Találatok a következő kifejezésre: Zámbó Jimmy volt a (5 db)

Tony Kakko Sonata Arctica ból jobb énekes / zeneszerzõ / szöveg író mint Zámbó Jimmy volt? Mind a ketten 4 oktávot tudnak igaz máshonnan kezdõdik a hangjuk, és a hangszínük is más.

Legjobb válasz: am csak azért kérdezem mert apám állandoan oltogat hogy így szar úgy szar meg a zámbója milyen fasza volt....

A kérdező hozzászólása: am csak azért kérdezem mert apám állandoan oltogat hogy így szar úgy szar meg a zámbója milyen fasza volt....

Kirándulni voltunk Szentkúton és képeket készítettünk. Viszont a képekből szeretnénk összevágni egy videót. Milyen zene lenne hozzá jó? Előzőhöz Zámbó Jimmyt raktunk:Midnigh lady volt a címe

Legjobb válasz: Zámbó Jimmy...whehehe....hát hogyne, rögtön Uhrin Benedek.... Na, viccen kívül, Heavy Troopers-t javaslok. Nekik vannak a legszebb zenéik szerintem, amik pontosan ilyen videókhoz illenek. Ha érdekel, tudok passzolni pár számot.

Zámbó Jimmy...whehehe....hát hogyne, rögtön Uhrin Benedek.... Na, viccen kívül, Heavy Troopers-t javaslok. Nekik vannak a legszebb zenéik szerintem, amik pontosan ilyen videókhoz illenek. Ha érdekel, tudok passzolni pár számot.
A kérdező hozzászólása: igen érdekelne
Ment az e-mail :)

Zámbó Jimmy mitől volt a Király? Ki akasztotta rá ezt a nevet?

Legjobb válasz: Elvis volt a Király. Én mindig keverem õket.

Elvis volt a Király. Én mindig keverem õket.
hát pontosan nem tudom csak azt h nagyon szép hangaja volt mert 4oktávos hangja volt ami nagyon ritka és gondolom ezzel kapcsolatban valahogy
igen, az elõzõ válaszadónak igaza van ..nameg elég sok lemezt eladott, ne felejtsük el .. :)
valószínûleg ugyanaz nevezte el, mint aki sanyit :D
Szerintem "magát koronázta KIRÁLLYÁ"... -Nem tudom, hogy be volt-e fagyva akkortájt a Duna... Tény, hogy igényes zenész volt, de a "király" jelzõ erõs egy zenész minõsítésére. Hosszú ideig nem is Magyarországon kereste a kenyerét Zámbó Imre, - Õ is csak "becsapódott, mint a meteorit" ( a rengeteg anno, kivándorolt, visszaszivárgó magyar egyikeként).


Amikor meghalt Zámbó Jimmy a barátai felénekeltek egy dal melyik volt ez?

Annyit tudok bel?le hogy Miért mentél el annyi mindent eljátszottál és annyi mindent még nem. Itt hagytad a sok barátod most könnyes szemmel nézlek miért mentél el.

Legjobb válasz: Gondolj néha rám

Gondolj néha rám


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!