Találatok a következő kifejezésre: Zavar a múltja!Hogy (11 db)

Szerintetek nagyon gáz hogy nagyon zavar a csajom "multja"?

Kb. 5 honapja járunk, nagyon (elnézést a szo ismétlésért) szeretem ezt a csajt, 1 rossz szavm nem lehet rá ebben az 5 honapban. Csak hogy kiderult hogy még régebben tortént olyan hogy házibuliba tobben is megkefélték, meg stb. Kb 1 éve, csajom bevalotta de hozzátette h azota már megváltozott meg csak engem szeret, stb. Az a baj hogy engem ez a sztory még mindig nagyon zavar, spanjaim mondták hogy eltulzom s hogy akkor nem ismertek meg ilyenek, de én ezen egyszeruen nem tom tul tenni magamat. Tul bigot a gondolkozásom?

Legjobb válasz: Én is értem azt, hogy amit elõtte csinált az nem számít, ne az alapján ítélkezzünk, stb.... De valahol ez tud zavaró lenni, igen. Ha nekem a párom bevallaná, hogy pornózott korábban,... persze nem vágnám ki, de valahol belül rohadtul fájna. De a nõk is feltehetik maguknak a kérdést, ha a párjuk hirtelen elmondaná nekik, hogy korábban eszkort fiú volt és pénzért feküdt le hölgyekkel, meg táncolt csajos bulikon. Nehezen hiszem, hogy nem lenne sz*r érzés.

Én is értem azt, hogy amit elõtte csinált az nem számít, ne az alapján ítélkezzünk, stb.... De valahol ez tud zavaró lenni, igen. Ha nekem a párom bevallaná, hogy pornózott korábban, ... persze nem vágnám ki, de valahol belül rohadtul fájna. De a nõk is feltehetik maguknak a kérdést, ha a párjuk hirtelen elmondaná nekik, hogy korábban eszkort fiú volt és pénzért feküdt le hölgyekkel, meg táncolt csajos bulikon. Nehezen hiszem, hogy nem lenne sz*r érzés.
Amit a megismerkedésetek elõtt csinált, ahhoz semmi közöd. Esetleg ha az elõzõ párjait megcsalta vagy kihasználta volna, még megérteném, hogy aggódsz. De ha egy kalanddal nem volt kit megcsalni, sem a partnereit nem hitegette, semmi bûnt nem követett el.
ahogy a regi oregek mondanak k, vabol lesz a legjobb feleseg
Nekem is ez a legnagyobb problémám :(
Még indig jobb, hogy elõtted próbálta ki, mint melletted. Nekem a pasi olyan, hogy rengeteg nõje volt, és volt köztük fizetõs is.Volt, hogy zavart engem is, aztán rájöttem, hogy ezen kár rágódni:1.mert úgy sem tudok változtatni rajta, 2.mert velem van, akkor mi kell még?:)
Az a baj, h nem gondoltok bele, h milyen szar az, h játsza a nõ a monogám, hûséges mintapéldányt, aztán meg kiderül, egy házibuliban szétkefélték. Én a helyedben otthagynám, hidd el megkönnyebbülnél. Másrészt ez csak a mesékben meg itt a gyakorin van, h a falu szutykából lesz a hûséges feleség, aki csak a családjának él. Végül pedig minek lennél egy széthasznált izével, mikor kaphatsz normális nõt is.
kedves kérdezõ! a lány õszinte akart lenni veled, ezért mondta el, ez szex volt és ennyi ha most mindenki így gondolkozna, akkor semmi kapcsolat nem lenne, hiszen mindenki dug valahol nézd az a lényeg Veled van, más nem érdekli, mondta is megváltozott, olyan dolgot próbált ki, amit párkapcsolatban nem igen tenne meg az ember mivel fiatal vagy sok mindent Te is kipróbálnál és ki is fogsz, na az utána lévõ kapcsolatnak elmondod neki nem tetszik, akkor mi van? kicsit gondolt át ezt más szemmel N
nincs ezzel baj, inkább örülj, h már kiélte magá, még mindig jobb, mintha most 5-6 hónap múlav jönne rá ez az egész... ilyen idõszak meg szreintem mindenkinek kell, leglábbis a jvaára válik az embereknek személyiségfejlõdés terén.
3. De attól még rossz belegondolni, hogy X pasival csinálta egyszerre. Nem csodálom a kedves kérdezõt, ez nálam is kivágta volna a biztosítékot.
szerintem semmi nagyon (elnézést a szo ismétlésért) dúrva nincs ebben
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy nem csinált semmi rosszat, csak engem zavar, ennyi. Nem tudok ellene mit csinálni, amikor egyutt vagyunk sokszor magam elott látom a képet ahogy ribanckodik...
Figyelj, szerintem próbáld meg magad túltenni a dolgon:) Én is hasonló helyzetben vagyok, mint a barátnõd (házibuliban lefeküdtem egy sráccal.) és most alakulgat valami egy sráccal. Na de mind1, ez hosszú és bnyolult sztori.:s:D Végül is ez azért nem a világvége meg hidd, el, hogy egy ilyen eset után meg tud változni ám az ember, fõleg hogy szeret is téged.:)
Ha nem tett semmi ilyesmit 5 honap alatt, akkor sztem folosleges aggodnod mert valoban megvaltozott + gondolom bulizni veled szokott menni akkor meg odatudsz ra figyelni.
"Az a baj, h nem gondoltok bele, h milyen szar az, h játsza a nõ a monogám, hûséges mintapéldányt, aztán meg kiderül, egy házibuliban szétkefélték. Én a helyedben otthagynám, hidd el megkönnyebbülnél. Másrészt ez csak a mesékben meg itt a gyakorin van, h a falu szutykából lesz a hûséges feleség, aki csak a családjának él. Végül pedig minek lennél egy széthasznált izével, mikor kaphatsz normális nõt is." Miért van az, hogy az alacsony pontszámú emberek írják a legértelmesebb dolgokat?

