Találatok a következő kifejezésre: Zétény vagy Melyik (2 db)

Zétény vagy Olivér? Melyik szebb név?

Kisfiam lesz, ez a két név tetszik...

Legjobb válasz: Szerintem egyértelmûen az a név jobb amelyik a vezetéknevével együtt jobban hangzik :)

Szerintem egyértelmûen az a név jobb amelyik a vezetéknevével együtt jobban hangzik :)
Nekem a Zeteny nem tetszik, viszont ha fiam lessz akkor oliver nevet fogja viselni :-) 24 hetes kismama
Szerintem az Olivér jobb.
Szia!Én is beállok az Olivérek sorába mármint szerintem is szebb név:) !!! De persze ti döntitek el. Sok boldogságot! 19hetes kismami!
Szia! Egyértelmûen Olivér.:)
Szia! Én is az Olivér mellé teszem a voksomat. De ez a te döntéséd! :)
Én a Zétény pártján állok :)
Szerintem Olivér, nekem jobban tetszik.
Nekem a Zétény tettszik egyértelmûen.Az Olivér egyáltalán nem tettszik.MAnapság egyre felkapottab, a Zétény különleges.Majdnem az lett az én fiam is:)
A kérdező hozzászólása: :-) Akkor egy az ízlésünk. Szépek, különlegesek és mégsem magyartalan. Lehet Zétény Olivér lesz a drága...
nekem is ez a két kedvenc nevem:)
A kérdező hozzászólása: Köszi. :-) Persze, hogy az én döntésem, nem így tettem fel a kérdést, átirta a moderátor.. Csak kiváncsi voltam, melyik tetszik jobban az embereknek. Egyébként nagyon nehéz ez a döntés! Gondolom, többen vannak így vele.
OLIVÉR!!!!!!mi az h zétény??:O Olibaba♥ :) zéténybaba??mint valami állat ....

Melyik 2. utónév illik a Nagy Zétény mellé? Lázár, Solt, Levente, Donát, Domán vagy?

A Soltra senki nem voksolt. Nagy Zétény Solt. Nem szép? Szép a Zalán is, de két "Z"-vel kezd?d? nagyon "zizegne" . -) Többen írtátok a Leventét-annak ellenére is ezt gondoljátok, hogy a Zétény, ami el?tte van név az is magas magánhangzós-s?t tiszta E bet?s-a Nagy mély hangzós -de tény, hogy mégis szép, csak nem értem, hogy miért? A Lázár mély és emiatt nem szebb a Zétény mellé. Nagy Zétény Lázár vagy Nagy Zétény Levente?

Legjobb válasz: Bár jók a felsorolt nevek, de én a Zétény mellé már tutira nem adnék még egy nevet. Egyrészt merta Zétény önmagában is elég különleges, másrészt meg Sosem fog úgy bemutatkozni, hogy Nagy Zétény Solt vagyok.

Bár jók a felsorolt nevek, de én a Zétény mellé már tutira nem adnék még egy nevet. Egyrészt merta Zétény önmagában is elég különleges, másrészt meg Sosem fog úgy bemutatkozni, hogy Nagy Zétény Solt vagyok.
Szerintem pedig szép a Zétény név, csak az a gond vele, hogy nagyon gyakori... Nem adnék mellé még egy nevet, fõleg nem különlegeset, ritkát... Ha második nevet választotok, akkor inkább valami megszokottabbat... talán a Levente jó lenne, de abban igazad van, hogy így túl sok a magas magánhangzó.
A Nagy Zétény Domán fõleg röhejesen hangzik, azt ne adjátok. A sulinkban 1 Zétény van, Zetornak becézzük.
Egyikre sem voksolok:-((( De még a Zétényre sem
Egyedül a Lázár fogadható el. A többi, a Zétény is kitolás a gyerekkel. Miért nem lehet normális nevet adni a mai gyerekeknek?
Nagy Zétény Bendegúz
Levente :)
Leventét választanám a Zétény mellé.
Én is a kérdésre válaszolok: Levente!
szia én a kérdésedre fogok válaszolni. szerintem az jol hangzik hogy Nagy Zétény Levente.
Tudom, hogy nem ezt kerdezted, de a Zeteny melle mar nem lenne szukseg meg egy nevre. Ha Nagy Peter lenne a kisfiad, akkor azt mondom, hogy igen, vagy ha mondjuk ha hagyomany miatt akarsz neki adni egy keresztnevet valamelyik felmenodrol, vagy a ferjedrol, de szeretnel sajat valasztasu nevet is, mondjuk Nagy Zeteny Peter (a Peter mondjuk az orokolt nev), akkor is rendben van. De ket keresztnevet azert adni, mert mindketto tetszik, hat, nem tudom. Ha lesz meg egy fiatok, akkor a masodikkent hasznalatos nevet adhatnad neki, nem lenne muszaj most elhasznalni tobbet is.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz, nekem se tetszik a Zetény, és a többi, a Levente viszont aranyos név, azt megtartanám.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!