Találatok a következő kifejezésre: Zavaró egy ha akivel (175 db)

Lányok! Ha egy fiú néz a metrón/buszon mit gondoltok róla? Zavaró? Vagy van aki esetleg jónéven veszi?

25/F

Legjobb válasz: Ha csak finoman néz, nézeget, néha rám néz majd elfordítja a fejét, az nem zavar, sõt simogatja az egómat. :) De ha nagyon feltûnõen bámul, megállás nélkül, az nagyon zavaró tud lenni.

Ha csak finoman néz, nézeget, néha rám néz majd elfordítja a fejét, az nem zavar, sõt simogatja az egómat. :) De ha nagyon feltûnõen bámul, megállás nélkül, az nagyon zavaró tud lenni.
kedv függõ és attól is függ, nekem tetszik-e a fiú de zavarba jövök az biztos, de ha csak néz, és nem szólít meg, az idegesítõ is lehet
inkább zavaró...
ha rám néz és kicsit végigmér, az jól esik - ha nekem is tetszik. De ha hosszú ideig néz, az már idegesíteni kezd, vagy félni kezdek tõle.
Most is az sül ki az egészbõl, ha jól néz ki a csávó, akkor sokan jó néven veszik, ha nem néz ki jól, akkor ne bámuljon. Még hogy a csajokat nem csak a külsõt nézik, aha, hogyne.
ha jól néz ki jó néven veszem 21L
Nem az a baj, ha egy férfi rápillant egy nõre, ami nem tart tovább 2-3 másodpercnél. De az undorító, mikor az ember ül a buszon és egész úton bámulják.
Akkor kedves utolsó, ha rajtad múlna, igen sok vak férfi létezne már... Mindennek van határa, de szomorú, hogy így gondolkodsz. Akkor már inkább öltözz igénytelenül és nézz ki rondán!
Igen, nagyon zavaró, akármennyire is jól néz ki. Az ilyennek kiszúrnám a szemeit. Még mielõtt valaki azt hinné: nem, nem vagyok csúnya. 22L
HÁT ha Te is tetszel neki és nincs párja (amit ugye nem tudhatsz így ismeretlenül) akkor nem hinném hogy zavarja, sõt biztos jó néven veszi. Mindenki egójának jót tesz ha megnézik.
Engem nem zavar.
Attól függ hogyan néz, mennyi ideig és, hogy hogyan néz ki az illetõ :)
A kérdező hozzászólása: Ezekbõl a válaszokból egy picit tényleg az jön le, hogy ha egy helyes fiú megnéz az a legtöbb lánynak jó, ha egy ronda fiú az nem! Részben persze meg tudom érteni, de nem mindig lehet megállapítani, hogy kinek mi a ronda, és h mi nem:) Így nehéz belõle leszûrni a választ. Egyébként, a bambulás szerintem is gáz, viszont ha szinpatikus egy lány meg szoktam nézni, esetleg néha pár mp-t rápillantok, erre voltam végülis kíváncsi hogy ez zavaró lehet-e, vagy sem :)

Mért van az, hogy a pasik lehetnek szőrösek, és ez senkit se zavar, de ha a nő meglát egy szőrszálat a lábán vagy bárhol, akkor ohh te jó ég!?

Legjobb válasz: Egyes nõket zavarja az ha a barátjuk szõrös, és megköveteli hogy szõrtelenítsen ott ahol neki nem tetszik. Szerintem nincs baj a szõrrel, csak legyen rendben tartva. Egy nõ lábán ha alig látszik, akkor nem érdekes a szõrszál. Hónaljban azért szerintem minden nõnek kellene borotválnia. A nem szervnél pedig csak rövidebbre vágni. A teljesen csupasz az a hülye divat miatt jött be, meg abból, hogy sokan néznek pornófilmet és úgy akarnak kinézni mint ott.

