Találatok a következő kifejezésre: Zálogházban elkérik személyit (2 db)

Zálogházban elkérik a személyit? 18 éven alul el tudom intézni az ilyen jellegű ügyeket egyedül?

Legjobb válasz: Én ismerek olyat, aki kiskorúként eladta a nevelõanyja ékszereit. Szóval nem feltétlenül kell hozzá nagykorúnak lenni. Bár a személyit lehet, hogy fel kell mutatni, de az sem biztos.

Én ismerek olyat, aki kiskorúként eladta a nevelõanyja ékszereit. Szóval nem feltétlenül kell hozzá nagykorúnak lenni. Bár a személyit lehet, hogy fel kell mutatni, de az sem biztos.
én most voltam multhéten és elkérték a személyit.. 18 éven alul nem lehet ilyet intézni
Én vagyok az elõzõ hozzászóló: most látom, hogy már nem az a rendszer, ami 4-5 éve volt. Bocs, hogy okoskodtam. Úgy látszik, már jobban "védik" a kiskorúakat, mint az én idõmben.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:D Am. 3 hónap, és 18 vagyok, szal nem járok olyan messze tõle..asszem megpróbálom egyedül:D

Ha bemegyek a zálogházba érdeklődni egy gyűrű iránt akkor elkérik a személyimet ill. kirakják még az előtt mielőtt kiváltom?

Legjobb válasz: Szia! Csak annak adják ki (mutatóba is), aki viszi a zálogjegyet és aki igazolja magát, hogy az õ nevére szól a zálogjegy.

Szia! Csak annak adják ki (mutatóba is), aki viszi a zálogjegyet és aki igazolja magát, hogy az õ nevére szól a zálogjegy.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!