Hogyan kellene kezelnem ezt a dolgot? (zavar a barátom múltja)

Sziasztok! 1 éve együtt vagyok a barátommal. Mivel távkapcsolatban élünk, így csak nyáron tudunk igazán sűrűn találkozni. Minden nagyon jó, leszámítva azt, hogy engem borzasztóan zavar a tudat, hogy miket tett más nőkkel.. Van egy lány, akivel 5 évig együtt voltak és most barátok maradtak. A lányt nem régiben jegyezték el, de a problémáival mindig a barátomat keresi meg. Történt ami következő: Ültünk a metrón és a barátomat felhívta a lány. A srác iszonyúan zavarba jött, kb 4* megkérdezte tőle, hogy hogy van, majd a lány azt kérdezte, hogy ott vagyok-e vele, mert ha igen, inkább nem most kéne beszélniük, nehogy rosszul essen nekem, de egyébként üdvözöl.. Ezen nagyon kiakadtam, a barátom azt mondta biztos csak panaszkodna.. A másik, hogy néha eszembe jut, hogy más lányba is mártogatta férfiasságát és ekkor elmegy az egésztől a kedvem..Ezt hogyan fogadjam el, hogy normális, hogy voltak barátnői? (nekem is volt már párom) Bocsi, hogy ilyen kesze-kusza lett! Előre is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Szerintem akkor zavarja a nõt a párja exe vagy exei ,ha azok szóba kerülnek ,fel fel bukkannak .