Egyes nõket zavarja az ha a barátjuk szõrös, és megköveteli hogy szõrtelenítsen ott ahol neki nem tetszik. Szerintem nincs baj a szõrrel, csak legyen rendben tartva. Egy nõ lábán ha alig látszik, akkor nem érdekes a szõrszál. Hónaljban azért szerintem minden nõnek kellene borotválnia. A nem szervnél pedig csak rövidebbre vágni. A teljesen csupasz az a hülye divat miatt jött be, meg abból, hogy sokan néznek pornófilmet és úgy akarnak kinézni mint ott.
Már bocsánat, de hónaljból minden pasi is legyen szíves borotválni! A hónalj szõr semmilyen nemnél sem elfogadható... Le a hónalj kutyákkal, fiúk!
Mert a nõ alapvetõen nem olyan szõrös, mint egy férfi, manapság a sima csillógó bõr a divat és a szõrszálak ebbe belerondítanak. :) Amúgy, ha egy nõ csak annyira szõrös, amennyire egy átlagos nõ, akkor nem is kell annyira izgulni a borotválás miatt, mert alig látszik. Világos hajúak, mázlisták. :)
Mert a férfinak más szerepei vannak a társadalomban, mint a nõnek. Régen a férfi vadászott, a nõ meg otthon gyûjtögette a bogyókat, tehát a férfi fõ elfoglaltsága nem a szõrtelenítés. Ez a tendencia, hogy a férfi legyen férfias a mai világban is fennmaradt. Egyébként, engem a szõrös nõk sem zavarnak, ha nincs pasim, télen én sem szõrtelenítem a lábam.

Mit tegyek ez ellen? Nah szoval van egy fiu akit szeretek es mondjuk is egymasnak de engem zavar az, hogy masnak is mondja meg ha nem is ugy hulyeseg tudom de akkor is zavar es faj.Mit tegyek?

18/L

Legjobb válasz: Semmit. Viseld el. Vagy ha jártok akkor szólj miatta, de ha nem jártok akkor nem igazán van jogod beleszólni.

Semmit. Viseld el. Vagy ha jártok akkor szólj miatta, de ha nem jártok akkor nem igazán van jogod beleszólni.
ha másnak is mondja, akkor valószínûleg csak barátságból mondja neked is. ha viszont te nem barátságból mondod, akkor ezt tisztázd vele.
beszéld meg vele h nem mondja másoknak csak ugy mindenkinek :d a buszsofõrnek se ugy köszönsz h szeretlek :D
engem tudod mi zavar? az hogy 4szer futottam neki, mire el tudtam olvasni azt amit ide "hánytál" egy mondatnak álcázva. Egyébként kinek mondja mert az se mindeggy. De szerintem kérdezz rá hogy miért csinálja.
A kérdező hozzászólása: Engem meg az zavar, hogy te irtal.....koszi de a tanacsodbol nem kerek! A tobbieknek meg koszonom szepem:)

Az egyik osztálytársam jelenléte mindig annyira zavar, főleg ha közelebb van. Nem értem. Már álmodtam is vele. (jót-de nem kell rosszra gondolni! -), de van barátom, akit nagyon imádok 9 hónapja. Mi van velem?

9 hónapja együtt vagyok a barátommal (els? barátom) és nagyon jól érezzük magunkat együtt még mindig, nincs semmi probléma.A suliban viszont az egyik osztálytársam mellett ideges vagyok és egyben valami jó érzés is hogy ott van.Nem annyira az esetem, meg a viselkedése sem jön be annyira, de mégis olyan különös és furcsa érzésem van amikor ott van közel hozzám, esetleg néz.Beszélni nem is beszélek vele annyira.(nagyon keveset)Kicsit gáz is mert ha hozzá beszélek az teljesen más mint amikor mással beszélgetek...olyan leírhatatlan. Nem értem: amiko ott van egyben úgy érzek iránta h utálom és szeretem.Mindkett? egyben. Fogalmam sincs h mi lehet velem.:S Szerintetek?

Legjobb válasz: Pontosan ugyanezt érzem én is. Nekem is van egy barátom, több mint 1 évesek vagyunk és nekem is van egy ilyen oszt.társam. Szó szerint zavarban vagyok hogyha beszélek vele, vagy engem néz stb.. Szerintem az van velünk hogy igaz van egy barátunk akit szeretünk, de hiányzik a "szabad élet". Vagyis flörtölgetni szeretnénk, csak nem lehet mert ott a barátunk. Meg egyszerûen változatosságra vágyunk és így megtetszett egy másik emberke. :S

