Találatok a következő kifejezésre: Zámbó Jimmy volt (10 db)

Szerintetek Michael Jacksonnak vagy Zámbó Jimmynek volt jobb hangja? Ha Jimmy amerikai lett volna szerintetek ennél is nagyobb sikere lett volna?

Legjobb válasz: össze sem hasonlítható a kettõ. Én Jimmyt nem szerettem, Jacksont sem nagyon, de azért õt jobban így szerintem Jacksonnak jobb a hangja. Annyi még, hogy Jackson stílust teremtett mind zenében, mind táncban...

össze sem hasonlítható a kettõ. Én Jimmyt nem szerettem, Jacksont sem nagyon, de azért õt jobban így szerintem Jacksonnak jobb a hangja. Annyi még, hogy Jackson stílust teremtett mind zenében, mind táncban...
http://www.youtube.com/watch?v=POsTHdRE_Jc&feature=g-all-lik Ha egy énekesnél ilyen egy demo felvétel akkor nincs mit mondani. Ezek a számok nem voltak még készen az elsõ a Smooth Criminal egy korai változata. Ha valaki ennyire a tökéletességre törekszik elõbb utóbb tökéletest készít Bármelyik mai akár magyar akár külföldi elõadónál ez Toplistás szám lenne.Neki ez egy demo volt.Ez mindent elmond szerintem . Amellett Jimmy-t tisztelem mert egy jó énekes volt de számomra ennyi sem több sem kevesebb ..:)
1.Szeressük nagyon mind a kettõt <3 2.Nem hiszem, bár ki tudja?
Jacksonnak volt hangja, stílusa, imidzse. Nekem Jimmy nyöszörgõs stílusa nem tetszett, a hangja irritált, a személyisége is ezeket tükrözte.
Össze sem lehet hasonlitani õket. Michael Jackson magasan jobb volt. Zámbó Jimmy számomra idõnként határozottan irritáló volt.
jól van akkor, a zenéjüket sem lehet összehasonlítani...
Jimmynek szebb a hangja Jackson jobb elõadó volt.
A kérdező hozzászólása: a táncot most ne nézzük csak a zenéjüket...
Michael Jackson és Jimmy összehasonlíthatatlan... én Michael-t nagyon szeretem, mindenhogy. Jimmy-t egyenesen, mint személyt, nem szeretem. Irritál... Egy-két zenéjét meghallgatom, de min. egy párszor. Michael egy csodás elõadómûvész volt, soha senki nem múlhatja felül! Az összes zenéjét, stílusát, tánc, színpadi megjelenés, stb... imádom! :)

Tony Kakko Sonata Arctica ból jobb énekes / zeneszerzõ / szöveg író mint Zámbó Jimmy volt? Mind a ketten 4 oktávot tudnak igaz máshonnan kezdõdik a hangjuk, és a hangszínük is más.

Legjobb válasz: am csak azért kérdezem mert apám állandoan oltogat hogy így szar úgy szar meg a zámbója milyen fasza volt....

A kérdező hozzászólása: am csak azért kérdezem mert apám állandoan oltogat hogy így szar úgy szar meg a zámbója milyen fasza volt....

Kirándulni voltunk Szentkúton és képeket készítettünk. Viszont a képekből szeretnénk összevágni egy videót. Milyen zene lenne hozzá jó? Előzőhöz Zámbó Jimmyt raktunk:Midnigh lady volt a címe

Legjobb válasz: Zámbó Jimmy...whehehe....hát hogyne, rögtön Uhrin Benedek.... Na, viccen kívül, Heavy Troopers-t javaslok. Nekik vannak a legszebb zenéik szerintem, amik pontosan ilyen videókhoz illenek. Ha érdekel, tudok passzolni pár számot.

Zámbó Jimmy...whehehe....hát hogyne, rögtön Uhrin Benedek.... Na, viccen kívül, Heavy Troopers-t javaslok. Nekik vannak a legszebb zenéik szerintem, amik pontosan ilyen videókhoz illenek. Ha érdekel, tudok passzolni pár számot.
A kérdező hozzászólása: igen érdekelne
Ment az e-mail :)


MAgyar pop iparban kinek volt/van legjobb hangja? Zámbo Jimmynek jobb hangja volt mint Caramelnek?

Legjobb válasz: Melyik a jobb? A vörösboros marhapörkölt, vagy a vaddisznósült áfonyával? :) Kinek melyik tetszik jobban... Zámbónak nagyon jó volt a hangja, hatalmas terjedelemmel, telve érzelemmel. A minap hallgattam a Lélekdonort Caramel-tõl, iszonyat jól énekel. És ebbõl a Takács Nikolas-ból is lesz még valami, az biztos.

Melyik a jobb? A vörösboros marhapörkölt, vagy a vaddisznósült áfonyával? :) Kinek melyik tetszik jobban... Zámbónak nagyon jó volt a hangja, hatalmas terjedelemmel, telve érzelemmel. A minap hallgattam a Lélekdonort Caramel-tõl, iszonyat jól énekel. És ebbõl a Takács Nikolas-ból is lesz még valami, az biztos.

Zámbó Jimmy mitől volt a Király? Ki akasztotta rá ezt a nevet?

Legjobb válasz: Elvis volt a Király. Én mindig keverem õket.