Szerintem akkor zavarja a nõt a párja exe vagy exei , ha azok szóba kerülnek , fel fel bukkannak .
Féltékenység az elõzõ párra. Klasszikus dolog. Ha tehetném szerelmem tárgyánál én is visszatekerném az idõt, hogy még véletlenül se kotorjon bennem ás csak én. De ez viszont természetes, hacsak nem vagy 14 éves tini. Így tudni kell elfogadni, fõleg, hogy neked is volt már más. Jogos, hogy neki is.
Én ezt nem fogod elhinni hogy oldottam meg. Van egy csajszi, akinek anno a párom volt az elsõ, akkor mi még nem ismertük egymást. De a csaj nagyon szerelmes lett.Amikor össze jöttünk ez a csaj írt a páromnak sms-eket hogy nagyon szereti, meg hogy gyereket akar tõle stb. Párom elmondta neki hogy már vagyok én, és hogy engem szeret és onnantól kezdve nem is hallottam a csajról.Egészen mostanáig abban a tudatban voltam hogy már rég el is felejtették egymást.Ennek amúgy már 6 éve. Nemrég szembesültem vele hogy facén bizony beszélgetnek, a csaj elmondta hogy õ még mindig szerelmes, de ezen kívûl minden más bánatát, gondját is az én párommal osztotta meg.De minden egyes beszélgetés úgy kezdõdött hogy itthon vagyok-e tudnak-e beszélni.(a csaj szintén elvan már jegyezve) Na hát elõször kavargott bennem sok minden, elküldöm a csajt a fenébe, a jegyesének elküldöm a levelezést. Aztán bejelöltem, és vártam a reakciót.Elõször nem tudta ki vagyok, de miután felvilágosítottam kilétemrõl nekem is elmondta hogy ne haragudjak hogy beszélgetnek, õ valóban szerelmes még, de tiszteletben tartja hogy én vagyok az akit a párom szeret. Azóta minden nap beszélünk a csajszival, nekem önti ki a szívét, tõlem kér tanácsot.Így a páromra szinte már rá sem ír. Szóval akár megpróbálhatod te is ezt. Bocsi hogy ilyen hosszú lett :D
A kérdező hozzászólása: Úristen! Én tuti nem tudnék vele így elbeszélgetni, alapból a stílusa..jesszus, azért Te nagyon bátor vagy!

Szolizok, a múltkor leégtem és azóta így spontán helyeken hámlok és nagyon zavaró hogy ahol jó barna lennék ott lehámlik és foltos leszek. Mit tegyek, mivel kenjem be, stb?

Legjobb válasz: Kezdd azzal, hogy addig nem mész szoliba amíg hámlasz mert akkor gyönyörû szép foltos marad továbbra is. Azt sajnos nem tudom mivel kenhetnéd, de ne zsírossal.

