Találatok a következő kifejezésre: Zavaró egy ha akivel jár autista (1 db)

Zavaró egy lánynak ha akivel jár autista?

Egy fiú vagyok. Tudom már volt hasonló kérdés,de azért jó lenne erre is válasz kapni.

Legjobb válasz: Szerintem ha zavarná, akkor nem is lenne vele! Ha szeretünk valakit, amkkor minden apró hibájával vagy éppen betegségével szeretjük!

Szerintem ha zavarná, akkor nem is lenne vele! Ha szeretünk valakit, amkkor minden apró hibájával vagy éppen betegségével szeretjük!
Az autizmusnak vannak fokozatai. Lehet valaki enyhe autista, ebben az esetben lehet, hogy csak annyi a baj, hogy kicsit nehezebben kommunikálja az érzéseit. Ha ezt egy lány elfogadja, lehet jó kapcsolatuk. De még akár súlyosabban is lehet autista azzal együtt, hogy értelmileg nincs baja (bár ez ritka, de elõfordulhat), akkor biztosan nem könnyû vele, mer egy nõ ugye elsõsorban az érzelmekre vágyik, amit egy autista lehet, hogy érez, de nem ért, nem tudja kimutatni, feldolgozni még saját magának sem. Nagy szerelem kell hozzá, de mûködhet is akár... A többi eset: autista, de értelmi fogyatékos is: itt inkább a többi fogyatékos jöhet szóba párként szerintem. Én ismerek fogyatékos párt, nagyon aranyosak és már saját lakásuk van, tisztelem õket az igyekezetükért és azért, hogy ki tudták alakítani a saját életüket (bár valamennyire mindig segítségre fognak szorulni). Magánvélemény: ha csak enyhén autista és értelmileg normális egy férfi, én nehezen tudom elképzelni, hogy járjak vele, mert szükségem van az érzelmek kimutatására. De barátként nagyon tudnám szeretni, az biztos.
Ha ennire félsz attól hogy esetleg nem fogadna el egy lány emiatt, akkor miért nem ismerkedsz olyan lányokkal, akiknek hasonló jellegû gondjuk van? Õk hidd el, megértenének ugyanúgy, nem zavarná õket, és bizti el tudnának fogadni, úgy ahogy vagy.
Megjegyzem a kérdezõ nem autista :) (gondolom!)Hát ha egyzser már járnak akkor hogy zavarná?Az én barátom pl roma származású félig, és én is el tudtam fogadni.Tudom nem ugyanaz de...
hát bazeg ha ide feltudtad tenni ezt a kérdést nem lehetsz valami hûde fogyi :D szoval csinálj ugy mint ha semmi bajod nem lenne és csõ xD
Igen, te voltál a vakos kérdezõ is. Itt is csak azt tudom mondani miben zavaró? Szeretni egy autista is képes. Szerintem talán az anyáskodó tipusu lányok mehetnek bele ilyen kapcsolatba.
A kérdező hozzászólása: aki elõttem hozászólt, egy kicsit tévedet... de nem nagyot! jaa, és még nincs senkim... sajnos azért kérdeztem
Egyetértek 18:13-mal.:)
Az én barátom autista. Egyáltalán nem zavar. Kicsit visszahúzódó általában de velem meg nagyon aranyos, folyton bújik, megpuszil, ilyesmi. Más emberekkel nemigen akar kezet fogni se. Van olyan néha, hogy aggódik valamiért, és ezt az autizmushoz (enyhe Asperger szindróma egyébként)társuló másik betegsége, az OCD (Obsessive Compulsive Disorder, sajnos ennek nem tudom a magyar nevét) csak súlyosbítja, mert nem tudja kiverni a fejébõl ezt, ami miatt éppen aggódik, de az segít neki, ha elterelem valamivel a figyelmét. Pl "gyere, nézd, játszom neked valamit, nyugi, nincs semmi baj." a zene általában nagyon meg tudja nyugtatni. Bocs, hogy ennyire sokat írtam, csak azt akartam kifejezni, hogy én teljesen elfogadtam az én barátomat, sõt szeretem is, nagyon, és õ is engem, tehát biztosan neked is lesz párod. Õ sem hitte, hogy egy lány valaha szeretni fogja így, ahogy van.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Fiúk, ez már sok lenne? Vagy ennyi belefér?

