Találatok a következő kifejezésre: Zavaró egy ha akivel jár (5 db)

Zavaró egy lánynak ha akivel jár autista?

Egy fiú vagyok. Tudom már volt hasonló kérdés,de azért jó lenne erre is válasz kapni.

Legjobb válasz: Szerintem ha zavarná, akkor nem is lenne vele! Ha szeretünk valakit, amkkor minden apró hibájával vagy éppen betegségével szeretjük!

Szerintem ha zavarná, akkor nem is lenne vele! Ha szeretünk valakit, amkkor minden apró hibájával vagy éppen betegségével szeretjük!
Az autizmusnak vannak fokozatai. Lehet valaki enyhe autista, ebben az esetben lehet, hogy csak annyi a baj, hogy kicsit nehezebben kommunikálja az érzéseit. Ha ezt egy lány elfogadja, lehet jó kapcsolatuk. De még akár súlyosabban is lehet autista azzal együtt, hogy értelmileg nincs baja (bár ez ritka, de elõfordulhat), akkor biztosan nem könnyû vele, mer egy nõ ugye elsõsorban az érzelmekre vágyik, amit egy autista lehet, hogy érez, de nem ért, nem tudja kimutatni, feldolgozni még saját magának sem. Nagy szerelem kell hozzá, de mûködhet is akár... A többi eset: autista, de értelmi fogyatékos is: itt inkább a többi fogyatékos jöhet szóba párként szerintem. Én ismerek fogyatékos párt, nagyon aranyosak és már saját lakásuk van, tisztelem õket az igyekezetükért és azért, hogy ki tudták alakítani a saját életüket (bár valamennyire mindig segítségre fognak szorulni). Magánvélemény: ha csak enyhén autista és értelmileg normális egy férfi, én nehezen tudom elképzelni, hogy járjak vele, mert szükségem van az érzelmek kimutatására. De barátként nagyon tudnám szeretni, az biztos.
Ha ennire félsz attól hogy esetleg nem fogadna el egy lány emiatt, akkor miért nem ismerkedsz olyan lányokkal, akiknek hasonló jellegû gondjuk van? Õk hidd el, megértenének ugyanúgy, nem zavarná õket, és bizti el tudnának fogadni, úgy ahogy vagy.
Megjegyzem a kérdezõ nem autista :) (gondolom!)Hát ha egyzser már járnak akkor hogy zavarná?Az én barátom pl roma származású félig, és én is el tudtam fogadni.Tudom nem ugyanaz de...
hát bazeg ha ide feltudtad tenni ezt a kérdést nem lehetsz valami hûde fogyi :D szoval csinálj ugy mint ha semmi bajod nem lenne és csõ xD
Igen, te voltál a vakos kérdezõ is. Itt is csak azt tudom mondani miben zavaró? Szeretni egy autista is képes. Szerintem talán az anyáskodó tipusu lányok mehetnek bele ilyen kapcsolatba.
A kérdező hozzászólása: aki elõttem hozászólt, egy kicsit tévedet... de nem nagyot! jaa, és még nincs senkim... sajnos azért kérdeztem
Egyetértek 18:13-mal.:)
Az én barátom autista. Egyáltalán nem zavar. Kicsit visszahúzódó általában de velem meg nagyon aranyos, folyton bújik, megpuszil, ilyesmi. Más emberekkel nemigen akar kezet fogni se. Van olyan néha, hogy aggódik valamiért, és ezt az autizmushoz (enyhe Asperger szindróma egyébként)társuló másik betegsége, az OCD (Obsessive Compulsive Disorder, sajnos ennek nem tudom a magyar nevét) csak súlyosbítja, mert nem tudja kiverni a fejébõl ezt, ami miatt éppen aggódik, de az segít neki, ha elterelem valamivel a figyelmét. Pl "gyere, nézd, játszom neked valamit, nyugi, nincs semmi baj." a zene általában nagyon meg tudja nyugtatni. Bocs, hogy ennyire sokat írtam, csak azt akartam kifejezni, hogy én teljesen elfogadtam az én barátomat, sõt szeretem is, nagyon, és õ is engem, tehát biztosan neked is lesz párod. Õ sem hitte, hogy egy lány valaha szeretni fogja így, ahogy van.
Egy kicsit talán féltékeny vagy, mert ez a srác mégiscsak egy közeli barát:)
A kérdező hozzászólása: de miért vagyok féltékeny ezt nem értem... :S
sztem azért zavar mert ha a haveroddal járna akkor gyakran látnád õket együtt, esetleg a barátod még mesélne is és ez féltékenységet vált ki belõled, viszont ha valami idegennel van akkor nem biztos h látod õket együtt stb és az nem zavaró
nem lehet h szereted?
A kérdező hozzászólása: nem, ez teljesen biztos.
szerintem ez magától jön
Sztem te kezdeményezz , legyetek kettesben , és elõször csak puszilgasd , és aztán térj nyaktól felfele a szájához. Bye: Dia
A kérdező hozzászólása: ohh ez jó köszönöm :D méég ?:)
ennél jobbat nem tok én az a baj:P
Én is így voltam de a fiú 19 volt.Leültünk egy padra 2 hét után és hozzábújtam, majd egy váratlan pillanatban megcsókoltam.nagyon zavarba jött, aztán kicsit hisztizett is, és annyira jó se volt.De még egy hét kellett és profin smárolt, jobban mint én:)
A kérdező hozzászólása: ^^
Én mindig is azt gondoltam, hogy ez a fiúknak spontán jön. De úgy tûnik, hogy akkor nem. Egyetértek az elõttem szólókkal.


