Találatok a következő kifejezésre: Zavaró egy ha akivel jár autista (1 db)

Zavaró egy lánynak ha akivel jár autista?

Egy fiú vagyok. Tudom már volt hasonló kérdés,de azért jó lenne erre is válasz kapni.

Legjobb válasz: Szerintem ha zavarná, akkor nem is lenne vele! Ha szeretünk valakit, amkkor minden apró hibájával vagy éppen betegségével szeretjük!

Szerintem ha zavarná, akkor nem is lenne vele! Ha szeretünk valakit, amkkor minden apró hibájával vagy éppen betegségével szeretjük!
Az autizmusnak vannak fokozatai. Lehet valaki enyhe autista, ebben az esetben lehet, hogy csak annyi a baj, hogy kicsit nehezebben kommunikálja az érzéseit. Ha ezt egy lány elfogadja, lehet jó kapcsolatuk. De még akár súlyosabban is lehet autista azzal együtt, hogy értelmileg nincs baja (bár ez ritka, de elõfordulhat), akkor biztosan nem könnyû vele, mer egy nõ ugye elsõsorban az érzelmekre vágyik, amit egy autista lehet, hogy érez, de nem ért, nem tudja kimutatni, feldolgozni még saját magának sem. Nagy szerelem kell hozzá, de mûködhet is akár... A többi eset: autista, de értelmi fogyatékos is: itt inkább a többi fogyatékos jöhet szóba párként szerintem. Én ismerek fogyatékos párt, nagyon aranyosak és már saját lakásuk van, tisztelem õket az igyekezetükért és azért, hogy ki tudták alakítani a saját életüket (bár valamennyire mindig segítségre fognak szorulni). Magánvélemény: ha csak enyhén autista és értelmileg normális egy férfi, én nehezen tudom elképzelni, hogy járjak vele, mert szükségem van az érzelmek kimutatására. De barátként nagyon tudnám szeretni, az biztos.
Ha ennire félsz attól hogy esetleg nem fogadna el egy lány emiatt, akkor miért nem ismerkedsz olyan lányokkal, akiknek hasonló jellegû gondjuk van? Õk hidd el, megértenének ugyanúgy, nem zavarná õket, és bizti el tudnának fogadni, úgy ahogy vagy.
Megjegyzem a kérdezõ nem autista :) (gondolom!)Hát ha egyzser már járnak akkor hogy zavarná?Az én barátom pl roma származású félig, és én is el tudtam fogadni.Tudom nem ugyanaz de...
hát bazeg ha ide feltudtad tenni ezt a kérdést nem lehetsz valami hûde fogyi :D szoval csinálj ugy mint ha semmi bajod nem lenne és csõ xD
Igen, te voltál a vakos kérdezõ is. Itt is csak azt tudom mondani miben zavaró? Szeretni egy autista is képes. Szerintem talán az anyáskodó tipusu lányok mehetnek bele ilyen kapcsolatba.
A kérdező hozzászólása: aki elõttem hozászólt, egy kicsit tévedet... de nem nagyot! jaa, és még nincs senkim... sajnos azért kérdeztem
Egyetértek 18:13-mal.:)
Az én barátom autista. Egyáltalán nem zavar. Kicsit visszahúzódó általában de velem meg nagyon aranyos, folyton bújik, megpuszil, ilyesmi. Más emberekkel nemigen akar kezet fogni se. Van olyan néha, hogy aggódik valamiért, és ezt az autizmushoz (enyhe Asperger szindróma egyébként)társuló másik betegsége, az OCD (Obsessive Compulsive Disorder, sajnos ennek nem tudom a magyar nevét) csak súlyosbítja, mert nem tudja kiverni a fejébõl ezt, ami miatt éppen aggódik, de az segít neki, ha elterelem valamivel a figyelmét. Pl "gyere, nézd, játszom neked valamit, nyugi, nincs semmi baj." a zene általában nagyon meg tudja nyugtatni. Bocs, hogy ennyire sokat írtam, csak azt akartam kifejezni, hogy én teljesen elfogadtam az én barátomat, sõt szeretem is, nagyon, és õ is engem, tehát biztosan neked is lesz párod. Õ sem hitte, hogy egy lány valaha szeretni fogja így, ahogy van.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek mit csináljak?

Van egy lány akivel egy suliba járunk.Én 17 ő 16 éves.Már régóta nézegetem,de most jutottam el oda,hogy meg akarom jobban ismerni mert nagyon tetszik nekem.:)Az a baj,hogy egyáltalán nem ismerjük egymást.Suliba össze szoktunk néha nézni egymással,de semmi több.
Nagyon közel lakunk egymáshoz mert mindig előttem megy haza suliból és az a kérdésem,hogy mivel szólítsam meg ? Suliba sajnos nem tudom mert mindig barátnők veszik körül és úgy nem jó,meg nem szoktunk összefutni sem,mert egész máshol vannak óráink de én úgy gondoltam,hogy suli után beszélnék vele hazafelé. Csak nem tudom mivel szólítsam meg és milyen témát dobjak fel ami azért nem gáz így elsőre :S
Előre is köszönöm a válaszokat :)

1

Én szerelmes vagyok belé de ő barátnak tekint. Mit tegyek hogy járjunk?