Pontosan ugyanezt érzem én is. Nekem is van egy barátom, több mint 1 évesek vagyunk és nekem is van egy ilyen oszt.társam. Szó szerint zavarban vagyok hogyha beszélek vele, vagy engem néz stb.. Szerintem az van velünk hogy igaz van egy barátunk akit szeretünk, de hiányzik a "szabad élet". Vagyis flörtölgetni szeretnénk, csak nem lehet mert ott a barátunk. Meg egyszerûen változatosságra vágyunk és így megtetszett egy másik emberke. :S
Ez a gyötrõ szerelmi érzésed amibivalenciája:D
Valószínûleg csak fizikailag vonz. Elõfordul az, hogy a kíváncsiság miatt megkívánsz egy olyat, aki egyébként tök más, mint te, és nem is akarsz tõle sokat, csak pl megölelgetni/egy csókot/ egy éjszakát, emberfüggõ. Szerintem beszélgess vele minél többet, és a jó ízlés határain belül (meg amíg nem érzed megcsalásnak) flörtölj vele nyugodtan. Figyelj, ott van neked egy szenzációs pasi, ez nem ad önbizalmat? Bárkit, akár azt a srácot is megszerezhetnéd magadnak, de te a barátoddal vagy, mert õt szereted. De azért ez még nem tiltja meg, hogy szabadon ismerkedj egy emberrel, aki érdekel. Jól fog esni egy kicsit elfeledkezni arról, hogy foglalt vagy, és újra szabadnak lenni, de utánna még jobb lesz rájönnöd, hogy nem vagy egyedül!:)
hány évesek vagytok? amúgy beszélj vele. mond meg neki hogy ez zavar. vagy ha ba.szogat akkor te is kezd el õt.
A kérdező hozzászólása: köszi. 16 évesek vagyunk. én már mondtam neki, hogy ez zavar, de azt mondta hogy o nem gondoltam komolyan . ilyenkor mi vanb?
ilyenkor neves inkább te is rajta :D

"Ha meg tudsz nevettetni egy lányt, akkor bármit megtehetsz vele" Ezt olvastam. De ha zavarba is tudom hozni? Akkor lehet valami esélyem? Szerelemre nem szexre!

Legjobb válasz: Az nem büszkeség, hogy zavarba hozod, inkább arra kéne figyelned, hogy jól érezze magát a lány.Amugy meg hülyeség az, hogy ha megnevettetsz valakit, akkor akármi szóba jöhet..

Az nem büszkeség, hogy zavarba hozod, inkább arra kéne figyelned, hogy jól érezze magát a lány.Amugy meg hülyeség az, hogy ha megnevettetsz valakit, akkor akármi szóba jöhet..
Én is megnevettettem 1 lány még is csak barátok vagyunk:D
Engem pl. könnyen zavarba lehet hozni azzal, hogy ha nagyon dícsérnek.Van egy határ amin túl már nagyon zavarba jövök. De ez nem feltétlenül rossz jel szerintem. Egyébként vannak apró jelzések, mint pl a szemedbe néz, sokat mosolyog, esetleg megérint amelyekbõl látni lehet, hogy mennyire vagy esélyes nála. 15/L
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy nem büszkeség nem is azért írtam. Egyébként meg idézõjelbe van nem én találtam ki. Köszönöm egyébként a válaszokat!

Férfiak, titeket nem zavar, hogy ha a nő, akivel együtt akartok lenni, előttetek volt már egy két pasival? N20

Lehet hülyeség,de én belegondolok,hogy más nőnek a p.cijában járt,és most az enyémbe akar,ki tudja,ki vette a szájába... volt már,hogy e miatt nem jöttem össze valakivel:S

Legjobb válasz: komoly kapcsolat céljaként engem zavar.fõleg ha tudom ki(k) volt(ak).

komoly kapcsolat céljaként engem zavar.fõleg ha tudom ki(k) volt(ak).
A férfiakat zavarja. A nõket nem kellene. Mert ha belelépek mezitláb a kutyakakiba, akkor lábat mosok, de ha a kutya a cipõmbe szarik, azt már nincs gusztusom felvenni...
Ha valaki azért nem jön össze valakivel, mert hiába szimpatikus neki, csak arra tud gondolni, hogy elõtte kivel meg hány emberrel reszelt, annak bizony igen komoly problémái vannak.
Zavar de mit tudok tenni?
Nem, legalább be van járatva.
Engem nem zavarna, de jobb, ha nem tudom kik voltak azok. Bár, ha a csávókkal találkoznék, s felemlegetnék, h elõtte az õ f..zuk volt benned, nem tudom, lehet, h akkor meg kellene ütnöm õket, s igen úgy már zavarna.
nem legalább tud szopni :D
Ha zavarna minket, elég nagy bajban lennénk 20 éves kor felett:)
Engem nem zavar, hogy hány pasival volt addig amig õt sem zavarja hogy én hány nõvel voltam elötte. :)
Attól függ hogy kivel. De alapvetõen nem.
?????? biztos h nem zavarja õket a 2 pasi!
Nõ vagyok, de azért válaszolok. Én is teljesen ugyan úgy vagyok vele, mint te sajnos.

