Találatok a következő kifejezésre: Zavaró egy ha akivel jár autista (1 db)

Zavaró egy lánynak ha akivel jár autista?

Egy fiú vagyok. Tudom már volt hasonló kérdés,de azért jó lenne erre is válasz kapni.

Legjobb válasz: Szerintem ha zavarná, akkor nem is lenne vele! Ha szeretünk valakit, amkkor minden apró hibájával vagy éppen betegségével szeretjük!

Szerintem ha zavarná, akkor nem is lenne vele! Ha szeretünk valakit, amkkor minden apró hibájával vagy éppen betegségével szeretjük!
Az autizmusnak vannak fokozatai. Lehet valaki enyhe autista, ebben az esetben lehet, hogy csak annyi a baj, hogy kicsit nehezebben kommunikálja az érzéseit. Ha ezt egy lány elfogadja, lehet jó kapcsolatuk. De még akár súlyosabban is lehet autista azzal együtt, hogy értelmileg nincs baja (bár ez ritka, de elõfordulhat), akkor biztosan nem könnyû vele, mer egy nõ ugye elsõsorban az érzelmekre vágyik, amit egy autista lehet, hogy érez, de nem ért, nem tudja kimutatni, feldolgozni még saját magának sem. Nagy szerelem kell hozzá, de mûködhet is akár... A többi eset: autista, de értelmi fogyatékos is: itt inkább a többi fogyatékos jöhet szóba párként szerintem. Én ismerek fogyatékos párt, nagyon aranyosak és már saját lakásuk van, tisztelem õket az igyekezetükért és azért, hogy ki tudták alakítani a saját életüket (bár valamennyire mindig segítségre fognak szorulni). Magánvélemény: ha csak enyhén autista és értelmileg normális egy férfi, én nehezen tudom elképzelni, hogy járjak vele, mert szükségem van az érzelmek kimutatására. De barátként nagyon tudnám szeretni, az biztos.
Ha ennire félsz attól hogy esetleg nem fogadna el egy lány emiatt, akkor miért nem ismerkedsz olyan lányokkal, akiknek hasonló jellegû gondjuk van? Õk hidd el, megértenének ugyanúgy, nem zavarná õket, és bizti el tudnának fogadni, úgy ahogy vagy.
Megjegyzem a kérdezõ nem autista :) (gondolom!)Hát ha egyzser már járnak akkor hogy zavarná?Az én barátom pl roma származású félig, és én is el tudtam fogadni.Tudom nem ugyanaz de...
hát bazeg ha ide feltudtad tenni ezt a kérdést nem lehetsz valami hûde fogyi :D szoval csinálj ugy mint ha semmi bajod nem lenne és csõ xD
Igen, te voltál a vakos kérdezõ is. Itt is csak azt tudom mondani miben zavaró? Szeretni egy autista is képes. Szerintem talán az anyáskodó tipusu lányok mehetnek bele ilyen kapcsolatba.
A kérdező hozzászólása: aki elõttem hozászólt, egy kicsit tévedet... de nem nagyot! jaa, és még nincs senkim... sajnos azért kérdeztem
Egyetértek 18:13-mal.:)
Az én barátom autista. Egyáltalán nem zavar. Kicsit visszahúzódó általában de velem meg nagyon aranyos, folyton bújik, megpuszil, ilyesmi. Más emberekkel nemigen akar kezet fogni se. Van olyan néha, hogy aggódik valamiért, és ezt az autizmushoz (enyhe Asperger szindróma egyébként)társuló másik betegsége, az OCD (Obsessive Compulsive Disorder, sajnos ennek nem tudom a magyar nevét) csak súlyosbítja, mert nem tudja kiverni a fejébõl ezt, ami miatt éppen aggódik, de az segít neki, ha elterelem valamivel a figyelmét. Pl "gyere, nézd, játszom neked valamit, nyugi, nincs semmi baj." a zene általában nagyon meg tudja nyugtatni. Bocs, hogy ennyire sokat írtam, csak azt akartam kifejezni, hogy én teljesen elfogadtam az én barátomat, sõt szeretem is, nagyon, és õ is engem, tehát biztosan neked is lesz párod. Õ sem hitte, hogy egy lány valaha szeretni fogja így, ahogy van.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nem értem őt. Szerintetek mit csináljak?