Azon kaptam magam, hogy lehet picit túlzásba vittem, amit mondtam. Eléggé felhúzott a barátom, mert minden pici dolog miatt féltékenykedett alaptalanul, és folyton szívatott néhány dologgal. Megelégeltem,és kicsit csúnyán beszéltem, hogy 'bas*zd meg fejezd már be, mi a jó se**lyukért idegesítesz állandóan, vagy b*szdki már...'

Ez nagyon rossz lenne a barátnőtöktől, vagy elfogadható?
Megjegyzem nagyon ritkán káromkodom, csak akkor ha nagyon feltudnak húzni...:/

8

Az utolsó ronda, nagyállú, szúrós szemű nő is tetszik társkeresőkön legalább 8-10 fiúnak, így még ő is tud válogatni. Akkor egy ronda pasi, aki egyetlen pozitív jelzést sem kap, mit tegyen, hogy barátnője legyen?

Miért más a nőknek és még rondábbaknak is, hiszen ugyanúgy emberek, nem érnek többet. Mégis még azok is kellenek 8-10 fiúnak és még abból is tud válogatni.

122

Tudnatok tanacsokat adni mikor lesz jobb szakitas utan? :/

Nagyon faj es nagyon hianyzik de erzem hogy jol dontottem hiszen a bizalom nem volt mar meg es azt se ereztem h szeretne(ami be is bizonyosodott mert szerintem orult is h mrgszabadult tolem na m1)
Meg friss egy hetes a dolog, de ugy erzem egyre rosszabb :(
Mit lehet tenni ilyenkor? 3,5evea kapcsolay volt
19L

4

Férfiak! Nektek is megalázó (lenne), ha ritkán, de a párotok paskolná, megmarkolná a feneketeket?

15

Mennyire lehet egy nőt komolyan venni, aki ilyeneket rak ki az üzenőfalára, és így is él?

http://notarmarytkedvelok.network.hu/video/01_notar_mary/not..

4

Szerelmes vagyok az egyik osztálytársnőmbe. Mit tegyek?

Õ még pár éve bevallotta hogy szerelmes belém, de miután akkor én is bevallottam neki, azt mondta hogy fúj. Tehát, nem hiszem hogy tetszek neki, de már évek óta szerelmes vagyok belé. Meg tudnék változni érte, de ezt nem tudom neki elmondani. Nincs elég erőm hozzá, félek hogy elmondaná mindenkinek, beégnék, stb...

2

Most akkor akar engem vagy nem?

Szakítottunk a barátommal egy kis hülyeség miatt, én bocsánatot is kértem érte de őt nem érdekelte. Meg linkelt nekem egy számot a Pardontól, hogy "bocsásd meg hogy elmegyek, jobb lesz úgy ha engeded". Tegnap elment bulizni a haverjaival, azt hitte én majd otthon ülök, hát nem, én is elmentem a barátnőmmel. De egész este hívogatott, meg duzzogott hogy én nem hívom 1x sem, biztos nem is hiányzok neki, meg hogy ott akart nálam aludni, de ha ilyen jól elvagyok akkor nem megy. Én meg megmondtam neki, hogy nem vagyok szálloda, ha nálam akar aludni akkor ahhoz úgy is kell viselkedni. Nem vicces ez az egész? Még ő szakít, aztán meg zaklat? Most akkor szeret még csak a férfi büszkeségét próbálja érvényesíteni vagy mi?

5

Hol az igazság? Miért ő?

Az egyik oszt.társam(lány) megkapta a nagy őt. A srác tökéletes. Okos,helyes,törődik vele. A lány meg nem jár sehova,nincs hobbija. Hamar ideges lesz. Ált.rosszkedvű. Miért ő kapta ezt a srácot és nem én? Nekem van hobbim,nem vagyok rosszkedvű. Neki miért volt ilyen szerencséje? Szerintem ez nem igazságos az élettől. L18

11

Exbarátnőmet hogyan bírom visszaszerezni? Engedd el meg hasonló válaszokat ne irjatok mer nembirom elengedni

15

Miért szeretik a lányok azokat a fiúkat akik folyton megbántják és miért szarják le azokat akik törődnek velük?

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!