Fiúk! Titeket miért zavar az, ha egy olyan lány szerelmes belétek, aki iránt csak barátságot éreztek?

Semmi képen nem akartok vele összejönni. De ha nyomatékosan megkéri, hogy könyörgöm, maradjon meg a barátságunk, mint régen, és megígéri, hogy nem fog rád nyomulni, hanem megpróbál ? is simán barátként tekinteni rád, akkor te miért nem fogsz tudni? Csak az változtathatna a dolgon, ha te, vagy ? összeszed magának egy másik társat, minimum kiszemeltet. Nem értem, hogy miért érzitek kellemetlenül magatokat miatta, f?leg ha legtöbbetek azt is megengeditek, hogy a legjobb lány barátaitok beleüljenek az öletekbe. Ennyire sokat számít az a mondat, hogy "ne haragudj, de beléd zúgtam?" Bocsánat az általánosításért, de rengeteg helyen ezt olvastam, és velem is ez történt sajnos.

Legjobb válasz: Történetesen van ilyen barátnõm, aki bevallotta az érzelmeit, és amikor közöltem vele, hogy barátságnál több ne, azonnal könyörgött, hogy akkor legalább ez maradjon meg ami most van. Meg is maradt. Hetente 1-2szer összefutunk, beszélgetünk, strandolunk, esetleg 1-2 hétvégén elmegyek vele vásárolgatni, vagy elviszem moziba és ennyi. :) Engem amúgy nem zavar, rohadtjól érzem magam vele, de barátságnál többet nem akarok. 17F

Történetesen van ilyen barátnõm, aki bevallotta az érzelmeit, és amikor közöltem vele, hogy barátságnál több ne, azonnal könyörgött, hogy akkor legalább ez maradjon meg ami most van. Meg is maradt. Hetente 1-2szer összefutunk, beszélgetünk, strandolunk, esetleg 1-2 hétvégén elmegyek vele vásárolgatni, vagy elviszem moziba és ennyi. :) Engem amúgy nem zavar, rohadtjól érzem magam vele, de barátságnál többet nem akarok. 17F
"Összeszedtem a bátorságomat, elhívtam. Bunkón visszautasított, aztán még a legjobb barátjával is közölte, hogy milyen kellemetlenül érzi magát miattam, aki azonnal azzal jött, hogy szálljak le róla. =(" Akkor a probléma meg is van oldva. Hogy a kérdésre is válaszolja, engem egyáltalán nem zavar, csak ha kezd túlzásokba esni és próbája elérni, hogy mással se jöjjön össze a dolog. A csajokat sem érdekli, ha valaki szerelmes beléjük, de õ nem. Nemtõl függetlenül ezt nem lehet rákényszeríteni senkire. Ha egyszer nem érzek valaki iránt semmit, akkor ha fejre áll sem fog ez változni.
Én örülök, ha valaki szerelmes belém, ugyan akkor bánt is nagyon. Mindegy. A lényeg, hogy engem azért zavar, ha olyan szeret, akit én nem, mert tudom, hogy nem leszek vele, ha öngiylkos lesz sem és nem akarom ezzel bántani. Egyébként meg semmi bajom, barátok ettõl még seimán lehetünk.
Engem nem zavarna, de nálunk sajnos fordítva néznek ki a szerepek (legalábbis úgy gondolom).
Nálam is pont ez a helyzet, hogy szeretem a fiút, de õ barátként tekint rám...:S és õt ez a dolog nem zavarja, hogy szeretem, mert megérti, mivel ezelõtt jártunk is.. a többi fiút szerintem az zavarja ha az a csaj nagyon nyomul rá és nem érti meg, hogy a fiúnak ez nem tetszik...:/
A kérdező hozzászólása: Áhh, régebben mi is naponta beszélgettünk, sõt, õ is hiányolt, ha nem voltam fönt MSN-en, na de most jött egy hullámom, hogy nagyon hiányzott a társasága, és mit meg nem adtam volna azért, ha pl. elmentünk volna kettesben moziba. Összeszedtem a bátorságomat, elhívtam. Bunkón visszautasított, aztán még a legjobb barátjával is közölte, hogy milyen kellemetlenül érzi magát miattam, aki azonnal azzal jött, hogy szálljak le róla. =(
XD
De ha nyomatékosan megkéri, hogy könyörgöm, maradjon meg a barátságunk, mint régen, és megígéri, hogy nem fog rád nyomulni, hanem megpróbál õ is simán barátként tekinteni rád, akkor te miért nem fogsz tudni? MIVAN?! én itt elvesztettem a fonalat..most akkor..én ...vagyis õ..meg te....és akkor mit nem fogok tudni ha õ nem nyomul meg MIVAN?!
én is jártam így, ahogy te.. nekem akkor azt mondta h azért nem akarja megtartani annyira a barátságot, tehát olyan mélyen, mert olyan érzése lenne h kihasználna engem. megértettem, és nagyon hiányzott, egy darabig.... utána egyszer összevesztünk, majd egy hónapig nem is beszéltünk és utána eléggé megromlott a kapcsolatunk :SS töröltük egymást szinte mindenhonnan meg tiltottuk :SS én várom h bocsánatot kérjen, mert õ volt a hibás, de ez sosem fog megtörténni, így nekünk megszakadt ez a barátság. hibás voltam, mert õ könyörgött h ne legyünk olyan jóba mint régen, de nekem nagyon hiányzott :'(( akárhogy váltunk el jó srác, még ha haragszom is rá... ha azt mondta neked egy srác h ne legyetek barátok se inkább, minden bizonnyal arról van szó, h nem akar téged kihasználni.. :) ) ez kedves tõle.