Multhét csütörtökön eltört a lábfejem (elrepedt) kaptam is 1hét fekvõ gipszet. Tegnap kaptam egy járót. Nagyon zavar az alvásban és nem érzem benne jól magam. Ha itthol leszedem magamnak akkor lehet valamit kapni amit este esetleg le lehet csatolni? !

Vagy mit tegyek?

Legjobb válasz: Szokd meg, önuralom. Még ha nappal tudnál is, pont éjszaka nem tudsz rá figyelni. A törés megterhelésével (pl. éjszaka álmodban ügyetlenül mozdulsz, rárúgsz, bármi) nagyobb gondot okozhatnál, mint ami már van. Nem arra szolgál, hogy jól érezd benne magad. :( Kellemetlen, nekem is volt gipszem, de ki lehet bírni azt a pár hetet.

Szokd meg, önuralom. Még ha nappal tudnál is, pont éjszaka nem tudsz rá figyelni. A törés megterhelésével (pl. éjszaka álmodban ügyetlenül mozdulsz, rárúgsz, bármi) nagyobb gondot okozhatnál, mint ami már van. Nem arra szolgál, hogy jól érezd benne magad. :( Kellemetlen, nekem is volt gipszem, de ki lehet bírni azt a pár hetet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat!
Jobbulást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :D
Vágd le a lábad ! Majd kend be csípõs paprikával.

15 éves vagyok járok egy lánnyal és ő folyamatosan más fiuval lóg! Pl:ha mondom neki menjünk el sétálni akkor hívja őtis engem nagyon zavar -. -! mit csináljak? (nem akarom megbántani)

Legjobb válasz: csak mond meg neki õszintén h szeretnél olyan programot amiben csak ketten vagytok. mennyetek el vhova ahol kiélvezhetitek hogy csak ketten vagytok.

csak mond meg neki õszintén h szeretnél olyan programot amiben csak ketten vagytok. mennyetek el vhova ahol kiélvezhetitek hogy csak ketten vagytok.
megbántani????? hát ö tesz rád egy lapát szart minden ilyen sétánál. hallgas rám mond meg neki pacekul hogy ez igy nekked annyira nem fassza azt elfogadja vagy nem. de legalább meg probáltad!!!!
A kérdező hozzászólása: okés, köszi:!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!