasi szedi a szemöldökét? Vagy jobban szeretitek a nagy vastag szemöldököt egy fiún? És az zavar-e ha nincs is szemöldöke csak pár szőr száll áll összevissza?

Kort is írjatok légyszi.

Legjobb válasz: hát én egyszer már kiszedtem a páromét :D de csak azért mer úgy szebb formája volt ^^ amúgy nem zavarna és én szeretem..:) hát neki is vastag van :D szóval nem zavar..:) az ha pár szál lenne..az lehet hogy egy kicsit zavarna :D de ha szeretném úgysem érdekelne ^^ (L)

hát én egyszer már kiszedtem a páromét :D de csak azért mer úgy szebb formája volt ^^ amúgy nem zavarna és én szeretem..:) hát neki is vastag van :D szóval nem zavar..:) az ha pár szál lenne..az lehet hogy egy kicsit zavarna :D de ha szeretném úgysem érdekelne ^^ (L)
Ha egy pasi szedi a szemöldökét, annak általában nem csaja van, hanem pasija.
Engem nagyon zavarna. Inkább legyen bozontos, de ne szedje, mert annak már tényleg pasi kell. Egyet ismerek látásból, aki nagyon nõies ívûre szedi, én örülnék ha az enyémnek olyan szép íve lenne, de férfin...undorító. Mondják is róla hogy õ a férfiakat szereti (kb 35 éves) 20L
sztem gaz. Csak az össze-vissza allo szalakat szedje ki, de nehogy mar formara. Johogy nem jar el gyantaztatni kozmetikushoz.
Én leszarom, csak a farka legyen nagy. 25
Az én párom is szedi, de csak ízlésesen!Nem látszik rajta, de mégse 3 centi vastag!:) 23/n

Lányok! Zavar titeket ha egy fiunak kicsit görbe a háta? összejönnétek olyan fiuval?

Legjobb válasz: én ismerek egy srácot. neki is görbe a háta. nagyon kedves és ezen kívül nincsen semmilyen szépséghibája. szép spotosan néz ki, mert sokat sportol, ezért alig tûnik fel, hogy valami baja van. Az arca pedig nagyon szép. ez egy ugyanolyan kérdés, mint: zavarja-e a lányokat, ha fogszabályzóm van, ha ez és az van...Nem! nem zavarja õket. Az számít, hogy te milyen vagy.

én ismerek egy srácot. neki is görbe a háta. nagyon kedves és ezen kívül nincsen semmilyen szépséghibája. szép spotosan néz ki, mert sokat sportol, ezért alig tûnik fel, hogy valami baja van. Az arca pedig nagyon szép. ez egy ugyanolyan kérdés, mint: zavarja-e a lányokat, ha fogszabályzóm van, ha ez és az van...Nem! nem zavarja õket. Az számít, hogy te milyen vagy.
miért ne? ha kicsit görbe de egyébként helyes+jófej akkor persze...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm gyors válaszokat!:) -azért még várok kommenteket. :)
Még az se zavarna, ha a farka görbe.Bár finoman mondanám, hogy húzza ki magát, mert úgy sokkal szebb, mert lehet hogy csak szégyenlõs, és ezért van rossz tartása.
lehet, hogy gerincferdülése van, ami komoly betegség. Az én barátomnak is az van sajnos:( nagyon megkeseríti az életét, de még így is képes velem foglalkozni:)
én lány vagyok és nekem is görbe a hátam. nem kaptam még túl rosz visszajelzéseket.. és ez egy fiútól elfogadottabb mint egy lánytól, szal no para. :D
engem nem zavar :) nekem is egyik fiú ismerõsömnek görbe aháta és mégis naon szeretem õt mert nagyon kedves srác. sõt járnék is vele xD
Attól függ, hogyan görbe, miért görbe.Az én barátomnak rossz a tartása, ha kihúzná magát, szebb lenne.De képtelen, már úgy megszokta.Engem ez idegesít.

Ha egy fiú megnéz az utcán, és én vissza nézek az zavarja a fiúkat vagy csak zavarba jönnek?