Kezdd azzal, hogy addig nem mész szoliba amíg hámlasz mert akkor gyönyörû szép foltos marad továbbra is. Azt sajnos nem tudom mivel kenhetnéd, de ne zsírossal.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) és azt nem tudni hogy kb meddig fog még hámlani és így mikortól mehetek újra?
Szerintem nagyon maximum az egy hónap! Sajnos ilyenkor rossz, mert eléggé kifakul az ember, de inkább, minthogy aztán foltos maradj, én szereztem egyet most a nyáron pedig soha nem szoktam leégni kreol bõröm van, de valamiért hátul a hónaljamnál lett egy folt.. és még, hogy a nap egészségesebb.. Na az a lényeg, hogy szerintem valami aloe verással kend be, vagy akár köröm virággal az mindenre jó, meg van még a bepanthen talán az is jó, hogy minél hamarabb lejöjjenek a kis hámok, de amíg úgy látod, hogy még egy két helyen hámlasz, el se indulj! Ha vigyázol rá, akkor gyorsan elmúlik. :)
Az egyetlen egy dolog ami megállítja a hámlást az nem más, mint az olaj.Ez lehet bármilyen hidegen sajtolt (olíva, kókusz) olaj. Semmi más "csodakészítmény"! És jó is lesz a bõröd tõlük! Várom a beszámolódat!:)
Amíg hámlik, addig ne menj szoliba szerintem. (Tapasztalat:) Ha utána megint elkezdesz járni, fokozatosan csináld. Szoli után zuhanyozz le és kend be magad testápolóval. Én christialen emulziót használok, abban van panthenol, ami nyugtatja a bõrt szoli után. Ha érdekel, megírom, hol tudsz utánaolvasni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a válaszokat :)
te szûz voltál?
A kérdező hozzászólása: Igen. mint kiderült Õ sem
hogy érted? Olyannal volt akit te nem csípsz?
A kérdező hozzászólása: mi van ha ennél bonyolultabb a dolog?
úgy értem h a múlton nem tudsz változtatni, el kell fogadni. Túrázhatsz rajta de ez max.a kapcsolatotokat kezdi ki.
A kérdező hozzászólása: Szerintem múlt jelen jövõ között nincs akkora különbség mint sokan képzelik, de ez csak az én véleményem.
aki ezt nem érzi az miért lenne beteg vagy miért szeretné kevésbé a párját? Az a múlt, ez meg a jelen. Ez is õ hozzá tartozik ezzel együtt kell elfogadni.
Ez engem is érdekelne, hogy mi ennek az ellenszere :) 18/L
A kérdező hozzászólása: Szerintem ez természetes dolog valamilyen szinten. Akiben nincs ilyen az vagy beteg vagy nem szereti elégé a párját. Kérdés: mit lehet tenni elenne?
Bennem is van egy ilyen érzés, bár nem mindenkinél. A helyzet csak rosszabb ha tudom is, hogy ki volt és nem egy Don Juan az illetõ, akkor elég borzasztó elképzelni :D
A kérdező hozzászólása: lehet
mert csökött vagy
Talán mert, uralni akarod, bár ismerni kellene téged h rájöjjünk erre. De sürgõsen változtass ezen.
A kérdező hozzászólása: nem vagyok szûz
Nem tudom, engem se és a páromat se zavarja, hogy mindkettõnknek volt a másik elõtt párkapcsolata.
ilyen helyzetben még nem voltam. Az már régen volt h a b.nõd vele volt. Hiába bánja õ is ezen már nem lehet változtatni, (biztos nagy szavak ezek de) meg kell tanulni együtt élni ezzel. Ugyanakkor az elõzõ kommented válasz a kérdésedre.
ott rontottad el hogy lefeküdtél vele..
mutatsz linket a pornós múltadról?
azért mert hamar odaadtad magad + ribanc vagy de emese te vagy az ?:D
Az zavarja, h ribanc vagy. Mondjuk ez a pornós múltadból is kiderül.
Te pedig kérdezõ ne hagyd magad, hogy ilyen senkiháziknak egy alkalmuk is legyen..
6 Nem veszed észre, hogy ezzel az írással a saját sötétségedet mutatod meg? Hisz te még egy ilyet sem kapsz, akkor mirõl beszélsz?
