Találatok a következő kifejezésre: Zavaró egy ha akivel jár autista (1 db)

Zavaró egy lánynak ha akivel jár autista?

Egy fiú vagyok. Tudom már volt hasonló kérdés,de azért jó lenne erre is válasz kapni.

Legjobb válasz: Szerintem ha zavarná, akkor nem is lenne vele! Ha szeretünk valakit, amkkor minden apró hibájával vagy éppen betegségével szeretjük!

Szerintem ha zavarná, akkor nem is lenne vele! Ha szeretünk valakit, amkkor minden apró hibájával vagy éppen betegségével szeretjük!
Az autizmusnak vannak fokozatai. Lehet valaki enyhe autista, ebben az esetben lehet, hogy csak annyi a baj, hogy kicsit nehezebben kommunikálja az érzéseit. Ha ezt egy lány elfogadja, lehet jó kapcsolatuk. De még akár súlyosabban is lehet autista azzal együtt, hogy értelmileg nincs baja (bár ez ritka, de elõfordulhat), akkor biztosan nem könnyû vele, mer egy nõ ugye elsõsorban az érzelmekre vágyik, amit egy autista lehet, hogy érez, de nem ért, nem tudja kimutatni, feldolgozni még saját magának sem. Nagy szerelem kell hozzá, de mûködhet is akár... A többi eset: autista, de értelmi fogyatékos is: itt inkább a többi fogyatékos jöhet szóba párként szerintem. Én ismerek fogyatékos párt, nagyon aranyosak és már saját lakásuk van, tisztelem õket az igyekezetükért és azért, hogy ki tudták alakítani a saját életüket (bár valamennyire mindig segítségre fognak szorulni). Magánvélemény: ha csak enyhén autista és értelmileg normális egy férfi, én nehezen tudom elképzelni, hogy járjak vele, mert szükségem van az érzelmek kimutatására. De barátként nagyon tudnám szeretni, az biztos.
Ha ennire félsz attól hogy esetleg nem fogadna el egy lány emiatt, akkor miért nem ismerkedsz olyan lányokkal, akiknek hasonló jellegû gondjuk van? Õk hidd el, megértenének ugyanúgy, nem zavarná õket, és bizti el tudnának fogadni, úgy ahogy vagy.
Megjegyzem a kérdezõ nem autista :) (gondolom!)Hát ha egyzser már járnak akkor hogy zavarná?Az én barátom pl roma származású félig, és én is el tudtam fogadni.Tudom nem ugyanaz de...
hát bazeg ha ide feltudtad tenni ezt a kérdést nem lehetsz valami hûde fogyi :D szoval csinálj ugy mint ha semmi bajod nem lenne és csõ xD
Igen, te voltál a vakos kérdezõ is. Itt is csak azt tudom mondani miben zavaró? Szeretni egy autista is képes. Szerintem talán az anyáskodó tipusu lányok mehetnek bele ilyen kapcsolatba.
A kérdező hozzászólása: aki elõttem hozászólt, egy kicsit tévedet... de nem nagyot! jaa, és még nincs senkim... sajnos azért kérdeztem
Egyetértek 18:13-mal.:)
Az én barátom autista. Egyáltalán nem zavar. Kicsit visszahúzódó általában de velem meg nagyon aranyos, folyton bújik, megpuszil, ilyesmi. Más emberekkel nemigen akar kezet fogni se. Van olyan néha, hogy aggódik valamiért, és ezt az autizmushoz (enyhe Asperger szindróma egyébként)társuló másik betegsége, az OCD (Obsessive Compulsive Disorder, sajnos ennek nem tudom a magyar nevét) csak súlyosbítja, mert nem tudja kiverni a fejébõl ezt, ami miatt éppen aggódik, de az segít neki, ha elterelem valamivel a figyelmét. Pl "gyere, nézd, játszom neked valamit, nyugi, nincs semmi baj." a zene általában nagyon meg tudja nyugtatni. Bocs, hogy ennyire sokat írtam, csak azt akartam kifejezni, hogy én teljesen elfogadtam az én barátomat, sõt szeretem is, nagyon, és õ is engem, tehát biztosan neked is lesz párod. Õ sem hitte, hogy egy lány valaha szeretni fogja így, ahogy van.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Vannak olyan fiúk akiknek tetszenek a ducibb és sportos lányok? 14/L

14 vagyok ducis alkatom van. Állítólag szép arcom van pedig semmi különleges nincs az arcomon max annyi, hogy az oszályba egyedül nekem nincsenek pattanásaim. :) Személyiségre őrült vagyok általában meg nevettetem az embereket .Kinézetre sportos vagyok :D rövid barna hajam van és kék szemem. Kézilabdáztam sokáig. Mindenem a sport. Szinte mindenen tudok nevetni.