Van egy nagyon jó fiúbarátom (ő 24 én 22 éves vagyok). 4hónappal ezelőtt egyik este megcsókolt, de én mondtam, hogy lassítsunk és meglátjuk mi lesz. Ez idő alatt én végül teljesen beleszeretem. Õ viszont hol úgy viselkedik, hogy oda van értem, hol pedig azt az érzést kelti bennem, hogy mégis csak barátok vagyunk. (Történtek köztünk dolgok, de még nem szexeltünk)
Soha nem mondtuk ki, hogy most mi együtt vagyunk, bár mindig azt mondta fontos vagyok neki, igazából arra várok, hogy ő lépjen, mert én biztos nem fogok, hiszen a viselkedésétől teljesen össze vagyok zavarodva.
Sok munkája van, és az egyetem is közrejátszik ezért mindig hagyok neki időt, ha szüksége van rá, így van hogy sokáig nem találkozunk, de akkor helyette mindig egész nap chatelünk. Mikor elutazik, minden nap írogat. Mindig elmeséli mi van vele és épp hova megy. Ezeket ugyan úgy megtenné, ha csak barátként nézne rám? Miért csinálják ezt a pasik? A rossz az, hogy megőrjít ez a kettősség. Próbáltam vele beszélni, de mindig mást mond, mint ahogy cselekszik. Próbáltam továbblépni, de szeretem és nem tudok másra nézni addig, amíg reménykedek.

5

Ha én szakítottam, mert már nem volt olyan jó vele, akkor miért hiányzik?

Sok vita volt, ő hazudott és elegem lett, dobtam. Már 3 hete történt, de nem bírok másra gondolni, csak ő jár a fejemben, hogy vajon mit csinál, mi van vele. Hiányzik, és nagyon nehéz elengedni a terveket, és mindent egyedül csinálni, amit együtt akartunk.
Õ szakítás után néhány nappal még írt, hogy szeret és velem akar lenni, de megint nem tett érte semmit, csak néha rám írt. Azóta úgy hallom már randizik is.
Nekem még nem megy az ismerkedés...
Ez volt az első szakításom? Lehet azért ilyen nehéz? Vagy mert én tényleg szerettem, ő meg sosem szeretett igazán? Mit csináljak?

4

Kéne már egy lány meg minden! Mit csináljak?

6

Fiúk, férfiak! Ti megcsókolnátok egy lányt egy buliban, ha lenne barátnőtök?

9.es vagyok és jövõ héten gólyahét pénteken gólyabál.Az ifim(10.es,aki szivatni fog a héten) nagyon tetszik nekem,ès amikor a közös ismerõsünk bemutatott minket egymásnak,nagyon flörtölgetett velem,de a közös ismerõsünk mondta nekem,hogy õ ilyen flörtölgetõs típus,de van barátnõje.Ezen nagyon elszomorodtam.Mit tegyek?

8

Mire véljem ezt a beismerést?

Már másfél éve együtt vagyok a párommal, sajna elég ritkán találkozunk, de minden nagyon jó. Nagyon szeretjük egymást.
Tegnap azt mondta, hogy: " Tudod én nagyon hanyag vagyok és rendetlen. A cuccaimat nagy ritkán pakolom el és utazás után a cuccaimat is csak hetekkel később pakolom ki a táskámból, csak azért mondom, hogy tudd én ilyen vagyok"

Erre azt mondtam neki, hogy nem gond és, hogy ezen lehet változtatni, majd azt mondta, hogy nagyon örülne, ha "rendre tanítanám"

Egyébként abszolút nem látszik, hogy ilyen rendetlen lenne.

De miért mondta ezeket?
Előre is köszi a válaszokat!

3

Aj mit tegyek? Ti mit tennétek?