Legközelebb legalább válogasd meg kivel kezdesz, és ilyen piti ostoba alakokkal szóba se állj.Aki a te multatdra pampod, de simán benne van egy ilyen buliba...
#13 Az nem diszkrimináció, h egy férfi nem sírhat, egy nõ igen? Az nem diszkrimináció, h a férfinak magasnak és erõsnek kell lenni, a nõnek nem? Az nem diszkrimináció, h a férfinak kell kezdeményezni? Mások az elvárások a két nemmel szemben, és bizony vannak a nõkkel szemben is. Ezt kellene elfogadnotok, v pedig nem kellene elvárnotok semmit a férfiaktól, amit ti nem tudtok nyújtani.
10 Amit meg rólam mondtál, arra csak annyit: Számomra az ilyen üresfejû, neveletlen pasinak mondott egyed csak átlépésre szolgál, meg egy mosolyra.
10 Nah kisfiam, ha eddig nem tanítottak meg arra, hogy mi az alap, akkor kénytelen vagyok téged felvilágositani: Az a faszi, aki megd.ug egy nõt, és útána pampog róla, az egy primitiv nagyszájú ûres senki.Aki egyes egyedül önmagát minõsítí. Aki csak részegen kap nõt, aki igy próbál a haverjei elõtt valakinek tünni, mert különben egy normális nõ észre sem veszi, annyira jelentéktelen. Úgy hogy fiacskám, majd ha a szintedet egy kissé feljebb próbálod tolni-már ami a magad részét illeti, szerintem majd utána merj szerencsétlen kérdezõre egy rossz szót is szólni.Akár rá, akár a multjára.
De miert a ffi nem adja oda magat? Ill. oket nem minositi az, h valogatas nelkul belogatja akarkinek? Amit csinaltok itt az igen eros diszkriminacio.
Igen, a csaj. Benne kéne h legyen annyi tartás, h ne adja oda magát akárkinek. A fiú meg hülye lett volna nem kihasználni.
Na egy ffi meg egy no osszefekszik egy ejszakara es megint csak a csaj a r.ibanc (eltekintve a pornozastol). Annyira primitivek vagytok!
csak egy numera voltál neki
Elsõ vagyok megint. Egy pár hónapot még azért várhatsz.
Mióta menstruálsz?
A kérdező hozzászólása: lassan 2 éve..
Menj el nõgyógyászhoz. Egy vizsgálat sosem árt.
Elsõ vagyok. Bár igaza van a második válaszolónak, hogy egy vizsgálat sosem árt, de szerintem azért még nincs semmi baj. Persze biztosat mindig csak orvos mondhat!
A kérdező hozzászólása: amm, még sose voltam és azért eléggé tartok a dologtól
Szerintem nincs semmi baj, de ha zavar, menj el orvoshoz.
Semmi szükség a nõgyógyászhoz menéshez, minden rendben van még nálad. 17 éves korodra kellene majd beállnia, addig bármi elõfordulhat.
Nem kell ezzel még nõgyógyászhoz menned, nyugi. Majd 17 éves korodra rendben lesz.
Ha patád van meg sörényed semmi gond, amúgy a 2 után nem a 10 jön.
Verd ki
Talán kicsit lelkileg is megismerhetnétek egymást. Ha csak a testi dolgokon van a hangsúly, akkor traccsra mehet a kapcsolatotok.
A kérdező hozzászólása: 2.:hát úgy lõttem túl a fején messzire, hogy a végén kivertem, az is zavarja, hogy ha orális szexnél sok megy az arcára, azt mondta, hogy élvezi, csak jobb lenne kevesebb spermával
hokizz többet vagy csökkentsd a fehérje bevitelt
Örülnél neki... Nekem akkor is csak 2-3 csepp ha napokig nincs semmi. A Páromat nem zavarja, de nekem zavaró, hogy alig jön...
A kérdező hozzászólása: én örülök neki, csak a barátnõm nem
Tök jó, hogy ennyi problémátok van. Tanulj meg normálisan célozni és ne lövöldözz össze-vissza! A mennyiséggel nem sok mindent lehet kezdeni, de ha tényleg nagyon sok (amit kétlek), akkor elképzelhetõ, hogy túl sokat termelsz, ezt meg orvos tudja kezelni.