13

Miért nem hagy már, ha tudja, hogy szerelmes vagyok belé, ő pedig nem?

Folyton keres,féltékenykedik stb.Ha elküldöm is keres. De nem akar velem lenni párkapcsolatban...

1

Szexkapcsolat, barátság extrákkal. Van itt olyan akinek ez működött hosszú távon?

A kérdés adott. Van olyan akinek a kérdésben említett dolog működött hosszú távon ? Vagy ennek mindig az a vége hogy az egyik fél többet kezd el érezni és akkor vége ?

4

Megvert a csajom, mit tegyek?

Elmentem pár sört meginni a haverokkal ma. Az egyik kabátom zsebében talált egy gumit a barátnőm, és mire hazajöttem, két hatalmas sallert lenyomott és toporzékolt, hogy megcsalom stb. (Mert mi nem használunk gumit amúgy). Ekkora mondtam el neki, hogy a múltkor vett a haverom buli előtt gumit és megkérte, hogy legyen nálam rövid ideig a buliban, mert ha aktuális lesz neki odajön elkérni. Csak hát berúgott mint az albán szamár és nem csajozott, és a gumi meg nálam maradt.
Itt ülök vérző orral, meg sajog az arcom. Most mit tegyek?
A barátnőm amúgy harcművész. Huszonévesek vagyunk.

18

Mit tegyek? Ez lenne a szerelem?

Nagyon szeretem a barátnőmet, de nem azért mert szép vagy valami persze szépecske de nem a zsánerem úgymond.
De viszont az életemet adnám érte.
Ha nincs velem semminek érzem magam.
Tényleg a belső számít ?
Mert én most ebben a percben azt érzem, hogy igen.

8

Együtt alvás. Ha csak egyszemélyes ágyatok van hogyan oldjátok meg? 17/f

14

Normális hogy újrakezdeném az exemmel aki anno megcsalt és elhagyott?

Nagyon szeretem, bár igyekszem magam visszafogni ezen a téren vele kapcsolatban. Szeretné újrakezdeni, elhiszem hogy tényleg szeret. De nem értem önmagamat, anno megígértem magamnak hogy el fogom kerülni és nem leszek olyan hülye hogy valaha is úgy nézzek rá mint a szerelmemre. Miért vagyok ilyen gyenge? :( Szerintetek is hagynom kellene az egészet és vissza se nézni? Vagy van aki szerint lehet esély arra hogy együtt maradjuk hosszú időkig? (mert az örökké nem létezik)

8

Mit tegyek ha a barátnőm volt a legjobb barátom is egyben?

A kapcsolat kettönk között nem működött teljesen tökéletesen így befejeztük- természetesen barátság ezzel el is veszett. Ez idő alatt nem mondanám hogy minden barát elkerült, sőt nem is nagyon akadtak csak olyanok akikben csalódni lehetett, pedig egészen nyíltan állok hozzá és nem zárkózom el egy barát elől sem, viszont senki sincs igazán aki igazi barát típus lenne.
Legtöbb mindent a barátnőmnek mondtam el, mindent vele beszéltünk meg, így nem is igazán tűnt fel addig a probléma. Most akkor mit tehetnék? Teljesen egyedül érzem magam azóta, másik párt viszont nem tudom mikorra tudnék keresni akivel ugyanolyan jó kapcsolatom lenne mint vele, hogy kialakulna a bizalom és lehetne bármiről beszélni.

20F

5

Legjobb fiú barátomba vagyok szerelmes! 1 éve ismerjük egymást. Elmondjam neki hogy szerelmes vagyok belé, és szeretem? Vagy ne? 15/L

Minden nap puszi meg ölelés amikor látjuk egymást!
Múltkor feküdt tesin a padon én "meglöktem".... szokásos lányos dolog...
aztán mentem tovább... de megfogtam a lábam és visszahúzott magára
feküdt én meg adtam neki puszit és mondta hogy imád.:)
aztán este is rámírt... nyíltan beszélgettünk és kiderült hogy igazából a mostani barátnőjét nem is szereti.

8

Azt hazudtam a barátomnak hogy megcsaltam! :D el is hitte közbe meg nem is igaz? Ennyire naiv? !?

19

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!