Elvis volt a Király. Én mindig keverem õket.
hát pontosan nem tudom csak azt h nagyon szép hangaja volt mert 4oktávos hangja volt ami nagyon ritka és gondolom ezzel kapcsolatban valahogy
igen, az elõzõ válaszadónak igaza van ..nameg elég sok lemezt eladott, ne felejtsük el .. :)
valószínûleg ugyanaz nevezte el, mint aki sanyit :D
Szerintem "magát koronázta KIRÁLLYÁ"... -Nem tudom, hogy be volt-e fagyva akkortájt a Duna... Tény, hogy igényes zenész volt, de a "király" jelzõ erõs egy zenész minõsítésére. Hosszú ideig nem is Magyarországon kereste a kenyerét Zámbó Imre, - Õ is csak "becsapódott, mint a meteorit" ( a rengeteg anno, kivándorolt, visszaszivárgó magyar egyikeként).

Zámbó Jimmynek milyen típusú pisztolya volt?

A kérdés adott. Kíváncsi vagyok rá, de a neten nem igazán találtam rá vonatkozó információt.

Legjobb válasz: "Oroszruletthez ideális." Egy öntöltõ? Vagy viccnek szántad? :)

"a csõbe egy helyett két lõszert tölt" Csak szépen, mindkét oldalról egyet-egyet :) Amúgy milyen fegyver az, aminek két lõszert lehet csõre tölteni? Kétcsövû, gondolom. Vagy nem? :)
"Oroszruletthez ideális." Egy öntöltõ? Vagy viccnek szántad? :)
Dupla csövû sörétesbe lehet egyszerre két golyót rakni. :D Amúgy megerõsítve, Beretta 92 (gondolom 9x19-es kaliber, 9x21-es nem valami elterjedt) Mielõtt valaki megkérdezi: nincs benne tárbiztosító, ezért tudta fejbe lõni magát tár nélkül.
:D Errõl eszembe jutott, amikor nem is tudom ki, -talán Galambos Lajos- elment a Frizbibe és azt nyilatkozta, hogy Jimmynek egy olyan pisztolya volt, mint a "komandósoknak", hogy a csõbe egy helyett két lõszert tölt és Jimmy emiatt halt meg. Ilyen ugyan létezik, de egyrészt Jimmynek nem ilyen volt, másrészt ilyet épelméjû ember egyáltalán nem használ, fõleg nem a kommandósok.
Beretta 92 félautomata 9mm-s pisztoly. Oroszruletthez ideális.
M92-ben (és a többi szerelt lõszert használó fegyvernél) nem lehet két lõszert csõre tölteni egyszerre
Félautomata Beretta. Gyakori lövõhiba, a csõben maradt lõszer. Miután nem rendelkezett ún. tárbiztosítással (vagyis a tár kivétele után nem lehet elsütni, éppen az ilyen balesetek kivédésére)Jimmy barátunk, alkoholtól ellazulva simán fõbe lõtte magát. A protokoll: A fegyvert végig semleges irányban tartva: -tár kivesz -szán hátrahúz, három irányból belenéz a csõfarba/töltényûrbe -szán elenged, semleges irányba tartva fesztelenít
A Metal Storm tárolja a csõben a lõszereket és egy elektronika indítja sorba õket. Rettentõ gyors, de jelenleg sehol nem alkalmazzák (nincs rá szükség)
Egy csõbe két "golyó", legfeljebb légpisztolyba vagy elõltöltõbe.
"A G11-re gondolsz?" Nem tudom, arra gondolok? :) Ezer éve hallottam fél füllel, meg nem mondom már, hogy mi volt :) De ha az ilyen, akkor arra :)
Kovpet: A G11-re gondolsz? Amúgy én úgy gondoltam a "több lõszert lehet a csövébe tölteni", hogy egy fegyver két csõvel, konkrétan a már említett kétcsövû M1911-re gondoltam. Fogalmazhattam volna pontosabban is.
A többcsövû az OK, csak így volt fogalmazva: "hogy a csõbe egy helyett két lõszert tölt". A csõ az egyes szám, gondoltam, hátha van valami új okosság. Amúgy közben eszembe jutott: volt valami elektromos gyújtású cucc, aminek a csövében voltak a(z éghetõ hüvelyes) lõszerek egymás után. Na, az tényleg ilyen volt :)
Csak olyasmi lehet..Pl Double Barrel 1911.
Nem tudom, de hogy nem vízi pisztoly volt az egyszer biztos.
A kérdező hozzászólása: Kösz a választ! És még jót is röhögtünk. :D
A kérdező hozzászólása: Úgy tudom a legtöbb fegyver taktikai okokból nem rendelkezik tárbiztosítással. Azért, hogy tûzharcban, újratöltés közben megtehesse azt a katona/rendõr(/civil?), hogy egy golyót a fegyverben hagy a lerohanása megakadályozására, amíg újratölt.

Amikor meghalt Zámbó Jimmy a barátai felénekeltek egy dal melyik volt ez?

Annyit tudok bel?le hogy Miért mentél el annyi mindent eljátszottál és annyi mindent még nem. Itt hagytad a sok barátod most könnyes szemmel nézlek miért mentél el.

Legjobb válasz: Gondolj néha rám

Gondolj néha rám

Zámbó Jimmy kontratenor volt?

Legjobb válasz: Nem,de ajánlok Neked jó kontratenort: Philippe Jaroussky és talán Andreas Scholl is az.

Nem, de ajánlok Neked jó kontratenort: Philippe Jaroussky és talán Andreas Scholl is az.
A kérdező hozzászólása: Akkor mi volt?
Hangterjedelem tekintetében passz, de nem kontratenor, sõt, szerintem nem is érdemes besorolni, mert nem klasszikus zenét énekelt.Ha valaki énekel baritonban, meg kontratenorban, de rockénekes , akkor õ mi?
Tenor volt, méghozzá sztem lírai.

Zámbó Jimmy vallásos volt?

Legjobb válasz: ...aha...

...aha...
rasztafari vallású volt
ja volt néki rásztá hájá is


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!