Találatok a következő kifejezésre: Zalaegerszegen Goldfinger doktor milyen (2 db)

Milyen a Zalaegerszegen dolgozó Goldfinger doktor? Hozzá szeretnék járni gondozásra.

Legjobb válasz: Szia! Én hozzá jártam terhes gondozásra,és nála is szültem,10 hetes a legkisebb babám. Nagyjából meg voltam elégedve,fõleg ha az itteni nemtörõdöm pénzéhes doktorokhoz hasonlítom.Mindhárom gyerekemet Zeg-en szültem,mindig másik orvost választottam.Gondolom ezzel elárulom,hogy nem azért,mert bármelyikkel is elégedett lettem volna.Ha vállalnék még gyereket,a Goldfinger Dr-t választanám mégegyszer is. Szerintem a Zalaegerszegi kórházba nála korrektebb orvost nem találsz. Minden jót,üdv

Szia! Én hozzá jártam terhes gondozásra, és nála is szültem, 10 hetes a legkisebb babám. Nagyjából meg voltam elégedve, fõleg ha az itteni nemtörõdöm pénzéhes doktorokhoz hasonlítom.Mindhárom gyerekemet Zeg-en szültem, mindig másik orvost választottam.Gondolom ezzel elárulom, hogy nem azért, mert bármelyikkel is elégedett lettem volna.Ha vállalnék még gyereket, a Goldfinger Dr-t választanám mégegyszer is. Szerintem a Zalaegerszegi kórházba nála korrektebb orvost nem találsz. Minden jót, üdv
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen én is jókat hallottam eddig, csak sokszor nagyon szomorúnak /??/láttam és ez zavar...Mégegyszer köszi!
Nem szomorú ám csak sokat dolgoznak, kevés az orvos túlterheltek.De normális, empatikus ember szerintem.Meg lehet vele beszélni bármit.Én azt nem szeretem egyébként általában itt az orvosokban, hogy nem mondanak semmit, sõt azt sem szeretik, ha kérdez a páciens.Mintha semmi közünk nem lenne a saját, és a születendõ babánk hogylétéhez egészségéhez.Persze azt észrevenni, hogy kevés idõ jut egy betegre nála is:((( De ahhoz képest eléggé körültekintõ, és alapos orvos. A többi pökhendi, elszállt arogáns bunkó doki mellett pláne.Ugyanis semmit nem akarnak tenni, de azt fizesd meg jól. Jó választás lesz a Goldfinger Dr ha rám hallgatsz. Minden jót, üdv 1 válaszloó
Legjobb választás. Nem csak jó orvos, de mint ember is rendes, ÉS tisztelttel bánik az emberrel. Csak ajánlani tudom. :o)

Zalaegerszegen Goldfinger Jenő doktor milyen orvos?

Legjobb válasz: Szia! Én többektõl azt hallottam róla, hogy a környéken jobbat nem találsz. Én is a napokban fogom felkeresni.

Szia! Én többektõl azt hallottam róla, hogy a környéken jobbat nem találsz. Én is a napokban fogom felkeresni.
A kérdező hozzászólása: Már õ az orvosom egy ideje a 37.hétben járunk de tényleg jó csak kiváncsi voltam más is találkozott e vele és jók-e az élményei.Amugy a pénz amit kér szerintem meg fogsz lepõdni.Hányadik hétben vagy?
zsidó
Nagyon jó doki!Én 8 éve hozzá járok.Voltam másnál is Vörös Zétánál meg Kádasinál de egyik se olyan jó mint a Goldfinger:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!