Ha megbeszéltem egy randit egy csajjal, akkor jogosan zavar, hogy más fiúk között volt egész nap, velem nem is foglalkozott?

Más osztályba jár, de engem kicsit azért zavar.(15/f)

Legjobb válasz: Joggal zavar, bár ez még nem jelenti azt, hogy elfelejtette a randit.

Joggal zavar, bár ez még nem jelenti azt, hogy elfelejtette a randit.
Közelebbi ismeretségbe vagytok, vagy csak annyi az ismeretség, hogy majd randin megismeritek egymást? Mert ha csak a randin fogtok megismerkedni akkor semmi értelme nem lenne, hogy veled beszélgessen és a többi, mert arra ott lesz a randi.
A kérdező hozzászólása: Neten beszélgettünk sokat.
Jártok? Nem. Akkor semmi se jogos.

Fiúk! Ha van egy lány, aki nagyon tetszik nektek, és később kiderül, hogy 2 évvel idősebb nálatok, ez zavar titeket?

Ezért meggondolnátok magatokat és inkább visszautasítanátok. Pl. lehet attól féltek, hogy ? az érettebb fiúkat szereti stb.

Legjobb válasz: Nem zavar, ha tudnám hogy tetszem neki azaz sejteném, tehát ha jóba vagyunk nem zavarna... igaz már 7 évvel idõsebb csajjal is voltam.

Nem zavar, ha tudnám hogy tetszem neki azaz sejteném, tehát ha jóba vagyunk nem zavarna... igaz már 7 évvel idõsebb csajjal is voltam.
Hát nem tudom. Elmeséled honnan merült fel ez a kérdés? 18/f
A kérdező hozzászólása: Van egy fiú, aki kezdeményezett nálam, aztán bejelölt facebook-on és azóta tök közömbös, el nem tudom képzelni mi baja lehet, ezen kívül.
és szerinted a 2 év olyan sok? ittenemittenem.
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem, de nem tudhatom más hogy gondolkozik.
Én speciel eleve nem keresgetek az idõsebb korosztályból, de ha már kezdeményezett akkor nem hiszem , hogy az számítana.
18 év alatt (a mai világban )esélytelennek érezheti magát vagy ha tudtja hogy tetszikneked mindig attól fog félni hogy egy idõsebb fiú pl ugyan olyan adottságokkal túl szárnyalja .ismétlrm 18-
Ha nem küldene el a francba, mert fiatalabb vagyok nála, akkor nem zavarna.
Hát szerintem 2 év az semmi valószínûleg és remélhetõleg nem fogja majd õt zavarni. Igazából akik nekem eddig bejöttek csajok azok is idõsebbek voltak most nem 1-2 hónapról beszélek hogy osztálytárs, hanem iskolába járt ugyan abba ahová én és hát volt akinél volt ugyan így 2 év volt akinél 1. Engem nem zavartak az ilyenek (persze beszélgettem is velük meg stb nehogy azt hidd hogy õ is van meg én is aztán még rá se nézek). Pl jeleneg is tetszik nekem egy csaj aki idõsebb nálam fél évvel. Valószínûleg egyépként a srácot max az zavarhatja késõbb hogy pl nehogy más fiúkkal legyél aztán azzal megcsald õt. A korodat mondjuk nem tudom meg hogy egy iskolába jártok-e vagy mivan de ha nem egyiskolába jártok vagy de akkor is próbálj meg vele minnél többet beszélni akár telefonon akár nem. Sok sikert! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!