5

Lányok, a ti barátnőtök szokott beszélgetni a párotokkal?

Itt nem arra gondolok, hogy mikor közös társaságban vagytok, szólnak-e egymáshoz, hanem úgy ketten mikor ti nem vagytok ott?
Mert én kicsit féltékeny lettem az egyik nagyon jó barátnőmre. Igaz, osztálytársak a párommal, de több alkalommal láttam őket beszélgetni, mikor odamentem, vagy a barátnőm a fiúk közül érdekes módon csak őt kérdezgeti, hogy elhozta-e ezt vagy azt, vagy ő megy-e kül. rendezvényekre. Tőle kérdezi azt is meg,hogy én megyek-e valahova, holott velem is minden nap találkozik a lány.
Annyira furcsállom ezt. Ti mit gondoltok?

8

Páromal kb 2 honapja vagyunk ujra együtt valamelyik nap nagyon csunyán beszélt velem roszul esett éshaza jöttem ez mitől lehet nem szeret már?

6

És az a baj, hogy lesz egy bál és ha minden igaz nincs párja és szóval ilyenkor kötelező egy idősebb fiúnak elhívnia egy számára megfelelő lányt és már vagy egy hónapja mindenki engem kérdezget hogy hívjam el de nem merem! MIT TEGYEK?

4

Mit tegyek, ha az exem még szerelmes belém és nem tud elfelejteni?

Szakítottam mert én már nem érzek semmit, megszokás volt már nagyon. De ő még szeret és nagyon zavar, hogy állandóan azzal jön, hogy én járok a fejébe meg hogy mennyire hiányzok neki. Megbeszéltük, hogy nem rögtön válunk el hanem szép fokozatosan. Szóval néha beszélgetünk facebookon és ír sms-t. Meg párszor én is felhívom (egy nap 1x).
Nagyon zavar, hogy ezzel jön, hogy ő vissza akar szerezni és , hogy ő még szeret.
Szerintetek mit tegyek?

7

Miért hülyéskedik el mindent? Nektek ez bejönne?

Barátom mostanában nagyon komolytalan, és már alig lehet vele beszélgetni.
Mindent elviccel, pl barátnőim mikor elmennek a párjukkal már mondja,hogy na leléptek 'sikálni' számára nevetséges a vezeték nevem is, lefordítja angolra majd azon szórakozik, utánozza a hangokat amiket szeretkezés közben kiadunk, de mikor olyat mond, hogy xy-nak viszketett a p--nája és nemtudom mi...akkor már tényleg idegesítő. Na meg a folytonos grimaszai...próbálok neki puszit adni, ő vág egy hülye pofát, vagy kidugja a nyelvét stb...
És meséli, hogy a barátaival milyen ökörségeket beszélnek/csinálnak....
Még mondja, hogy én ezeken miért nem nevetek? Nekem eddig eléggé jó humorérzékem van, szeretek nevetni, vicceket mesélni, meg olyan barátnő akartam lenni, aki előtt önmagát adja, de ez kicsit sok már.
Ti ehhez hogy viszonyulnátok?

4

Szerintetek nagyon nagy a körkülönbség? Én 14 vagyok ( fél éve múltam) ő pedig 12. ikes vagyis 17-18 éves! BÕVEBBEN LENT!

6 osztályos gimibe járok most vagyok 8.ikos..megtetszett egy nálam jóval idősebb fuú..17 vagy 18 éves..észrevettem hogy nézni szokott nem is olyan ritkán..kiváncsi vagyok a véleményetekre ( de csak a normális véleményekre) hogy ilyen nagy korkülönbséggel működhetne e egy kapcsolat? persze ez még messze van de érdekelne

23

Mi van ha a barátom egy idő után kíváncsi lesz arra, hogy milyen mással?

Anyukámmal ma beszéltem erről. És olyan rosszul esett, mert olyanokat kérdezgetett hogy mi van ha ő majd kíváncsi lesz hogy milyen mással, vagy ha ő engem nem szeret annyira mint én? Nagyon rosszul estek ezek a kérdések a saját anyukámtól, de valahol még is elgondolkodtat. Fiatalok vagyunk, a barátom meg én is. Õ 18 én még csak 16. 1 éve vagyunk együtt. Nekem már volt egy-két barátom, de ilyen hosszú sosem, és úgy érzem hogy vele élem le az életem. Komolyan gondolom! :) És ez nem csak a 16 éves tiniszöveg. Nem gondoltam volna hogy van ilyen mint amit érzek. Harmónia, öröm, nyugodtság. Na mindegy, nem meggyőzni szeretnélek benneteket hogy ő az igazi, hanem az a kérdésem hogy lehet hogy egy idő után tényleg kíváncsi lesz arra hogy milyen lehet mással?

14

Kívánom a csókját. Mitől lehet ez?

Csak csók volt köztünk egy fiúval, de amikor rá gondolok mindig olyan jó érzésem van, és kívánom. Szinte felizgat ha csak rá gondolok. Ez azt jelenti, hogy szerelmes vagyok? Vagy mit?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!