Erre nagyon kiváncsi vagyok!:)

Legjobb válasz: én fiú vok és sztem a többségünknek bejön h összenézünk egy lánnyal...tod önbizalom meg flört is:D vki zavarba jön biztos én állt örülök neki h egy lány visszanéz. Mondjuk sok lánynál változó ez a kérdés mert ha van barátjuk és akkor visszanéz és a fiú kikezd vele akkor az érdekes szitukat tud eredményezni...De ha szabad vagy akkor nyugodtan kitudja ha visszanézel vkire és van az illetõben elég bátorság még vmi lehet is belõle.

én fiú vok és sztem a többségünknek bejön h összenézünk egy lánnyal...tod önbizalom meg flört is:D vki zavarba jön biztos én állt örülök neki h egy lány visszanéz. Mondjuk sok lánynál változó ez a kérdés mert ha van barátjuk és akkor visszanéz és a fiú kikezd vele akkor az érdekes szitukat tud eredményezni...De ha szabad vagy akkor nyugodtan kitudja ha visszanézel vkire és van az illetõben elég bátorság még vmi lehet is belõle.
persze hogy, egész napi hangulatom megtudja határozni, ha visszamosolyog rám egy szép lány.
Nem tudom. Ha engem néznek általában én is visszanézek. Bár nem csaka fiúkra, én autómatikusan megérzem ha valaki bámul. Olyan érzésem van olyankor mintha kamera elõtt ülnék. Szerintem nem zavarja a fiúkat. Fõleg ha megnéznek Téged és visszanézel, az már majdnem flört (szemezés) szerintem csak élvezik ha bejönnek a csajoknak :P de ezt a fiúktól kell megkérdezni.
Egyik fiú ismerõsömre ha ránéz egy csaj akkor õ azt már úgy veszi hogy a lány szerelmes belé. Szal csak óvatosan kire nézel rá. :)
Hát nem tudom én nem bírom. Mindig az az érzésem van hogy vajon mi röhögni vagy mulatni való van rajtam tehát aki bambul arra csúnyán nézek vissza.
A kérdező hozzászólása: Köszi :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :) ))

Szerintetek zavaró lehet, ha a páromat nem a saját nevén szólítom?

Nem, nem arra gondolok, hogy mondjuk Józsefnek hívják, de én Bélázom... :D Arról van szó, hogy ahogy mi megismerkedtünk, Õ nem a rendes nevén volt ismert, és senki nem is a keresztnevén szólította. Én is így szoktam meg, viszont a családja például, meg néhány régi, közeli barátja sem így nevezi. Elég friss kapcsolat, és ezen a dolgon most elgondolkodtam. Szerintetek van ezzel baj?

Legjobb válasz: mièrt nem a pasidtòl kèrdezed, h zavarja-e? mi honnan tudjuk? de ha ez a beceneve, akkor gondolom nem zavarja, ha ùgy szòlìtod...

mièrt nem a pasidtòl kèrdezed, h zavarja-e? mi honnan tudjuk? de ha ez a beceneve, akkor gondolom nem zavarja, ha ùgy szòlìtod...
kifojt a szemem, nehéz értelmezni úgy hogy nem akarsz neveket írni
Ha szexközben ezaz béla ezaz, .. na az g € cire zavaró lehet
Szerintem nincs ezzel gond, de igazából ezt mi tudjuk? Tõle kéne megkérdezni, nem zavarja-e ez? Nyilván ha zavarná, szólt volna már.
A barátomat én is a becenevén szóltom, de a család elõtt a rendes nevén!:) Sokszor én is belefûlök, mert ha hirtelen a családja elõtt kell megszólítanom, akkor hirtelen nem tudom, h mit is mondjak!Persze senki nem nyelt le keresztbe, ha a becenevén szólítom :D
Ha pl rebeka a neve és te becky-nek hívod akkor nem. vagy valami hasonló de hogy szólítod ?
Tudom mire gondolsz, van ilyen ismerõsöm, aki 1 vagy 2 filmbõl vette a nevét, és mindenki úgy hívja. Én nem is tudtam a valódi nevét, majd közölte velem, hogy meg ne próbáljam az igazi nevén hívni… :D mondom jó. Szóval, szerintem nem gáz, a barátnõje a rendes nevén hívta, és spec zavarta õt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!