Zavar a barátnőm múltja!Hogy tudnám túltenni magamat ezen a problémán?

1 éves kapcsolatban élek egy 29 éves lánnyal,nagyon tökéletes a kapcsolatunk,szeretjük egymást!Egy problémám van a barátn?mmel,kiderült,hogy régebben rengeteg kapcsolata volt,rengeteg mindent kipróbált az életben,a

Legjobb válasz: Nyugodtan tedd túl magad rajta!A párom és én hasonló cipõben járunk.A báriti társaságaink éppen aktuális álompárja vagyunk,de mindketten elég sokmindenen átmentünk.Sok kapcsolat,csalások,csalódások stb...Most ott tartunk,h januárban esküszünk,és várjuk elsõ gyermekünket. Egy dolgot gondolj végig:Azt a nõt szereted,aki most éppen melletted,veled él?Ha igen,akkor azt is gondold végig,h azért lett az akiért megveszel,amin átment.Szerintem ne láss rémeket,mert ez csak megmérgezi a dolgot.

Nyugodtan tedd túl magad rajta!A párom és én hasonló cipõben járunk.A báriti társaságaink éppen aktuális álompárja vagyunk, de mindketten elég sokmindenen átmentünk.Sok kapcsolat, csalások, csalódások stb...Most ott tartunk, h januárban esküszünk, és várjuk elsõ gyermekünket. Egy dolgot gondolj végig:Azt a nõt szereted, aki most éppen melletted, veled él?Ha igen, akkor azt is gondold végig, h azért lett az akiért megveszel, amin átment.Szerintem ne láss rémeket, mert ez csak megmérgezi a dolgot.
Szia Józsi! Szerintem ezt a dolgot magadban kellene tisztázni! Mindenkinek van múltja, biztosan neked is voltak olyan dolgaid, amit nem szívesen emlegetsz a párodnak. Nézd, õ mégis elmondta neked. Ebbõl számomra az tûnik ki, hogy mély érzések kötik hozzád. Szeretné, ha megértenéd, hogy ki is volt õ egykor valójában! Nagyon értett nõnek tartom a párodat! Miért? Azért, mert felvállja azt a nõt is, aki egykor volt. Hidd el, hogy szerintem ezt kevesen teszik meg a mai világban. Légy rá büszke, hogy megosztja veled mindazt, amit fontosnak tart. Nem szégyelli kimondani! 29 évesen persze, hogy eljut odáig egy nõ- szerencsés esetben- kipróbál "mindent". Miért ne?! Hisz errõl szól az élet! Úgy látszik, ha kiteregeti neked a múltját, attól még nem lesz ugyanolyan nõ! Azt látom, hogy te félsz és görcsösen kezeled ezt a helyzeted! Ha zavar, beszéld meg vele. Biztosan megérti, de ne hagyd magadban õrlõdni. Jobban esne, ha egy úgy mond tökéletes nõ képe lenne elõtted, akinek nincsen hibái? Nem hinném! Ilyen nõ nincsen!Ha úgy érzed, hogy neked is van mit mondanod a múltadról, akkor légy rá te is nyitott, ha nem megy, ne erõltesd! Egyet tanácsolok neked, ha bármikor felmerül a múltjával kapcsolatos kérdésed, akkor beszéld meg vele! Lássa azt, hogy te is felnõttél ehhez a feladathoz. Ne görcsölj, szeresd úgy, ahogy most van. Fogadd el a múltjával és az összes bakijaival együtt, mert errõl szól a kölcsönös szerelem és tisztelet! Sok sikert! A
az az igazság hogy bennem felmerülne hogy esetleg megint megpróbálja lánnyal.és ha elõállna az 5lettel hogy 3asban, 4esben ......az kicsit padlóra küldene. és ha mindent ki akar próbálni télleg akkor fogja hozni az 5leteket.de ha te birod akkor hajrá.a múltját nem fogod tudni elfelejteni ha elõáll az elöbb említett helyzet.viszont ha megbeszéltitek hogy ki mit szeretne akkor menni fog a dolgo:Dsok szerencsét:D
Szia Józsi! Hát szerintem sem lehet figyelmen kívûl hagyni ezt a tényt..A barátnõddel alaposan beszélgess el, és kérdezd meg hogy komolyan gondolja-e..Remélem segíthettem..Szia!
Ha szeret és te viszont szereted nincs baj.Õ nem most vágyik ezekre a dolgokra ez a múltja.Szerintem nem is baj, hogy kipróbált mindent ezek után már nincs mire vágynia kamaszos kiélési próblémája sem lesz.Ne törödj a múltal ha minden rendben van veletek ha érzed is, hogy szeret.Mindenki jön egy puttonnyal a múltjából ki ilyennel ki olyannal.Szerintem elõre és ne hátra nézz.szurkolok
Na és ?
Te, olyan is volt, hogy én a nagyszüleimnek 5 puszit adtam. Hogyan nézzek ezek után a szemükbe ÚR ISTEN! Kérdezõ, te nem vagy normális.
Engem nem igazán ragadott meg ez a 3 puszi láz, de rohadtul les*arnám, ha véletlenül annyit adnék a nagyimnak...
hát én ilyenkor tíz hónapig otthon fekszek, aztán utána ha késõbb látom, bebújok 1 fa mögé és elkezdek kotkodácsolni... most komolyan, mi a baj a három puszival?
Te hülye vagy kedves kérdezõ?
A fiatalok totálisan megzakkantak.
Mi is ezzel a baj pontosan?
Ömm... ebben mi a zavarba ejtõ?...
Ez miért gáz?:O XD Csak, mert nem értem...mondod, hogy a haverokkal így szoktátok és már teljesen berögzült... 13/L
Ez nem zavarba ejtõ, 3 puszi = imád, tekintsd pl. így de ne zavarba ejtõnek...érdekesen hangzik...
én sokkot kaptam, elájultam, kijött a mentö és egy hétig kómában voltam, és két évig pszichiátriai kezelésre jártam egy ilyen miatt
"hát én ilyenkor tíz hónapig otthon fekszek, aztán utána ha késõbb látom, bebújok 1 fa mögé és elkezdek kotkodácsolni... most komolyan, mi a baj a három puszival?" :D:D
ha 3 puszi= nagyon imád. akkor 2=imád 1= utál?o.OxD Mert egy csaj csak 1et adodt az arcomra..deha utálna nem ad.. moondjuk a másik....3-at adodt...de nekem a 2 is 3..mert semmi különbség sztem...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!