Szerelmes vagyok még mindig az exembe pedig próbáltam túltenni magam,már eljutottam odáig,hogy úgy éreztem barát.Aztán mindent elrontott,megcsókolt és szerető viszonyt akar,miközben elv.szerelmes a bnőjébe..mit tegyek?21l

4

Gyakori ez a fajta kapcsolati dilemma? 20/F

Nos az a helyzet hogy pár napja kapcsolatban állok egy igen aranyos, kedves, vicces, régebben tomboló, most szerethető lánnyal :) csakhogy ez így mind szép meg jó, de uyge miért is lenne ilyen egyszerű. Egyetemista vagyok és hát nem lehet megúszni hogy szüleim ne tegyenek szóvá valamit plusz bátyáim. Nos elmondták őszintén hogy nem örülnek neki, féltenek, hogy nagyon belebonyolódok a kapcsolatba és hogy mindennek a rovására fog menni. Tudni kell, hogy volt egy borzalmas kapcsolatom ezelőtt és hát annyira beleszerettem egy kis senkibe, hogy az már beteges volt. És anyuéknak végig igazuk volt, én meg nem láttam. Talán ezért értintett meg jobban a dolog most. De él bennem a gyanú, hogy egyetemig nem akarják hogy kapcsolatom legyen, hogy tanuljak inkább. Pedig hát majdnem naponta együtt tanulunk, csak azután élünk egymásnak, vele 3 óra 10 percnek tűnik, ha meglátom vagy rámmosolyog, akkor minden gondom elfelejtem. Én udvarolok neki amennyi beléfér, bókolgatok, virágot veszek neki, zenélek neki, poénkodok vele és szerintem ez annyira jó, de ekkor persze jön bátyám, hogy de fogom bánni, hogy most nem megyek végig az összes csajon, meg húzom meg mindegyiket szép sorjában. De... nekem ez nem megy. Én nem vagyok ilyen, én az olyan lányokat szeretem akik a szépre jóra hajlanak, akivel szeretek együtt lenni, mint az én párom. Nos bízom benne hogy valamennyire érthető ez az informácitömb. Szerintetek legyek bunkó, paraszt és csajozzak orba szájba vagy hagyjam ezt a kapcsolatot, vagy ne hallgassak a szüleimre? Előre is köszi.

6

Egy heten hany napot aludtok egyutt a parotokkal?

Es ha nem talalkoztok hanyszor beszeltek naponta? En sztem betegesen eltulzom a dolgot total azt gondplom h ha nem hiv ket harom orankent h nem szeret. Akkor mar gyomprgorcsom van

8

Én ezt nem értem már több mint egy éve jöttem össze a barátnőmmel, eddig minden jó volt és a vitákat is lerendeztük . De most mi a baj?

De kb 2 hete egyfolytában fagyos a hangulat, és nem tudja elmondani mi a baja. Azt mondta egy kicsit megingott most a kapcsolatunk, szóval szeretgessem többet . Én próbáltam de mikor puszilgattam meg ilyenek akkor azt mondta hogy nincs baja mert "MÉG nem akarok szakítani . Nekem itt óriási fájdalmat okozott. De gondoltam majd megbeszéljük és mikor elmondtam a véleményem róla/rólunk/magamról akkor csak hülye fejeket vágott és utánozott . Aztán sikerült valamit mondania de megint más volt szóval egy szere több "baja" van után meg azt akarta hogy csókoljam meg . Most nem érti mint mondok akkor kb semmibe vesz mert én szeretném megoldani szeretném a dolgot . De ez csak egy dolog amiatt kiakaszt . Ilyenek vannak még hogy rám se ír egész nap még annyit se hogy szia, állandóan baja van, alig oszt meg velem valamit . Stb Én nekem ez így nem fog menni ha ezt csinálja. Mi csináljak?

6

Defektesnek mondható vagyok ha nem tudok kapcsolatot kialakítani az emberekkel?

Egyszerűen képtelen vagyok párkapcsolatra, sőt bárminemű kapcsolatra. Nem bírom az embereket annyira, nem bízom meg bennük, nehezen engedem közel őket magamhoz. Barátnőm is csak kettő van. Sokkal jobban érzem magam egyedül, de így meg nem tudom hogy lehetne párkapcsolatom. Nem akarom, hogy megismerjen egy másik ember. Félek, ha megismer, nem fog tetszeni neki amit tapasztal.

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!